27277
|
-
#4483 olasz válogatottat akarok nézni
meddig fogsz ezzel piszkálni? -
#4482 Barsza meccset nem ad a rai uno -
#4481 rai uno ? -
#4480 nézem én is -
#4479 megy a rai unon a holland - olasz meccs és Groso a kezdőben van eddig jól tolja -
#4478 -
#4477 Inter-Parma
sima ügy ne viccelj -
#4476 remélem a Parmánál sem :) -
#4475 ez nem kérdés -
#4474 Forza Palermo remélem a kövi meccset már simán hozza a csapat -
tabacco #4473 azám....
ez a kedvenc képem...
vicsorgóóóóós.... -
#4472 a nyári felkészülés -
tabacco #4471 -
tabacco #4470 he-he....ezt akartam hallani.. -
#4469 Treviso ellen már jáccik -
tabacco #4468 Köccke!!!
Na ,de miújság vele....azt nem tudod??? -
#4467 üdv a fanok közt
Imádom Én is Terlizzit -
tabacco #4466
Hahóóó!!!
Nincs vmi infótok Terlizziről???Konkrétan mi baja,mikorra épül fel...ilyesmi...??? -
#4465 Nem tom hogy ez titeket mennyire érint de:
Tegnap előtt született egy megállapodás melynek értelmében a következő idénytől, minden egyes csapatban 50%-os arányban kell lenni az olaszoknak a keretben. Ezt a szabályt egyéb iránt a CONI (az olasz olimpiai bizottság) hozta, és minden sportágra vonatkozni fog. A kosarasok tiltakoztak, ám a labdarúgó szövetség igent mondott a felvetésre. A szabály mentesíteni fogja azokat a játékosokat akik gyerekkoruk óta Olaszországban élnek és játszanak (mind például Martins, Obodo vagy Bojinov).
Tíz évvel tehát a Bosman ügyre, kicsit magukhoz tértek az országok és megindult egy ellenreakció, amelyet mint védekezést is értelmezhetünk – az olaszok érdekében. Carraro azonnal a CONI mellé állt az ügyben így a következő szezontól a meccs elején leadott 18-as listán (11 kezdő és 7 csere) legalább 9 olasznak szerepelnie kell majd. Ez a dolog elsősorban az Intert fogja érinteni, de gondban lehet a Milan és a Roma is. Az Interben egy átlagos meccsen a 18-ból jó ha öt olasz van (Toldo, Favalli, Materazzi, C.Zanetti és Orlandoni), bár mint írtuk Martins annak fog számítani. Hogy miért is? Mivel a nigériai már az utánpótlás korában Olaszországban játszott és öt évet el is töltött ezalatt az mentesül a szabály alól. Tehát aki végigjárta a ranglétrát és a primavera együttesből került fel a felnőtt kerethez az a szabályok értelmében nem külföldi. Az olasz útlevéllel rendelkező nem olaszokról pedig akkor még nem is beszéltünk.
De vissza az Interhez. A csapat az eddigi 11 fordulóban három és öt között nevezett olaszokat a meccsekre, ez pedig jövőre semmiképpen nem lesz jó. Így már most tudhatjuk hogy változtatni kell valamiben a vezetőségnek. Ráadásul ebből az ötből Orlandoni harmadik kapus, még a C.Zanetti, Toldo, Favalli triónak lejár a szerződése és közel sem biztos hogy hosszabbítani fognak. Az Internek vennie kellene 6-7 olaszt és legalább ennyi külfölditől meg kellene válnia. Persze a CONI is lépcsősen vezetné be a szabályt. Jövőre hét vagy nyolc és utána pedig kilenc lenne a kötelezően nevezett olaszok száma. Akit ez az ügy abszolút nem érint az Empoli lehet, ugyanis nekik egy szem légiósuk van Almiron személyében. A Milan 13 külföldivel bír, a Juve 12-vel (kivéve Bonnefoi aki Itáliában nevelkedett). De a Romanak is 12 légiósa van, még a Lecce, Udinese duó 10-10-el bír. A Milan is az eddigi meccseken 5-8 között nevezte az olaszokat, tehát náluk is lesz változtatni való bőven.
Fel kell tehát készülni Morattiéknak is az változásokra, hiszen ezeket a reformokat végre kell hajtani mindenképpen.
A hírt küldte: gaRRy -
#4464 Pepét jó volt közelről látni -
#4463 szerintem meg ne vegyék meg..... -
#4462 és sztem ha jó védőt akarnak Barzaglit veszik
-
#4461 itt a teljes hír
Olasz lapértesülések szerint a Juventus mostanában az Ajax körül "szaglászik".
Eddig csupán a brazil szélsõhátvéd Maxwell esetleges érkezése volt terítéken, mostmár a tunéziai Hatem Trabelszit - aki egyébként jobb oldali bekk - , valamint a két ifjú hollandot, Nigel De Jongot és Hedwiges Madurót is figyelemmel kíséri a zebrák vezérkara. Elõbbi középsõ védõ, utóbbi pedig védekezõ középpályás, s csak az "új Davidsnak" becézik Hollandiában.
A Juve játékosmegfigyelõi élénk érdeklõdéssel szemlélik továbbá a Bröndby dán védõjének, Aggernek a játékát, a közeli tervek között pedig állítólag a Palermo válogatott hátvédjének, Andrea Barzaglinak a megvétele is szerepel!
Látható tehát, hogy elsõsorban védõk után kutat a Juventus.
Cristiano Zanetti és Antonio Cassano is Torinóba kerülhet: mindkét játékost ingyen szeretné megszerezni az Öreg Hölgy, miután mindkettejüknek lejár a szerzõdésük klubjukkal, s egyelõre egyikük sem szándékozik azt meghosszabbítani...
A Brescia fiatal portásának, Vivianónak a megszerzése is felmerült már Luciano Moggiék fejében.
-
#4460 tavaly is rászálltak..... -
#4459 A Juve játékosmegfigyelõi élénk érdeklõdéssel szemlélik továbbá a Bröndby dán védõjének, Aggernek a játékát, a közeli tervek között pedig állítólag a Palermo válogatott hátvédjének, Andrea Barzaglinak a megvétele is szerepel!
várható volt hogy zebráék rászállnak majd Barzaglira -
#4458 majd én lefotózlak benneteket csak álljatok össze :P -
#4457 látom én tőletek külön leszek a ma esti meccsen. akkor hajrá és jó szurkolást nektek is. -
#4456 most hívtam Carát.....üzeni hogy nem tört, csak megrepedt -
#4455 Valami arccsonttörés? -
#4454 remélem tudok mobillal pikcsört csinálni Pepéröl -
#4453 Még én is gondolkozom a felutazáson. Majd akkor jól meglessük együtt, de mégis külön. -
#4452 Caracciolo, oroszok tették vele -
#4451 Miért van álarcban a srác? A lesifotósok elől bújkál? :) -
#4450 Cara
-
#4449 Guardalben hála már edzésben
-
#4448 iszonyat jó kép:
csinálok egy wallpapert ebböl asszem -
#4447 -
#4446 jaja, Én is megnézem lájvba :)
[ügyes srác nagyon] -
#4445 Este megsasolom ezt a Pepe gyereket, aztán majd nyilatkozom, hogy kell -e nekünk csatárt venni. -
#4444 nah látom már meg volt a spanolás is