27277
|
-
#2001 jaj dehogy, jöhet minden ami eszed be jut :P -
#2000 Majd a végén könyörögni fogsz, hogy ne írjak olyan sokat! :DDDDD -
R9 #1999 nekem mind1 :-) -
#1998 minek?
[szerintem elfér] -
R9 #1997 Gabber sztem töröld ki a #1991 #1992-t :DD -
#1996 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Papa neked elhiszem, ha azt mondod hogy 10-én lesz -
#1995 Vedd elő :P
Nem szívesen ellenkezem, de szerintem is 10-én lesz. -
#1994 nah ez a kép meg a liga oldalárol ....
-
#1993 kabbe :(
ez a kép a Palermo oldalárol volt -
#1992 Ott van alul, hogy az a meccs 10-én lesz :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1991 -
#1990 én meg az olasz liga hivatalos oldalárol linkeltem ...... -
R9 #1989 Inter hivatalos oldaláról szal
-
#1988 - nézem + jáccom [ pes 4 ] -
#1987 hali palermo !!!!
visszatértem és ezerrel nézem az palermo - inter meccset :D -
#1986 oksa vok emesenen -
R9 #1985 Gabber gyere MSN!! -
#1984 szégyen....odaigazolni....egy Tökölinek.... -
#1983 gyere beszélgessünk a Chievoról... -
#1982 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1981 Töki elintéz Titeket, mint a szart. :P -
#1980 rosanerohome.it
-
#1979 a lényeget lehet érteni :P
Si chiama Attila Tokoli, 29 anni ungherese, il nuovo centravanti dell’Anarthosis Famagosta, prossimo avversario del Palermo nel primo turno di Coppa Uefa. La punta proviene dal Ferencvaros, ma vanta un’esperienza anche nel Colonia in Germania. -
01.09.2005 22.35
Trapani - Palermo 1-2
Trapani (4-3-3): Canale (1’ st Cavalieri); Moretto (45’ st De Grazia), Basile, Minichini, Di Silvio; Cutaia, Lunetto, Buscaino (1’ st Pinto); Melillo (31’ st Rosignoli), Arcamone (7’ st Norfo, 42’ st Cangiano), Tiscione (22’ st Iovino).
In panchina: Cristofani.
Allenatore: Vassallo.
Palermo (4-4-2): Santoni (1’ st Andujar); Ferri, Biava, Rinaudo, Conteh; Gonzalez, Mutarelli, Masiello, Bonanni; Caracciolo, Brienza.
In panchina: Terlizzi, Conti, Cossentino, Costantino, Sarcì, Curiale, Tripoli.
Allenatore: Luigi Del Neri.
Arbitro: Gianluca Mercante (Agrigento).
Reti: 6’ pt Melillo, 12’ st Mutarelli, 30’ st Caracciolo.
Note: spettatori presenti 2.000 circa. -
#1977 Hello!
Üdv a Palermo topikban, remélem sokat foglak látni és jöhetnek a kommentek ezerrel :P
Forza RosaNero
-
#1976 Hy All!
Még teljesen új vagyok itt! Eddig csak olyan szinten érdekelt a foci, hogy a nagyobb meccseket, illetve EB-ket, VB-ket figyelemmel kísértem, de szurkolni nem igazán szurkoltam senkinek.
Viszont nem olyan régen történt egy változás az életemben, és megismertem rosagirl-t, aki megmutatta nekem - többek között -, ezt az oldalt is. Sokat beszélt a Palermoról, hogy mennyire szereti a csapatot, és asszem kicsit "meghülyített" vele...
Elkezdtem nézelődni a csapat honlapján, meg különböző szurkolói oldalakon, és egyre jobban bejön! :)
Nem ígérem, hogy eleinte sok hozzászólást fogtok tőlem olvasni, hisz egyenlőre csak ismerkedem a Csapattal - amolyan kezdő szurkoló vagyok -, de idővel tuti változni fog ez is! :)
Egyenlőre ennyi!
Üdv, Baggio -
#1975 Na, jól van! Korán reggel úgy látom nem tudok helyesen írni. Természetesen + vagy -
#1974 Szia!
simán mókás :P -
#1973 "Az átigazolási időszak utolsó napján Tököli Attila a ciprusi bajnok Anorthosis Famagustához igazolt." NS, 2005-09-01
Hát nem tudom eldönteni, hogy ez nekünk jó, rossz csak simán mókás. -
#1972 -
31.08.2005 19.15
Prolungato il contratto di Masiello, tesserato Andujar, Gasbarroni in prestito alla Sampdoria
Ultime operazioni di mercato per il Palermo prima della chiusura della prima fase della campagna trasferimenti 2005-2006, conclusasi oggi alle 19.
La società rosanero ha prolungato il contratto del centrocampista Salvatore Masiello fino al giugno del 2009 e ha tesserato il portiere argentino Mariano Gonzalo Andujar. L’estremo difensore, che ha definito le pratiche per diventare comunitario, arriva al Palermo dal Club Atletico Cerro (Uruguay) a titolo temporaneo con diritto di riscatto. Il club di viale del Fante ha infine ceduto in prestito il centrocampista Andrea Gasbarroni alla Sampdoria. -
#1970 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1969 ezen inkább az van:
"faxon kivan, válogatott után megen a xar romába kell menni!
mikor hív már a CHIEVO !!
de még Palermoba is elmék apróér...."
[bocsi az offért] -
#1968 -
#1967 Semioli gyere szépen apához, nyugi jó lesz neked Sziciliában
Il Palermo sta mettendo alle corde il Chievo per Franco Semioli. Nelle ultime ore domanda ed offerta si sono avvicinate, ma la trattativa è ancora complessa. -
#1966 én nem vágol az olaszt.....keressél a neten egy olasz-magyar szótárt -
#1965 vki pls
mit jelent??, -
#1964 hát nem is :P -
#1963 nem is :D -
#1962 ezek szerint a kis lúzer Palermo-drukkereket :P