Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PALERMO:
1 Viviano, 6 Munoz, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 14 Bertolo, 23 Donati, 5 Barreto, 16 Zahavi; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).
A disposizione: 33 Tzorvas, 13 Aguirregaray, 31 Pisano, 20 Acquah, 27 Ilicic, 17 Vazquez, 24 Mehmeti.
Allenatore: Bortolo Mutti.
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Egy jobbhátvédre szükség van, akár Zaccardot is elnézném újra rózsaszínben. A védelem többi része rendben van, persze ha Balza lelép akkor balhátvéd is kelleni fog. Bár bízok benne, hogy marad! Nagy spíler!
A középpálya rendben van, Migliaccio-Donati-Bertolo trió nem rossz.
Ilicic-Vazquez-Zahavi is oké, kérdés, hogy melyikük viseli el a kispadot, ha maradunk a karácsonyfa felállásnál.
Csatár sorba igazolhatnánk egy technikás játékost, Miccoli szerût. Ja és Budant tüntessék el. Helyére elhoznám Szalait a Mainzból! 😊
FORzA PALeRMO
ÉRKEZÕK
Mehmeti: 10, Mivel nekem Zlatan nagy kedvencem, csak 10-est adhatok Mehmetinek! 😊
Vazquez: 9, Nagy jövõ áll elõtte!
Milanovic: 5, Nem ismerem a csókát.😞
Labrin: 5, Õt sem. 😞
Viviano: 8, Nagy reménység, talán õ lehetne az akivel hosszú távra megoldódhatna a kapuskérdés.
Donati: 8, Tapasztalt jó játékos, több nagy klubban megfordult. Stabilitást hozhat a csapathoz.
Aquino: 5, Fogalmam sincs ki õ. 😞
N. Viola: 8, Azt írtátok, hogy nagy játékos lesz, hiszek nektek ezért a 8 pont.
TÁVOZÓK
Benussi: 5, Nem egy elsõ számú kapus, fõleg nem akkor, amikor mögötte egy görög válogatott pihen.
Cetto: 5, A Silvestre-Mantovani kettõs kiváló lesz, amint összeszoknak. Bízom benne, hogy elérik egyszer a Biava-Barzagli szintet! 😊
Pinilla: 7, Nem volt rossz soha, hozta az átlagos teljesítményt, de a Palermonál ez kevés!
Simon: 1, Sajnálom, hogy balszerencsés volt a sérülésnek köszönhetõen. Megérdemelt volna 1-2 kupameccset. De ha a Bariban jól teljesít én várom vissza!
Di Matteo: 1, Õt nemtomki'!
+1-es kérdésre a válasz: Pozitív számomra a mercato, most már látni a csapat gerincét!
Forza Palermo!
FORzA PALeRMO
+2. A tavaszi nagy nekifutas elött a nyari mercatoban kit cserelnel le, kinek a helyere igazolnal?
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
ÉRKEZÕK
Mehmeti: 7 (de szeretnem mar latni jatszani is)
Vazquez: 8 (9et adnek, de meg be kell ernie)
Milanovic: 1 (mehet tovabb kölcsönbe)
Labrin: ? (az meg ki?😉 - na jo, 1est adok, sztem csak a letszam nött vele
Viviano: 8 (9et adnek, ha nem lenne egy Tzorvasunk)
Donati: 7 (bar nem vartam töle sokat, eddig kellemes csalodas)
Aquino: ? (az meg ki? de most tenyleg...)
