Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Ja, igaz, Cetto sem az az acelos közepsö vedö. Akkor mar inkabb Giulio-t kene visszatenni Silvestre melle.
Acquah-t szepen kölcsön kene adni valahova, aztan ha nem fejlödik, akkor csa...
Nem ertem, Simon is miert vettek meg, ha ki sem probaljak..

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

Igen,ott valóban hibázott, de sajnos Cetto még többet..Illetve hazai pályán lekontráztak minket,nem is egyszer, ezt is megéltük.
Acquah rendkívül buta, oké, hogy saját nevelés, de úgy érzem, mintha csak e miatt játszatnák. Õ pl valószínûleg rendszeresen játszani fog, míg Bacsinovics kétlem...
Cucmey
Toplistában van megin a fórumunk. Mi lenne ha nyertünk volna? 😄DD

monyox
Hat, sztem Munoz valoban jo lenne - a padon...
Hidd el, belsö vedökent sem jobb, mint szelsökent. Nezd meg, mit csinalt tegnap Pandev goljanal..:-/

Acquah-n gondolkoztam tegnap. Pozitiv, hogy megy, nyomul, vedekezik, de közben technikailag hihetetlenül ügyetlen, tegnap is mintha taszitotta volna a labdat... A baj pedig az, hogy ilyen emberünk mar van. Migliaccio. Es 2 ilyen embert egyszerre szerepeltetni luxus, Migliaccio meg azert megis csak Migliaccio.

Munoz valóban jó lenne - de nem szélsõ hátvédként. Ezt már elégszer bizonyította. Silvestrével a liga egyik legjobb hátvédpárosa lehetnének,ha végre rájönnének,hogy Munoz középhátvéd,nem szélsõ. De persze Aguirregaray sosem fog bekerülni...
A hétvégi meccs lesz nagyon érdekes, idegenben bûn rosszak vagyunk még mindig, de ha egyszerre kezdetnénk Ilicsicset és Vazquezt, szerintem komoly esélyünk lenne egy gyõzelemre. Persze ehhez még nem kéne lecserélni a félidõben õket...
monyox
Igen, EZ AZ!!!

FORZA ROSANERI PER SEMPRE!!!!

Cucmey
Úgy 8 éve szurkolok komolyabban ennek a csapatnak de a lényeg hogy mindig tudtak belõlem érzelmeket kiváltani.
Néha örömöt néha bánatot. Sokszor lehetett ordítani az örömtõl meg büszkén verni a mellemen a Palermo címert, egy héttel késõbb meg májat pusztítani miattuk a kocsmában. Ez a lényeg. Az érzelmek. Olyan igazi Dél-Olasz módra.
Most kapjuk a szart mi szurkolók a pofánkba de én optimista vagyok. Lesz ez sokkal jobb is. Idén már nem de lesz majd sokkal jobb. 😊

monyox
Nem csak mi gondoljuk igy:

SMUASSU dice : 08 Jan 2012 23:55:13

CETTO, MUNOZ, DELLA ROCCA,ALVAREZ TOGLIETEMELI DI DAVANTI PER FAVORE.SONO RIDICOLI!!

monyox
Visszaterve Zamparini-re, ime egy tegnapi meccs elötti gyöngyszem:

"Non credo proprio che Amauri arrivi al Palermo, lui ha uno stipendio alto e altre ambizioni. Comunque noi in attacco siamo coperti, anche se al momento abbiamo tanti giocatori infortunati. La mia sensazione è che alla fine vada alla Roma. Se compreremo qualcuno in difesa? Credo che Muñoz sia un grande centrale, Cetto era il capitano del Tolosa anche se ha un po' di difficoltà ad ambientarsi. Mi sembra difficile che io compri un centrale, perché migliori di Muñoz in giro non ce ne sono".

"Nem hiszem, hogy Amauri Palermoba jön, tul magasak a fizetesi igenyei es masok az ambicioi. Különben is tamadok tekinteteben mar tele vagyunk, meg ha sok jatekosunkat el is hagyta a szerencseje. Az a megerzesem, hogy a vegen a Romat fogja valasztani. Hogy veszünk-e valakit a vedelembe? Ugy velem, hogy Munoz nagyszerü belsö vedö, Cetto pedig a Toulouse kapitanya volt, meg ha egyelöre problemai is vannak a beilleszkedessel. Jelenleg nem tünik egyszerünek egy belsö vedö vasarlasa, mert jelenleg nincsenek jobbak a talonban, mint Munoz."

