Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
De ennek van valami valosagalapja? Most mar vagom, ki ez a csoka, a BL-ben (is) szarta a golokat.

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Igy, ahogy mondod. Sorrentino mar csak egy lepesre a golvonalunktol. Miert van az a szar erzesem, hogy ugyanugy jarunk majd vele, mint Rios-szal? Udvarolunk neki, mint a luzerek, aztan felev utan meg lelep. Apropo, Rios cseszett visszajönni ünnepek utan a megbeszelt hataridöre Mexikobol. Hülye fasz, profi focista, takarodjon!

Vagy lehet én olvastam félre és a Chievo Puggionit alkalmasnak tartja Sorrentino pótlására...
gabber_saviola
Sajnos már fél lábbal Palermóban van ez a Sorrentino. 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Kostas Mitroglou

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
igen

Nyugi nem lesz a tiétek, úgy olvastam, hogy a Palermonak már nem Sorrentino kell, hanem a Chievo második számú kapusa Christian Puggioni! 😊
monyox
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de en Calaio miatt kurva csalodott vagyok..

monyox
Malele?

monyox
ki ez?😊

monyox
ki ez?😊

gabber_saviola
fel kéne hozni, a primavérában 8 meccs alatt7-et vágott.

gabber_saviola
ne, NEM KELL Sorrentino! Lécci Pietróbá ne tessék idehozni.

gabber_saviola
tökjó, hogy a Torinónak kell Kurtic, nekünk meg Bianchi. 😊

gabber_saviola
gyere 😊

monyox
Köszi! Mar rendelem is! Most neztem, hogy a honlapon is vannak uj cuccok... Szep cuccok, szep összegekert...:-/

riccardogardoni
184 cm magas vagyok 68kg körüli! az M-es pont jó rám! nem kicsi nem is nagy! L-es XL-es nagy lenne már!

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox
M-es? Normalis meretezesü?

riccardogardoni

riccardogardoni

riccardogardoni
MEGJÖTT A MEZ!!!

monyox
Akiknek a neve egyelöre meg a kalapban van: Rolando Bianchi (Torino), Hugo Almeida (Besiktas), Milan Baros (Galatasaray), Lucas Viatri (Boca Juniors), Alejandro Faurlin (Queens Park Rangers) es Diego Buonanotte (Malaga).

monyox
Pontositok; bebuktuk Calaiot is.

monyox
Ugy tünik, bebukjuk Calaiot is...

gabber_saviola
Dossenát ne pazaroljuk el hátul, jó lesz neki a középpálya széle .. az az Õ posztja. <#papakacsint>

monyox
Hatul Dossena, Mantovani, Von Bergen, Aronica nem lessz ez rossz, lehet majd varialni..

gabber_saviola

gabber_saviola
Calaio

riccardogardoni
holnap küldi a gyerek! szal hétfõre ittvan!

"Az igazság bármelyik verziója hazugság." De melyik az igaz?😊
monyox
Azert ezek a hirek nagyon kemenyek:

01.10. 00:01 - Calaio egyre közelebb a Palermohoz, a Napolitol varhato meg ajanlat, kerdes, hogy felveszi-e a versenyt a Palermo 2,5 millios ajanlataval.

01.10. 09:55 - Calaio eseteben szoba sem jön se a Napoli, se a Palermo, mert a jatekost a Torino viszi.

01.10. 13:00 - Calaio mar szinte a Palermoe, miutan elutasitotta a Napoli es a Torino ajanlatat is.

01.10. 15:05 - "Calaio? Nem hiszem, hogy a Palermo jatekosa lesz" - Zamparini.

Na, ebböl rakjatok össze valamit...

