27277
|
-
Az tuti, Zampaba meg majd dörzsöli a kezet, hogy milyen jo bizniszt csinalt, aztan a gyerek arabol felhuzhat egy ujabb mozit..:))) -
:DDD
3 év mulva eladjuk majd mondjuk a Juvénak ahol középpályásként rúg majd az első idényében 20 gólt. :DDDDD -
Hat ja, csak a francba, hogy anyagilag jol jarunk, de a kiforrott jatekosokat (par kivetellel) meg eladogatjuk...
Pont idevag, hogy hivatalosan is leszerzödtettük a Reggina-tol Viola-t, aki egy 21 eves allitolag szupertehetseges közeppalyas.
Vegül is a neven kivül minden nagyon pozitiv..
Zampa helyeben a szerzödes szignozasa mellett tartanek egy gyors keresztelöt is..:)) Nicola Rosanero megis csak szebben hangzik..;) -
Annyi az egész hogy mi kineveljük a játékosokat. Nálunk szépen értett játékos lesz a fiatal tehetségből. Aztán igaz hogy jó pénzért adjuk el őket de más csapat profitál a mi nevelésünkből. -
Miert van az, hogy eladunk egy jatekost, akkor ahogy az uj csapat mezet felhuzza, egyböl s.zarni kezdi a golokat?
Cavani mar 50et lött Napoli mezben, Nocerinot is kilora szallitja a golokat, miota Milanoban van, mondjuk szerencsetlen Amaurinal nem jött be ez a tendencia..:)))
Most arra vagyok kivancsi, Pinilla mire megy Szardinian, mert ha ö is elkezdi termelni a golokat, tutira el vagyunk atkozva.. -
Intert szepen behuzta a Lecce, nekünk ez igazabol nem art, remelem, görcsölni fognak szerdan..:) Mekkora lenne elkapni öket a Meazza-ban... Raadasul latotavolsagon belül van a Napoli meg a Roma is.
Bar irtam mar, de Pioli egesz ütös kis csapatot faragott ebböl a Bologna-bol... Hogy miert küldte el Zampa...? -
Azért most a két utóbbi győzelem után megnyugodtam kicsit hogy kiesni már biztos nem fogunk. :DD -
Összességében nem volt nagy szám a meccs. De a Novara ellen éppen elég volt két hajszál pontos beadás Miccolitól amiket Budan be is tudott fejelni.
Vazquezt és Mehmetit minimum a második gól után behoztam volna. Hisz tisztán látszott hogyha még 100 percig tart a meccs sem rúg gólt a Novara. -
Nem nem. Miccolisra gondoltam. :DDDD -
Egyebkent mar megint sikerült lemaradnom a meccsröl.. 
Milyen volt? Meggyözöek voltunk? Ki-hogy nyomta?
Ha Budan tenyleg ilyen jo formaban van, akkor valaki valamit nagyon tudhat ott a csapat tajan..
Csak Vazquez meg Mehmeti jegeleset nem ertem... Ha Ilicic-et lehozza Mutti, miert nem lehet helyette bedobni Vazquez-t, illetve 2:0 utan miert nem lehet kiprobalni Mehmetit elöl? -
Budanosra?:)) 1-2 ösz csikot belenyomatsz?:))
Egyebkent a masik orakulum meg Budan, mert azt mondta, tavasszal összehoz 10 golt.. Harmada mar megvan. -
Na, szerinted ki?:) Maurizio ORAKULUM Zamparini...
-
Én meg merném csináltatni csak az "asszony" nem engedi :DDD -
Nem mered?! :)))
De ha mégis, képet róla! :D -
Azon gondolkozom megcsináltatom a hajam ilyenre. -
Kicsit azét izgultam, hogy Cara betalál. :) -

-
Genoa 3 - 2 Napoli
Lecce 1 - 0 Inter
Palermo 2 - 0 Novara
Ez így azért elég szép :D

-
\o/
-
én XD
-
"Nem kell tamado, mert Budan bombaformaban van, Miccoli bombaformaban van"
Te figyi! Ezt ki nyilatkozta le mer az tudhat valamit. :DDD -
2-0 budan xd -
jó lesz ez (Y) :D -
1-0 :D -
Budan és Miccoli úgy látszik tényleg csúcsformába vannak. :DDD -
minden meccset nézek :D -
15.00 Palermo-Novara
streamek:
szurkoljatok mert tippmix meccsem :) -
meg pisano? :O -
17 Vazquez, 16 Zahavi, 24 Mehmeti
ŐK még nem kezdők? :D -
-
Szerintem (remelem), a multkori meccs feloldotta a görcsölesünket, es siman behuzzuk a meccset. -
Stankovic-bol siman kinezem, hogy ott született..:))) -
Tippek a holnapi meccsre? :)
Szerintem elküldjük a Novarát is ezzel a felállással! Nagyon tetszik, remélem most már maradunk ennél! -
aztán elküldjük őket ózdra :D -
Novara utan meg jövö szerdan huzunk a Meazza-ba a sinter ellen...
-
engem is, bőven! -
Jelenleg a 8. helyen allunk, elöttünk szakadek, ha jol emlekszem, vagy 6 ponttal megy elöttünk a Napoli. Utanunk meg hatalmas tömörüles. Ugyhogy a 8. hely mar elegedettseggel töltene el. -
Sono ventuno i giocatori convocati dal tecnico Bortolo Mutti per la sfida di domani pomeriggio contro il Novara.
PORTIERI: Brichetto, Tzorvas, Viviano.
DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Mantovani, Munoz, Pisano, Silvestre.
CENTROCAMPISTI: Acquah, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Donati, Ilicic, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.
ATTACCANTI: Budan, Mehmeti, Miccoli.
Kezdenek tetszeni a nevek! :D -
-
"Komolyan, mint itthon az idiota politikusok.."
Épp ezért kezd elegem lenni az egészből. Nem is érdekel a mercato. Nem is figyelem. Szarom én le kiket hoznak ide. Az én dolgom hogy szurkoljak a vezetőség dolga meg hogy olyan focit csináljon ami nekem tetszik. Aztán hogy kikkel oldják ezt meg bánom is én...