27277

105e4pi.png\"

• fernando torres
    olasz válogatottat akarok nézni
    meddig fogsz ezzel piszkálni?
  • gabber_saviola
    Barsza meccset nem ad a rai uno
  • fernando torres
    rai uno ?
  • gabber_saviola
    nézem én is
  • Sheva
    megy a rai unon a holland - olasz meccs és Groso a kezdőben van eddig jól tolja
  • McFrost
  • Fyrex
    Inter-Parma

sima ügy ne viccelj
  • Sheva
    remélem a Parmánál sem :)
  • Fyrex
    ez nem kérdés
  • Sheva
    Forza Palermo remélem a kövi meccset már simán hozza a csapat
  • tabacco
    azám....
    ez a kedvenc képem...
    vicsorgóóóóós....
  • gabber_saviola
    a nyári felkészülés
  • tabacco
  • tabacco
    he-he....ezt akartam hallani..
  • gabber_saviola
    Treviso ellen már jáccik
  • tabacco
    Köccke!!!
    Na ,de miújság vele....azt nem tudod???
  • gabber_saviola
    üdv a fanok közt

Imádom Én is Terlizzit
  • tabacco

Hahóóó!!!
    Nincs vmi infótok Terlizziről???Konkrétan mi baja,mikorra épül fel...ilyesmi...???
  • fsgh
    Nem tom hogy ez titeket mennyire érint de:

Tegnap előtt született egy megállapodás melynek értelmében a következő idénytől, minden egyes csapatban 50%-os arányban kell lenni az olaszoknak a keretben. Ezt a szabályt egyéb iránt a CONI (az olasz olimpiai bizottság) hozta, és minden sportágra vonatkozni fog. A kosarasok tiltakoztak, ám a labdarúgó szövetség igent mondott a felvetésre. A szabály mentesíteni fogja azokat a játékosokat akik gyerekkoruk óta Olaszországban élnek és játszanak (mind például Martins, Obodo vagy Bojinov).
    Tíz évvel tehát a Bosman ügyre, kicsit magukhoz tértek az országok és megindult egy ellenreakció, amelyet mint védekezést is értelmezhetünk – az olaszok érdekében. Carraro azonnal a CONI mellé állt az ügyben így a következő szezontól a meccs elején leadott 18-as listán (11 kezdő és 7 csere) legalább 9 olasznak szerepelnie kell majd. Ez a dolog elsősorban az Intert fogja érinteni, de gondban lehet a Milan és a Roma is. Az Interben egy átlagos meccsen a 18-ból jó ha öt olasz van (Toldo, Favalli, Materazzi, C.Zanetti és Orlandoni), bár mint írtuk Martins annak fog számítani. Hogy miért is? Mivel a nigériai már az utánpótlás korában Olaszországban játszott és öt évet el is töltött ezalatt az mentesül a szabály alól. Tehát aki végigjárta a ranglétrát és a primavera együttesből került fel a felnőtt kerethez az a szabályok értelmében nem külföldi. Az olasz útlevéllel rendelkező nem olaszokról pedig akkor még nem is beszéltünk.
    De vissza az Interhez. A csapat az eddigi 11 fordulóban három és öt között nevezett olaszokat a meccsekre, ez pedig jövőre semmiképpen nem lesz jó. Így már most tudhatjuk hogy változtatni kell valamiben a vezetőségnek. Ráadásul ebből az ötből Orlandoni harmadik kapus, még a C.Zanetti, Toldo, Favalli triónak lejár a szerződése és közel sem biztos hogy hosszabbítani fognak. Az Internek vennie kellene 6-7 olaszt és legalább ennyi külfölditől meg kellene válnia. Persze a CONI is lépcsősen vezetné be a szabályt. Jövőre hét vagy nyolc és utána pedig kilenc lenne a kötelezően nevezett olaszok száma. Akit ez az ügy abszolút nem érint az Empoli lehet, ugyanis nekik egy szem légiósuk van Almiron személyében. A Milan 13 külföldivel bír, a Juve 12-vel (kivéve Bonnefoi aki Itáliában nevelkedett). De a Romanak is 12 légiósa van, még a Lecce, Udinese duó 10-10-el bír. A Milan is az eddigi meccseken 5-8 között nevezte az olaszokat, tehát náluk is lesz változtatni való bőven.
    Fel kell tehát készülni Morattiéknak is az változásokra, hiszen ezeket a reformokat végre kell hajtani mindenképpen.
    A hírt küldte: gaRRy
  • gabber_saviola
    Pepét jó volt közelről látni
  • gabber_saviola
    szerintem meg ne vegyék meg.....
  • fernando torres
    és sztem ha jó védőt akarnak Barzaglit veszik
  • fernando torres
    itt a teljes hír

