27277
|
-
#4563 Forza Palermo! (bár a Treviso is közel áll hozzám, hiszen jártam ott a nyáron, de a tippmixem miatt most egyértelműen Forza Palermo!) -
#4562 GOGOGOGOGOG PALERMO O O O !!! -
#4561 -
#4560 egyébként én így tunnám elképzelni:
Lúcsó: egy sakktáblából előbújó alak
Maki: alsó teste egy vonat, melyből kinőtt emberi rózsaszín felsőteste
Cara: felhőkarcoló Cara fejjel -
#4559 hát jellemző is rá tűz! -
#4558 jah :) -
#4557 a nagyfönök Zamparini -
#4556 ezért lementél a homokozóba? -
#4555 Del Neri , Makinwa, Caracciolo és ???? -
#4554 -
#4553 -
#4552 -
#4551 :DD
jolvan szólok Mogginak hogy Gabber nem engedi -
#4550 Csobi, Barzaglit nem adom ^^ -
#4549 érdekes,főleg ez a része
"Barone.val végre megoldhatná a Juve a középpálya problémáit, amelyet sem Manuele Blasival, sem Giuliano Giannicheddával nem tudtak orvosolni..."
Emerson vagy Vieira helyére férne be?:DD
Barzagli,viszont nagyon hasznos lenne nekünk,már bocs a Rosaneroktól:) -
#4548 Hát én ezeket a meccseket akartam feltenni tegnap:
Roma-Juventus 2
Wigan-Arsenal 2
Treviso-Palermo 2
Bielefeld-Bayern 2
Werder-Wolfsburg 1
Inter-Parma 1
Naon ideges leszek, mer nem tudtam végül feltenni őket, és ha mind bejön hát szétverek vmit, mer már csak a két olasz meccs ?es..... LÁÁL -
#4547 úgy legyen ahogy mondod
-
#4546 Barone lehet hogy megy de Barzagli nem :) -
#4545 A Juventus együttese a jövő nyáron két palermói válogatott labdarúgóval erősödhet. A torinói klub ugyanis szeretné megszerezni Andrea Barzaglit és Simone Baronét a szicíliaiaktól. A két kiszemelt játéka olasz sajtóértesülések szerint a nemzeti tizenegyben tetszett meg Fabio Capellónak, aki hasznát venné a duónak.
Barone.val végre megoldhatná a Juve a középpálya problémáit, amelyet sem Manuele Blasival, sem Giuliano Giannicheddával nem tudtak orvosolni, ráadásul az ára sem lenne túlságosan drága, három és félmillió euróért már meg lehetne őt szerezni. -
#4544 ilyen labda kéne nekemis...(elég sok fajtából:-P) -
#4543 Guardalben a legnagyobb kapus
-
#4542 jó lenne már , hogy Gigi lehetőséget adna Conteh-nek
-
#4541 -
végre Guardalben visszatért a sérülésböl -
-
#4538 hát..figyu...ez természetes...
a reklámot meg nyugodtan töröld...de azért ha van kedved nézz el arrafelé...:) -
#4537 a megértésedre mondtam ^^
jah a reklámjaidat meg törlöm mert itt nincs reklám :) -
#4536 ugynmár...:)...semmit nem kell itt köszönni...csak elmondtam a véleményemet...:) -
#4535 köszönöm -
#4534 az utóbbi fordulók gólgazdagságából kiindulva nem tartom kizártnak...ámbátor, miután fogadtam, és megnéztem mégeegyszer a tippjeimet, elgondolkoztam ezen én is...de mint az előbb mondtam...nem véletlen a szerencsejáték elnevezés...:)...majd meglátjuk... -
#4533 elképzelhető...de ezért szerencsejáték a neve...:) -
#4532 éppen azért :D -
#4531 pedig énis épp néztem hogy meglepően jó a juve-odds -
#4530 feltételezed hogy nem lesz döntetlen az olasz bajnokságban?
na ne má :D -
#4529 A 3-ason már az első meccs elmegy :P -
#4528 amúgy az összes olasz bajnokira tettem...3-as, 4-es, illetve 5-ös kötésben, kiegészítve két spanyol bajnokival...
valahogy így...
3-as: Roma-Juventus 2; Fiorentin-Milan 1; Treviso Palermo 2 (2236HUF)
4-es: Lecce-Siena 2; Livorno-Empoli 1; Sampdoria-Lazio 1; Celta-Atl.Mad. 1 (3188)
5-ös: Reggina-Cagliari 2; Udinese-Messina 1; Chievo-Ascoli 1; Inter-Parma 1; Cadiz-Valencia 2(4895)
összesen ha mind bejön, akkor 10319 ft üti a markom, pedig összesen 600-zal fogadtam...de úgysincs olyan mázlim... -
#4527 de azért látom, még mindig bírod...különben ellenünk tettél volna...:)...azt mondjuk megmondom böcsülettel, hogy én nyáron nem figyeltem a dolgokat, és mint utólag kiderült éppen Firenzében tartózkodtam, amikor Toni aláírt a Fiorentinával...olaszul nem tudok (most kezdtem hétfőn az elsajátítását), ezért az újságokból sem tudhattam volna meg...ergo...amikor hazajöttem, akkor kész tény ként fogadott, hogy Toni átjött, és ebből kifolyólag semmit nem tudok sajnos-hál'Istennek a körülményekről...mindenesetre, akárhogy is volt, zseniális játékos, és én ezért nagyon bírom...de ugyanakkor megértelek téged is...emlékszem, amikor a Juvés korszakom volt (ami még most is tart, de kevésbé intenzíven), mennyire fájt amikor zidane átigazolt a realhoz...és valóban, máig nem nyeltem le neki ezt a békát...tehát abszolute meg tudlak téged is érteni...de ezt úgysem én sem mi nem tudjuk befolyásolni, tehát én elfogadom ezeket a dolgokat, akármennyire is fáj némelyik... -
#4526 csak Toni miatt tettem rátok :)
[kár tagadnom, még nem gyógyult be a seb amit okozott nekem a váltással] -
#4525 fio győzelemre tettél?
sztem X lesz :P -
#4524 hát...akkor kölcsönösen szurkolunk egymás csapatainak sikeréért...asszem...:)...bár mondjuk én amúgy is drukkolok nektek...szimpi csapat a Palermo...
amúgy ha érdekel (tudom, ez itt nem a reklám helye), de nyitottunk egy fórumot, aminek témája kifejezetten a Serie A...történetesen sajna a Palermo topik még üres...ha van kedvetek élesszétek fel egy kicsit...:D itt megtaláljátok na...akkor hajrá a hétvégén!