Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Az Eszak-Afrikai Köztarsasag nevet mar lestoppolta Szicilia..😊

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

Cucmey
Van még olyan hogy Francia bajnokság?
Azt hittem annak az országnak már Észak Afrikai Köztársaság a neve. 😄DD

lásd:

monyox
Zamparini: "Mister X in attacco non è un big"

Elöre sejtem, mi lesz... Idehoznak majd valami noname del-amerikai 18eves gauchot...
Vagy majd a sved-bosnyak csavora mondjak utolag, hogy ja, ö am a Mister X. Ettöl a Mister X-ezestöl is kabe mar behanyok. Elkezdte Galliani a szezon elött, Zampa meg faszan lenyulta, aztan a nagy misterikszezes közben senkit nem vett, nem hogy miszterikszet..😊)

monyox
Tegnap este neztem a Salzburg-PSG meccset, mondom megnezem Pastore-t meg Sirigu-t. Hat egyiköjüket sem lattam, mert Sirigu a padot melegitette, Pastore meg nem volt nevezve, gondolom serült.
A csapatrol meg annyit, hogy kabe közük nem volt a meccshez, a Salzburg 2:0-ra hozta a meccset. Lehet, hogy a francia bajnoksagban az elen allnak, de az, hogy nemzetközi szinten meg jodarabig nem fognak semmit sem nyerni, az eleg valoszinü. En nem banom, hogy elvittek Pastore-t, mert azert megadtak az arat, Sirigu-ra is csak azert vagyok pipa, mert hülyitette a vezetöseget. Mondjuk eleg jol jart, fog a padrol nyerni egy francia bajnoksagot meg talan egy kupat, aztan csa. Ha idezhetnek a norveg Turbonegro-tol; "WHERE´S THE CASH? WHERE´S THE CASH? THE MONEY; THE MONEY; THE MONEYMONEYMONEY..." Remelem, Salvatore megtalalta Parizsban a money-t meg a cash-t is..

Apropo, lehet tudatlan voltam, de en azt hittem, Leonardot edzönek vittek Parizsba. Szoval meglepett, hogy a padon tegnap egy fekete csokat lattam..

monyox
Marmint miert? Ezt nem ertem..😊) Azert a tesoja bent van sztem Palermo top10 leggyülöltebb embere között..😊) "GIACOMINO, PEZZO DI MERDA!!!"=D

monyox
Ja, az lenne az idealis, de a szezon elötti pöcsölesnek köszönhetöen kevesebben vettek berletet is. Azert az gaz, hogy a Genoa elöttünk van.

monyox
Valoszinüleg azert, mert kabe Della Rocca-nak a csapatnal a zuhanyzas a feladata..😊) Bar sztem ezzel csak a csapat jar jol, ha Della Rocca meg Munoz a meccsek alatt inkabb zuhanyoznak..😊

monyox
Ja, igy is lehet nezni, de en inkabb örülök az X-nek, mert az sem jo, ha a Juventus nagyon megugrik az elmezönytöl.. En fejben a scudettoert hajtok..😊))

riccardogardoni
ez a nem semmi 😄

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

Zsolti9014
vegyétek, vigyétek! 😊

Hajrá Magyarország!

riccardogardoni
Ja Amauri-ról van szó XD

riccardogardoni
Ezúttal a Mediagol.it kárdezte a Juve csatárát, aki nem zárta ki, hogy visszaté Palermóba: „Az életem során mindig volt elég bátorságom ahhoz, hogy meghozzak bizonyos döntéseket. Nem volt könnyû egy olyan nagy klubot, mint a Juventos elhagyni a Parmaért, de abban az esetben lépnem kellett és minden egy nap alatt történt. Megtehetem ugyanezt a Palermoval is, ha van rá lehetõség. De tisztán kell látnom a dolgokat, nem úgy, mint az újságokban és a tv-ben elhangzó pletykáknál, hol azt mondasz, amit akarsz. Nem zárom ki a lehetõségét, hogy Palermóban folytassam, ugyanis 38 éves koromig focizni szeretnék” – árulta el a 31 éves támadó, aki 2006 és 2008 között már játszott Palermoban, ahol 52 meccsen 23 gólt szerzett.

riccardogardoni
akkor nem vagy falujáró 😄

Cucmey
Olyan Juve Fio közötti szinten kéne lennünk szerintem. mondjuk úgy 25ezerrel.

