Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
Azt hittem annak az országnak már Észak Afrikai Köztársaság a neve. 😄DD
lásd:

Elöre sejtem, mi lesz... Idehoznak majd valami noname del-amerikai 18eves gauchot...
Vagy majd a sved-bosnyak csavora mondjak utolag, hogy ja, ö am a Mister X. Ettöl a Mister X-ezestöl is kabe mar behanyok. Elkezdte Galliani a szezon elött, Zampa meg faszan lenyulta, aztan a nagy misterikszezes közben senkit nem vett, nem hogy miszterikszet..😊)
A csapatrol meg annyit, hogy kabe közük nem volt a meccshez, a Salzburg 2:0-ra hozta a meccset. Lehet, hogy a francia bajnoksagban az elen allnak, de az, hogy nemzetközi szinten meg jodarabig nem fognak semmit sem nyerni, az eleg valoszinü. En nem banom, hogy elvittek Pastore-t, mert azert megadtak az arat, Sirigu-ra is csak azert vagyok pipa, mert hülyitette a vezetöseget. Mondjuk eleg jol jart, fog a padrol nyerni egy francia bajnoksagot meg talan egy kupat, aztan csa. Ha idezhetnek a norveg Turbonegro-tol; "WHERE´S THE CASH? WHERE´S THE CASH? THE MONEY; THE MONEY; THE MONEYMONEYMONEY..." Remelem, Salvatore megtalalta Parizsban a money-t meg a cash-t is..
Apropo, lehet tudatlan voltam, de en azt hittem, Leonardot edzönek vittek Parizsba. Szoval meglepett, hogy a padon tegnap egy fekete csokat lattam..
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
NAPOLI - 42.962
MILAN - 42.149
LAZIO - 38.705
ROMA - 37.112
JUVENTUS - 36.84
FIORENTINA - 22.727
GENOA - 20.448
PALERMO - 19.666
BOLOGNA - 18.809
CESENA - 16.302
UDINESE - 16.135
CATANIA - 15.612
ATALATA - 14.128
PARMA - 13.312
CAGLIARI - 11.500
CHIEVO - 11.215
NOVARA - 10.730
SIENA - 10.696
LECCE - 8.988
ÁTLAGNÉZÕSZÁM: 22.967
Serie A, Parma - Palermo A program élõben látható!
LOL
a juve nyerése meg nem oszt nem szorzott volna XD
Bar gondolom, Cucmey, Te a Juvenak szurkoltal..😉
Sztem Mazzari azzal cseszte el, hogy 3:1nel azt gondolta, hogy megvan a meccs, vissza lehet allni, Pandev le, Santana be, jött a 2 gol, aztan lehetett pislogni.
Mondjuk akkor meg mindig be lehetett volna hozni Mascara-t, de a napolisok mar kabe a fülükön vettek a levegöt.
Azert remelem, nem lesz ebböl a sztoribol Messinai-hid tema, bar az megint mas teszta.
Amúgy szoktam hozni Olaszországból jó italokat. Többféle grappát, Ferrari pezsgõt, olasz söröket(mondjuk ezek általában már kint elfogynak 😄), speckó borokat pl marsala
Most már csak egy Moscato di Pantelleriám van. Ez egy desszert bor. Pantelleria egy kis sziget. éppen Szicília alatt van.
Ja meg van egy Mussolini borom. Lehet mondtam már itt de ezt csak akkor fogom kibontani ha majd Magyarországnak is lesz egy ilyen nagyszerû vezére mint a Duce.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de en mar kezdem kicsit unni, hogy kiforrott fasza jatekost nem veszünk (vagy csak nagyon ritkan), tiniket annal inkabb.
A Mehmeti/Vasquez duorol tudtok valami konkretumot?
Közben a fel csapatot meg szetszednek a "nagyok"... Ilicic-et a Juve/Inter paros akarja... Hernandez-t vinne a PSG... (a csigazabalok most mar igazan leallhatnanak.. Megkaptak 2 jatekosunkat, most mar masfele szorjak a lovet, en azt mondom..)
Ja, az otthoni gyözelmi sorozattal olyan csapatokkal vagyunk egy lapon, mint a City meg a Real Madrid..😊)
Osvaldo pofozkodasahoz mit szoltok? Kicsit elszallt a csavo magatol, pedig sok mindent meg nem tett le az asztalra..
Serie A, Parma - Palermo A program élõben látható!