Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
fu, a Brienza, Ujkani meg egy ifi játékost az Ti kértétek :D .... mi csak pénzt meg Kurtic 50%-át akartunk adni ezért a selejt nyugger kapusért. :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Na de jó, ugyanazt küldtem el :D
mégegyszer
gabber_saviola
itt sincs az "hogy Sorrentino - Brienza, Ujkani meg egy ifi játékos". :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Az egy másik cikk volt, de az csak egy felvetés volt. Ebben 3,5 millió + Brienza vagy az ifis.
Ja most nézem, hogy te nem arra kérdeztél. Az itt van.
gabber_saviola
de itt nincsen az "hogy Sorrentino - Brienza, Ujkani meg egy ifi játékos". :D

gabber_saviola
link? mert ilyen ajanlatot nem tettunk.

Hétfõn jelentik be Sorrentino távozását. 3,5 millió euró + Brienza vagy Sanseverino játékjoga közül választhatunk.
Ezt Sorrentino rontotta el, bár nagyon szeretem õt. A szurkolók többsége már átkozza... Így végül is nem járunk rosszul.
Ja írok Sartorinak, hogy ez a Sanseverino jó kis játékosnak tûnik :)
Elvileg visszautasítottunk egy olyan ajánlatot, hogy Sorrentino - Brienza, Ujkani meg egy ifi játékos :D
gabber_saviola
Gyakorlatilag mindenben megegyezett Pietróbá az isztambuliakkal és Milan Barossal, már csak az aláírás van hátra.

gabber_saviola
Most esik a két szék közül pad alá a Chievo és Sorrentinó. :D
Piertóbá megunta ezt a sárgás huzavonát és kérdezõsködött a világoskékeknél Carizzoról.

The Sopranos
Azért jön hozzánk mert a Milan Barossz lenne...whehehehe

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Pietróbá elindult Isztambulba Barosért!

riccardogardoni
Riccardo Gardoni megint csodát tett

PALERMO - A(z) Palermo szurkolói elégedettek a menedzser munkájával. Riccardo Gardoni eddig remek eredményeket ért el Palermo városában.

A szurkolók vegyes érzésekkel fogadták Riccardo Gardoni érkezésének hírét. A többség egy komolyabb szakember szerzõdtetésében bízott. A tulajdonosok azonban a tapasztalatlansága ellenére is (kicsit több mérkõzés) bíznak Riccardo Gardoni képességeiben.

Palermo lakói elégedettek Riccardo Gardoni munkájával. A(z) Palermo menedzsere valóban kiváló munkát végzett. Palermo városának csapata már 11 mérkõzés óta veretlen. A csapat a ligában a(z) 3 helyet foglalja el.

focimanager.com

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

Még egy-két igazolás nektek (ilyen Dossena félék) és pár forduló múlva kint vagytok a sz*rból. Na persze ha addig marad Gasperini.
monyox

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Na, kiderült az is, hogy Aronica a maffia beepitett embere.. Szuper. Akkor remelem, le is van zsirozva a bentmaradas..

monyox
En azt mondom, hogy szarbol nem lehet varat epiteni. Es ha nem sikerül összehozni a 4 pontot, es kirugjak Gasperinit, akkor miert lesz jobb? Uj edzö, ujra a nullarol, ugyanazokkal a jatekosokkal... Tart karokkal fog varni minket akkor a B..

gabber_saviola
Na Gaspbá 2 meccses ultimátumot kapott. A Lazio és Cagliari elleni meccsen legalább 4 pontot kell szereznie a csapatnak és akkor marad Gaspbá helyén.

gabber_saviola

riccardogardoni
Ha kifizetünk 5 milkát Sorrentioért és Balzarettit 4,5 ért engedtük el, akkor felkötöm magam!

riccardogardoni
OFF:

Irány a Google!!!
Giovanni Trapattoni és Lloyd Bridges (RIP)

Szerintetek hasonlóság? :D

gabber_saviola
Ja jó nagy zseni a csóka meg minden, Õ a világ legjobb kapusa, de ide tényleg nem kell!

Hidd el én sem akarnám, de ha menni akar menjen. Egyébként meg jobb mint Ujkani vagy 4x, jól járnátok vele 2 évig...
gabber_saviola
nem, nem jöhet .... ide ne jöjjön. Ha kell még én fizetek neki egy doboz sört, csak kerülje el Palermót.

Vivano cseréje is lehet ebbõl még. Ha 5 millió + Viviano akkor azt mondom mehet! :)
De Kurtic is szóba jött.
gabber_saviola
Szerencsére a sárgák már 5 misit akarnak Sorrentinoért, remélem ezzel le is zártuk még annak is a reményét, hogy véletlenül idekerül. NEM KELL IDE.

gabber_saviola
Ne fogják elbocsájtani Gaspot, de ha mégis, akkor Pasquale Marino és Edy Reja készen áll.

monyox

monyox
Eleg necces az ilyen jatekosok jatszatasa, mint Rios, aki mar marhara nem is akar a Palermoban jatszani. Donati meg...

The Sopranos
Konkrétan Donati és Rios.

FORzA PALeRMO

monyox
Miccoli meg Dybala nem volt 100%os.

monyox
Szerinted kik azok?

Õ volt az egyedüli, aki akart is nyerni.
Budan - Brienza kezdett elõl, Miccola - Dybala meg padozott. Na ez mi?
The Sopranos
Cavani a végén megkegyelmezett, 1 az 1ben vitte rá Ujkanira de az albán szemmel kitronászta.
A 2. félidõben voltak szép megmozdulások, Anselmo jól nyomta. Bianchi nagyon kéne elõre, ki lehetne használni a magasságát, mert Miccoli és Dybala elvesznek együtt. Donati beszállt, de sokat nem tett hozzá a játékhoz. Kár Migliaccioért, az õ eltökéltségével nem itt tartanánk, mert az látszódott, hogy vannak páran akik megkapják a fizujukat és szarnak az egészbe...

FORzA PALeRMO

monyox
Legalabb jo biznisz volt, a nagyon keves pozitivum közül az egyik a mai napon.

Megvettétek Davidsot?:D
riccardogardoni
... már nem is kell a stream :S

monyox
Apa, kezdödik.... 5 ember gyürüjeben fejel golt Maggio. Csodalatos.

monyox
http://www.atdhenet.tv/58956/watch-napoli-vs-palermo

riccardogardoni
stream nincs valahol?

monyox
Csodalatosfantasztikus..:) Vajon Zampa mennyit fizetett a produkcionak..

The Sopranos
Nem éri meg monyox!!! :D Rózsaszín körömlakkal festették be a körmeiket, a Kinga meg az Aliz..ha mond valamit ez a két név...na és azon vihogtak, hogy a Palermonak is ilyen a színe. Nagyjából ennyi is...

FORzA PALeRMO

monyox
Megeri erte telepiteni a silverlight 5.0-t?:)

monyox
Aha! Rozsaszin, Miccoli..:)

riccardogardoni
deszar :D

The Sopranos
Sziasztok!

A tegnapi Bariközi részben említésre került szeretett csapatunk. Nagyon fontos rész volt! :DDD

Azért kíváncsi lennék a szövegíróra, lehet nézi ezt a fórumot is! :))

Itt megnézhetitek 21:50-tõl:
http://www.rtlklub.hu/most/35439_baratok_kozt_hanna_vegul_elmondja_az_igazsagot_balazsnak_tim

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
rendeltél mezt?:D

monyox
Hat nekem tetszik a srac jateka, csak most mar jo lenne, ha konkretumok is lennenek, nem csak hirek, mert eddig ez a mercato se tul vastag..

gabber_saviola