Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár igaz majd meglátjuk 😊😊😊
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Vivano - Pisano,Aronica,Silvestre,Balzaretti - Migliaccio,Pazienza,Barreto - Vazquez - Miccoli,Amauri.
Nem rossz kis csapat, bár Vazquezen rengeteg múlik. Remélhetõleg ez nem Ilicic távozását jelenti,én sajnálnám még Tzorvast is.
2 hét múlva Chievo Palermo <#finom>#finom> 😊😊😊😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ír majd valaki egy összefoglalót majd a végén a távozókról, és az érkezõkrõl? neveket szeretnék 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Egyébiránt támadókban meglehetünk, mert Mutti egy,vagy két csatáros játékához elég lehet ez. Ha megnézzük, azzal is volt gond,hogy ha Zahavi sérült volt, akkor Ilicicen kívül más nem tudta segíteni a csatárokat, lásd a Catania meccs - borzalom volt, támadás részérõl is. Ha tényleg annyira jó Vazquez, akkor egy Vazquez-Ilicic-Zahavi tridente, elöl egy Abel Hernandez,Pinilla,Miccoli trióból valakivel,vagy közülük kettõvel, már egészen jól hangzik. Persze én is hoznék simán csatárt, csak úgy látszik, a vezetõk nagyon bíznak Vazquezben és Mehmetiben.
Amaurit viszont a nyakamban vinném el Palermoba,ha hajlandó lenne hozzátok aláírni kevesebb fizetésért
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ja, a vicc, hogy par napig Palermoban mindenki Maxi Lopez lazban egett, erre ma Cattani kijelentette, hogy nem is volt tema Lopez leigazolasa..
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
Egyszerüen nem értem..

Csak azt nem ertem, hogy most akkor 1 szem Mehmetivel többen vagyunk elöl, most akkor mar beljebb vagyunk?
Nezzük csak vegig, kik vannak egyelöre, akiket elöl be lehet vetni;
1. Miccoli - egyelöre nagyon nem talalja a formajat.
2. Abel - töle vartam a legnagyobb formajavulast, föleg amiatt, hogy nagyon fogadkozott ideny elött. Az a helyzet, hogy a serülese elött sem volt eleg meggyözö, de a legrosszabbkor jött a kiesese.
3. Pinilla - Nem rossz csatar, de nem egy klasszis.
4. Mehmeti - Egyelöre sötet lo.
5. Budan - reaktivalva. Ugyanaz a velemenyem rola is, mint Pinilla-rol.
En azt vartam (eleg naivan), hogy az öszi etap utan a vezetök a fejükhöz kapnak, es penzt nem sajnalva hoznak egy olyan tamadot, akire azt fogjak mondani a szurkolok, hogy "na vegre!!" Egy Amaurit, egy Quagliarellat... Aki mar tett le valamit az asztalra..
Most olvasom, hogy Mascara-t valoszinüleg viszi a Novara a Napoli-tol... Nem csipem a faszit, de jo tamadonak tartom, aki Catania-ban mar megmutatta, hogy siman el tud dönteni meccseket... Egy ilyen ember kellene nekünk.. De amig hatulra meg közepre igazolunk csak.. Jo, hogy kapust nem veszünk..
"Megalkuvás nélküli támadó football. Bár eddig is szerettem az olasz focit de nekem pont ez hiányzott."
ezek után elhiszitek mennyire csalódott vagyok?!
Na, a lenti "birom a papat" mondatot gyorsan vissza is szivom, mert a nagy tanacskozasban azt talaltak ki, hogy:
1. Közeppalyast mindenkeppen kell venni.
2. Ha marad love, akkor meg egy vedöt is.
Ugy latszik, tamado temaban ilyen jol allunk...
En birom a papat..😊))
Azert remelem, Riccardo-val tavaszra is hagytatok egy kis borocskat..<#buck>#buck>
Ha Bacinovicot is eladjuk, akkor ez a 10. hely bravúr lesz a szezon végére.
Más: Bacinovic milyen játékos? Mert a Chievo is le akarja igazolni/cserélni Rigonira (azt kétlem😄)
Azert azt nem ertem, hogy vajon az illetekesek annak idejen földrajz oran csak a Del-Amerika resznel voltak-e jelen, de hogy masfele meg csak nem is nezelödünk... Mar megint fel van sorolva egy csomo del-amerikai parmillios "igeret", akikre ra vagyunk kattanva. Van itt kolumbiai, uruguayi, chilei, argentin.. Brazilt meg nem olvastam..
Most meg Maxi Lopez-re vannak ragerjedve a vezetök. Ami nem is lenne rossz, de egyreszt a Wolfsburggal meg a Fulham-mel kellene erte versenyeznünk, masreszt meg az erdeklödesünkröl sem a Catania, sem Lopez ügynöke nem ertesült..:-/
Azert az a Quagliarella vonal nekem meg mindig nagyon izgatja a fantaziamat.. Most, hogy a Juventus megvette Borriellot, meg nehezebb lesz neki bekerülni a csapatba. Zampa, legyszi, ne garasoskodj!!!!!
Abszolút érthetetlen lenne Pinillát önmagában eladni, nem hogy hátvédre cserélni. Attól függetlenül,hogy Pisanonál szerintem jobb kellene hátra, de ez más kérdés.