Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Most nezem, hogy Vazquez-nek olasz utlevele is van. Hm..

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

The Sopranos
Vazquez mekkora te jó ég!!! Na ezt Mehmeti befejelte volna.

FORzA PALeRMO

monyox
<#eljen>
Ugyanezt akartam irni..

Vazquez nagy kedvenc lesz. Ilicic-csel durvak lesznek..

The Sopranos
Budan LE
Mehmeti BE

FORzA PALeRMO

monyox
Cavani, takarodj!!!! Sosem voltal palermoi!!!!

monyox
Tekerd be Fabri, mint Beckham..😊))

monyox
Meg resze volt a Pastore-transzfernek.

Budan sem az a technikas tamado..

monyox
Nem csodalkozom, hogy Cavanit fütyülik, mar rozsaszin mezben sem igazan szerettek Palermoban.

Vazquez jo lesz...

The Sopranos
Valószínû nem keresett jól, éheztek a gyerekek, pirosban volt a Lamborghini üzemanyagjelzõje, stb... Teljes mértékben érthetõ. Hülye Zampa inkább elpasszolta...

FORzA PALeRMO

The Sopranos
APA KEZDÕDIK!!!

Forza Palermo!

FORzA PALeRMO

monyox
Nekem is szimpatikus volt Sirigu. Egy ideig. Aztan amikor elkezdte a penzt hajtani, meg sertödösködni, akkor mar vilagos volt, hogy "a Palermo az elsö" duma csak vakitas volt. Es ez nem pletyka. Nem is csodalkozom, hogy azota az öccse sincs a primavera-ban.

De ahogy az elnök megmondta: "Aki nem akar a Palermoban jatszani, annak nem kötelezö..."

monyox
Ha mar Zamparini lehetnek, akkor Balza-nak is dobnek egy sms-t, hogy

"Fiam, ma este kernek Töled egy olyan megoldast, mint a videon 1:14-nel, különben ki vagy rugva..."

Palermo-Napoli 2:1

riccardogardoni
nem is értem hogy mért nem lehet nyomatni a legjobbakat? :S

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
látom 😄

The Sopranos
Legyen úgy! Nekem Siriguban az a szimpatikus, ahogy felküzdötte magát a szamárlétrán és szívvel lélekkel a csapatért harcolt. Nyilatkozta is, hogy számára a Palermo az elsõ, ezért is nem értem hogy engedhették el...

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
hát kb, én is így képzelném el 😄

riccardogardoni
<#taps><#nevetes1>

monyox
Ha Zamparini lennek, most irnek Muttinak egy smst.

Benussi-Tzorvas, Munoz-Mantovani, Della Rocca-Bacinovic, Budan-Mehmeti...

...különben ki vagy rugva!!

monyox
<#nevetes1>

riccardogardoni
de, viviano

riccardogardoni
Queste le formazioni ufficiali di Palermo-Napoli, incontro valido per la 17^ giornata di Serie A Tim in programma alle ore 20.45 allo stadio "Renzo Barbera".

PALERMO: 99 Benussi, 6 Munoz, 3 Silvestre, 4 Cetto, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 7 Della Rocca, 5 Barreto; 17 Vazquez; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 2 Mantovani, 20 Acquah, 21 Bacinovic, 90 Alvarez, 24 Mehmeti, 51 Pinilla.

Allenatore: Bortolo Mutti.

The Sopranos
Mi lenne ha jobb lenne a soványtól a néma? Vindízel hajtaná mint Singer a varrógépet, majd a passzát Palermokapitány bevágná, aminek Zampapapa örülne és az edzõ se Muttigatna tovább dühösen a kispadról...folytköv...

FORzA PALeRMO

monyox
Pastore az "El Flaco" (a sovany😊 - illik is a piszkafa labaira..😊

Szerintem kapusposzton nem jöttünk ki rosszul Sirigu tavozasabol, szegeny Vazquez-nek mar tuti elege van az allando összehasonlitgatassal Pastore-val, de remeljük, hogy az a poszt is meg lesz oldva elöbb-utobb.

