Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Chievo lesz otthon és a smilek a Palermo felé lõnek <#nevetes1><#gun>
Bár igaz majd meglátjuk 😊😊😊
riccardogardoni
mondjuk kapus térre sztem se kellene venni senkit! ebben a fél szezonban mindenki számára világos lett hogy van 3 bevethetõ jó kapusunk!

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
hát ez elég szépen hangzik XD én elviselném 😄

Zampa állítólag ezt a 11-et álmodta meg a mercato végére, azaz február 1-ig.
Vivano - Pisano,Aronica,Silvestre,Balzaretti - Migliaccio,Pazienza,Barreto - Vazquez - Miccoli,Amauri.
Nem rossz kis csapat, bár Vazquezen rengeteg múlik. Remélhetõleg ez nem Ilicic távozását jelenti,én sajnálnám még Tzorvast is.
riccardogardoni
Daniel Cappelletti is tagja már a csapatunknak! 😊

riccardogardoni
<#eljen><#gun><#violent>

Hát biztos nem feleslegesen adnak érte ennyi pénzt. Az olaszok felismerik a tehetségeket mostanában 😊
2 hét múlva Chievo Palermo <#finom> 😊😊😊😊
Ja 😄 látni még nem láttam.
riccardogardoni
elvileg elég jó, de remélem azért még lesz transfer! mert ez eddig még elég gyenge!

gabber_saviola
Persze, Õ van a #24159-es kommentben a képen. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Meg valami Vázquez is jött 4,5 milláért. Mi van Zampával?😄
Ezen az oldalon láthatsz mindent 😊
riccardogardoni
meddig tart a téli mercato?
ír majd valaki egy összefoglalót majd a végén a távozókról, és az érkezõkrõl? neveket szeretnék 😄

gabber_saviola
Lécci, gyere Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

riccardogardoni
néztem a milan-psg dubai felkészülési meccsét és a kommentátor többször is felhozta balzarettit a párizzsal mint lehetséges érkezõt XD

Cucmey
Na erre kiváncsi leszek. 😄D

gabber_saviola
Ennyivel verjük a Napolit 😊

Höh, tuttopalermon most lehet olvasni,hogy Viviano-ért, az Inter cserekapusáért is hajlandóak lennénk fizetni...
Egyébiránt támadókban meglehetünk, mert Mutti egy,vagy két csatáros játékához elég lehet ez. Ha megnézzük, azzal is volt gond,hogy ha Zahavi sérült volt, akkor Ilicicen kívül más nem tudta segíteni a csatárokat, lásd a Catania meccs - borzalom volt, támadás részérõl is. Ha tényleg annyira jó Vazquez, akkor egy Vazquez-Ilicic-Zahavi tridente, elöl egy Abel Hernandez,Pinilla,Miccoli trióból valakivel,vagy közülük kettõvel, már egészen jól hangzik. Persze én is hoznék simán csatárt, csak úgy látszik, a vezetõk nagyon bíznak Vazquezben és Mehmetiben.
Cucmey
pedig nem fog jót tenni neki ha év végéig padozni fog.

Cucmey
de kedvelem. nem iszom csak nagy ritkán. akkor viszont elég sokat. viszont mindenféle amerikából rendelt vitaminnal kompenzálom a dolgokat. hiába írja itt a profilom idén már azt hogy kor: 30-35. ha azt mondom 24 vagyok senki nem szól egy szót se. 😄

9csöves9
Quagliarella távozása nem volt és nem is lesz egy darabig téma,sem a Juve sem Fabio részérõl,a sérülése miatt volt mellõzve.szóval annyira ne bánkódj miatta

Amaurit viszont a nyakamban vinném el Palermoba,ha hajlandó lenne hozzátok aláírni kevesebb fizetésért

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

monyox
Hat, szerintem a Juventus mindkettönek elegge megkerne az arat, a fizurol (föleg Amauri eseteben) mar nem is beszelve..

Ja, a vicc, hogy par napig Palermoban mindenki Maxi Lopez lazban egett, erre ma Cattani kijelentette, hogy nem is volt tema Lopez leigazolasa..

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Akkor Te nem kedveled a majadat..😉

Cucmey
Egy Amauri/Quagliarellaért nem kéne szerintem anyira a zsebbe nyúlni mégis nagyon jót tenne a csapatnak. Egyébként meg mindketten másodvirágzásukat élnék nálunk mégsem veszik meg egyiket vagy másikat.
Egyszerüen nem értem..

Cucmey
én borozást sosem emlitettem csak ivást. ami nálam az égetett szeszt jelenti. 😄D

gabber_saviola
Igen <#nyes>

monyox
A masodik kepen is a "mi" sracunk van? Az az orr... Tuti, hogy közös az apjuk..

gabber_saviola
<#eljen><#vigyor1>

gabber_saviola
fú, nekem vele kapcsolatban Ibra-feelengem van .... milyen jó is lenne, ha hasonlítana a játéka arra a <#kocsog>-re. <#nyes>

monyox
Elhiszem en azt...

Csak azt nem ertem, hogy most akkor 1 szem Mehmetivel többen vagyunk elöl, most akkor mar beljebb vagyunk?

Nezzük csak vegig, kik vannak egyelöre, akiket elöl be lehet vetni;

1. Miccoli - egyelöre nagyon nem talalja a formajat.
2. Abel - töle vartam a legnagyobb formajavulast, föleg amiatt, hogy nagyon fogadkozott ideny elött. Az a helyzet, hogy a serülese elött sem volt eleg meggyözö, de a legrosszabbkor jött a kiesese.
3. Pinilla - Nem rossz csatar, de nem egy klasszis.
4. Mehmeti - Egyelöre sötet lo.
5. Budan - reaktivalva. Ugyanaz a velemenyem rola is, mint Pinilla-rol.