N. Viola: 8 (detto Vazquez, sajnos jatszani meg nem lattam, de a hirek szerint jol jartunk vele, csak be kell ernie)
TÁVOZÓK
Benussi: 6 (nem rossz kapus, de azert ne ö legyen nalunk az elsöszamu. Nem nagy veszteseg)
Cetto: 6 (sajnos nem tudta bebizonyitani, hogy miert vettük meg. elhullott a harcban😊
Pinilla: 7 (nem rossz csatar, de nem egy klasszis - sajnalom, hogy lepett, de nem hiszem, hogy a hianyan mulik majd a szereplesünk)
Simon: az meg ki?😊)) a halis bomba miatt kap egy 6ost..😊 (kiprobalhattuk volna, de talan majd a Bariban megmutatja, hogy jo jatekos. En nagyon remelem, hogy lesz majd egyszer a Palermonak egy fasza magyar jatekosa. Talan ö. Különben meg bekaphatja, hogy cseszett reagalni a megkeresesünkre...)
Di Matteo: 1 Töltelekember, elment? Jol van, legalabb kevesebb fizut kell szetdobni.
+1-es kérdésre a válasz: Talan valami minimalisat erösödtünk. Kapu, vedelem, csatarsor nagyjabol ugyanolyan erös maradt, közeppalya erösödött Vazquez-zel meg Donati-val.
ÉRKEZÕK
Mehmeti:
Vazquez:
Milanovic:
Labrin:
Viviano:
Donati:
Aquino:
N. Viola:
TÁVOZÓK
Benussi:
Cetto:
Pinilla:
Simon:
Di Matteo:
+1-es kérdésre a válasz:
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ja, meg annyi, hogy Milanoban meg soha a büdös eletben nem nyertünk az Inter ellen..
Távozott: Di Matteo (Lecce); Pinilla (Cagliari); Cotte (Lille); Benussi (Torino)
Érkezett: Viola (Reggina – júliusig); Aquino (Nacional); Donati (Bari); Vivano (Inter); Labrin (Novara); Milanovic (Siena); Valquez (Belgrad); Mehmenti (Malmö)
De próbálom objektíven nézni a dolgokat és amit idegenben idén fel tudunk mutatni egy nagyobb nevû csapat ellen az a Lazio elleni 0-0.
Én az Inter elleni döntetlennel már tökéletesen elégedett leszek.
Azér nem írtam Catania mezt mert azt nem tom honnan szerezzek hirtelen ha nyerünk. 😄D
Figyelj, ne ujpestezzfradizz, inkabb huzzal Magadra egy Catania mezt..😊
Mi meg nyomjuk tovabb a www.lapalermomafia.com-ra a fotot..😉
Én csak az idei statisztikából indulok ki....
De ha nyerünk akkor lefényképezkedek Újpest mezben középsõ ujjamat mutogatva és berakom a Fradi topicba.
Van itt ilyen?? 😄D
elvitte a Bologna Belfodilt. 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A franc se tudja, szezon vegeig kölcsönvehettük volna, hatha.. Na mindegy.
Remelem, Zampa megint kisajtol azert az arabokbol jopar milliot..
Aztan ott tartunk, hogy a tavalyihoz kepest a teljes vedelem lecserelödött kapussal együtt..
PORTIERI: Brichetto, Tzorvas, Viviano.
DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Mantovani, Munoz, Pisano, Silvestre.
CENTROCAMPISTI: Acquah, Barreto, Bertolo, Donati, Ilicic, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.
ATTACCANTI: Budan, Mehmeti, Miccoli.
Szerintem Mutti, Tzorvas, Aguirregaray(?), Della Rocca, Bertolo, Abel nagy esellyel tavozni fog.
Aguirregaray mondjuk csak akkor, ha nem kap több lehetöseget, Abelnel meg azon mulik, hogy milyen lesz a tavasza. Ha szorja a golokat, akkor maradni fog.
Erkezett kettö (Donati, Viviano), elment kettö (Pinilla, Cetto)
Hat ez nem valami nagy jatekosmozgas...
Mehmetit, Vazquezt, Bovot meg Violat nem szamolom ide, mert az elsö kettö mar nyaron le lett bizniszelve, Bovo mar nyar ota, Viola meg meg nyarig nem nalunk jatszik.
Zsír! Alakul a kis csapat! 😄 <#taps>#taps>
Nah végre!!! <#taps>#taps>