27277

105e4pi.png\"

• riccardogardoni
    FASSSZOPÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ INEEEEEEER!!!!!!!!!
  • monyox
    vegre csere
  • monyox
    Muttinak cserelnie kellene. Bertolo, Budan le, Vazquez, Mehmeti be.
  • monyox
    Melyik volt les?
  • riccardogardoni
    nincs még 1 ilyen nyomorék csapat mint a palermo, már többször is lehetett látni a múlt meccseken is hogy bazmeg rúgunk 1-et és az utána következő 5 perben vagy 1ben kapunk is! ilyen nincs!
    ÉS AZ LES VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!
  • monyox
    Nem erdemlünk vereseget..:-/
  • monyox
    Milito szarjal sünt.
  • monyox
    Kurvaannyukat
  • monyox
    A pittbull!!!! Mekkora!!!
  • monyox
    MICCOLI!!!!!!!!!!!!!!
  • Cucmey
    Kurva 11es. :(((((
  • Cucmey
    Na én elköszönök. Mennem kell bulizni. Palermo pólóba megyek. Tapadnak majd a csajok ezerrel :DDD
  • monyox
    Faszom, lemaradtam rola...:((
  • Cucmey
    http://www.vipbox.tv/watch/31232/3/inter-milan-vs-us-palermo-live-stream-online.html
  • green6k
    GGGÓÓÓÓÓLLL!Miccoli!!!
  • monyox
    Tudtok valami normalis streamet, ami nem akadozik?
  • Cucmey
    Miccoli bazmeeeeeg!!! :DDD
  • green6k
    M4g most adott egy gólpasszt,így vezet a Cagliari.Remélem most indul be hogy elment tőlünk.
  • green6k
    Pinilla is betalált az új klubjában.
  • monyox
    Migliaccio-val mi van? Attol felek, hogy az öreg x-re akarja kihuzni a meccset, es nem fog cserelni..
  • monyox
    Vivien, megjelöllek iwiwen...
  • monyox
    Neked is feltünt? Gyanus a gyerek...
  • riccardogardoni
    hogy pacsizott vivi-vel :D
  • monyox
    Balza mekkorat mentett, atyaeg...
  • riccardogardoni
    én nézem :)
  • monyox
    Na, most kerültem netre, milyen volt az elsö felidö?
  • Cucmey
    Nem láttam a gólokat. :DD
  • green6k
    Eddig tartott a vezetés.Milito góljával egyenlített az Inter.
  • green6k
    Mantovanni goljával
  • green6k
    Vezetünk:)
  • Cucmey
    elég szar az idő.
  • riccardogardoni
    4 padost én simán kezdőbe tettem volna...
  • riccardogardoni
    ilyen felállással geci...érdekes lesz
  • riccardogardoni
    Queste le formazioni ufficiali di Inter-Palermo, incontro valido per la 21^ giornata della Serie A Tim in programma alle ore 20.45 allo stadio "Giuseppe Meazza" di Milano.

PALERMO:
    1 Viviano, 6 Munoz, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 14 Bertolo, 23 Donati, 5 Barreto, 16 Zahavi; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 13 Aguirregaray, 31 Pisano, 20 Acquah, 27 Ilicic, 17 Vazquez, 24 Mehmeti.

Allenatore: Bortolo Mutti.
  • riccardogardoni
    zaccardo jöhetne sztem is
  • The Sopranos
    +2. A tavaszi nagy nekifutas elött a nyari mercatoban kit cserelnel le, kinek a helyere igazolnal?

Egy jobbhátvédre szükség van, akár Zaccardot is elnézném újra rózsaszínben. A védelem többi része rendben van, persze ha Balza lelép akkor balhátvéd is kelleni fog. Bár bízok benne, hogy marad! Nagy spíler!

A középpálya rendben van, Migliaccio-Donati-Bertolo trió nem rossz.
    Ilicic-Vazquez-Zahavi is oké, kérdés, hogy melyikük viseli el a kispadot, ha maradunk a karácsonyfa felállásnál.
    Csatár sorba igazolhatnánk egy technikás játékost, Miccoli szerűt. Ja és Budant tüntessék el. Helyére elhoznám Szalait a Mainzból! :)
  • The Sopranos
    Szuper, tetszik az ötlet! :)

ÉRKEZŐK
    Mehmeti: 10, Mivel nekem Zlatan nagy kedvencem, csak 10-est adhatok Mehmetinek! :)
    Vazquez: 9, Nagy jövő áll előtte!
    Milanovic: 5, Nem ismerem a csókát.:(
    Labrin: 5, Őt sem. :(
    Viviano: 8, Nagy reménység, talán ő lehetne az akivel hosszú távra megoldódhatna a kapuskérdés.
    Donati: 8, Tapasztalt jó játékos, több nagy klubban megfordult. Stabilitást hozhat a csapathoz.
    Aquino: 5, Fogalmam sincs ki ő. :(
    N. Viola: 8, Azt írtátok, hogy nagy játékos lesz, hiszek nektek ezért a 8 pont.

