Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
Ugyanezt akartam irni..
Vazquez nagy kedvenc lesz. Ilicic-csel durvak lesznek..
Budan sem az a technikas tamado..
Vazquez jo lesz...
FORzA PALeRMO
De ahogy az elnök megmondta: "Aki nem akar a Palermoban jatszani, annak nem kötelezö..."
"Fiam, ma este kernek Töled egy olyan megoldast, mint a videon 1:14-nel, különben ki vagy rugva..."
Palermo-Napoli 2:1
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
FORzA PALeRMO
Benussi-Tzorvas, Munoz-Mantovani, Della Rocca-Bacinovic, Budan-Mehmeti...
...különben ki vagy rugva!!
PALERMO: 99 Benussi, 6 Munoz, 3 Silvestre, 4 Cetto, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 7 Della Rocca, 5 Barreto; 17 Vazquez; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).
A disposizione: 33 Tzorvas, 2 Mantovani, 20 Acquah, 21 Bacinovic, 90 Alvarez, 24 Mehmeti, 51 Pinilla.
Allenatore: Bortolo Mutti.
FORzA PALeRMO
Szerintem kapusposzton nem jöttünk ki rosszul Sirigu tavozasabol, szegeny Vazquez-nek mar tuti elege van az allando összehasonlitgatassal Pastore-val, de remeljük, hogy az a poszt is meg lesz oldva elöbb-utobb.
FORzA PALeRMO
FORzA PALeRMO
Mivel készültök az esti rangadóra? Sör behûtve? 😊
FORzA PALeRMO
épp PSG meccset nézek egy 5. osztályú AMATÕR csapat ellen a DigiPluson. - Sirigu és Pastore a kezdõben. - A lényeg, hogy szabadhoz jutott az amatõr Locmine, kb. 25 méterre a kaputól. ketten állnak a labdánál és beszélik a trükköt...na ebbõl az jött ki, hogy mind a ketten elszaladtak a labda mellett! 😄DD
Amúgy jól nyomják. Eddig jobbak mint PSG.
FORzA PALeRMO
A szirszar Fiorentina meg lenyomja idegenben a Novarat 3mal, az sem rossz. Ugy latszik, lelepett Gilardino, a fö kerekkötö, aztan egyböl megindult a szeker..😊
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de en total gaznak tartom, hogy egy bajnokaspirans Juventus epp, hogy behuzza a meccset az utolso helyezett otthonaban... Bar Cucmey tuti nem ert velem egyet..😊)
Bologna-Catania - 1 = 2-0
Cagliari-Genoa - 1 v. X = 3-0
Lecce-Juventus - 1 = 0-1
Novara-Fiorentina - 1 = 0-3
Roma-Chievo - X v. 2 = 2-0
Atalanta-Milan - 1 v. X
Bologna-Catania - 1
Cagliari-Genoa - 1 v. X
Lecce-Juventus - 1
Novara-Fiorentina - 1
Roma-Chievo - X v. 2
Nekem az a velemenyem, hogy Miccoli-ra nem lehet egycsataros jatekot alapozni, mert ö a gyorsasaga ellenere nem igazan elne meg a vedök szoritasaban.
Hihetetlenül jo lenne, ha valamelyik tamadonk megtaltosodna, es nyomna egy jo tavaszt... Szerencsere a Chievo ellen visszater Abel. En töle sokkal többet varnek.. Annak idejen, mikor megerkezett Palermoba, ugy tekintettek ra, mint a klub következö tamadozsenijere, de ezt eddig meg nem bizonyitotta.
Vissza kene hozni Mchedlidze-t..😊))
Egyebkent ha mar Cavani, en tovabbra sem tartom öt klasszisnak. Volt egy jo eve, meg igazabol nem egy rossz tamado, de azert tulzasnak erzem, hogy a Chelsea-nel öt tartjak Drogba utodjanak.
Egyebkent ha mar Chelsea, allitolag vinni akarjak Sirigu-t a PSG-töl, de Leonardo nem akarja adni.
Visszaterve a mi csapatunkhoz. Egy Zahavi, Ilicic, Vazquez, Migliaccio közeppalyat almodtam meg..😊)
Vazquezen pedig sok fog múlni, az egy irányítós rendszer már csak ilyen. De épp ezért kell mellé Barretto,más nem fog támadni (hatékonyan), ezért még inkább kellene Zahavi. õt hátrébb is lehet játszatni. Muttinak nagyon ki kell találnia ezt, mert az x-el semmire se megyünk, viszont ha kitámadunk, a Napolinál nincs túl sok jobban kontrázó csapat, Cavani nem fog annyi ziccert hibázni,mint a Roma ellen.
Della Rocca, Barreto, Migliaccio, Vazquez
Della Rocca-nal siman jobb Armin, es en Barreto-tol sem vagyok elajulva..
Nem tudom, milyen jatekos ez a Rigoni, de jonak kell lennie, különben megint sikerült egy agyas bizniszt kötnünk..:-/
Kicsit az az erzesem Vazquez-zel kapcsolatban, mint nemreg Miccoli-val, ergo most töle varjak a megvaltast, de szerintem hiba csak egy jatekosra kihegyezni a siker vagy bukas temajat..
A masik, hogy komalom, ha valaki kitarto, de szerintem azutan, hogy Rios kijelentette, hogy esze agaban sincs Sziciliaba költözni, Cattani kitalalta, hogy holnap ujra felveszik vele a kapcsolatot... Lehet, hogy neki van igaza, de ahogy Zampa mondja, nem kötelezö a Palermo-ban jatszani..
Meg van meg ez a Joaozinho csavo is. De rola nem sokat tudok.