En azt vartam (eleg naivan), hogy az öszi etap utan a vezetök a fejükhöz kapnak, es penzt nem sajnalva hoznak egy olyan tamadot, akire azt fogjak mondani a szurkolok, hogy "na vegre!!" Egy Amaurit, egy Quagliarellat... Aki mar tett le valamit az asztalra..

Most olvasom, hogy Mascara-t valoszinüleg viszi a Novara a Napoli-tol... Nem csipem a faszit, de jo tamadonak tartom, aki Catania-ban mar megmutatta, hogy siman el tud dönteni meccseket... Egy ilyen ember kellene nekünk.. De amig hatulra meg közepre igazolunk csak.. Jo, hogy kapust nem veszünk..

monyox
Szoval Te csak vakitottal, mikor az volt a tema, hogy a legjobb a borozas a csapat impotens jateka ellen?<#pias>

riccardogardoni
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

Cucmey
2. Hogyan, minek köszönhetõen lettél rosanero drukker?

"Megalkuvás nélküli támadó football. Bár eddig is szerettem az olasz focit de nekem pont ez hiányzott."

ezek után elhiszitek mennyire csalódott vagyok?!

Cucmey
bort ritkán iszom. ellenben tömény majdnem mindig van. pl most egy üveg whisky. 😄

monyox
A nap vicce: Valami napolyi szennylap kitalalta, hogy Aronica erkezik Palermoba, cserebe megy Balzaretti Napolyba. Aztan szerencsere gyorsan kiderült, hogy erröl nem tud senki semmit...

Na, a lenti "birom a papat" mondatot gyorsan vissza is szivom, mert a nagy tanacskozasban azt talaltak ki, hogy:
1. Közeppalyast mindenkeppen kell venni.
2. Ha marad love, akkor meg egy vedöt is.

Ugy latszik, tamado temaban ilyen jol allunk...

monyox
Tegnap kesz bizniszkent kezelte mindket fel, hogy a Pinilla-De Silvestri csere tuti, erre az öreg megmondta este a frankot: "Pinilla nem megy sehova!!!"
En birom a papat..😊))

monyox
Nem biztos az meg!!😊) Ma Zampa meg a bölcsek kitalaljak, hogyan fognak 2 eurobol all-star csapatot csinalni a Palermobol, es tavasszal lemosunk mindenkit!!😊

Azert remelem, Riccardo-val tavaszra is hagytatok egy kis borocskat..<#buck>

Cucmey
Hát ja. ez a szezon ment a levesbe. Csak az a baj hogy ez má a sokadik szezon hogy fél távnál ezt ki kell mondanom.

Szezon végén megismételhetjük, aki most nem volt benne, nyugodtan jöhet - persze akkor ilyen szezonértékelõs kérdések lennének inkább.
Ha Bacinovicot is eladjuk, akkor ez a 10. hely bravúr lesz a szezon végére.
Cucmey
Olvastam! <#eljen>

Azt hittem többen vagyunk. 😄DD

Ez nagyon jó 😄
Más: Bacinovic milyen játékos? Mert a Chievo is le akarja igazolni/cserélni Rigonira (azt kétlem😄)
monyox
Hejj sracok, itt a cucc!!!!

Chi siamo?

Köszi meg egyszer mindenkinek!!

monyox
Egy kis mozizas..

un giorno con il Palermo

riccardogardoni
kíváncsian várom...

monyox
Na, holnap lesz a nagy tanacskozas, Zamparini, Cattani meg Mutti között. Elet es halal fölött fognak dönteni meg az uj igazolasokrol..

Azert azt nem ertem, hogy vajon az illetekesek annak idejen földrajz oran csak a Del-Amerika resznel voltak-e jelen, de hogy masfele meg csak nem is nezelödünk... Mar megint fel van sorolva egy csomo del-amerikai parmillios "igeret", akikre ra vagyunk kattanva. Van itt kolumbiai, uruguayi, chilei, argentin.. Brazilt meg nem olvastam..

Lehet,hogy hozzászoktam a jóhoz Cassani alatt. 😊 Valahogy én nem érzem túl stabil pontnak, igaz, nem vele voltak a legnagyobb gondok, szóval nem lehet hibáztatni, de valamiért nálam sosem volt az igazi. 😊
monyox
Haha, ugy erzem, Nalad Pisano mindig hatranybol fog indulni..😉 De szerintem jo öszt tud maga mögött, en nem latok ra okot, hogy miert kene lecserelni.. Bar aztan lehet, hogy en vagyok elfogult vele szemben..

monyox
Az egy dolog, hogy eladjuk Mantovani-t, es hozunk helyette valakit, de miert nem volt jo minden ugy, ahogy volt?

Most meg Maxi Lopez-re vannak ragerjedve a vezetök. Ami nem is lenne rossz, de egyreszt a Wolfsburggal meg a Fulham-mel kellene erte versenyeznünk, masreszt meg az erdeklödesünkröl sem a Catania, sem Lopez ügynöke nem ertesült..:-/

Azert az a Quagliarella vonal nekem meg mindig nagyon izgatja a fantaziamat.. Most, hogy a Juventus megvette Borriellot, meg nehezebb lesz neki bekerülni a csapatba. Zampa, legyszi, ne garasoskodj!!!!!

Igen,tegnap volt,de köszönöm szépen. 😊
Abszolút érthetetlen lenne Pinillát önmagában eladni, nem hogy hátvédre cserélni. Attól függetlenül,hogy Pisanonál szerintem jobb kellene hátra, de ez más kérdés.