The Sopranos
Az kicsoda? Ha Sirugura gondolsz õ jól nyomta szokásosan. Sosem lesz még egy ilyen jó kapusunk. Pastore se volt rossz, az egész PSG félvállról vette a meccset.

FORzA PALeRMO

monyox
Flaco hogy nyomta

The Sopranos
Na bazz... 93. percben rúgott egyet a PSG...ezzel 1-2...tiszta FM.

FORzA PALeRMO

Remélem nektek legalább szerencsétek lesz, mi kikaptunk 😞(((<#szomoru2><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
The Sopranos
Ha olyan hangulat lesz a stadionban mint a franciáknál, akkor nyerünk! Már a 20. perctõl olléznak! 😄

FORzA PALeRMO

monyox
Nyugtatok elökeszitve.<#ijedt>

The Sopranos
Ezeket még a saját edzõjük is kinevette... 😄
Mivel készültök az esti rangadóra? Sör behûtve? 😊

FORzA PALeRMO

monyox
Nemreg lattam egy videot, amin 3 mukso csinalta meg ugyanezt..😊

riccardogardoni
most már én is nézem XD

riccardogardoni
deszaaaaaar 😄

The Sopranos
Üdv mindenkinek!
épp PSG meccset nézek egy 5. osztályú AMATÕR csapat ellen a DigiPluson. - Sirigu és Pastore a kezdõben. - A lényeg, hogy szabadhoz jutott az amatõr Locmine, kb. 25 méterre a kaputól. ketten állnak a labdánál és beszélik a trükköt...na ebbõl az jött ki, hogy mind a ketten elszaladtak a labda mellett! 😄DD
Amúgy jól nyomják. Eddig jobbak mint PSG.

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
én viszont igen, és most nézem épp az ismétlést, még jó hogy ki nem kaptak 😄

monyox
A Roma Totyi 2 büntetöjevel nyert 2:0-ra? BUNDA.

monyox
En is vagom, hogy nem igazan jöttek be..😊 Bar ne is ertem, hogy az Atalanta-Milan meccset hogy is irhattam 1re, mikor az Atalanta ott liheg a nyakunkban, a Milant meg ugysem tudjuk beerni, hadd menjenek.

A szirszar Fiorentina meg lenyomja idegenben a Novarat 3mal, az sem rossz. Ugy latszik, lelepett Gilardino, a fö kerekkötö, aztan egyböl megindult a szeker..😊

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de en total gaznak tartom, hogy egy bajnokaspirans Juventus epp, hogy behuzza a meccset az utolso helyezett otthonaban... Bar Cucmey tuti nem ert velem egyet..😊)

riccardogardoni
Atalanta-Milan - 1 v. X = 0-2
Bologna-Catania - 1 = 2-0
Cagliari-Genoa - 1 v. X = 3-0
Lecce-Juventus - 1 = 0-1
Novara-Fiorentina - 1 = 0-3
Roma-Chievo - X v. 2 = 2-0

monyox
Na, akkor a 15:00-s meccseken hogyan is kell szurkolnunk, hogy jol jöjjünk ki?

Atalanta-Milan - 1 v. X
Bologna-Catania - 1
Cagliari-Genoa - 1 v. X
Lecce-Juventus - 1
Novara-Fiorentina - 1
Roma-Chievo - X v. 2

monyox
Hihetetlen... Az Udinese egy szintelen-szagtalan csapat, az egy Di Natale a fö motorja az egesznek, meg azt is mondanam, hogy altalanossagban nem tartom öket jobbaknak nalunk.. Es vezetik a tabellat..

monyox
Ezzel a felallassal lehetne nyomni az 1csataros jatekot is mondjuk Mehmeti-vel vagy Pinilla-val (bocs Fabri) ek felallassal. Migliaccio be közepre vedekezö kp-nak, ket szelre Zahavi meg Alvarez, tamado kp-nak elöretolni Ilicic-et meg Vazquez-t, elöre meg eknek egy tamadot.
Nekem az a velemenyem, hogy Miccoli-ra nem lehet egycsataros jatekot alapozni, mert ö a gyorsasaga ellenere nem igazan elne meg a vedök szoritasaban.

