27277
|
-
de kedvelem. nem iszom csak nagy ritkán. akkor viszont elég sokat. viszont mindenféle amerikából rendelt vitaminnal kompenzálom a dolgokat. hiába írja itt a profilom idén már azt hogy kor: 30-35. ha azt mondom 24 vagyok senki nem szól egy szót se. :D -
Quagliarella távozása nem volt és nem is lesz egy darabig téma,sem a Juve sem Fabio részéről,a sérülése miatt volt mellőzve.szóval annyira ne bánkódj miatta
Amaurit viszont a nyakamban vinném el Palermoba,ha hajlandó lenne hozzátok aláírni kevesebb fizetésért -
Hat, szerintem a Juventus mindkettönek elegge megkerne az arat, a fizurol (föleg Amauri eseteben) mar nem is beszelve..
Ja, a vicc, hogy par napig Palermoban mindenki Maxi Lopez lazban egett, erre ma Cattani kijelentette, hogy nem is volt tema Lopez leigazolasa.. -
Akkor Te nem kedveled a majadat..;) -
Egy Amauri/Quagliarellaért nem kéne szerintem anyira a zsebbe nyúlni mégis nagyon jót tenne a csapatnak. Egyébként meg mindketten másodvirágzásukat élnék nálunk mégsem veszik meg egyiket vagy másikat.
Egyszerüen nem értem.. -
én borozást sosem emlitettem csak ivást. ami nálam az égetett szeszt jelenti. :DD -
Igen
-
A masodik kepen is a "mi" sracunk van? Az az orr... Tuti, hogy közös az apjuk.. -

-
fú, nekem vele kapcsolatban Ibra-feelengem van .... milyen jó is lenne, ha hasonlítana a játéka arra a
-re. 
-
Elhiszem en azt...
Csak azt nem ertem, hogy most akkor 1 szem Mehmetivel többen vagyunk elöl, most akkor mar beljebb vagyunk?
Nezzük csak vegig, kik vannak egyelöre, akiket elöl be lehet vetni;
1. Miccoli - egyelöre nagyon nem talalja a formajat.
2. Abel - töle vartam a legnagyobb formajavulast, föleg amiatt, hogy nagyon fogadkozott ideny elött. Az a helyzet, hogy a serülese elött sem volt eleg meggyözö, de a legrosszabbkor jött a kiesese.
3. Pinilla - Nem rossz csatar, de nem egy klasszis.
4. Mehmeti - Egyelöre sötet lo.
5. Budan - reaktivalva. Ugyanaz a velemenyem rola is, mint Pinilla-rol.
En azt vartam (eleg naivan), hogy az öszi etap utan a vezetök a fejükhöz kapnak, es penzt nem sajnalva hoznak egy olyan tamadot, akire azt fogjak mondani a szurkolok, hogy "na vegre!!" Egy Amaurit, egy Quagliarellat... Aki mar tett le valamit az asztalra..
Most olvasom, hogy Mascara-t valoszinüleg viszi a Novara a Napoli-tol... Nem csipem a faszit, de jo tamadonak tartom, aki Catania-ban mar megmutatta, hogy siman el tud dönteni meccseket... Egy ilyen ember kellene nekünk.. De amig hatulra meg közepre igazolunk csak.. Jo, hogy kapust nem veszünk.. -
Szoval Te csak vakitottal, mikor az volt a tema, hogy a legjobb a borozas a csapat impotens jateka ellen?
-

-
2. Hogyan, minek köszönhetően lettél rosanero drukker?
"Megalkuvás nélküli támadó football. Bár eddig is szerettem az olasz focit de nekem pont ez hiányzott."
ezek után elhiszitek mennyire csalódott vagyok?! -
bort ritkán iszom. ellenben tömény majdnem mindig van. pl most egy üveg whisky. :D -
A nap vicce: Valami napolyi szennylap kitalalta, hogy Aronica erkezik Palermoba, cserebe megy Balzaretti Napolyba. Aztan szerencsere gyorsan kiderült, hogy erröl nem tud senki semmit...
Na, a lenti "birom a papat" mondatot gyorsan vissza is szivom, mert a nagy tanacskozasban azt talaltak ki, hogy:
1. Közeppalyast mindenkeppen kell venni.
2. Ha marad love, akkor meg egy vedöt is.
Ugy latszik, tamado temaban ilyen jol allunk... -
Tegnap kesz bizniszkent kezelte mindket fel, hogy a Pinilla-De Silvestri csere tuti, erre az öreg megmondta este a frankot: "Pinilla nem megy sehova!!!"
En birom a papat..:))) -
Nem biztos az meg!!:)) Ma Zampa meg a bölcsek kitalaljak, hogyan fognak 2 eurobol all-star csapatot csinalni a Palermobol, es tavasszal lemosunk mindenkit!!:)
Azert remelem, Riccardo-val tavaszra is hagytatok egy kis borocskat..