TÁVOZÓK
    Benussi: 5, Nem egy első számú kapus, főleg nem akkor, amikor mögötte egy görög válogatott pihen.
    Cetto: 5, A Silvestre-Mantovani kettős kiváló lesz, amint összeszoknak. Bízom benne, hogy elérik egyszer a Biava-Barzagli szintet! :)
    Pinilla: 7, Nem volt rossz soha, hozta az átlagos teljesítményt, de a Palermonál ez kevés!
    Simon: 1, Sajnálom, hogy balszerencsés volt a sérülésnek köszönhetően. Megérdemelt volna 1-2 kupameccset. De ha a Bariban jól teljesít én várom vissza!
    Di Matteo: 1, Őt nemtomki'!

+1-es kérdésre a válasz: Pozitív számomra a mercato, most már látni a csapat gerincét!
    Forza Palermo!
  • monyox
    Gabber, ha nem problema, kiegeszithetem egy +2 kerdessel?;)

+2. A tavaszi nagy nekifutas elött a nyari mercatoban kit cserelnel le, kinek a helyere igazolnal?
  • monyox
    Gabber, najszdzsob!;)

ÉRKEZŐK
    Mehmeti: 7 (de szeretnem mar latni jatszani is)
    Vazquez: 8 (9et adnek, de meg be kell ernie)
    Milanovic: 1 (mehet tovabb kölcsönbe)
    Labrin: ? (az meg ki?;) - na jo, 1est adok, sztem csak a letszam nött vele
    Viviano: 8 (9et adnek, ha nem lenne egy Tzorvasunk)
    Donati: 7 (bar nem vartam töle sokat, eddig kellemes csalodas)
    Aquino: ? (az meg ki? de most tenyleg...)
    N. Viola: 8 (detto Vazquez, sajnos jatszani meg nem lattam, de a hirek szerint jol jartunk vele, csak be kell ernie)

TÁVOZÓK
    Benussi: 6 (nem rossz kapus, de azert ne ö legyen nalunk az elsöszamu. Nem nagy veszteseg)
    Cetto: 6 (sajnos nem tudta bebizonyitani, hogy miert vettük meg. elhullott a harcban:)
    Pinilla: 7 (nem rossz csatar, de nem egy klasszis - sajnalom, hogy lepett, de nem hiszem, hogy a hianyan mulik majd a szereplesünk)
    Simon: az meg ki?:))) a halis bomba miatt kap egy 6ost..:) (kiprobalhattuk volna, de talan majd a Bariban megmutatja, hogy jo jatekos. En nagyon remelem, hogy lesz majd egyszer a Palermonak egy fasza magyar jatekosa. Talan ö. Különben meg bekaphatja, hogy cseszett reagalni a megkeresesünkre...)
    Di Matteo: 1 Töltelekember, elment? Jol van, legalabb kevesebb fizut kell szetdobni.

+1-es kérdésre a válasz: Talan valami minimalisat erösödtünk. Kapu, vedelem, csatarsor nagyjabol ugyanolyan erös maradt, közeppalya erösödött Vazquez-zel meg Donati-val.
  • gabber_saviola
    Na játszunk kicsit. Mivel tegnap véget ért a merkátó és mivel jöttek ill. mentek játékosok, úgy gondoltam, hogy minden játékosmozgást jól kibeszélünk. Szóval minden játékost értékelni fogunk 1-től 10-ig, természetesen belevesszük azt is, hogy érkezése ill. távozása mennyire befolyásolta a csapatot ... azaz pl. ha gipszjakab érkezésére 10-et adsz, az kb. azt jelenti, hogy szerinted Ő egy tökjó pléja és baromira erősödött vele a csapat. Legvégére pedig +1-es kérdésnek betolom azt, hogy szerinted a téli merkátón erősödtünk-e vagy sem. Köszi a figyelmet.

ÉRKEZŐK
    Mehmeti:
    Vazquez:
    Milanovic:
    Labrin:
    Viviano:
    Donati:
    Aquino:
    N. Viola:

TÁVOZÓK
    Benussi:
    Cetto: