27277

105e4pi.png\"

• riccardogardoni
    én se
  • Cucmey
    Ezt én meg se hallottam.
  • monyox
    A tizi egyertelmü, de szerintetek piros is volt? Persze, utolso jatekos meg ilyesmi, de.. De leszarom..:)))
  • riccardogardoni
  • Hunor88
    :D de nagy mákja van a Palermonak mindig...
  • Cucmey
    Miccoli góóóól. Innét nem huzzuk be mérges leszek.
  • monyox
    Erről van szó! Hozni kell a meccset!!
  • riccardogardoni
    ennyiiiiiiiiiii!
  • monyox
    BASZDBE FABRI, KELL A GOL!!!!
  • monyox
    FAKKJE!!!!!

Tizi es piros!!!!!!
  • monyox
    Nálam elég furcsa ez a stream..
    Azt mondják, Budan a pályán van, de valahogy a képen nem látszik..
  • monyox
    Nem láttátok, milyen gólt nyomott délután Palacio a Lazionak?
  • riccardogardoni
  • monyox
    Egesz jol megy, csak kicsit szemcses..

http://sj-energys.blogspot.com/2009/06/channel-7.html
  • Cucmey
    pont ez a baj. az összes európai csapat olyanok mint a kurvák. egy kis pénztől rögtön lefekszenek.
  • riccardogardoni
    én is XD
  • Cucmey
    http://www.vipbox.tv/watch/32255/2/us-palermo-vs-atalanta-bergamo-live-stream-online.html

de többet áll mint mozog a kép.
  • monyox
    Már félórája streamet keresek, de s.zar sincs..
  • monyox
    Figyelj, csak gondolj a pénzre!!!!;))))
  • riccardogardoni
    sopcast nincs?
  • riccardogardoni
    ki hol nézi?
  • Cucmey
    Hát ha a tököm is arab lesz itt akkor öngyilkos merényletet követek el magam ellen.
  • monyox
    Nyugi, jövő ilyenkor már arab kendőben fogsz leülni Palermo-meccset nézni!!:)))) (természetesen velünk együtt!!!:)))

Ha a Palermonak akarsz szurkolni, muszaj lesz felvenni az iszlám hitet, évente egyszer elzarándokolni Mekkába, és kötelező lesz a heti minimum 1 öngyilkos merénylet is..:)))
  • Cucmey
    Én nem leszek arab.
  • monyox
    Ihune a kezdő:

Ilicic megint nem kezd, Vazquez megint nem kezd, Bertolo annal inkabb kezd..

PALERMO (4-3-1-2): 1 Viviano, 31 Pisano, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 5 Barreto, 23 Donati, 14 Bertolo; 16 Zahavi; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 6 Munoz, 13 Aguirregaray, 20 Acquah, 17 Vazquez, 27 Ilicic, 24 Mehmeti.

Allenatore: Bortolo Mutti.
  • riccardogardoni
    de inkább legyenek divatmajmok, és legyünk bajnokok :D
    de előbb legyen felhúzva a stadio, aztán lehet arcoskodni :D
  • riccardogardoni
    nem lesznek, mert odáig sosem jutunk el :D
  • Cucmey
    na ez meg a másik. igy má pláne nem örülök.
  • monyox
    3éven belül scudetto??? Nebassz, az mindjárt itt van!!!!!:))))

A mai kérdésem: Mi a véleményetek, sok trendi, csicska divatpalermós lesz?:)))
  • monyox
    a jobboldali sukár csávó
  • riccardogardoni
    „A legfőbb cél, hogy milliós üzleteket hozzunk az elkövetkező öt évben. A második, hogy befektetőket találjunk a Palermonak, hogy három éven belül a segítségnek köszönhetően megnyerhessük a Scudetot.”

• riccardogardoni
    A Palermo elnöke Maurizio Zamparini bejelentette, hogy arab befektetőkkel tárgyal, aminek eredményeként 200 millió euró érkezhet a klubhoz játékosokra és új stadionra.

A Palermo első embere szombaton egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a közel-keleten keres vevőt a klub részvényeire.

„Néhány barátom meghívott Dubaiba, miután szeretnének befektetni hazánkban.” mondta Zamparini. „Az emberek akikkel találkoztam, nagyon hasonlítanak a szicíliaiakra, ők is nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a szívnek és az érzelmeknek, mint bármi másnak. Beszéltem nekik a palermói futballról és remélem, be szeretnének majd lépni ebbe a világba.”

Az Ama Group tagja Ahmub Zubeidi is jelen volt a sajtótájékoztatón és elmondta a véleményét.

„A legfőbb cél, hogy milliós üzleteket hozzunk az elkövetkező öt évben. A második, hogy befektetőket találjunk a Palermonak, hogy három éven belül a segítségnek köszönhetően megnyerhessük a Scudetot.”

„100-200 millió euró értékű befektetés érkezhet a Palermohoz játékosokra és új stadionra.”

„Március 15.-ére kész kellene lennünk egy 3-5 éves tervvel, hogy megkezdhessük a tárgyalásokat a potenciális befektetőkkel."
  • riccardogardoni
    jön a sok pénz? XD kell a stadionra :D
  • Cucmey
    Ennek örülni kell vagy nem?
  • gabber_saviola
    itt a gazzettás cikk
  • gabber_saviola

http://www.palermocalcio.it/it/1112/media/gallery.php?id=5963#foto.php?id=5963&idi=117254

Márciusban jönnek az arabok
  • Cucmey
    Na ezt a meccset se adja a tv.
  • Cucmey
    a lényeg ugyanaz. :DD
  • riccardogardoni
    kibaszott nagy a hó már ITT XD
  • riccardogardoni
    ez hülye XD