-
Hát ja. ez a szezon ment a levesbe. Csak az a baj hogy ez má a sokadik szezon hogy fél távnál ezt ki kell mondanom. -
Pálka #24137 Szezon végén megismételhetjük, aki most nem volt benne, nyugodtan jöhet - persze akkor ilyen szezonértékelős kérdések lennének inkább.
Ha Bacinovicot is eladjuk, akkor ez a 10. hely bravúr lesz a szezon végére. -
Olvastam! 
Azt hittem többen vagyunk. :DDD -
Hunor88 #24135 Ez nagyon jó :D
Más: Bacinovic milyen játékos? Mert a Chievo is le akarja igazolni/cserélni Rigonira (azt kétlem:D) -
Hejj sracok, itt a cucc!!!!
Chi siamo?
Köszi meg egyszer mindenkinek!! -
Egy kis mozizas..
un giorno con il Palermo -
kíváncsian várom... -
Na, holnap lesz a nagy tanacskozas, Zamparini, Cattani meg Mutti között. Elet es halal fölött fognak dönteni meg az uj igazolasokrol..
Azert azt nem ertem, hogy vajon az illetekesek annak idejen földrajz oran csak a Del-Amerika resznel voltak-e jelen, de hogy masfele meg csak nem is nezelödünk... Mar megint fel van sorolva egy csomo del-amerikai parmillios "igeret", akikre ra vagyunk kattanva. Van itt kolumbiai, uruguayi, chilei, argentin.. Brazilt meg nem olvastam.. -
Pálka #24130 Lehet,hogy hozzászoktam a jóhoz Cassani alatt. :) Valahogy én nem érzem túl stabil pontnak, igaz, nem vele voltak a legnagyobb gondok, szóval nem lehet hibáztatni, de valamiért nálam sosem volt az igazi. :) -
Haha, ugy erzem, Nalad Pisano mindig hatranybol fog indulni..;) De szerintem jo öszt tud maga mögött, en nem latok ra okot, hogy miert kene lecserelni.. Bar aztan lehet, hogy en vagyok elfogult vele szemben.. -
Az egy dolog, hogy eladjuk Mantovani-t, es hozunk helyette valakit, de miert nem volt jo minden ugy, ahogy volt?
Most meg Maxi Lopez-re vannak ragerjedve a vezetök. Ami nem is lenne rossz, de egyreszt a Wolfsburggal meg a Fulham-mel kellene erte versenyeznünk, masreszt meg az erdeklödesünkröl sem a Catania, sem Lopez ügynöke nem ertesült..:-/
Azert az a Quagliarella vonal nekem meg mindig nagyon izgatja a fantaziamat.. Most, hogy a Juventus megvette Borriellot, meg nehezebb lesz neki bekerülni a csapatba. Zampa, legyszi, ne garasoskodj!!!!! -
Pálka #24127 Igen,tegnap volt,de köszönöm szépen. :)
Abszolút érthetetlen lenne Pinillát önmagában eladni, nem hogy hátvédre cserélni. Attól függetlenül,hogy Pisanonál szerintem jobb kellene hátra, de ez más kérdés. -
Lehet, hogy hülye vagyok, de elmagyaraznatok, hogy miert is jo nekünk a Pinilla-De Silvestri csere? -
Ja, Pali boldogot! Bar ha jol lattam, lecsusztam 1 napot.. -
Pálka #24124 Monyo, könnyen lehet,hogy másképp már nem áll szóba velünk. :D Érdekes,mindenesetre...
Vazquez egyből kezdő lehet vasárnap, közben meg Pinillát odaadnánk állítólag De Silvestriért cserébe a Fiorentinának. Persze,sok is az a 3 csatár. :D -
Ja, igaz, Balotelli visz mindent..:))) Nemreg olvastam az nso-n, hogy karacsonykor ment ejfeli misere, aztan utközben betert valami manchesteri kesdobaloba inni valamit. Aztan mikor kifizette a szamlat, a pultosnak adott 1000 fontot, hogy aznap este ö allja a teljes fogyasztast..:)) Bar lehet, ez csak egy urban legend..;) -
Pali, ugyanezt jutott eszembe, ahogy meglattam az nso-n a cikket..:))) Mi lenne, ha irnek neki olaszul, es azzal kezdenem, hogy a Gazzetta-tol irok?:))) -
20:25 Labdarúgás, DigiSport 2012.01.08. Vasárnap.
Serie A, Palermo - Napoli A program élőben látható! -
:S -
Pálka #24119 Először is,BÚÉK! :)
Közben kiderült,hogy csak nekünk nem hajlandó válaszolni...
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/ha-nem-teljesitesz-mehetsz-de-simon-adam-meg-maradna-palermoban-2111012 -
Ha nem csak Olaszországban játszó hanem "olasz" focistára is lehet szavazni akkor hirtelen Balotellire gondoltam. :DD
De mindenképpen hall of fame díjat adnék Adriano-nak. :D -
sztem ezt haggyuk XD