Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, de épp ilyen játékosok teszik széppé a focit 😊 legalábbis szerintem.
gabber_saviola
Viviano fasza kapus. Mondjuk azért az érte kifizetett 5 milláért elég sokat várok tõle. Az meg, hogy ilyen gusztustalan lila stílusa van, az már az Õ baja.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Rigoni egy tök átlagos játékos, ezért vele is csak többen lennénk. Nem kell, ide ne jöjjön még ingyen se.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni
vivioanoval jól jártunk, csak az a baj hogy nem ide kellett volna erõsíteni 😄

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox
Ez jo, a Palermo-szurkolok mar megtalaltak Vivano-t..😊)

Allitolag köztudott, hogy Fiorentina ultra, ami ugye nem tul jo ajanlolevel Palermo-ban..😊 Ugyhogy mar megüzentek neki, hogy nehogy hibazni merjen..=D

Ja, meg valami Kauko nevü gyereket hajtunk, kapaszkodjatok meg, finn elsöosztaly Inter Turku közeppalyas..

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Az IFFHS szerint a klubvilagranglistan visszacsusztunk 32 helyet; 80. helyröl a 112re.

Bar a franc se tudja, hogy mire jo ez a lista, pl az elsö 50ben csak 3 olasz van (Inter (16), Milan (23), Napoli (37)).

monyox
Kell a francnak...<#action>

Rigoni jó játékos. Sima lenne a Palermoban. Bár sose fogjátok olcsón megkapni <#ravasz1>
riccardogardoni
egyre szarabb a helyzet...

monyox
Akkor ha lehetseges, ezeket az instrukciokat legyszi faxold at Zamparininek!😊)) Köszi!!😉

gabber_saviola
A Chievós Rigóni meg mehet oda, ahová akar.

gabber_saviola
Palombo jöhet, Bacinovics meg mehet az Aston Villába.

gabber_saviola
😄dd

monyox
OK, rabeszeltel, akkor nem hivom fel..=D

gabber_saviola
A transfermarkt-ról néztem Koman posztját. De tényleg ne jöjjön ide. 😄

monyox
Hat, Koman inkabb tamado kp-kent jatszik, en el tudnam kepzelni Vazquez/Ilicic cserejekent..

gabber_saviola
Koman nem kell ide, mert ugyan azon a poszton játszik mint Barreto, Bertolo vagy éppen Bacinovic, és semmivel sem jobb mint Õk közül bármelyik.

monyox
Ti mit gondoltok Koman-rol? En siman elhoznam a közeppalyara, bar kezdünk egyre inkabb telitve lenni. Par kerekkötötöl ideje lenne megszabadulnunk..

monyox
*Erdeklödünk Palombo irant, de szerintem 0% körül az eselye, hogy meg is fogjuk szerezni.

*Rios-ra ujra rastartolunk, de minek, ha egyszer nem akar jönni...

*Mantovani marad. Ez jo hir. Csak jatszatni is kene...

*A Rigoni-Bacinovic csere meg egyelöre függöben.

*Ja, es Abel szinte biztos, hogy nem fog jatszani a Chievo ellen.

*Amauri meg 2 napon belül valaszt ad, hogy a Roma-t vagy a Fiorentina-t valasztja-e, de nagyobb a Fio eselye, mert ök komolyan akarjak. Csak azt nem ertem, ha ök megengedhetik maguknak, akkor mi miert nem???????

monyox
"Zamparini: "Viviano portiere che ci mancava""

Nem ertem, miert hianyzott eddig, mikor van nekünk Tzorvas-unk.. CSATAR KELL, AKI GOLT LÖ, NEM KAPUS!!!!

gabber_saviola
Azt mondja az öreg , hogy Vivano jön, és Benussi fog menni valahová kölcsönbe.

Magyon úgy néz ki, hogy Bacinovic - Rigoni csere lesz. Így már nem vicces a dolog 😞
riccardogardoni
alekoszt a kapuba 😄

riccardogardoni
LOL 😄

monyox
Irtam Turinak, hogy mi ez az egesz kavaras kapus-ügyben, kivancsi vagyok, hogy ott többet tudnak-e.. Lehet, a görög csödör elkapta Zampa lanyat vagy neadjisten feleseget..😊))

riccardogardoni
<#eljen>

monyox
Aa, annyi mellebeszeles meg talalgatas van mar, komolyan az ember mar azt sem meri elhinni, ami igaz..

