27277
|
-
#1961 :DDDDDDDDDDDDD -
#1960 télleg
de különben is kit érdekel a roma :PPP, meg a juve -
#1959 Kösz az infót, az enyém meg eredetileg AS Roma-topik volt, csak valami kretén beszúrt egy Palermós szart :P -
#1958 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
csinálok én is ha akarod :P -
#1957 ek meg miccoli a benficához szerződött -
#1956 :DDDD
de ez Palermo totyik -
#1955 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1954 -
#1953 fahomba már miccoli hozzánk jön pazmek :P
mennyen nektek tudor -
#1951 -
#1950 valszeg miccolit meg chiellinit -
#1949 :DDDD -
#1948 soha, Ő jön és kész .......punktum -
#1947 utobbit tessék má meghagyni nekünk -
Ciro Capuano
Difensore
Dati
Nato il 10/07/1981
A Napoli
In Italia
Ruolo Difensore
Altezza 185
Peso 74 -
#1945 ok , köfi Rudee -
Rudee #1944 Capuano a Bologna védője. -
#1943 -
#1942 nah az számomra mind1 -
#1941 jajhaggyámá. Most az a kérdés, hogy a Juve kit ad Cassanóért? :DD -
#1940 nemtom -
#1939 esposito , meg simplicio jöhet sztem
capuano ?? - ő meg ki? -
#1938 Jaj de izgi már ez a nap
today is the last day for the transfer window. semioli, fabio simplicio, esposito and capuano are the targets. -
#1937 jáj -
Contusive trauma for Guardalben
Bad news for Matteo Guardalben. The goalkeeper had to leave the pitch in the 43rd minute of the first half due to a collision with Corradi. In fact he has a contusive trauma to his right leg with a dislocation of the tibia-ankle joint. -
Barzagli, Barone, Grosso e Zaccardo called up for the matches against Scotland and Belarus
Andrea Barzagli, Simone Barone, Fabio Grosso and Cristian Zaccardo are on the list of the 22 players drawn up by the coach Marcello Lippi of the Italian National for the 2006 FIFA World Cup qualifies Scotland - Italy which will take place on Saturday 3rd September at 20.00 at Glasgow, and Belarus-Italy which will take place on 7th September at 19.30 at Minsk. -
#1934 készülünk ezerrel
-
#1933 Mindet letöltöttem, hol vannak még szurkolói hangok? -
#1932 Terlizzit is Corradi készítette ki. -
#1931 Köszi -
#1930 sajnos egyet kell értenem
jobban jáccotatok grat -
#1929 sajna, igen nyerni kellett volna:((( -
#1928 oksa , akkor:
Meccs elött kicsit izgultam, mert tudtam hogy Brieza nem játszik.
Christian Terlizzit arconb@szta vmi gyökér párnai pléja a meccsen és felrepedt az szája...., de azért képes volt oda tenni magát és egy nagy gólt rugni. Nah Corradi meg mikor lerugta Matteo Guardalben...nem is mondom tovább.
A párnai gól nagy volt, Nicola Santoni nem tehetett róla.
Massimo Bonanni jól játszott megérte leigazolni.
Franco Brienzát mikor becserélték , akkor nagyon sokat dobott a csapaton és jól hasznosan játszott.
Stephen Ayodele Makinwa jól játszott bár egy-két ajtó-ablak ziccert kihagyott, igazi techikás pléja és megérte leigazolni.
Andrea Caracciolo nagyon erőszakos és technikás pléja, nagyon megérte leigazolni, igazi főnyeremény a srác.
Kicsit szomorú vagyok az 1-1 miatt mert végig fölényben játszott a csapat, talán még 1-3ra is nyerhettünk volna. -
#1927 de kár....
Te hogy értékelted 7végi meccset?
Chievot is, oda.:D -
#1926 Papa, még semmi -
#1925 Fater! Ma semmi cép kép?:(( -
#1924 időben.... -
#1923 Palermósok figyelem!
Négy Palermo játékos is meghívást kapott a válogatottba ugyhogy Lippi felfedezte mijen jó kis csapat ez a Palermo! :) -
#1922 tessék
innen tölthetsz le -
#1921 Király ez hang a fejlécben vagy miez :D
Ilyen Palermo-s szurkolásokat honnan lehet letölteni?