Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

riccardogardoni
ez egy szar

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
sztem is 😊

monyox

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Ejjel azt almodtam, hogy leigazoltuk Puyolt meg visszajött Amelia, bar ha jol emlekszem, neki is hosszu haja volt. Ja, es a volt altalanos sulim udvaran tartottak edzest. Aztan volt meg valami balhe, de az mar kiesett..<#wow3>

Komolyra forditva a szot, szerintem a mai meccs vizvalaszto lesz. Ha nem nyerünk, nagyon csunyan visszaeshetünk, es elmehet mellettünk a fel mezöny..
Ha sikerülne nyernünk, az hihetetlenül nagy lökest adna az ideny hatralevö reszere, ha viszont szivunk, akkor szerintem keresztet vethetünk a tovabbiakra. Remelem, a sziciliai szurkolok is erzik ezt, es belehajszoljak a sracokat a gyözelembe...

riccardogardoni
eddig milyen gólszegény a forduló
4-0, 5-0 😄

Mantovaniról és Bacinovicról kocc, õk holnaptól ingyen a Chievoé 😊😊😊
Amúgy meg minek ennyi középpályás? 2 helyett egy jó csatárt kéne venni.
monyox
Neveztek a sracot, de mindegy, igy is ugy is oktatni fogjuk öket...😊

Ha nem, akkor jöhet Garibaldi a vörösingeseivel rendet tenni..

monyox
Simon, yeah...<#nezze>

monyox
Hat en is valami hasonlot akartam beirni, csak mas hasonlattal..😊)

riccardogardoni
Sono ventiquattro i convocati di Bortolo Mutti per la sfida di domani sera contro il Napoli.

PORTIERI: Benussi, Brichetto, Tzorvas.

DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Cetto, Mantovani, Munoz, Silvestre.

CENTROCAMPISTI: Acquah, Alvarez, Bacinovic, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Di Matteo, Lores, Migliaccio, Simon, Vazquez.

ATTACCANTI: Budan, Mehmeti, Miccoli, Pinilla.

Cucmey
ezen kurva nagyot röhögtem. jó volt 😄

riccardogardoni
siena 4-0 lazio
nah ez a kemény nem a f.szom XD

monyox
Dehogynem. Csak Hamsik neven neveztek..<#papakacsint>

riccardogardoni
elvileg vargas nincs nevezve a meccsre!

monyox
Na, ajanlat erkezett Miccoli-ert Katar-bol. Remelem, nem lesz Dzsudzsak!

Valszeg a Mantovani-transzfer nem jön össze a Bologna-val, mert nem hajlandik 3,5 millat adni erte. Nem is banom..

A Napoli uj csodaigazolasa, a chilei Vargas is valszeg bevetesre kerül a Barbera-ban.

monyox
<#nevetes1>

riccardogardoni
én is sok mindent szeretnék XD

Mert el akarják adni. A Chievo nagyon szeretné 😊
Egyébiránt Bacsinoviccsal mi a pénisz van? Még a padra se,sõt a keretbe se került be, pedig nem sérült.
Cucmey
még jó hogy pezsgõ, pálinka és vodka kombó után olvasom amit írtatok mer különben mérges lennék de így csak vigyorgok. 😄D

monyox
<#taps>

riccardogardoni
csak leszek XD

monyox
Mameg be vagy b***va, pedig meg meccs sincs...<#ejnye1>

riccardogardoni
ez is jó 😊

monyox
Közben Aronica hosszabbitott a Napoli-val, ugyhogy az az ügy sztorno.

Hat, en szemely szerint nem szeretem az 1csataros jatekot, mert szerintem ahhoz, hogy azt eredmenyesen lehessen nyomni, minimum egy Ibra-szintü jatekos kell technikailag meg fizikailag is. De ez a szubjektiv velemenyem.

En azt remelem, hogy a Juventus vezetösegnek mar annyira ki van a töke Amauritol, meg annyira felveti öket a penz, hogy aron alul is elbizniszelik velünk. Ö meg ha tenyleg szivesen jönne vissza Sziciliaba, akkor elvarom töle, hogy kicsit vegyen vissza a fizuigenyeböl, es akkor mindenki jol jarhatna. A Juventus, hogy megszabadult egy penznyelö jatekostol, a Palermo, mert (remenyeim szerint) rozsaszin mezben Amauri ujra megtalalna a golvago cipöjet, es maga a delikvens is, mert azert annyira nem lehet hülye, hogy nem az a celja, hogy ujra jegyzett jatekos legyen belöle.

