27277
|
-
Hunor88 #24196 
-
-
Hunor88 #24194 :D
A Chievoba is jöhetnek :) -
Luca Toni, Iaquinta, Amauri
mindenkit szívesen látnék XD -
érdekes -
Na, most mar tuti, hogy az öreg megkattant...
Amauri-rol kerdeztek, es azt nyilatkozta, hogy a tamadosorban mar nincs kiado hely..
Bezzeg most meg Mirante neve is felmerült kapuskent, de könyörgöm MIERTMIERTMIERT????? Tzorvas meghalt vagy mi????? -
Eddig nagyon cafolta mindenki, de nemreg Foschi azt nyilatkozta, hogy eleg nagy az eselye, hogy Balza a szezon utan költözik Parizsba...:-/
Bar ha most jönne Amauri, meg az sem erdekelne, ha Balza tavozna.. -
Na, a mai hirek szerint Aronica nem jön Palermoba (sztem Cetto siman van azon a szinten), viszont a Viviani/Rigoni transzfer egyre biztosabb.
Rigoni-rol mi a velemenyetek? En nem igazan ismerem.. A masik meg az, hogy Bacinovic-ert erkezne cserebe. -
De jo lenne.... -
Oh, bassz.... Nem ertem Tzorvas jegeleset... -
Pali, ezt hol olvastad? Viviano, Aronica, Pazienza miert???? Remelem, Amaurival meg nem vakitani akar az öreg.. -
EL MUUUUUDOOOOO!!!!! Palermo megmentöje, az uj Pastore..:))) -
Ez a Viviano-s tema az, amire a multkor irtam, hogy ha közeppalyara meg vedelemre gyurunk, remelem, hogy uj kapust is akarnak venni.. Bejött. Most mar csak arra lennek kivancsi, hogy kinek a kosza gondolata volt ez...
1. Vagy valami nagyon csunyat szolhatott be Tzorvas a papanak.
2. Vagy valami nagyon durva anyagot szivnak ezek ott lent delen.. -
ideje volt :D -
na, ez már kezd szép lenni XD -
Hunor88 #24181 Elég rendesen belehúztatok. Zampa bekeményített :D -
Ama gyere már! -
Közben Viviano is megjött kölcsönbe
-
-
kiváncsi vagyok ebből mi jön össze :D -
Hunor88 #24176 A Chievo lesz otthon és a smilek a Palermo felé lőnek 

Bár igaz majd meglátjuk :):):) -
mondjuk kapus térre sztem se kellene venni senkit! ebben a fél szezonban mindenki számára világos lett hogy van 3 bevethető jó kapusunk! -
hát ez elég szépen hangzik XD én elviselném :D -
Pálka #24173 Zampa állítólag ezt a 11-et álmodta meg a mercato végére, azaz február 1-ig.
Vivano - Pisano,Aronica,Silvestre,Balzaretti - Migliaccio,Pazienza,Barreto - Vazquez - Miccoli,Amauri.
Nem rossz kis csapat, bár Vazquezen rengeteg múlik. Remélhetőleg ez nem Ilicic távozását jelenti,én sajnálnám még Tzorvast is. -
Daniel Cappelletti is tagja már a csapatunknak! :) -

-
Hunor88 #24170 Hát biztos nem feleslegesen adnak érte ennyi pénzt. Az olaszok felismerik a tehetségeket mostanában :)
2 hét múlva Chievo Palermo
:):):):)
-
Hunor88 #24169 Ja :D látni még nem láttam. -
elvileg elég jó, de remélem azért még lesz transfer! mert ez eddig még elég gyenge! -
Persze, Ő van a #24159-es kommentben a képen. :) -
Hunor88 #24166 Meg valami Vázquez is jött 4,5 milláért. Mi van Zampával?:D -
Hunor88 #24165 Ezen az oldalon láthatsz mindent :) -
meddig tart a téli mercato?
ír majd valaki egy összefoglalót majd a végén a távozókról, és az érkezőkről? neveket szeretnék :D -
Lécci, gyere Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! -
-
néztem a milan-psg dubai felkészülési meccsét és a kommentátor többször is felhozta balzarettit a párizzsal mint lehetséges érkezőt XD -
Na erre kiváncsi leszek. :DD -
Ennyivel verjük a Napolit :)
-
Pálka #24158 Höh, tuttopalermon most lehet olvasni,hogy Viviano-ért, az Inter cserekapusáért is hajlandóak lennénk fizetni...
Egyébiránt támadókban meglehetünk, mert Mutti egy,vagy két csatáros játékához elég lehet ez. Ha megnézzük, azzal is volt gond,hogy ha Zahavi sérült volt, akkor Ilicicen kívül más nem tudta segíteni a csatárokat, lásd a Catania meccs - borzalom volt, támadás részéről is. Ha tényleg annyira jó Vazquez, akkor egy Vazquez-Ilicic-Zahavi tridente, elöl egy Abel Hernandez,Pinilla,Miccoli trióból valakivel,vagy közülük kettővel, már egészen jól hangzik. Persze én is hoznék simán csatárt, csak úgy látszik, a vezetők nagyon bíznak Vazquezben és Mehmetiben. -
pedig nem fog jót tenni neki ha év végéig padozni fog.