Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sirigu-t a franciak is megtalaljak, Parizsban összebalhezott egy motorossal.
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
FELVETÖDÖTT LUCA TONI SZERZÖDTETESE, MINT UTOLSO LEHETÖSEG, HOGY HOZZUNK EGY CSATART PINILLA HELYERE. TE MIT GONDOLSZ?
a.) jöjjön, mindenaron, fizetünk neki amennyit csak akar
b.) jöjjön, de csak "normalis" feltetelekkel. Ha azokat nem fogadja el, inkabb mondjunk le rola.
c.) jöjjön, de csak kölcsönbe. kockazatos ven csatalovat szerzödtetni.
d.) huzzon a francba a zsoldos, jöjjön inkabb Iaquinta vagy Floro Flores.
e.) huzzon a francba a zsoldos, eleg jo csatarunk van mar igy is!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szerintem meg kezdörugas elött cseret kerne..
Belfodil vs Salzburg
En lassan mar ugy vagyok vele, hogy mindegy, hogy kit szerzödtetünk, csak ne a B-böl, meg ne Del-Amerikabol.. Csak erezzem azt a vezetökön vegre, hogy nem a sporolas a cel..
Mondjuk a lyoni Ishak Belfodil neve most eléggé felvillanyozott ... na Õt máris jobban elfogadnám, mint Jakit.
Ö kell nekünk:
Jol tartja a labdat, es felnek töle a hatvedek...<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

Pinilla elegge menni akart. Allitolag haza Chile-be, de csak Szardiniaig jutott..😊 Bar most sem allunk sokkal jobban csatarszinten, jött 1 (Mehmeti), reaktivaltunk 1et (Budan), tavozott 1 (Pinilla), ergo 1 fövel allunk jobban.
Allitolag elhozzuk a Reggina sajat nevelesü igeretet, Viola-t.. (brrrrr, ilyen egy nevet...<#wilting>#wilting>
Budannak iszonyat sokat kell tennie azért, hogy újra játékos legyen. Számtalan esély, és egyben számtalan bénázás - nálam ez maradt meg tõle. Szóval itt az ideje végre teljesítenie,mert ez eddig nudli volt, hogy ne írjak erõsebb kifejezést.
Donati pedig nem véletlen játszott a B-ben, én még várnék a megítélésével. Nyilván annyira nem rossz, csak azt nem értem, hogyha látjuk, hogy ott a hiányposzt, akkor amíg ép volt Bacsinovics, addig miért volt jegelve? Keretben sem volt, egy éve nem a Padova,hanem a Manchester United hívta. De nekünk nem kell, világos.
monyox: Mantovani nagyon jó védõ, ezt eddig is tudtuk. A mercato egyik legnagyobb húzása,hogy nem adtuk el, hála Istennek. Silvestrével ketten meg fogják oldani, ha hagyják õket.
Én viszont csípem Pinillát,sajnálom, hogy elmegy. Opciója lesz rá a Cagliarinak? Cserébe ideadhatnák Nainggolant, (vagy hogy kell írni) baromi jó középpályás, most a Juve akarja elvinni. Hátha Zampa összehozná...
Miccoli az utolsó meccsen rúgott egy gólt és ha jól számoltam három gólpasszt adott. Nem kéne végig játszatni de ebben a keretben még mindig a toppon van.
Donati elsõ blikkre nekem tetszett.
Ha egy kezemen két ujjamat levágnám akkor is meg tudnám számolni Budannak mennyi tényleg jó megmozdulása volt mostanában. A gólját persze elismerem de egy jól fejelõ játékosnak az ilyen hogy is mondjam kötelezõ jellegû munka.
UFFICIALE: Palermo, ceduto Pinilla al Cagliari
navégre ... bájbáj Pinilla
Mondjuk hazai palyan a 3 kapott gol eleg sok, de egy szavam sem lehet, ha közben 5öt rugunk..😊)
Egyetertek, hogy akar Miccoli, akar Ilicic helyett benyomhatta volna a mister Vazquez-t, mert Della Rocca meg Bertolo, haaat... Mondjuk valszeg vedekezesre akart atallni Mutti a cserekkel. De tuti kap meg lehetöseget Vazquez eleget.
En nem igazan biztam Budanban, de adnek neki egy eselyt. Szerintem viszi a bizonyitasi vagy, probaljuk meg, hatha elkapja a fonalat. Azt mondta, celja a 10 gol tavaszra..
Rios-t szerintem is kar tutujgatni. Maradjon csak Mehikoban..<#gun>#gun>
Na, mara bucsuzasul meg egy Zampa bölcsesseg:
"OLYANOK LESZÜNK, MINT A MANCHESTER CITY!!!"
(elsöre azt hittem, hogy a city is pumaban nyomja, azert, de latom, umbro, ugyhogy lehet, mar a sejkeken jar az öreg esze..😊)
Miccolis dologgal egyetértek.
Mehmeti elsõ mecsén játszott is, Õ azért nem játszott az utolsó meccsen, mert az a selejtes Pinilla kapott még egy esélyt ... Ja és Budan kurtajól tolja, amióta felépült. hülye lenne az ember nem kezdetni.