Hihetetlenül jo lenne, ha valamelyik tamadonk megtaltosodna, es nyomna egy jo tavaszt... Szerencsere a Chievo ellen visszater Abel. En töle sokkal többet varnek.. Annak idejen, mikor megerkezett Palermoba, ugy tekintettek ra, mint a klub következö tamadozsenijere, de ezt eddig meg nem bizonyitotta.
Vissza kene hozni Mchedlidze-t..😊))

riccardogardoni
Zahavi, Ilicic, Vazquez, Migliaccio

ez finom 😄

monyox
Cavani be fog szarni a Barbera-ban..😊)

Egyebkent ha mar Cavani, en tovabbra sem tartom öt klasszisnak. Volt egy jo eve, meg igazabol nem egy rossz tamado, de azert tulzasnak erzem, hogy a Chelsea-nel öt tartjak Drogba utodjanak.

Egyebkent ha mar Chelsea, allitolag vinni akarjak Sirigu-t a PSG-töl, de Leonardo nem akarja adni.

Visszaterve a mi csapatunkhoz. Egy Zahavi, Ilicic, Vazquez, Migliaccio közeppalyat almodtam meg..😊)

Barretto szerintem egész jó, egy kicsit butább Nocerino, csakhát,egyedül kevés õ is, mellette nincs középpálya.
Vazquezen pedig sok fog múlni, az egy irányítós rendszer már csak ilyen. De épp ezért kell mellé Barretto,más nem fog támadni (hatékonyan), ezért még inkább kellene Zahavi. õt hátrébb is lehet játszatni. Muttinak nagyon ki kell találnia ezt, mert az x-el semmire se megyünk, viszont ha kitámadunk, a Napolinál nincs túl sok jobban kontrázó csapat, Cavani nem fog annyi ziccert hibázni,mint a Roma ellen.
monyox
En is egyetertek. A mai kezdöben a közeppalyank igy nez ki:
Della Rocca, Barreto, Migliaccio, Vazquez

Della Rocca-nal siman jobb Armin, es en Barreto-tol sem vagyok elajulva..

Nem tudom, milyen jatekos ez a Rigoni, de jonak kell lennie, különben megint sikerült egy agyas bizniszt kötnünk..:-/

Kicsit az az erzesem Vazquez-zel kapcsolatban, mint nemreg Miccoli-val, ergo most töle varjak a megvaltast, de szerintem hiba csak egy jatekosra kihegyezni a siker vagy bukas temajat..

riccardogardoni
én is bírom a srácot, de sztem idén nem találja valahogy önmagát, már amikor adtak neki lehetõséget.

Lehet,hogy csak én vagyok elfogult Bacsinovics-al szemben, de ilyen idõkben, amikor Acquah-t,meg Della Roccát kell a középpályán néznünk, kissé ellentmondásosnak érzem ennyire a mellõzését, fõleg,hogy játszott pár meccset,ahol egyált nem volt rossz - csak másodjára is elfelejtették.
monyox
A Bacinovic-Rigoni transzfert mar kesz tenykent kezelik a klubnal.

A masik, hogy komalom, ha valaki kitarto, de szerintem azutan, hogy Rios kijelentette, hogy esze agaban sincs Sziciliaba költözni, Cattani kitalalta, hogy holnap ujra felveszik vele a kapcsolatot... Lehet, hogy neki van igaza, de ahogy Zampa mondja, nem kötelezö a Palermo-ban jatszani..

Meg van meg ez a Joaozinho csavo is. De rola nem sokat tudok.

riccardogardoni
mindkettõt kezdõbe tenném én is

Igen,én is ezt érzem. A Napoli meccs mindig különleges,és fontos a szezonban, most is így van ez. Az utóbbi négy Palermo-Napoli mindig 2-1-el végzõdött. Én a két új sráctól sokat várok, nem hinném,hogy csak a videók miatt hoztuk volna õket, Vazqueznak rögtön bizonyítania kell, igaz,én Mehmetit id kezdetném - Budannal gyakorlatilag csak többen vagyunk a pályán.