Olasz lapértesülések szerint a Juventus mostanában az Ajax körül "szaglászik".
    Eddig csupán a brazil szélsõhátvéd Maxwell esetleges érkezése volt terítéken, mostmár a tunéziai Hatem Trabelszit - aki egyébként jobb oldali bekk - , valamint a két ifjú hollandot, Nigel De Jongot és Hedwiges Madurót is figyelemmel kíséri a zebrák vezérkara. Elõbbi középsõ védõ, utóbbi pedig védekezõ középpályás, s csak az "új Davidsnak" becézik Hollandiában.

A Juve játékosmegfigyelõi élénk érdeklõdéssel szemlélik továbbá a Bröndby dán védõjének, Aggernek a játékát, a közeli tervek között pedig állítólag a Palermo válogatott hátvédjének, Andrea Barzaglinak a megvétele is szerepel!

Látható tehát, hogy elsõsorban védõk után kutat a Juventus.

Cristiano Zanetti és Antonio Cassano is Torinóba kerülhet: mindkét játékost ingyen szeretné megszerezni az Öreg Hölgy, miután mindkettejüknek lejár a szerzõdésük klubjukkal, s egyelõre egyikük sem szándékozik azt meghosszabbítani...

A Brescia fiatal portásának, Vivianónak a megszerzése is felmerült már Luciano Moggiék fejében.

• gabber_saviola
    tavaly is rászálltak.....
  • fernando torres
    A Juve játékosmegfigyelõi élénk érdeklõdéssel szemlélik továbbá a Bröndby dán védõjének, Aggernek a játékát, a közeli tervek között pedig állítólag a Palermo válogatott hátvédjének, Andrea Barzaglinak a megvétele is szerepel!

várható volt hogy zebráék rászállnak majd Barzaglira
  • franc0
    majd én lefotózlak benneteket csak álljatok össze :P
  • Nh Shevits
    látom én tőletek külön leszek a ma esti meccsen. akkor hajrá és jó szurkolást nektek is.
  • gabber_saviola
    most hívtam Carát.....üzeni hogy nem tört, csak megrepedt
  • Taranov
    Valami arccsonttörés?
  • gabber_saviola
    remélem tudok mobillal pikcsört csinálni Pepéröl
  • rosagirl
    Még én is gondolkozom a felutazáson. Majd akkor jól meglessük együtt, de mégis külön.
  • gabber_saviola
    Caracciolo, oroszok tették vele
  • Taranov
    Miért van álarcban a srác? A lesifotósok elől bújkál? :)
  • gabber_saviola
    Cara

• gabber_saviola
    Guardalben hála már edzésben

• gabber_saviola
    iszonyat jó kép:

csinálok egy wallpapert ebböl asszem
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    jaja, Én is megnézem lájvba :)
    [ügyes srác nagyon]
  • rosagirl
    Este megsasolom ezt a Pepe gyereket, aztán majd nyilatkozom, hogy kell -e nekünk csatárt venni.
  • gabber_saviola
    nah látom már meg volt a spanolás is