Bacsinovics sérült, most operálták.
Donati egy kurtajó középpályás, jó hogy kezd.
A keretben rengetegen vannak, akiknek elég volt 30-40 rossz perc ahhoz, hogy egy életre kiírják magukat a kezdõbõl, míg mások betonkezdõk. Továbbra sem a teljesítmény dönt, hanem valami teljesen más, amit nekünk sosem fognak elmondani. Mehmetire is az új Ibrahimovicsként tekintenek, erre még a padra se fér oda? Vicc. Legalább játszassuk már pár meccsen... Ellenben gondolom Budan mester miután egyszer az élérõl jól pattant hétvégén, be is írta magát a szezon végééig a kezdõbe, tuttopalermon már kint is a hír, hogy Miccolival õk fognak kezdeni hétvégén, minden bizonnyal.
Rios nem egyszer elmondta,hogy nem akar idejönni, hiába baromi jó játékos, ha nem akar, akkor csak a pénz fogja érdekelni, ilyenekbõl meg minél kevesebb kell egy csapatba. Ráadásul Bacsinovics szintén körülbelül negyedjére van elfelejtve, miközben látjuk, hogy a posztján gyenge a csapat, a B-bõl hozott Donati egybõl kezdõ, szánalmas. Mondom ezt úgy, hogy Donati jól játszott (meglepõen jól) de magunknak tesszük nehézzé a bajnokságot. Kicsit több türelemmel legalább magyarázhatóak lennének a döntések,de így csak keseregni tudok rajta. Mondjuk ez a szezon már elment, de legalább össze lehetne rakni a szeptemberben rajtoló szezonra az alapcsapatot - kétlem, hogy sikerülni fog. Legalábbis, ha minden marad így.
Forza Palermo!
A lent emlitett Pelle-t meg valszeg a Cesena viszi.
Aguirregaray-t meg a Samp szeretne.
Rios-nak nyomtunk egy uj ajanlatot.
Zampa szerint szamunkra vege a januari mercato-nak, nem veszünk senkit.
Meg nehany szösszenet az öregtöl/röl.
Nemreg az Emiratusokban jart privat üzleti ügyekben (gy.k. dubajozott az öreg), lespanolt par kögazdag arab sejkkel, akik szeretnenek egy kis lovet pumpalni az olasz fociba. Zampaba meg egy baratsagos meccset is ledumalt a csapatnak Teheranba.
Azt nyilatkozta az öreg, hogy ha beszallnak az arabok, megveszi a PSG-töl a Pastore nevü sracot...<#taps>#taps> Nagy forma a bacsi..😊
"A szurkolok megnyugtatasaul közlöm, hogy egy nagyon fiatal jatekost fogunk szerzödtetni, aki juniusban fog csatlakozni a csapathoz. A sracot NEM ISMERI SENKI SEM RAJTAM KIVÜL..."!!!!!!
Nalam a nap dumaja..😊) Gondolom szegeny gyereket meg a sajat anyja sem ismeri..=DDD
Valahogy ugy tudom elkepzelni, hogy Zampa papa teherbe ejtett 14 evvel ezelött egy palermoi menyecsket, akitöl aztan elvettek ujszülött fiat. Aki egy elhagyott barlangban elt elete elsö 13 eveben, egyedül apja, Maurizio latogatta, ö vitte neki a kajat is. A kis Zampafiu egyetlen jateka egy focilabda volt. 2012 januarjaban Zamparini elerkezettnek latta az idöt, hogy fiat, aki egy szupertehetseg, bemutassa a nagyvilagnak..
Itt az adatlapja. De nem Fro-ban focizott hanem Hollandiában az Alkmaar-nál. Azt írják 5,25 m € fizettek érte...az más kérdés, hogy 880ezerért adták el. 😄D
FORzA PALeRMO
FORzA PALeRMO
En biztam abban, hogy Amauri visszajön, es ujra formaba lendül.. Nem felejtett el focizni, az biztos, szerintem Torino-ban egyszerüen nem a megfelelö közegbe került. A Parma-ban közben bizonyitotta, hogy meg mindig tud golt löni, de persze senki sem tudja, hogy mi lett volna, ha visszajön... Az is lehet, hogy akkorat bukunk bele, mint a haz...
Mindegy, ez mar a multe. Azert szerintem az egy Mehmeti erkezesevel meg nem vagyunk kint a vizböl csatarteren.
Az ujak milyenek voltak a Genoa ellen?
Gabber, ott Caracciolo szalad az avatarodon? :-))
FORzA PALeRMO
Szerinted nekünk melyik lett volna jobb? Ha visszahoztuk volna Amát olyan fizetéssel, amibõl mondjuk kijönne pl. Miccoli és Ilicsics. Vagy szarérhugyért hozunk még a télen egy fiatalabb csatárt délamerikából?
Valahogy az az erzesem, hogy nem csatarposzton marad minden a regiben. Nem jön/megy senki.
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Ha visszahoztuk volna, akkor mindenki a 2 évvel ezelõtti Amát akarta volna viszontlátni, de Õ már azt nem tudta volna mutatni.
Mindenesetre ezek utan meg jobban rühellem a lila majmokat, mint eddig..😊