Aronica hosszabbitott a Napoli-val, de ALLITOLAG most megint targyal a Palermo-val. Bacinovic ügynöke meg kijelentette, hogy Armin nem megy sehova, marad a Palermoban... Vicc az egesz..

riccardogardoni
Con l'arrivo di Viviano, il Palermo ha l'esigenza di privarsi di uno tra Benussi e Tzorvas. L'attuale titolare che si è sempre ben comportato ha le carte in regola per restare in rosa, mentre Tzorvas potrebbe finire al Catania in cerca di un numero uno dopo aver messo fuori rosa Andujar.

deszaaaaaaaar

McFrost
Ó, zsírkirály -.-

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Õ palermói Labrín, Novarában csak kölcsön volt.

Most ezzel a novarai Labrín-al mit is akarunk?
gabber_saviola
meg 😄

McFrost
Kápper!
Meg van még a Káráccsolós lokód?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem nyaltam <#vigyor5> Csak gondoltam írok ide is egy pár kommentet
The Sopranos
Igen, Miccoli esete nagyon hasonlít Rauléhoz. Él hal a csapatért de be kell látni õ már nem a jövõ. Túl nagy rajta a nyomás, szinte egyedül viszi a hátán a csapatot. Talán a Leccében újra erõre kapna, mert gondolom a padozást nem vállalná egy ilyen kaliberû játékos.

Ja és Aronica hosszabbított, asszem' 2015-ig, mondták a Nápoly elleni meccsen.
Munoz szerintem se rossz, van hova fejlõdenie, de még fiatal. És az is ellene szól, hogy nincsen összeszokva Silvestrével/Cettoval. Idõt kéne nekik adni, játszatni õket. Ennek a szezonnak úgyis lõttek, lehetne csapatot építeni.

FORZA PALERMO!

FORzA PALeRMO

McFrost
Ne nyaljál már itt a rózsaszín topikban 😄

Olééé 😊😊😊😊
Centrocampista del Palermo e della Nazionale slovena, Armin Bacinovic, classe 1989, è sul punto di lasciare la sponda rosanero della Sicilia per trasferirsi presso un altro club di Serie A, il Chievo. La società veronese lo segue da tempo, nelle prossime ore potrebbe finalmente mettere nero su bianco. C'è un'intesa di massima per il passaggio di Bacinovic al Chievo con la formula del prestito con diritto di riscatto.

Itt a forrás 😊
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Linkelnél fórumokat nekem? 😊
gabber_saviola
Na most már azt is tudom, hogy ha összejönne a A Rigoni-Bacsinovics transzfer, akkor mi "CSAK!" Bacsinovics felét+pénzt adnánk a sárga srácért cserébe. Bacsinovicsot teljesben Zampapapa nem adná oda.

Cucmey
Én annyit fûznék hozzá az egészhez hogy szerintem erõsíteni kéne nem egy helybe toporogni.

monyox
Aronica-t a Palermo hirei között olvastam, hogy nem jött össze a transzfer, mert hosszabbitott.

Rigoni-t nem ismerem, az olaszok szurkolok nyilatkoztak rola ugy, hogy közepszerü. En sajnalom, hogy Bacsinovicsnak nem adtak több lehetöseget.

gabber_saviola
A transfermarkt szerint Aronica szerzõdése a nyáron lejár.

A 27 éves Rigoni alapembere (17 meccsbõl 12-õn játszott) és 4. legértékesebb játékosa a 14. helyen tanyázó Chievo csapatának. Mellékesen a Chievo "CSAK!" 1 ponttal gyûjtött kevesebbet, mint mi. Ja és sérült volt, most tért vissza.

monyox
Viviano - Ha logikusan gondolkozunk (bar azzal sokra nem megyünk Zamparini eseteben), akkor Tzorvas valamiert kegyvesztett lett. A formajara nem lehet panasz. Szoval szerintem emiatt ö fog menni. Azert a Miert?-re kivancsi lennek..

Aronica - Felejthetö jatekos, szerencsere hosszabbitott a Napoli-nal, ugyhogy nem kell miatta idegeskednünk a jövöben..

Rigoni - En nem ismerem, de az olasz portalokon több olyan velemenyt is olvastam, hogy egy abszolut közepszerü jatekos, nem nyerünk vele semmit. Fel is soroltak a palermoi csavok, hogy mar igy is van eleg olyan ember a csapatban (Della Rocca, Bertolo, Acquah, Alvarez) akik csak a letszamot növelik, Rigoni is ilyen lesz.

gabber_saviola
Mai kérdéseim:

Viviano (közös tulajdonú) érkezése számomra érdekes lesz, mivel egy kapusnak mennie kell ... szerintetek ki lesz az?

Aronicában mit látunk? Jó tudom, hogy "hazai" a srác, de akkor is.

és a 27 éves Rigoniban mit látunk? a fiatal Bacinovicsot meg éri odaadni érte?

monyox
Olvasgatom a palermoi forumokon a sziciliai szurkolok hozzaszolasait.. Vicces, hogy teljesen ugyanugy latjak a dolgokat, mint ahogy mi.

Cucmey
Szerintem egyszerûen nincs benne meg a szokásos motiváció. Õszintén szólva ha én a Palermoban egy ilyen nevû játékos lennék és látnám mi folyik már évek óta a csapatnál akkor én is elgondolkoznék hogy még egy két évig jól megfejem az arabokat aztán hátra lévõ életemben ücsörgök a tengerparton.

A francba hogy jövõhéten kell játszani a Chievonak a Palermo ellen. Nem volt rossz azért a Palermo. De azért Veronában ... <#crazya>
gabber_saviola
Ja és a két új játékosunk (Mehmeti és Vazquez) játéka nagyon tetszett, és már a napokat számolom, hogy Abel visszatérjen, mert akkor ez a két játékos ott elõl ténylegesen úgy fognak fejlõdni és játszani ahogy kell.

monyox
Miccoli-rol kimondtad, ami mar bennem is megfogalmazodott. Nagyon messze van a formajatol, latszik rajta, hogy görcsöl es szenved. Es attol tartok, ha ez, illetve a csapat formaja tavasszal is igy marad, akkor lep vagy Katarba vagy Lecce-be..

gabber_saviola
Természetesen ki lehet kapni egy Napolitól, de a tegnapi mérkõzés után, reggelre maradt még bennem egy-két kérdés, amit még most sem értek.

Elsõ ilyen Munoz esete ... Õ tavaly annyira jó volt, hogy el sem akartam hinni, hogy ilyen penge belsõ védõt hoztunk, aztán idén csak úgy keresi a helyét. Persze nem Mutti nyakába akarom varrni, de miért nem vesszük észre, hogy rendbe kellene tenni a játékost úgy mentálisan? Mert egy jó Munozzal csak jól járnánk.

Második a kapuskérdés lenne. Tudom, hogy Viviano nagyon közel került hozzánk, és azzal is tisztában vagyok, hogy az eredeti (kölcsön) szerzõdés hülyeség lenne, mert ha beindul, akkor jóval többet kéne az Inter egy esetleges végleges vételnél ... ezért is csak a jelenlegi Zampabá verzió élhet, miszerint csak közös joggal vagy teljes egészében kellene elhozni a kapust. No de nem is ezt akartam mondani. Szóval van 3 jó kapusunk ... miért nem tudjuk a Görögöt megtanítani Olaszul, és miért nem tudunk végre kijelölni egy elsõ számú kapust?

Utolsó pedig az, hogy (sajna nagyon nehéz ezt leírni, de ...) Miccoli ebben a formában nem kezdõjátékos ... miért nem hoztunk már egy kész csatárt oda elõre? Mert jelen pillanatban van egy sérülésbõl felépülõ -de már játszó- Budan, egy sérült Abel, egy forma nélküli Miccoli, és egy fiatal Mehmeti.