27277

105e4pi.png\"

• gabber_saviola
    Megértelek. Hidd el én is szerettem volna, ha Ama visszajön. De Ő nem akart annyiért itt játszani, mint a Juve kalandja előtt.
  • The Sopranos
    Régebben láttam őt játszani a Leccében, "megnemmondom" ki ellen. Jól fejelő, magas spíler. Azt hiszem Franciaországban játszott a Lecce után, kicsit eltűnve.
  • gabber_saviola
    Igen Ő. :)
  • monyox
    Milyen spiler ez a Pelle? Bevallom, nem igazan vagyok kepben, pedig mar 27 eves.
  • monyox
    Az a helyzet, hogy nekem mar a tököm kivan a noname del-amerikai tini tehetsegekböl, akik aztan valahogy megsem valnak be...

En biztam abban, hogy Amauri visszajön, es ujra formaba lendül.. Nem felejtett el focizni, az biztos, szerintem Torino-ban egyszerüen nem a megfelelö közegbe került. A Parma-ban közben bizonyitotta, hogy meg mindig tud golt löni, de persze senki sem tudja, hogy mi lett volna, ha visszajön... Az is lehet, hogy akkorat bukunk bele, mint a haz...
    Mindegy, ez mar a multe. Azert szerintem az egy Mehmeti erkezesevel meg nem vagyunk kint a vizböl csatarteren.

Az ujak milyenek voltak a Genoa ellen?
  • The Sopranos
    Ez a Graziano Pellé-s dolog mennyire komoly? Én nagyon örülnék neki ha hozzánk jönni.

Gabber, ott Caracciolo szalad az avatarodon? :-))
  • gabber_saviola
    Igen, én is nagyon örültem volna, ha Ama visszajött volna, mert még is csak nálunk lett istenkirály pléja. DE nem minden áron akartam Őt.

Szerinted nekünk melyik lett volna jobb? Ha visszahoztuk volna Amát olyan fizetéssel, amiből mondjuk kijönne pl. Miccoli és Ilicsics. Vagy szarérhugyért hozunk még a télen egy fiatalabb csatárt délamerikából?
  • monyox
    Hat majd meglatjuk. De en azt hittem, vagy legalabbis ugy emlekszem, valami olyat irtal korabban, hogy örülnel, ha visszajönne Palermoba.

Valahogy az az erzesem, hogy nem csatarposzton marad minden a regiben. Nem jön/megy senki.
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    Lehet, hogy fog lőni 5-6 gólt tavasszal, de nem fog már Ama akkora spíler lenni, mint ami itt volt, nyugi.
  • monyox
    Ezt Cattani felügyelö meg Zampaba nyilatkozta? Csak nehogy megtalalja Amauri a golvago cipöjet a Fio-ban, mi meg ismetelten verhetjük a fejünket a falba...
  • monyox
    Hat ja, Frey lelepett, Boruc nem a vilag legjobb kapusa, de biztos Amauri-ra sporoltak..
  • riccardogardoni
    Megszületett Balza kislánya Julia!
  • riccardogardoni
    Ez igaz!
  • gabber_saviola
    Ahogy Luca Cattani és Zampabá is megmondta, hogy mi is megengedhettük volna, csak már nem érte meg visszahozni Amát.

Ha visszahoztuk volna, akkor mindenki a 2 évvel ezelőtti Amát akarta volna viszontlátni, de Ő már azt nem tudta volna mutatni.
  • riccardogardoni
    azon csodálkozom hogy viviano nem oda ment :D
  • monyox
    En csak azt nem ertem, hogy ha a Fio megengedheti maganak Amaurit, akkor mi miert nem....?

Mindenesetre ezek utan meg jobban rühellem a lila majmokat, mint eddig..:)
  • gabber_saviola
    már elment a fióba. :(

• Cucmey
    ennyire szabadulnának tőle nem értem mér nem vesszük meg mondjuk 3 millióér.
  • The Sopranos
    http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/olaszorszag/serie-a/juventus/mar-az-ebayen-aruljak-amaurit

Szegény Ama...heti 70ezer €!!! És nem csinál semmit!!! :)))
  • gabber_saviola
    Ha elmegy végre Pinilla, akkor ezt a másik "nagy sztár" Floro Florest ide ne hozzuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • riccardogardoni
    L'U.S. Città di Palermo comunica di aver ceduto il centrocampista Adam Simon all'A.S. Bari. L'ungherese si trasferisce al club pugliese con la formula del prestito con diritto di opzione sulla compartecipazione e contro-opzione. :D
  • riccardogardoni
    nem adja a tv a vasárnapi novara haza meccset, szal megint stream-elni fog a banda :D
  • The Sopranos
    Nekem tetszene egy Palombo - Bacinovic - Donati középpálya vagy inkább rámehetnénk Tőzsér Danira! :-)
    Nagyon akarja őt a Genoa és inkább minket erősítsen, mint őket.
  • gabber_saviola
    Kurtics kell a Sampdóriának, ami azt jelenti, hogy Palombó biznisz újra nyitott lenne. Kell nekünk ez a 30 éves Palombó, most komolyan? Tudna ez a faszi olyan jól játszani, mint hétvégén tök jól játszó Donáti?

• riccardogardoni
    8.-ak vagyunk :)
  • gabber_saviola
    Pinillát akarja a Cagliari is. NEHABOZZ, OTT A HELYED, MÁR VÁRNAK !!!!!!!!!!!!!!!!

• gabber_saviola
    Benussi ufficsélé menni Torino most kölcsön, lenni neki jó kezdőjátékos csapatban.
  • gabber_saviola
    Bocs, nem akartam.
  • Cucmey
    óóóó :( ez rosszul esett. tavasszal má új cuccokba akartam virítani.
  • gabber_saviola
    nem most, hanem nyáron jön a puma ... a következő szezontól.
  • Cucmey
    Pumás cuccok nem tudja valaki mikor jönnek ki?
    lehet amúgy mire felkerülnek az official storeba addigra jön a következő szponzor :DDD
  • Cucmey
    Most néztem hogy a csont utolsó Novara ellen játszunk otthon. Haza kéne küldeni őket egy 3-0val és ez a két utolsó győzelem nagyot lökne a csapaton mentálisan.
  • Tono34
    Nem is értem ezt te miért csinálnád? Egyáltalán hogy van az ott neked?
    Tehetsz be egy szép Catania hátteret
  • Cucmey
    Kilencedikek vagyunk. De max nyolcadikak lehetünk idén ahogy elnézem a tabellát.
  • riccardogardoni
    tessék: http://www.azzurri.co.hu/6-merkozesen-20-gol-videon-a-delutan-osszes-talalata
  • The Sopranos
    Igen az jó lenne! Telóról csak itt tudtam követni én is, és kíváncsi lennék milyen volt a meccs.
  • monyox
    Baszki, en meg ezt a fasza meccset nem Tudtam nezni.. valamelyikotok irna egY rovid osSzefoglalot ha szepen kerem?:)
  • riccardogardoni
    elég rendesen :D
  • The Sopranos
    Ezaz! Bovo most megszopta, hogy odaigazolt! :D