27277

105e4pi.png\"

• riccardogardoni
    bravo
  • monyox
    Mutti hatalmas huzassal keszül meglepni az Intert. Valoszinüleg nem Ilicic kezd, hanem Bertolo jatszik majd a helyen. Na, ezzel a huzassal annyi is az Internek...

Ja, meg annyi, hogy Milanoban meg soha a büdös eletben nem nyertünk az Inter ellen..
  • riccardogardoni
    kicsit elírták a neveket egy két helyen :D
  • riccardogardoni
    PALERMO

Távozott: Di Matteo (Lecce); Pinilla (Cagliari); Cotte (Lille); Benussi (Torino)

Érkezett: Viola (Reggina – júliusig); Aquino (Nacional); Donati (Bari); Vivano (Inter); Labrin (Novara); Milanovic (Siena); Valquez (Belgrad); Mehmenti (Malmö)
  • riccardogardoni
    küldjek? XD
  • Cucmey
    Télen mindig pesszimistább vagyok. Enyhén szólva sem az én évszakom.
    De próbálom objektíven nézni a dolgokat és amit idegenben idén fel tudunk mutatni egy nagyobb nevű csapat ellen az a Lazio elleni 0-0.
    Én az Inter elleni döntetlennel már tökéletesen elégedett leszek.
    Azér nem írtam Catania mezt mert azt nem tom honnan szerezzek hirtelen ha nyerünk. :DD
  • riccardogardoni
  • monyox
    Miert jarnek jobban, ha tuningra költöd a penzem?:)))

Figyelj, ne ujpestezzfradizz, inkabb huzzal Magadra egy Catania mezt..:)
    Mi meg nyomjuk tovabb a www.lapalermomafia.com-ra a fotot..;)
  • monyox
    Semmit, csak szemetkedek..:))) Bar mostanaban eleg pesszimistanak tünsz, bar a francba, Neked van igazad, milyen hülyesegeket irogatok, hogy 3mal ütjük az Intert..:-/ Bar remelem, most nagy az öröm odaat, hogy megszereztek Palombot meg Guarint, aztan hatha belefutnak valami jo kis meglepetesbe...
  • monyox
    Ez annyira jellemzö a töketlen vezetökre... Megy a nagy vakitas, de ami meg durvabb, hogy nem egy Inter vagy egy Juventus viszi el elölünk, hanem egy Bologna!!!!
  • Cucmey
    Mér nem adod inkább nekem a pénzed. Jobban jártál volna. :DDD
    Én csak az idei statisztikából indulok ki....
    De ha nyerünk akkor lefényképezkedek Újpest mezben középső ujjamat mutogatva és berakom a Fradi topicba.
    Van itt ilyen?? :DD
  • Cucmey
    Mer mit tettem már megint? :DD
  • gabber_saviola
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :(

elvitte a Bologna Belfodilt. :(
  • gabber_saviola
    Balza nem megy sehová, ahogy Abel sem.
  • monyox
    Na, Iaquintat elvitte a Cesena..

A franc se tudja, szezon vegeig kölcsönvehettük volna, hatha.. Na mindegy.
  • monyox
    A veresegröl meg annyit, hogy fizu felet felteszem arra, hogy Budan mesterharmasaval oktatjuk a sintert..
  • monyox
    Haver, ugy tünik, hogy mostanaban mar nem szived ügye a csapat..
  • Cucmey
    Felvételről adja csak a tv a meccset. megin lehet nézni majd neten 6x6os felbontásban. :((
  • Cucmey
    Most mit tapsoltok? Inkább sírjatok mer kikapunk. :DD
  • monyox
    Ja, tenyleg, Balzat el is felejtettem..:-/

Remelem, Zampa megint kisajtol azert az arabokbol jopar milliot..
    Aztan ott tartunk, hogy a tavalyihoz kepest a teljes vedelem lecserelödött kapussal együtt..
  • monyox
  • riccardogardoni
  • Cucmey
    Most tudtam meg hogy holnap meccs lesz. Inter ellen idegenbe.. úúú..
  • riccardogardoni
    Sono venti i calciatori convocati dal tecnico Bortolo Mutti per la sfida di domani sera contro l'Inter.

PORTIERI: Brichetto, Tzorvas, Viviano.

DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Mantovani, Munoz, Pisano, Silvestre.

CENTROCAMPISTI: Acquah, Barreto, Bertolo, Donati, Ilicic, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.

ATTACCANTI: Budan, Mehmeti, Miccoli.
  • riccardogardoni
    sztem balza is :S :(
  • monyox
    Egyebkent ha mar itt tartunk, mi az erzesetek, ki fog lelepni nyaron?

Szerintem Mutti, Tzorvas, Aguirregaray(?), Della Rocca, Bertolo, Abel nagy esellyel tavozni fog.

Aguirregaray mondjuk csak akkor, ha nem kap több lehetöseget, Abelnel meg azon mulik, hogy milyen lesz a tavasza. Ha szorja a golokat, akkor maradni fog.
  • monyox
    Mi is a januari mercato vegeredmenye?
    Erkezett kettö (Donati, Viviano), elment kettö (Pinilla, Cetto)
    Hat ez nem valami nagy jatekosmozgas...

Mehmetit, Vazquezt, Bovot meg Violat nem szamolom ide, mert az elsö kettö mar nyaron le lett bizniszelve, Bovo mar nyar ota, Viola meg meg nyarig nem nalunk jatszik.
  • monyox
    Zamparini szerintem miota megvette a klubot, összesen nem költött 50 milliot jatekosokra..
  • riccardogardoni
    hát, van benne valami igen, de viszont ha most tudnánk valamit alkotni akkor azért lenne ideje beilleszkedni szal ez ilyen 50-50 :D
  • Cucmey
    Erre a szezonra má fölösleges költeni. Muttit ugyis kirúgja Zamparini. Nyáron kéne elkölteni kb 50 millió eurót játékosra.
  • gabber_saviola
  • monyox
    Kizart. Szerintem Zamparini otthon üldögel, es tiszta ideg, hogy mar megint mennyit költöttünk ebben a mercato-ban.
  • gabber_saviola
    Szerintetek igazolunk ma valami ismertebb játékost?
  • monyox
    Fabrizio, il capitano nostro!!!

• riccardogardoni
    L'U.S. Città di Palermo comunica di avere acquistato Nicolas Viola dalla Reggina Calcio con la formula della compartecipazione. Il calciatore, che ha firmato un contratto fino al 30 giugno 2016, rimarrà in prestito alla società calabrese sino a fine stagione.

Zsír! Alakul a kis csapat! :D
  • riccardogardoni
    In data odierna Abel Hernandez si è sottoposto ad un esame ecografico presso l'Università di Palermo. L'indagine strumentale, effettuata dal professor Angelo Iovane, ha evidenziato l'avvenuta cicatrizzazione della lesione muscolare di terzo grado del bicipite femorale della coscia sinistra.

Nah végre!!!
  • gabber_saviola
    Cavani a vége felé már nálunk is kurta jó volt. Norce meg mindig jó volt. Pinilla meg meg egy lufi volt, ami nálunk durrant ki .... nem hiszem, hogy új állomáshelyén elkezdené szarni a gólokat.
  • gabber_saviola
    :Ddddd
  • monyox
    Megy dubajozni..:)) Aszta, most nezem, hogy Mark Bresciano is ott nyomja...
  • Hunor88
    Luca Toni eligazolt a juvéból :D Al Nasr-ba vagy hova...