Ez ki?😄
monyox
A srac kirabolt egy fodraszatot????😄 Meg kell szereznünk!!!

gabber_saviola
-Szevasztok esgés Palermósok <#wave> , nemsokára csomagolok és irány Palermo. Sok gól fogok lõni és nagyon fogtok szeretni ezért. <#wink>

gabber_saviola
Még a végén jól fogunk kijönni a Rios-os merkátóból. odaadná érte a Boca Viatrit.

monyox
Tegnap mar at volt irva a wikipedian, hogy Palermo, erre ma megint Napoli van... Hülye olaszok...

Egyebkent fogalmam sincs, a transfermarkton 3,2 millio van feltüntetve ertekkent.

Dossena mennyiért megy hozzátok?
The Sopranos
Úgy érzem rátérünk a helyes útra ezekkel a játékosokkal! Itt volt már az ideje...
Tûzoltás 1000rel, aztán majd meglátjuk nyáron mit hoz össze Monaco és Gasp.
De végre van remény! Forza Palermo!!!

FORzA PALeRMO

monyox
Ja, mar hivatalos. Bar mar Dossena wikijen is Palermo van..😊 Tavasszal szetszopatjuk a Serie A-t...😄

Ja, Giorgi már hivatalos? Transfermarkton már a Novaraban játszik, kölcsönben.
Na ez jó kérdés, már szinte minden olasz csapattal szóba hozták... Mondjuk szerintem maradni fog 😄
monyox
Mi van a mezzel?

monyox
Kivel akarjatok elbizniszelni Sorrentinot? Csak mert bejelentkeztetek Ujkaniert. Vagy cserenek vinnetek az alban kecskepasztort?

monyox
Mai hirek:

+Kezdenem egy pozitivummal. Zampa papa is bevallotta, hogy bepanikolt a B arnyekatol, ugyhogy megduplazza a mercatora szant penzt.

+Buonanottet (Malaga) vinne a Fiorentina is, de mi elönyben vagyunk a lilakkal szemben, jelentsen ez barmit is..😊

+Armero mar biztos, hogy a Napolinal folytatja, az Anzsi hoppon maradt, ugyhogy most mar biztosra vehetö Dossena erkezese.

+A Sorrentino-ügy utan rarepülünk a Lazio kapusara, az argentin Carrizora.

+A Milan padjara a "mi" Devis Mangia-nk is eselyes. Együtterzes a Milan szurkoloinak!

+Labrin is valoszinüleg tavozni fog, a Colo Colo vinne.

+Ujkani is menni fog, erdeklödik a Chievo, a Lazio illetve a Fiorentina.

+Cetto valoszinüleg vissza fog terni Argentinaba.

+Rios lepni akar, egeszen pontosan a Boca Juniorsban akar jatszani. Vinne a Genoa meg a Torino is, de a felesege nem akar Europaba költözni... Na, ehhez mit szoltok? Az evszazad transzfere volt... Meg jo, hogy "Oroszlan" a beceneve..😄

+A Sienaval egyre közelebb a megallapodashoz Calaio leigazolasaval. Jo kis jatekos, raadasul ö kerte az ügynöket, hogy Palermoban akar jatszani. Barcsak...

+A Pescara vinne Kurticot meg Budant mi meg nemet mondtunk elsöre...

+Szemezünk a Schalke roman tamadojaval, Ciprian Maricaval is.

+Vegül egy rövid hir Cavanirol. Allitolag nem erezte jol magat Palermoban, ezert nem lett nalunk olyan golvago, mint a Napolinal. Ezert is kerte, hogy hadd költözhessen. Ez van.

Azt, hogy engedjük el a 10 millió felét 😄
gabber_saviola
Nem hiszem el, hogy mit pöcsölünk ezen a Buonanotte bizniszen, mág a végén elviszi a Fio.

Rolando Bianchinak örülnék, ha tényleg lenne valami abból a bizniszbõl.

Ez a Sorrentino meg ne jöjjön ide, nem kell, fõleg nem 5 misiért. Mit gondolnak ezek a sárgák. <#vigyor1>

monyox

Mint múltkor, olajjal 😄
monyox
Majd hozza Muttit tüzet oltani...😄