Cucmey
Kb 14 év voltam ott utoljára. 😄D

riccardogardoni
INTER - 56.837
NAPOLI - 42.962
MILAN - 42.149
LAZIO - 38.705
ROMA - 37.112
JUVENTUS - 36.84
FIORENTINA - 22.727
GENOA - 20.448
PALERMO - 19.666
BOLOGNA - 18.809
CESENA - 16.302
UDINESE - 16.135
CATANIA - 15.612
ATALATA - 14.128
PARMA - 13.312
CAGLIARI - 11.500
CHIEVO - 11.215
NOVARA - 10.730
SIENA - 10.696
LECCE - 8.988
ÁTLAGNÉZÕSZÁM: 22.967

riccardogardoni
amúgy Luca Banti fogja a Parma ellenei meccsünket fújni

riccardogardoni
ez egy kis település délen 😄

riccardogardoni
Pécs 😛

Cucmey
Nem tom nálunk Gyõrbe nincs. Faluba lakok biztos 😄DD

riccardogardoni
itt lent a kisboltba pl 350ft a piros 😄

riccardogardoni
azért még lehet 😄

Cucmey
Malizia az jó. 😄D Én is hoztam kintrõl. Régen lehetett itthon is kapni most már nem látom sehol.

riccardogardoni
a malizia tusfürdõmön van egy felirat olaszul, mert kintrõl hoztam egy kartont 😄 és minden tusolásnál ha ránézek azt olvasom hogy della rocca XDXDXD

riccardogardoni
20:40 Labdarúgás Vasárnap DigiSport+
Serie A, Parma - Palermo A program élõben látható!

riccardogardoni
Walter Mazzarri elmondta, 3–1-es állásnál már a zsebében érezte a három pontot.

LOL

riccardogardoni
nekem csak az volt a szemem elõtt hogy vagy a juve nyerjen, vagy x legyen, mert ha a napoli gyõzött volna akkor megelõzött volna minket 😄
a juve nyerése meg nem oszt nem szorzott volna XD

Cucmey
Igazából nem szurkoltam egyiküknek sem. A Napolit legalább annyira szeretem mint a Juvét. Tényleg... A Camorra nem épít stadiont Nápolyba? 😄D

Cucmey
Én se bánom hogy benne van a maffia. Legalább az anyagi háttér rendezettnek látszódik. 😄DDD

riccardogardoni
LOL 😄 nem rossz ja 😄

riccardogardoni
kurva nagy meccs volt, én majdnem az összes serie a meccset nézem amit ad a digi! 😊

monyox
Ez a polo üt:

monyox
En neztem (emiatt szivok meg mindig itt a melohelyen, mikor 10kor elvileg hazamehetnek..), fasza meccs volt, a Napoli csak magat okolhatja...
Bar gondolom, Cucmey, Te a Juvenak szurkoltal..😉
Sztem Mazzari azzal cseszte el, hogy 3:1nel azt gondolta, hogy megvan a meccs, vissza lehet allni, Pandev le, Santana be, jött a 2 gol, aztan lehetett pislogni.
Mondjuk akkor meg mindig be lehetett volna hozni Mascara-t, de a napolisok mar kabe a fülükön vettek a levegöt.

monyox
Haver, erezd az ironiat!!😊) Sajnos nem talaltam meg olyan szmajlit, ami az ironiara utal..😊 <#taps> Talan ez passzol ide.. En leszarom, hogy benne van-e a maffia vagy nem (bar 100%, hogy benne van, szerintem az utobbi fel evszazadban nem igazan epült Palermoban semmi olyan, amiben ne lett volna benne..), a lenyeg, hogy ne lopjak ki belöle a cementet. Ha a maffia kezratetelevel epül fel, akkor ugy epül fel.
Azert remelem, nem lesz ebböl a sztoribol Messinai-hid tema, bar az megint mas teszta.

