27277

105e4pi.png\"

• monyox
    Az tuti, Zampaba meg majd dörzsöli a kezet, hogy milyen jo bizniszt csinalt, aztan a gyerek arabol felhuzhat egy ujabb mozit..:)))
  • Cucmey
    :DDD
    3 év mulva eladjuk majd mondjuk a Juvénak ahol középpályásként rúg majd az első idényében 20 gólt. :DDDDD
  • monyox
    Hat ja, csak a francba, hogy anyagilag jol jarunk, de a kiforrott jatekosokat (par kivetellel) meg eladogatjuk...

Pont idevag, hogy hivatalosan is leszerzödtettük a Reggina-tol Viola-t, aki egy 21 eves allitolag szupertehetseges közeppalyas.
    Vegül is a neven kivül minden nagyon pozitiv..

Zampa helyeben a szerzödes szignozasa mellett tartanek egy gyors keresztelöt is..:)) Nicola Rosanero megis csak szebben hangzik..;)
  • Cucmey
    Annyi az egész hogy mi kineveljük a játékosokat. Nálunk szépen értett játékos lesz a fiatal tehetségből. Aztán igaz hogy jó pénzért adjuk el őket de más csapat profitál a mi nevelésünkből.
  • monyox
    Miert van az, hogy eladunk egy jatekost, akkor ahogy az uj csapat mezet felhuzza, egyböl s.zarni kezdi a golokat?

Cavani mar 50et lött Napoli mezben, Nocerinot is kilora szallitja a golokat, miota Milanoban van, mondjuk szerencsetlen Amaurinal nem jött be ez a tendencia..:)))

Most arra vagyok kivancsi, Pinilla mire megy Szardinian, mert ha ö is elkezdi termelni a golokat, tutira el vagyunk atkozva..
  • monyox
    Intert szepen behuzta a Lecce, nekünk ez igazabol nem art, remelem, görcsölni fognak szerdan..:) Mekkora lenne elkapni öket a Meazza-ban... Raadasul latotavolsagon belül van a Napoli meg a Roma is.

Bar irtam mar, de Pioli egesz ütös kis csapatot faragott ebböl a Bologna-bol... Hogy miert küldte el Zampa...?
  • Cucmey
    Azért most a két utóbbi győzelem után megnyugodtam kicsit hogy kiesni már biztos nem fogunk. :DD
  • Cucmey
    Összességében nem volt nagy szám a meccs. De a Novara ellen éppen elég volt két hajszál pontos beadás Miccolitól amiket Budan be is tudott fejelni.

Vazquezt és Mehmetit minimum a második gól után behoztam volna. Hisz tisztán látszott hogyha még 100 percig tart a meccs sem rúg gólt a Novara.
  • Cucmey
    Nem nem. Miccolisra gondoltam. :DDDD
  • monyox
    Egyebkent mar megint sikerült lemaradnom a meccsröl..

Milyen volt? Meggyözöek voltunk? Ki-hogy nyomta?
    Ha Budan tenyleg ilyen jo formaban van, akkor valaki valamit nagyon tudhat ott a csapat tajan..

Csak Vazquez meg Mehmeti jegeleset nem ertem... Ha Ilicic-et lehozza Mutti, miert nem lehet helyette bedobni Vazquez-t, illetve 2:0 utan miert nem lehet kiprobalni Mehmetit elöl?
  • monyox
    Budanosra?:)) 1-2 ösz csikot belenyomatsz?:))

Egyebkent a masik orakulum meg Budan, mert azt mondta, tavasszal összehoz 10 golt.. Harmada mar megvan.
  • monyox
    Na, szerinted ki?:) Maurizio ORAKULUM Zamparini...
  • Cucmey
    Én meg merném csináltatni csak az "asszony" nem engedi :DDD
  • The Sopranos
    Nem mered?! :)))
    De ha mégis, képet róla! :D
  • Cucmey
    Azon gondolkozom megcsináltatom a hajam ilyenre.
  • gabber_saviola
    Kicsit azét izgultam, hogy Cara betalál. :)
  • gabber_saviola

• riccardogardoni
    Genoa 3 - 2 Napoli
    Lecce 1 - 0 Inter
    Palermo 2 - 0 Novara

Ez így azért elég szép :D
  • banok
    \o/
  • riccardogardoni
    én XD
  • Cucmey
    "Nem kell tamado, mert Budan bombaformaban van, Miccoli bombaformaban van"

Te figyi! Ezt ki nyilatkozta le mer az tudhat valamit. :DDD
  • riccardogardoni
    2-0 budan xd
  • riccardogardoni
    jó lesz ez (Y) :D
  • riccardogardoni
    1-0 :D
  • Cucmey
    Budan és Miccoli úgy látszik tényleg csúcsformába vannak. :DDD
  • riccardogardoni
    minden meccset nézek :D
  • banok
    15.00 Palermo-Novara
    streamek:

szurkoljatok mert tippmix meccsem :)
  • riccardogardoni
    meg pisano? :O
  • riccardogardoni
    17 Vazquez, 16 Zahavi, 24 Mehmeti

ŐK még nem kezdők? :D
  • gabber_saviola
  • monyox
    Szerintem (remelem), a multkori meccs feloldotta a görcsölesünket, es siman behuzzuk a meccset.
  • monyox
    Stankovic-bol siman kinezem, hogy ott született..:)))
  • The Sopranos
    Tippek a holnapi meccsre? :)
    Szerintem elküldjük a Novarát is ezzel a felállással! Nagyon tetszik, remélem most már maradunk ennél!
  • riccardogardoni
    aztán elküldjük őket ózdra :D
  • monyox
    Novara utan meg jövö szerdan huzunk a Meazza-ba a sinter ellen...
  • riccardogardoni
    engem is, bőven!
  • monyox
    Jelenleg a 8. helyen allunk, elöttünk szakadek, ha jol emlekszem, vagy 6 ponttal megy elöttünk a Napoli. Utanunk meg hatalmas tömörüles. Ugyhogy a 8. hely mar elegedettseggel töltene el.
  • riccardogardoni
    Sono ventuno i giocatori convocati dal tecnico Bortolo Mutti per la sfida di domani pomeriggio contro il Novara.

PORTIERI: Brichetto, Tzorvas, Viviano.

DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Mantovani, Munoz, Pisano, Silvestre.

CENTROCAMPISTI: Acquah, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Donati, Ilicic, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.

ATTACCANTI: Budan, Mehmeti, Miccoli.

Kezdenek tetszeni a nevek! :D
  • riccardogardoni
  • Cucmey
    "Komolyan, mint itthon az idiota politikusok.."

Épp ezért kezd elegem lenni az egészből. Nem is érdekel a mercato. Nem is figyelem. Szarom én le kiket hoznak ide. Az én dolgom hogy szurkoljak a vezetőség dolga meg hogy olyan focit csináljon ami nekem tetszik. Aztán hogy kikkel oldják ezt meg bánom is én...