27277

105e4pi.png\"

• monyox
    Hat ja, ez jo kerdes. Es nem hinnem, hogy ezt csak a mi magyar agyunk nem veszi be, nem hiszem, hogy a stadionban szurkolo többtizezer ember ertette.

Zamparini irant meg csak tovabb erösödnek bennem a kettös erzesek. Nem tudom, es szerintem nem is helyes teljes odaadassal kritizalni. Neki köszönhetjük, hogy ott van a klub jelenleg, ahol - pozitiv es negativ ertelemben is. Ha ö nincs, akkor lehet, meg mindig valahol a B-C között ingaznank.
    De ha tenyleg ennyire beleszol a dolgokba, összeallitasba, cserekbe, az hihetetlen szüklatokörüsegröl tesz bizonyossagot. Tegnap este azon filoztam, hogy ki lehet meg olyan mas klubok eseteben, aki durvan beleszol az edzö dolgaba, de meg Berlusconi-ra sem volt jellemzö, hogy beleszolt abba, ami nem az ö hataskörebe tartozik..

Persze legszögezem, ha ezek a vadaskodasok alaptalanok, akkor Mutti-e az erdem.
  • monyox
    Szorri, hogy tegnap nem köszöntem el, de elszallt a stream, ugyhogy Miccoli goljat mar nem is lattam. Azert kösz a közös szurkolast/mergelödest!
  • riccardogardoni
    undorító az egész csapat, lehánynám őket
  • riccardogardoni
    adom
  • Cucmey
    labilis idegállapotom miatt kb fél éve nem nézek szomorú filmeket. asszem Palermo meccseket se kéne már... lófasz az egész.
  • Pálka
    Én csak annyit nem értek,hogy ha én, mi, innen Magyarországról látjuk, hogy Vazquezt lehozni, Munozt jobb hátvédben játszatni, Bacsinovicsot és Tzorvast mellőzni, Budant erőltetni mind-mind hatalmas hiba, akkor ennek egy kis része sem látszódhat Zamparini borsó méretű agyában?
  • Cucmey
    mit mondhatnék.... HD-ban nehéz volt végig szenvedni ezt a meccset. Miccoli megérdemelte a gólját. Nagy problémák lesznek itt....
  • monyox
    Nem akarom meg Benussi-t is csesztetni, de nekem neha bizonytalannak tünik.. Talan Tzorvas kepes lett volna mondjuk Cavani goljanal egy bravurra. Talan...

Pali, az elöbb olvastam a megjegyzeseidet fb-on. Azt kell, hogy mondjam, egyetertek velük. Kar, hogy valaki a klub központjaban nem olvassa öket..:-/

Elfogult vagyok, ha azt mondom, hogy nem jatszott különösebben jol a Napoli? Csak löttek 3 golt. Mutti kivette Vazquez-t, megszünt az összekötes a tamadosor meg a közeppalya között, aztan a 2. felidöben a tamadasaink hatekonysaga visszaesett a Mangia-i melysegekbe...

Visszasilanyulunk a közepcsapatok köze...:-/
  • The Sopranos
    Szarból nehéz várat építeni...még Mourinhonak is. El van baszva a szezon...és ez Zampának köszönhető amikor nyáron kiárusította a csapatot.
  • monyox
    De ha Zampa megint hozza a meccs utan a szokasos edzöcsere temat, akkor tehet egy szivesseget. Nem elsösorban Muttin mult ez a mai meccs.
  • monyox
    Hat, rohadt elkeseritö ezt latni...
  • The Sopranos
    Most valahogy Migliacco sincs formában, Alvarez labdához se ért...siralmas a helyzet.
  • monyox
    A fasz kivan, komolyan.

Miert kellett Vazquez-t lehozni?

Miert kell Acquah-t eröltetni?
  • monyox
    Meg vagyunk mekkenve.
  • The Sopranos
    Viszlát Mutti. :D
  • monyox
    Nem hiszem el...
  • monyox
    Ja, egyetertek mindket dologgal. A takarodj azert szolt, hogy a Palermoban elbaltazta az ilyen helyzeteket.

