27277
|
-
Most nezem, hogy Vazquez-nek olasz utlevele is van. Hm.. -
Vazquez mekkora te jó ég!!! Na ezt Mehmeti befejelte volna. -

Ugyanezt akartam irni..
Vazquez nagy kedvenc lesz. Ilicic-csel durvak lesznek.. -
Budan LE
Mehmeti BE
-
Cavani, takarodj!!!! Sosem voltal palermoi!!!! -
Tekerd be Fabri, mint Beckham..:))) -
Meg resze volt a Pastore-transzfernek.
Budan sem az a technikas tamado.. -
Nem csodalkozom, hogy Cavanit fütyülik, mar rozsaszin mezben sem igazan szerettek Palermoban.
Vazquez jo lesz... -
Valószínű nem keresett jól, éheztek a gyerekek, pirosban volt a Lamborghini üzemanyagjelzője, stb... Teljes mértékben érthető. Hülye Zampa inkább elpasszolta... -
APA KEZDŐDIK!!!
Forza Palermo! -
Nekem is szimpatikus volt Sirigu. Egy ideig. Aztan amikor elkezdte a penzt hajtani, meg sertödösködni, akkor mar vilagos volt, hogy "a Palermo az elsö" duma csak vakitas volt. Es ez nem pletyka. Nem is csodalkozom, hogy azota az öccse sincs a primavera-ban.
De ahogy az elnök megmondta: "Aki nem akar a Palermoban jatszani, annak nem kötelezö..." -
Ha mar Zamparini lehetnek, akkor Balza-nak is dobnek egy sms-t, hogy
"Fiam, ma este kernek Töled egy olyan megoldast, mint a videon 1:14-nel, különben ki vagy rugva..."
Palermo-Napoli 2:1 -
nem is értem hogy mért nem lehet nyomatni a legjobbakat? :S -
látom :D -
Legyen úgy! Nekem Siriguban az a szimpatikus, ahogy felküzdötte magát a szamárlétrán és szívvel lélekkel a csapatért harcolt. Nyilatkozta is, hogy számára a Palermo az első, ezért is nem értem hogy engedhették el... -
hát kb, én is így képzelném el :D -

-
Ha Zamparini lennek, most irnek Muttinak egy smst.
Benussi-Tzorvas, Munoz-Mantovani, Della Rocca-Bacinovic, Budan-Mehmeti...
...különben ki vagy rugva!! -
-
de, viviano -
Queste le formazioni ufficiali di Palermo-Napoli, incontro valido per la 17^ giornata di Serie A Tim in programma alle ore 20.45 allo stadio "Renzo Barbera".
PALERMO: 99 Benussi, 6 Munoz, 3 Silvestre, 4 Cetto, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 7 Della Rocca, 5 Barreto; 17 Vazquez; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).
A disposizione: 33 Tzorvas, 2 Mantovani, 20 Acquah, 21 Bacinovic, 90 Alvarez, 24 Mehmeti, 51 Pinilla.
Allenatore: Bortolo Mutti. -
Mi lenne ha jobb lenne a soványtól a néma? Vindízel hajtaná mint Singer a varrógépet, majd a passzát Palermokapitány bevágná, aminek Zampapapa örülne és az edző se Muttigatna tovább dühösen a kispadról...folytköv... -
Pastore az "El Flaco" (a sovany:) - illik is a piszkafa labaira..:)
Szerintem kapusposzton nem jöttünk ki rosszul Sirigu tavozasabol, szegeny Vazquez-nek mar tuti elege van az allando összehasonlitgatassal Pastore-val, de remeljük, hogy az a poszt is meg lesz oldva elöbb-utobb. -
Az kicsoda? Ha Sirugura gondolsz ő jól nyomta szokásosan. Sosem lesz még egy ilyen jó kapusunk. Pastore se volt rossz, az egész PSG félvállról vette a meccset. -
Flaco hogy nyomta -
Na bazz... 93. percben rúgott egyet a PSG...ezzel 1-2...tiszta FM. -
Hunor88 #24250 Remélem nektek legalább szerencsétek lesz, mi kikaptunk :(((( 

-
Ha olyan hangulat lesz a stadionban mint a franciáknál, akkor nyerünk! Már a 20. perctől olléznak! :D -
Nyugtatok elökeszitve.
-
Ezeket még a saját edzőjük is kinevette... :D
Mivel készültök az esti rangadóra? Sör behűtve? :) -
Nemreg lattam egy videot, amin 3 mukso csinalta meg ugyanezt..:) -
most már én is nézem XD -
deszaaaaaar :D -
Üdv mindenkinek!
épp PSG meccset nézek egy 5. osztályú AMATŐR csapat ellen a DigiPluson. - Sirigu és Pastore a kezdőben. - A lényeg, hogy szabadhoz jutott az amatőr Locmine, kb. 25 méterre a kaputól. ketten állnak a labdánál és beszélik a trükköt...na ebből az jött ki, hogy mind a ketten elszaladtak a labda mellett! :DDD
Amúgy jól nyomják. Eddig jobbak mint PSG. -
én viszont igen, és most nézem épp az ismétlést, még jó hogy ki nem kaptak :D -
A Roma Totyi 2 büntetöjevel nyert 2:0-ra? BUNDA. -
En is vagom, hogy nem igazan jöttek be..:) Bar ne is ertem, hogy az Atalanta-Milan meccset hogy is irhattam 1re, mikor az Atalanta ott liheg a nyakunkban, a Milant meg ugysem tudjuk beerni, hadd menjenek.
A szirszar Fiorentina meg lenyomja idegenben a Novarat 3mal, az sem rossz. Ugy latszik, lelepett Gilardino, a fö kerekkötö, aztan egyböl megindult a szeker..:)
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de en total gaznak tartom, hogy egy bajnokaspirans Juventus epp, hogy behuzza a meccset az utolso helyezett otthonaban... Bar Cucmey tuti nem ert velem egyet..:)) -
Atalanta-Milan - 1 v. X = 0-2
Bologna-Catania - 1 = 2-0
Cagliari-Genoa - 1 v. X = 3-0
Lecce-Juventus - 1 = 0-1
Novara-Fiorentina - 1 = 0-3
Roma-Chievo - X v. 2 = 2-0 -
Na, akkor a 15:00-s meccseken hogyan is kell szurkolnunk, hogy jol jöjjünk ki?
Atalanta-Milan - 1 v. X
Bologna-Catania - 1
Cagliari-Genoa - 1 v. X
Lecce-Juventus - 1
Novara-Fiorentina - 1
Roma-Chievo - X v. 2 -
Hihetetlen... Az Udinese egy szintelen-szagtalan csapat, az egy Di Natale a fö motorja az egesznek, meg azt is mondanam, hogy altalanossagban nem tartom öket jobbaknak nalunk.. Es vezetik a tabellat..