27277
|
-
#27077 hálistennek megúsztam ezt a mai napot is, hogy ma sem lett ufficsálé ez a Sorrentimno biznic. -
#27076 jó sunyiba sikerült megszerezni ... sehol sem olvastam hogy le akarjuk transzferolni.
Amúgy vágom kicsoda, tökjó igazolás. -
#27075 Új játékos: Mauro Fornica középpályás a Blackburn Roverstől. -
#27074 Mindenesetre azt hiszem, a történtek után duplán kell teljesítenie Sorrentinonak a palermoi szurkolók előtt.. -
#27073 Ennyit ér Sorrentino, hogy még "Zampa kér" érte pénzt?;) Egyébként Csóri mellett már egy Chucky is van a listánkon..:D Úgy látszik, az argentínok mellett rámentünk a hülyenevűekre is..:) -
Hunor88 #27072 48 órán belül pontot tesznek a Sorrentino ügyre. Hát az egy kicsit idegesítő, hogy Zampa csak 4 milliót kér, pedig ő is tudja, hogy többet ér. De ez a Campadelli nagyon ravasz :) Beleviszi Kurticot is... -
#27071 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, nem kell ez a Sorrentino. Zampabácsi ne tessék ezt velem tenni. :( -
#27070 Zampa kiadta az ukazt, hogy csak argentin jöhet..:) -
#27069 iszonyat penge pléja, Rayóban igen jól tolja -
#27068 csóri :D kajak :D -
#27067 ott van még csóri domingez is :D
http://www.tuttomercatoweb.com/palermo/?action=read&idtmw=417647 -
#27066 A mai nappal a következö neveket kell fejben tartanunk:
Juan Pablo Carrizo (Lazio-argentin kapus)
Cristian Llama (Fiorentina-argentin közeppalyas)
Diego Buonanotte (Malaga-argentin közeppalyas)
Fernando Cavenaghi (Villarreal-argentin tamado)
Amaurit elfelejthetjük, egy tömör "nem" jött a Parmatol az erdeklödesünkre.
Sorrentino meg mindig vacilal, de en azt mondom, hogy mehet a levesbe. Baros-vonalon meg se kep, se hang... -
#27065 Azert szerintem meg a tavaszt megkaphatta volna, hatha behozta volna Cavanit a gollövölistan..
Amaurira meg kaptunk a Parmatol egy egyszerü NO-t.. -
#27064 szerintem meg tökmás :) Zahavi sok sérülész szedett itt össze, amiknek hosszú volt a gyógyulási ideje ... ezért nem akartunk vele többet szenvedni. -
#27063 Szegény Atalanta...sok sikert a Serie B-ben! hehe -
#27062 Vigyetek, ugy sincs eleg kapusotok...:D -
#27061 En is sajnalom. Ugyanaz a kategoria nalam, mint Tzorvas. Jo jatekos, aki nem kapott eleg lehetöseget, es eltekozoltuk. -
Hunor88 #27060 Már ott járunk, hogy mi akarjuk leigazolni Ujkanit :D -
#27059 ja és: Igor Budan all'Atalanta -
#27058 Zahavi al Maccabi Tel Aviv
:( Viszlát, sajnálom, hogy elmentél, bírtalak. -
#27057 Pietróbának elfogyott a türelme a sárgákkal szemben. :)
http://www.tuttomercatoweb.com/palermo/?action=read&idtmw=417445 -
#27056 Barcsak... -
#27055 fu igen, be is vagyok sózva, várom vissza. :D -
#27054 Meg ismetelten rarepülünk Amauri Carvalho de Oliveirara...:) -
#27053 Na adtunk egy uccsó esélyt a sárgáknak: 4 milla és más semmi = Sorrentino. Ha ez nem tetszik nekik, akkor irány Juan Pablo Carrizo. -
#27052 Örüljünk vagy ne örüljünk - Összefoglalo - Palermo-Lazio -
#27051 Nekünk sem kell!:) Ujkani megbukott, Benussi potyazott a Parma ellen, ideje lenne kiprobalni Brichettot.. -
Hunor88 #27050 Már nekünk sem kell :D Vigyétek ingyen :D -
#27049 Remélem csak elírás, és nem nálunk akarja aláírni szerződését. -
#27048 SORRy, de nem kell...:D -
#27047 már a fasz kivan ezzel a kapussal :D -
Hunor88 #27046 Nekem ez kezd gyanús lenni, ma azt írták, hogy kedden írja alá Sorr a szerződést... -
Hunor88 #27045 Campadellinek kell a pénz, hogy több kuglófot gyártson :D -
#27044 Hat, az Öreg lababan volt a 3., az biztos.. Talan ha leveszi, aztan kivegzi Marchettit..:) -
#27043 fel bizony, de a 92. percben is megdobogott rendesen. :D -
#27042 ja csak a lóvé áll. ez a nyugger Sorrentinó jönne, az itteni fizu is jó neki. menedzserének is tetszik a dolog, csak annak a pápaszemes Campedellinek kevés a pénz.
Kurticsot meg nem szabad belevvenni ebbe a bizniszbe .... Ő maga megér vagy 10 Sorrentinót. -
#27041 Szép volt, gratulálok a csapatnak! -
#27040 A 70. perc környeken felment a pulzusod, mi?:) -
#27039 MI FOLYIK ITT?????? -
#27038 Szorri, Al Nasr.
Most nezem, hogy Zenga az edzö. De legalabb at araboknal 7 meccsen lött 7 golt a derek Giuseppe..:)