De peldaul Cavani goljanal is szerintem annyira lehet latni, hogy miert lenne szükseg egy Bacinovic-szerü vedekezö közeppalyasra..
  • monyox
    Na most van gebasz. A vegen ugy nyer a Napoli, hogy összessegeben szart se csinaltak, csak löttek 2 golt.
  • The Sopranos
    Nálunk miért nem tudott ilyeneket lőni? :'(
    Mindenesetre az szimpatikus volt, hogy nem ünnepeltette magát.
  • monyox
    Vivano meg nem is a jatekosunk..;)

Egyetertek különben bar en inkabb Cetto-nak szavaznek bizalmat.

Cavani, takarodj.
  • The Sopranos
    na összetolta a kedves sg... Ez amolyan 4-2-3-1..
  • The Sopranos
    Mehmeti
    Miccoli
    Vazquez Ilicic

Migliacco Bacinovic

Balzaretti Silvestre Munoz Pisano
    Viviano

Nekem ez a favorit.
  • monyox
    Ezeket a Munoz, Acquah, Della Rocca fele jatekosokat el kene mar felejteni...

Nem akarok itt okoskodni, csak rohadt ideges vagyok. Ha kikapunk kurva nagy gaz van..
  • monyox
    Jeee, Hamsik a palyan van?:))
  • The Sopranos
    NEEEEE ez mi????? Vazquezt lehozni? Úristen... -_-'
  • monyox
    Na, Acquah meg Alvarez is jön?

De miert Vazquez helyere????
  • monyox
    Jo kerdes..:) Szerintem fenyöfa alakban meg lehetne probalni velük. Elöl egy ekkel. Vagy Ilicic-et kicsit elörebb tolni feligmeddig tamadonak.
    Remelem, Mutti mester megoldja, nem azert vettük sztem Vazquez-t, hogy egyikük padozzon.
  • The Sopranos
    Monyox, a Vazquez Ilicic duót milyen felállásban tudod elképzelni?
  • riccardogardoni
    miagecivan? kell a mehmeti
  • monyox
    Nyerhetö a meccs, es vegre van valami formaja a jatekunknak. Ezt hianyoltam nagyon Mangia-nal..

Budan nem volt rossz, de en kiprobalnam helyette Mehmetit.
  • The Sopranos
    Ez a középpálya katasztrófa...
    Bazmeg ez nem les, csak optikai csalódás!!
  • monyox
    Szünetben Munoz le Mantovani be. Della Rocca-t is le kene hozni, szart se csinal. A golnal kabe ugy kocogott vissza. Bacinovic-ot lehet is behozni helyette.
  • monyox
    Hat, szerintem ez Della Rocca meg Munoz golja volt...

Francba, Miccolinak mennyi helyzet kell meg egy golhoz....?
  • The Sopranos
    El-el, nem jobbak, SŐT... Na basszameg azt a macedón kurva anyját...mire leírtam beszoptunk 1 gólt.
    Nem baj, lesz ez még 2:1!

"Zampa azt nyilatkozta, hogy 1:0ra nyerünk, Miccoli góljával, amit a 80. percben fog lőni. Ezzel nyomást gyakorolt az edzőre, hogy ne merje lecserélni."
  • monyox
    Ez mi volt?
    Della Rocca visszavesz a tempobol, szerencsetlen Silvestre-nek kellett kimennie Gargano-ra. Munoz mar megint szerencsetlen. Cetto meg vajon merre volt? Kib.... vedelmi hiba..
  • monyox
    pitsaba
  • monyox
    Basszameg, Fabri.... Szep tamadas volt...

Elkaphatnank ezt a Napolit, verhetök.

Becsben nezem, ugyhogy streamen.
  • The Sopranos
    Még összejöhet neki!
    Te is a Digin nézed?
  • The Sopranos
    Ez a Gargano gyerek se ügyetlen... Bent láttam a lövését... :'{
  • monyox
    Budantol ez szep volt. Azert az nagy lett volna, ha Vazquez egyböl meglövi az elsöt...