27277
|
-
Az igazsag pillanata:
Zamparini: "Ho detto no per Maxi e Iaquinta" -
Ez nagyon jól hangzik..:)) Kabe ugy, mint a Dumb es Dumberben: "Es akkor elkapott az a romantikus erzes, hogy szivesen megkettyinteném...":)))) -
-
A gyönyörű fehér lányokat szeretem akikben van valami arisztokratikus szépség mint az ókori római márvány szobrokban.
-
Hunor88 #24833 Ha nem gond, megosztanék itt egy facebook csoport linkjét (Chievos :)), ha van kedvetek csatlakozzatok, nem fontos Chievo szurkolónak lenni. Persze előtte megkérdezem, hogy meglehet-e osztani ;) -
Odacsap77 #24832 Tavaly nyáron busszal voltam Szicíliai tornán, 3 nap volt, nem ajánlom nektek hogy azzal menjetek :D pedig 3x álltunk meg.. szóval felejtős a buszozás, szállást meg itt tudtok olcsón : booking.com ( nem reklám ) világ legnagyobb szállás oldala.. mi is innen rendeztük, VAGY kimentek és minden 2. házon ott van hogy kiadó xy eu / day lehet alkudni.. -
ok! Az jóhír, hogy egész Palermo tele van feka afrikai kurvákkal?:)) -
Egész jó ez az sg fórum mobilról. :-D -
Amúgy most hogy bele gondoltam kicsit elégtelen vagyok.
Rúgtak egy lesgólt meg egy mákosat mi meg 4 szépet és még így sem nyertünk. :-( -
Én benne vagyok de én is csak a következő szezonban.
Ja és én bulizni is akarok szóval úgy szervezd az utat. :-D -
-
Nem lenne rossz ötlet, csakhát a piszkos anyagiak. Nyaranta edzőtáborozni Ausztriába jönnek, abban benne lennék! -
Zamparini bacsinal csak aludhatnank...
-
jól hangzik -
Na jo, iazabol en is le vagyok egve jelenleg, de gondoltam, a következö szezonban. En szivesen megszervezem valami sporolos megoldassal (fapados, olcso szallas...). -
jelenlegi anyagi helyzetemet figyelembe véve, eléggé XD -
Tegnap azon filozgattam a meccs utan, hogy kene szervezni egy sziciliai hetveget. Marmint a magyar szurkoloi klubnak..:))
Mi a velemenyetek? Felejtös? -
deszar, ezt nem is figyeltem :D -
Azt nem láttam! :D Végülis ha délben tartanak meccset, akkor 11kor miért ne? :D
Az első gólnál is volt egy érdekes helyzet, a kommentátor nem tudta ki rúgta a gólt. Csak akkor mondta a nevet, amikor Mantovani háttal fordult a kamerának, és lehetett látni a nevét. :D
-
dél olasz vér XD -
annyira nem XD és tényeket közlök D:D:D: -
Ez fasza lenne az öneletrajzod cimenek..:))))) -
:DDDD
Mi van kötekszel?? -
Szavakkal és tettekkel! -
3. inter gólról nincs vélemény LES ügyben? -
Csak enm gondolom ugy, hogy Milito goljai között volt kurva makos is? Peel amikor Pazzini luftot rugott elötte... -
az a forduló gólja!!!! -
betettem az inter fórumba gabber militós képét és szövegét! :D
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080413615 -
Miccoli megmutatta a tejfelesszaju Ranocchia gyereknek, hogy nem eszik olyan forron a kasat..:))) Es az a fejes, ahogy Balza bekurta közepre, a pitbull meg benyomta... -
az előbbire én is kivi lennék :D -
meg a tegnap meccshez is odaírták hogy inter-palermo 23.05 ÉLŐ LOL -
Konkretan a "Hogy vigazstaltad meg az orrba lött kislanyt" reszre lettem volna kivancsi, de ha Te jobban rapörögsz az "1000 golt löttem a Puma cipömben" temara, akkor az is jo..;)))) -
főleg hogy a digi műsorújságban inter-parma meccsként volt feltüntetve :D -
én is nézem XD -
Kurta jó meccs volt! Az ismétlést néztem a Digin, de úgy, hogy nem tudtam a z eredményt. Ez a Miccoli egy istencsászár. Fejel, ballal rúg két gólt...ami azért nem az erős oldala! Élete végéig szerződést neki! :D
Szegény Budan ma sem remekelt, passzoltak volna neki, de mindig elpattant tőle a labda.
Jókat húzott Bortolo mester, először lehozta Zahavi-t, aki ugyan nem volt rossz, de a vége felé már eltűnt a pályáról. Bejött helyére Ilicic. Új erőre kapott a csapat. Pisano is kapott lehetőséget, de nem mutatott többet Munoznál. A legjobb húzás Vazquez volt, ő Budant váltotta. Valami hihetetlen jól nyomtam. Kiharcolt egy szabadrúgást a 16-os vonalán, aztán olyan passzokat nyomott, hogy az hihetetlen.
Forza Palermo!!! -
most nézem 3x a tegnap meccset :D -
ennyi -
Top listán van a fórumunk!! :) -
Mit meséljek??
Én olyat szoktam vele játszani hogy beíveli a labdát én meg kapásból rárúgom a kapura. Ez az egyik specialitásom.
Amúgy nagyon hiányzik a foci meg a gól rúgás de hát ilyen az élet.
Örülök hogy Puma lett különben a szponzor. Volt egy cipőm abban másfél év alatt kb 1000 gólt rúgtam. Ebbe persze a grundfocitól kezdve minden benne volt. :DDDD
Na hirtelen ennyit tudtam mesélni. :DD -