Cucmey
Nem tom néztétek e a ma esti Napoli - Juve meccset. 3-3 lett. Szerintem egy igazán nagyszerû meccs volt. Nem bántam meg hogy leültem megnézni.

Cucmey
Engem nem nyugtat meg. Fõleg hogy egyre többet cikkeznek az új stadion és a mafia kapcsolatáról.

monyox
Ja, de igy legalabb Zamparininek sosem lesznek anyagi gondjai..😊) Es ez engem megnyugtat..😊))

riccardogardoni
mi mindig kikutatjuk a tehetségeket szinte ingyé, és amikor már kezd kiforrni az adott játékos akkor távozik tõlünk! hát ez elég szar politika 😄

Cucmey
Igen. szimpatikus csapat. De szurkolni csak a Palermonak szurkolok. Akiket nagyon szerettem kiskoromban az a Juve. Nagy Del Piero fan voltam 😄D

monyox
A Lazio-nak miert nem szurkolsz?😊) Kerdeztem volna, de közben latom a kerdöivben, hogy szimpatizalsz velük..😊

Cucmey
Õ még nem vezér és ki tudja milyen lesz ha hatalomra kerül. De majd meglátjuk a vak is azt mondta 😄DD

monyox
Hat ott a Vona Gabesz..=))

Cucmey
Nem értem ezt az argentinában keresgélést. Nincsenek tehetséges olasz fiatalok?? Lassan mi leszünk a déli Inter.

Cucmey
ja persze. Akciós Royal vodkából ittunk meg haverommal fejenként egy üveggel. 😄D Ezen a héten én többet nem iszok az biztos.
Amúgy szoktam hozni Olaszországból jó italokat. Többféle grappát, Ferrari pezsgõt, olasz söröket(mondjuk ezek általában már kint elfogynak 😄), speckó borokat pl marsala
Most már csak egy Moscato di Pantelleriám van. Ez egy desszert bor. Pantelleria egy kis sziget. éppen Szicília alatt van.
Ja meg van egy Mussolini borom. Lehet mondtam már itt de ezt csak akkor fogom kibontani ha majd Magyarországnak is lesz egy ilyen nagyszerû vezére mint a Duce.

monyox
Cattani (felügyelö) nyilatkozott, hogy januarban durvan megerösitik a csapatot. Persze konkretumokat nem mondott, mert Vasquez-röl meg Mehmeti-röl mar regota szo van.. Argentinaban keresgelnek a fejesek, Cattaniek konkretan Lucas Ocampos-t akarjak. A srac 17eves, a River Plate jatekosa.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de en mar kezdem kicsit unni, hogy kiforrott fasza jatekost nem veszünk (vagy csak nagyon ritkan), tiniket annal inkabb.
A Mehmeti/Vasquez duorol tudtok valami konkretumot?

Közben a fel csapatot meg szetszednek a "nagyok"... Ilicic-et a Juve/Inter paros akarja... Hernandez-t vinne a PSG... (a csigazabalok most mar igazan leallhatnanak.. Megkaptak 2 jatekosunkat, most mar masfele szorjak a lovet, en azt mondom..)

Ja, az otthoni gyözelmi sorozattal olyan csapatokkal vagyunk egy lapon, mint a City meg a Real Madrid..😊)

Osvaldo pofozkodasahoz mit szoltok? Kicsit elszallt a csavo magatol, pedig sok mindent meg nem tett le az asztalra..

riccardogardoni
DigiSport Plus

riccardogardoni
20:40 Labdarúgás Vasárnap
Serie A, Parma - Palermo A program élõben látható!

riccardogardoni
hát ahhoz képest hogy a milyen a mostani keretünk még egész jó helyen állunk különbem 😄

monyox
FUKKYEAH!!!! Ilyen egy igazi Palermo-tifoso!!!!!=DDD Remelem, legalabb grappat ittal!!!😊))

Cucmey
Iszonyat módon berúgtam tegnap úgyhogy a tegnapi italozásom a csapat tiszteletére ajánlom fel. 😄DD