Bocs, hogy bemasoltam az eredetit, de tenyleg ezt nyilatkozta.

Szerintem Munoz mar eleg sokszor bizonyitotta, hogy max a padra jo.

monyox
Erröl van szo.

Stressz a melohelyen, stressz (neha) a maganeletben, ilyenkor en is megkerdezem magamtol, hogy szüksegem van nekem erre?

Hogy hazamegyek, aztan nem tudok elaludni, mert a meccsen agyalok, meg felkelek, lemegyek, bekapcsolom a tv-t, megnezem, hogy Mutti mit nyilatkozott. Felcseszem az agyam meg jobban, hogy "otthon javulnunk kell"...

De a faszom, nem erdekel. Mit tudja azt egy juventusos kötsög, aki a B-be valo visszasorolas utan el is felejti a csapatot, hogy milyen az, mikor az ember egy kiscsapatnak szurkol, annak minden örömevel es keserüsegevel együtt?!

monyox
Hat ja, ez jo kerdes. Es nem hinnem, hogy ezt csak a mi magyar agyunk nem veszi be, nem hiszem, hogy a stadionban szurkolo többtizezer ember ertette.

Zamparini irant meg csak tovabb erösödnek bennem a kettös erzesek. Nem tudom, es szerintem nem is helyes teljes odaadassal kritizalni. Neki köszönhetjük, hogy ott van a klub jelenleg, ahol - pozitiv es negativ ertelemben is. Ha ö nincs, akkor lehet, meg mindig valahol a B-C között ingaznank.
De ha tenyleg ennyire beleszol a dolgokba, összeallitasba, cserekbe, az hihetetlen szüklatokörüsegröl tesz bizonyossagot. Tegnap este azon filoztam, hogy ki lehet meg olyan mas klubok eseteben, aki durvan beleszol az edzö dolgaba, de meg Berlusconi-ra sem volt jellemzö, hogy beleszolt abba, ami nem az ö hataskörebe tartozik..

Persze legszögezem, ha ezek a vadaskodasok alaptalanok, akkor Mutti-e az erdem.

monyox
Szorri, hogy tegnap nem köszöntem el, de elszallt a stream, ugyhogy Miccoli goljat mar nem is lattam. Azert kösz a közös szurkolast/mergelödest!

riccardogardoni
undorító az egész csapat, lehánynám õket

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
adom

Cucmey
labilis idegállapotom miatt kb fél éve nem nézek szomorú filmeket. asszem Palermo meccseket se kéne már... lófasz az egész.

Én csak annyit nem értek,hogy ha én, mi, innen Magyarországról látjuk, hogy Vazquezt lehozni, Munozt jobb hátvédben játszatni, Bacsinovicsot és Tzorvast mellõzni, Budant erõltetni mind-mind hatalmas hiba, akkor ennek egy kis része sem látszódhat Zamparini borsó méretû agyában?
Cucmey
mit mondhatnék.... HD-ban nehéz volt végig szenvedni ezt a meccset. Miccoli megérdemelte a gólját. Nagy problémák lesznek itt....

monyox
Nem akarom meg Benussi-t is csesztetni, de nekem neha bizonytalannak tünik.. Talan Tzorvas kepes lett volna mondjuk Cavani goljanal egy bravurra. Talan...

Pali, az elöbb olvastam a megjegyzeseidet fb-on. Azt kell, hogy mondjam, egyetertek velük. Kar, hogy valaki a klub központjaban nem olvassa öket..:-/

Elfogult vagyok, ha azt mondom, hogy nem jatszott különösebben jol a Napoli? Csak löttek 3 golt. Mutti kivette Vazquez-t, megszünt az összekötes a tamadosor meg a közeppalya között, aztan a 2. felidöben a tamadasaink hatekonysaga visszaesett a Mangia-i melysegekbe...

Visszasilanyulunk a közepcsapatok köze...:-/

The Sopranos
Szarból nehéz várat építeni...még Mourinhonak is. El van baszva a szezon...és ez Zampának köszönhetõ amikor nyáron kiárusította a csapatot.

FORzA PALeRMO

monyox
De ha Zampa megint hozza a meccs utan a szokasos edzöcsere temat, akkor tehet egy szivesseget. Nem elsösorban Muttin mult ez a mai meccs.

monyox
Hat, rohadt elkeseritö ezt latni...

The Sopranos
Most valahogy Migliacco sincs formában, Alvarez labdához se ért...siralmas a helyzet.

