Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Én viszont rosszat sejtek.

riccardogardoni
Queste le formazioni ufficiali di Palermo-Genoa, incontro valido per la 19^ giornata della Serie A Tim in programma alle ore 15.00 allo stadio "Renzo Barbera".

PALERMO: 1 Viviano; 6 Munoz, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 23 Donati, 5 Barreto; 27 Ilicic; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 99 Benussi, 4 Cetto, 13 Aguirregaray, 7 Della Rocca, 14 Bertolo, 17 Vazquez, 51 Pinilla.

Allenatore: Bortolo Mutti.

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

The Sopranos
Úgy érzem ma gyõzni fogunk, Pinilla és Ilicic góljaival, 2:0-ra. 😊)

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
<#taps><#pias>

Cucmey
Szerintem holnap józanul neki se állok meccset nézni 😄DD

riccardogardoni
Sono venti i giocatori convocati dal tecnico Bortolo Mutti per la sfida di domani pomeriggio contro il Genoa.

PORTIERI: Benussi, Viviano.

DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Cetto, Mantovani, Munoz, Silvestre.

CENTROCAMPISTI: Acquah, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Donati, Ilicic, Migliaccio, Vazquez.

ATTACCANTI: Budan, Miccoli, Pinilla, Mehmeti.

Cucmey
ÓÓ de fasza!! Remélem akkor gyõrben is lehet majd kapni cuccokat a Puma boltokba

riccardogardoni
kurva nagy xdxdxd

monyox
Egy kis off, egy kis lazitas...

Kiss Adam - Sziciliai elmenybeszamolo

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

monyox
Mit nyomott a csavo?

gabber_saviola
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😞((((( neeeeee... Akkor valószínûleg nem fog jönni a Chievoba 😞
gabber_saviola
Ez barátom egy BAN!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Szorri!<#ticking>

Eljenek a hirek!<#awink>

gabber_saviola
Bacsinovicsot meg mûteni kell 😞

gabber_saviola

monyox
Matol a Puma a szponzor.
Remelem, valami faszantos cuccal rukkolnak elö, amiben jobban fog menni a golgyartas..

Azt nem értem, hogy miért ilyen lassúak ezek a tárgyalások<#fejvakaras>
gabber_saviola
Baj van Bacsinovics térdével ... nem lesz ebbõl Padova.

monyox
Floro Flores nevet mar megint ugy bedobtak, hogy az ügynöke szerint nem is kontaktolt meg velük senki sem palermoi reszröl..:-/

Bacinovic nagy valoszinüseggel megy a Padovaba..:-(

Alvarezt meg vinne a Torino.

gabber_saviola
Ide ne hozzuk ezt a tehetségtelen Floro Florest .... van már nekünk egy aranylábú Pinillánk, nem kell még egy ekkora spíler ide.

monyox
Na, akkor az a helyzet, hogy Palermo-ban most mar tutira mindenki meghülyült...

Giovanni Tedesco, a klub ikonja, lenyomott egy olyan nyilatkozatot, hogy egy jo formaban levö Pinilla siman lenyomja Amaurit.. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nekem szimpatikus srac Pinilla, de azert nem ugyanaz a kategoria a kettö.

Bacinovic-ot meg vinne a Padova... - Szerencsetlen..

Donadel-nek is kezdünk udvarolni.. - De minek?

Kezdek megbaratkozni a gondolattal, hogy Jaki rozsaszin mezben.. Bar Amauri-nak jobban örültem volna, de az elet ugye nem ize.. Micsoda is?

Fasza, csinaltak egy interjut Amelia-val kapustemaban.. Ö is csak talalgat, hogy miert mellözik Tzorvas-t, hogy nehez egy külföldi kapusnak elfogadtatnia magat, meg hogy az edzö jobban bizott Benussi-ban.. De könyörgöm, Tzorvas palyan nyujtott teljesitmenyevel nem volt semmi baj... Szerintem..

gabber_saviola
😄dd

monyox

monyox
Ahogy elnezem, ennek a sracnak is gyorsan lesz egy kisbaratja, mint Miccolinak a maffiasfiu..😉

Az olaszoknal különben nagyon megy egy a puszicsata, Palermoban raadasul az megy, hogy fiu-fiunak kettöt, fiu-lanynak csak egyet..<#law>
Mondtam is nekik, hogy eleg homi tarsadalomban elnek, hogy a haverjukat többet csokolgatjak, mint a csajokat..

monyox
Hat, az a helyzet, hogy engem nem igazan dob fel ez a Iaquinta hir.. Meg valamikor a regi idökben jol tolta az Udinese-ben, de azota mar csak arnyeka regi önmaganak. Persze azert nem lenne rossz, ha erkezne, mert legalabb egy kis jel lenne, hogy Zampa celja megsem a B..

Cucmey
Én meg pláne! 😄

gabber_saviola
Fu, én nagyon csipáznám Jakintát. 😊

riccardogardoni
az nem rossz azé 😊

gabber_saviola

gabber_saviola
Nem, tényleg ennyiért vette a Milán.

gabber_saviola
Úgy néz ki, hogy Ama liláknál köt ki, mi pedig rámozdulunk Iaquintára.

riccardogardoni
hát ez érdekes kérdés az biztos 😄

monyox
Akkor a vegen megis csak kiderül, hogy szüksegünk van Vivano-ra. Csak azt tudnam, hogy közben ki van Tzorvas-szal. Hazament Athenba tüntetni??

monyox
Az vajon eliras, hogy 2001ben a Milan 13,2 millio fontot adott erte? Az tesok között is eleg sulyos összeg.

Közben Amauri mar eleg közel van a Fio-hoz..😞

riccardogardoni
potyázott 2 orbitálisan 😄 csak a szerencsén múlt hogy nem volt ott senki 1 méteren belül 😄

gabber_saviola

monyox
Marmint neki köszönhetö, hogy nem lett 3:0 vagy neki köszönhetöen lehetett volna 3:0 is?

Csodalkozva olvastam, hogy Bradley kapta a legmagasabb osztalyzatot. Az a csavo a Mönchengladbach-ban mindig olyan csetebota volt, ugy latszik, jot tett neki az olasz levegö..

Ja, egy kerdesem lenne; Mi lesz hetvegen a Genoa ellen?

riccardogardoni
de lehetett volna 3-0 is benussi papa jóvoltából XD

riccardogardoni
átlagos, még be kell illeszkednie, 1 félidõt kapott

monyox
Vazquez milyen volt a Chievo ellen?

monyox
A Celtic nem rossz ajanlolevel. A Bari mar nem annyira..😊

Most igazoltak vissza, hogy 100%, hogy erkezik. Mit kell tudni rola?

riccardogardoni
deszar...<#levele>

monyox
Csak nekem tünik ugy, hogy Viviano ugy nez ki, mintha David Villa lenne az egyik apja, Cassani meg a masik?😊

Nem akarom itt tüzelni az indulatokat, de az elsö nyilatkozata sem volt tul szimpatikus. Kabe annyi volt, hogy remeli, minel elöbb visszakerül a valogatottba...

riccardogardoni
<#taps><#nevetes2><#nevetes1>

Cucmey
Hallod nézzük a jó oldalát. Lehet azér lett lila mert azt akarja hogy a Fio egyszer 100 millió euróér megvegye tõlünk 9 milliós éves fizetéssel és ezér geci keményen fog védeni. 😄DD Ez nekünk csak jó lesz. 😄D

gabber_saviola

riccardogardoni
amúgy hogy nyomja és milyen poszton? 😊 jól járunk vele? 😄

riccardogardoni
nah ennek nagyon örülök 😊