27277
|
-
Ki tudja, lehet, hogy Cucmey ill. Cucmeyne szereti az extrem sportokat..
-
ja és gondolom nem is 7 méterről XDXXD -
hát lehmet hogy ilyeneket játszanak de azt nem a pályán és nem labdával :D :D:D:D:D:D:D -
Na, meselj!:) Asszony csak nem olvassa a forumot...;)
Apropo, most valahogy a csaj beallitasa a kapuba temarol jut eszembe, hogy gyerekkoromban a haverokkal azzal szorakoztunk, hogy valakinek be kellett allnia a kapuba hattal, lehajolva, aztan 7esröl ment a bombazas..
Cucmey, valld be nyugodtan, ha ilyeneket jatszotok az asszonnyal!!
-

-
Nem. sose állitok be csajt a kapuba mióta orrba rúgtam egy helyi lányt. Úgy vérzett az orra mitha valami disznóölésen lettem volna. De megvigasztaltam. -
Rebecca Black videó nem tom mé került od mikor én jót linkeltem. :D -
-
Tegnap rugott Miccoli eleteben harmadszor mesterharmast. Ebböl 2t a Palermo mezeben!
GRANDE FABRIZIO!!!! -
nem nem ertem! Nem ertekelem!!
-
Lehet, hogy szemet vagyok, de en valahogy nem tudom öket sajnalni... Ha balhe van, nem a palya fele kell rohanni, hanem minel messzebb, ergo aki befutott, az valszeg a balhe miatt.. Bar rohadt könnyü innen okoskodni, lehet, hogy artatlanok is haltak meg, es nem a palyan.. Szomoru az egesz. -
rebecca black geciiiiii nem érted XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Marmint az asszonyt allitod be a kapuba, es neki lövöldözöl?:)) -
Az elnök a kiraly!!!!
-
Hat, a Rebecca Black videoert jarna is..:))))) -
jah lestem, ez nagyon durva volt, nagyon sokat haltak meg :S -
Official összefoglaló. -
láttátok ezt?
73 szurkoló halt meg.
-
Én nagyon nem bírom a hideget. Ezt a mostani minuszokat is kemény lesz túlélni. :DD -
áááá ilyenkor a legjobb, olyan tűz lett volna bennem hogy elolvadt volna az összes hó :D -
ez mekkora :D -
:DDD Kurvára gratulálok amúgy a csapatnak.
Ilyen időben én fülemet farkamat behúztam volna. :DD -
Militó: "-Igen, négyet kaptunk otthon a San Siróban a Palermotól" -
deszaaaar :D -
Asszem ma le is megyek focizni. Néha lejön velem asszony is. Oda szoktam állni a labda mögé aztán azt mondom neki: figyelj!! Fabrizio Miccoli.
és bevágom a felső sarokba a labdát. általában... ha meg nem sikerül kapok a pofámra hogy haha csak szeretnél Miccoli lenni. :DD -
az egész csapat a király :) -
múnyoz a király :D
-
Miccoli a király!! :DDDD -

-
-
Asszem részegen többet nem írok ide. Tiltsatok ki. :DDD -
ez most megint nagy lelki terhet vett le a csapat válláról, mert a san siro-ban 4et baszni az nem semmi, és elhozni 1 pontot sem!
szép volt fiúk!!!! -
Ja, meg annyi, hogy remelem, ez a 3as Miccolibol kivette a görcsöt!!! Az a fejes...
-
Par gondolat a tegnapi meccs margojara..
* Idiota Mangia miert is jegelte Mantovanit?
* Hatalmas meccs volt, es annak ellenere, hogy kis szerencsevel nyerhettünk is volna, valahogy nincs bennem hianyerzet. Vegre volt a csapatban tartas es tüz!!!
* Sig. Mutti, Munozt felejtsük mar el!!!
* A vedelmünkkel kene valamit kezdeni, mert bar rugunk egy szakajtonyi golt, Genoa ellen otthon 3, most 4, az azert eleg sok.
* Nem lattam az elsö felidöt, nem tudom, milyen volt Budan, de Abel jön vissza!!!
* Szep volt sracok!! Atalanta ellen otthon folytatni!!! -
ITT:
http://indavideo.hu/video/Inter_-_Palermo_4-4 -
összefoglaó -
Ki mondta itt hogy Miccolinak padon a helye?? Nagyon gyorsan szívjátok vissza mer nem leszünk jóba. :DDD -
húú bazmeg. 4-4 lett. öcsém. most jöttem buliból most kicsit túl csordultak az érzelmeim de ez nagyon jó. ez mekkora meccs lehetett. lehet jobb lett volna meccset nézni mint hülye picsák között lenni. Forza Palermo!!! Kurva jól alszom ma el. -
nah végre sikerült nem kapni gólt rögtön miután rúgtunk :D
-
4-4