27277

105e4pi.png\"

• monyox
    Most nezem, hogy Vazquez-nek olasz utlevele is van. Hm..
  • The Sopranos
    Vazquez mekkora te jó ég!!! Na ezt Mehmeti befejelte volna.
  • monyox

Ugyanezt akartam irni..

Vazquez nagy kedvenc lesz. Ilicic-csel durvak lesznek..
  • The Sopranos
    Budan LE
    Mehmeti BE

• monyox
    Cavani, takarodj!!!! Sosem voltal palermoi!!!!
  • monyox
    Tekerd be Fabri, mint Beckham..:)))
  • monyox
    Meg resze volt a Pastore-transzfernek.

Budan sem az a technikas tamado..
  • monyox
    Nem csodalkozom, hogy Cavanit fütyülik, mar rozsaszin mezben sem igazan szerettek Palermoban.

Vazquez jo lesz...
  • The Sopranos
    Valószínű nem keresett jól, éheztek a gyerekek, pirosban volt a Lamborghini üzemanyagjelzője, stb... Teljes mértékben érthető. Hülye Zampa inkább elpasszolta...
  • The Sopranos
    APA KEZDŐDIK!!!

Forza Palermo!
  • monyox
    Nekem is szimpatikus volt Sirigu. Egy ideig. Aztan amikor elkezdte a penzt hajtani, meg sertödösködni, akkor mar vilagos volt, hogy "a Palermo az elsö" duma csak vakitas volt. Es ez nem pletyka. Nem is csodalkozom, hogy azota az öccse sincs a primavera-ban.

De ahogy az elnök megmondta: "Aki nem akar a Palermoban jatszani, annak nem kötelezö..."
  • monyox
    Ha mar Zamparini lehetnek, akkor Balza-nak is dobnek egy sms-t, hogy

"Fiam, ma este kernek Töled egy olyan megoldast, mint a videon 1:14-nel, különben ki vagy rugva..."

Palermo-Napoli 2:1
  • riccardogardoni
    nem is értem hogy mért nem lehet nyomatni a legjobbakat? :S
  • riccardogardoni
    látom :D
  • The Sopranos
    Legyen úgy! Nekem Siriguban az a szimpatikus, ahogy felküzdötte magát a szamárlétrán és szívvel lélekkel a csapatért harcolt. Nyilatkozta is, hogy számára a Palermo az első, ezért is nem értem hogy engedhették el...
  • riccardogardoni
    hát kb, én is így képzelném el :D
  • riccardogardoni
  • monyox
    Ha Zamparini lennek, most irnek Muttinak egy smst.

Benussi-Tzorvas, Munoz-Mantovani, Della Rocca-Bacinovic, Budan-Mehmeti...

...különben ki vagy rugva!!
  • monyox
  • riccardogardoni
    de, viviano
  • riccardogardoni
    Queste le formazioni ufficiali di Palermo-Napoli, incontro valido per la 17^ giornata di Serie A Tim in programma alle ore 20.45 allo stadio "Renzo Barbera".

PALERMO: 99 Benussi, 6 Munoz, 3 Silvestre, 4 Cetto, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 7 Della Rocca, 5 Barreto; 17 Vazquez; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 2 Mantovani, 20 Acquah, 21 Bacinovic, 90 Alvarez, 24 Mehmeti, 51 Pinilla.

Allenatore: Bortolo Mutti.
  • The Sopranos
    Mi lenne ha jobb lenne a soványtól a néma? Vindízel hajtaná mint Singer a varrógépet, majd a passzát Palermokapitány bevágná, aminek Zampapapa örülne és az edző se Muttigatna tovább dühösen a kispadról...folytköv...
  • monyox
    Pastore az "El Flaco" (a sovany:) - illik is a piszkafa labaira..:)

Szerintem kapusposzton nem jöttünk ki rosszul Sirigu tavozasabol, szegeny Vazquez-nek mar tuti elege van az allando összehasonlitgatassal Pastore-val, de remeljük, hogy az a poszt is meg lesz oldva elöbb-utobb.
  • The Sopranos
    Az kicsoda? Ha Sirugura gondolsz ő jól nyomta szokásosan. Sosem lesz még egy ilyen jó kapusunk. Pastore se volt rossz, az egész PSG félvállról vette a meccset.
  • monyox
    Flaco hogy nyomta
  • The Sopranos
    Na bazz... 93. percben rúgott egyet a PSG...ezzel 1-2...tiszta FM.
  • Hunor88
    Remélem nektek legalább szerencsétek lesz, mi kikaptunk :((((
  • The Sopranos
    Ha olyan hangulat lesz a stadionban mint a franciáknál, akkor nyerünk! Már a 20. perctől olléznak! :D
  • monyox
    Nyugtatok elökeszitve.
  • The Sopranos
    Ezeket még a saját edzőjük is kinevette... :D
    Mivel készültök az esti rangadóra? Sör behűtve? :)
  • monyox
    Nemreg lattam egy videot, amin 3 mukso csinalta meg ugyanezt..:)
  • riccardogardoni
    most már én is nézem XD
  • riccardogardoni
    deszaaaaaar :D
  • The Sopranos
    Üdv mindenkinek!
    épp PSG meccset nézek egy 5. osztályú AMATŐR csapat ellen a DigiPluson. - Sirigu és Pastore a kezdőben. - A lényeg, hogy szabadhoz jutott az amatőr Locmine, kb. 25 méterre a kaputól. ketten állnak a labdánál és beszélik a trükköt...na ebből az jött ki, hogy mind a ketten elszaladtak a labda mellett! :DDD
    Amúgy jól nyomják. Eddig jobbak mint PSG.
  • riccardogardoni
    én viszont igen, és most nézem épp az ismétlést, még jó hogy ki nem kaptak :D
  • monyox
    A Roma Totyi 2 büntetöjevel nyert 2:0-ra? BUNDA.
  • monyox
    En is vagom, hogy nem igazan jöttek be..:) Bar ne is ertem, hogy az Atalanta-Milan meccset hogy is irhattam 1re, mikor az Atalanta ott liheg a nyakunkban, a Milant meg ugysem tudjuk beerni, hadd menjenek.

A szirszar Fiorentina meg lenyomja idegenben a Novarat 3mal, az sem rossz. Ugy latszik, lelepett Gilardino, a fö kerekkötö, aztan egyböl megindult a szeker..:)

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de en total gaznak tartom, hogy egy bajnokaspirans Juventus epp, hogy behuzza a meccset az utolso helyezett otthonaban... Bar Cucmey tuti nem ert velem egyet..:))
  • riccardogardoni
    Atalanta-Milan - 1 v. X = 0-2
    Bologna-Catania - 1 = 2-0
    Cagliari-Genoa - 1 v. X = 3-0
    Lecce-Juventus - 1 = 0-1
    Novara-Fiorentina - 1 = 0-3
    Roma-Chievo - X v. 2 = 2-0
  • monyox
    Na, akkor a 15:00-s meccseken hogyan is kell szurkolnunk, hogy jol jöjjünk ki?

Atalanta-Milan - 1 v. X
    Bologna-Catania - 1
    Cagliari-Genoa - 1 v. X
    Lecce-Juventus - 1
    Novara-Fiorentina - 1
    Roma-Chievo - X v. 2
  • monyox
    Hihetetlen... Az Udinese egy szintelen-szagtalan csapat, az egy Di Natale a fö motorja az egesznek, meg azt is mondanam, hogy altalanossagban nem tartom öket jobbaknak nalunk.. Es vezetik a tabellat..