FORzA PALeRMO

monyox
A fasz kivan, komolyan.

Miert kellett Vazquez-t lehozni?

Miert kell Acquah-t eröltetni?

monyox
Meg vagyunk mekkenve.

The Sopranos
Viszlát Mutti. 😄

FORzA PALeRMO

monyox
Nem hiszem el...

monyox
Ja, egyetertek mindket dologgal. A takarodj azert szolt, hogy a Palermoban elbaltazta az ilyen helyzeteket.

De peldaul Cavani goljanal is szerintem annyira lehet latni, hogy miert lenne szükseg egy Bacinovic-szerü vedekezö közeppalyasra..

monyox
Na most van gebasz. A vegen ugy nyer a Napoli, hogy összessegeben szart se csinaltak, csak löttek 2 golt.

The Sopranos
Nálunk miért nem tudott ilyeneket lõni? :'(
Mindenesetre az szimpatikus volt, hogy nem ünnepeltette magát.

FORzA PALeRMO

monyox
Vivano meg nem is a jatekosunk..😉

Egyetertek különben bar en inkabb Cetto-nak szavaznek bizalmat.

Cavani, takarodj.

The Sopranos
na összetolta a kedves sg... Ez amolyan 4-2-3-1..

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Mehmeti
Miccoli
Vazquez Ilicic

Migliacco Bacinovic

Balzaretti Silvestre Munoz Pisano
Viviano

Nekem ez a favorit.

FORzA PALeRMO

monyox
Ezeket a Munoz, Acquah, Della Rocca fele jatekosokat el kene mar felejteni...

Nem akarok itt okoskodni, csak rohadt ideges vagyok. Ha kikapunk kurva nagy gaz van..

monyox
Jeee, Hamsik a palyan van?😊)

The Sopranos
NEEEEE ez mi????? Vazquezt lehozni? Úristen... -_-'

FORzA PALeRMO

monyox
Na, Acquah meg Alvarez is jön?

De miert Vazquez helyere????

monyox
Jo kerdes..😊 Szerintem fenyöfa alakban meg lehetne probalni velük. Elöl egy ekkel. Vagy Ilicic-et kicsit elörebb tolni feligmeddig tamadonak.
Remelem, Mutti mester megoldja, nem azert vettük sztem Vazquez-t, hogy egyikük padozzon.

The Sopranos
Monyox, a Vazquez Ilicic duót milyen felállásban tudod elképzelni?

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
miagecivan? kell a mehmeti

monyox
Nyerhetö a meccs, es vegre van valami formaja a jatekunknak. Ezt hianyoltam nagyon Mangia-nal..

Budan nem volt rossz, de en kiprobalnam helyette Mehmetit.

The Sopranos
Ez a középpálya katasztrófa...
Bazmeg ez nem les, csak optikai csalódás!!

FORzA PALeRMO

monyox
Szünetben Munoz le Mantovani be. Della Rocca-t is le kene hozni, szart se csinal. A golnal kabe ugy kocogott vissza. Bacinovic-ot lehet is behozni helyette.

monyox
Hat, szerintem ez Della Rocca meg Munoz golja volt...

Francba, Miccolinak mennyi helyzet kell meg egy golhoz....?

The Sopranos
El-el, nem jobbak, SÕT... Na basszameg azt a macedón kurva anyját...mire leírtam beszoptunk 1 gólt.
Nem baj, lesz ez még 2:1!

"Zampa azt nyilatkozta, hogy 1:0ra nyerünk, Miccoli góljával, amit a 80. percben fog lõni. Ezzel nyomást gyakorolt az edzõre, hogy ne merje lecserélni."

FORzA PALeRMO

monyox
Ez mi volt?
Della Rocca visszavesz a tempobol, szerencsetlen Silvestre-nek kellett kimennie Gargano-ra. Munoz mar megint szerencsetlen. Cetto meg vajon merre volt? Kib.... vedelmi hiba..

monyox
pitsaba

monyox
Basszameg, Fabri.... Szep tamadas volt...

Elkaphatnank ezt a Napolit, verhetök.

Becsben nezem, ugyhogy streamen.

The Sopranos
Még összejöhet neki!
Te is a Digin nézed?

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Ez a Gargano gyerek se ügyetlen... Bent láttam a lövését... :'{

FORzA PALeRMO

monyox
Budantol ez szep volt. Azert az nagy lett volna, ha Vazquez egyböl meglövi az elsöt...