Na, hat ez igy szepen hangzik, csak meg kene, hogy valosuljon.. Bar epp az elöbb olvastam, hogy a Roma is probalja behalozni a sracot.

riccardogardoni
egyetértek <#heureka>

Monyo, a tuttopalermon volt kint, amit én írtam mercatost, oda be is van linkelve.
Ép magyarázat nem létezik rá,hogy miért keresünk kapust: sem Benussival,sõt,még Brichettoval sem volt _SEMMI GOND_, de alapvetõen Tzorvas is a semmiért került ki, azóta meg el van felejtve,mintha nem is csapattag lenne. Brutális.
Aronica szerintem erõsítés lenne 1-2 évig, rutinból lehozná ott hátul. Mondjuk hogy a Napoli miért adná el, azt nem tudom,de ez ne nekünk fájjon. 😄
Rigoni nem rossz kis játékos,de ha már csatárt igazolunk, akkor nem arra kellene mennünk,hogy még többen legyünk, hanem hogy erõsebbek is elöl. Egyébként így,hogy Mehmeti jött elõre, nem is feltétlenül kell csatár: Miccoli,Abel Hernandez,Pinilla,Mehmeti - pont elég, fõleg,ha csak egy csatárral játszunk, ami elképzelhetõ, mert kétlem,hogy az Ilicic-Vazquez-Zahavi trióból valaki huzamosabban padozna. Simán benne van, és én most ezt is játszatnék - egy 4-3-2-1, elöl Mehmetivel, mögötte Vazquez-Ilicic, mögöttük Migliaccio,Zahavi meg Barretto.
persze ha reális áron,normális feltételekkel megtudjuk szerezni a Quagliarella,Amauri szintû támadók valamelyikét, akkor habozás nélkül el kell hozni.
riccardogardoni
ok :XD

Ez egy kicsit furcsa volt 😄
Na nem baj, ezen a hétvégén remélem nyer a Palermo is meg a Chievo is. Megegyeztünk? Utána meg jöhet a Chievo Palermo... 😊
riccardogardoni
<#gonosz3><#szeret>

<#puszi><#nevetes1>
riccardogardoni
<#mf1>

😄
A Chievoba is jöhetnek 😊
riccardogardoni
Luca Toni, Iaquinta, Amauri
mindenkit szívesen látnék XD

riccardogardoni
érdekes

monyox
Na, most mar tuti, hogy az öreg megkattant...

Amauri-rol kerdeztek, es azt nyilatkozta, hogy a tamadosorban mar nincs kiado hely..

Bezzeg most meg Mirante neve is felmerült kapuskent, de könyörgöm MIERTMIERTMIERT????? Tzorvas meghalt vagy mi?????

monyox
Eddig nagyon cafolta mindenki, de nemreg Foschi azt nyilatkozta, hogy eleg nagy az eselye, hogy Balza a szezon utan költözik Parizsba...:-/
Bar ha most jönne Amauri, meg az sem erdekelne, ha Balza tavozna..

monyox
Na, a mai hirek szerint Aronica nem jön Palermoba (sztem Cetto siman van azon a szinten), viszont a Viviani/Rigoni transzfer egyre biztosabb.

Rigoni-rol mi a velemenyetek? En nem igazan ismerem.. A masik meg az, hogy Bacinovic-ert erkezne cserebe.

monyox
De jo lenne....

monyox
Oh, bassz.... Nem ertem Tzorvas jegeleset...

monyox
Pali, ezt hol olvastad? Viviano, Aronica, Pazienza miert???? Remelem, Amaurival meg nem vakitani akar az öreg..

monyox
EL MUUUUUDOOOOO!!!!! Palermo megmentöje, az uj Pastore..😊))

monyox
Ez a Viviano-s tema az, amire a multkor irtam, hogy ha közeppalyara meg vedelemre gyurunk, remelem, hogy uj kapust is akarnak venni.. Bejött. Most mar csak arra lennek kivancsi, hogy kinek a kosza gondolata volt ez...
1. Vagy valami nagyon csunyat szolhatott be Tzorvas a papanak.
2. Vagy valami nagyon durva anyagot szivnak ezek ott lent delen..

riccardogardoni
ideje volt 😄

riccardogardoni
na, ez már kezd szép lenni XD

Elég rendesen belehúztatok. Zampa bekeményített 😄
gabber_saviola
Ama gyere már!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Közben Viviano is megjött kölcsönbe

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Cucmey
kiváncsi vagyok ebbõl mi jön össze 😄