27277
|
-
#9442 Gáborka:P
Azért irtam mert ellenük játszotok...(meg gondolom z érdekelne ha elcsalnák a meccset....) -
#9441 Én ezért kezdtem elfordulni a Juventustól kb 2 évvel ezelött. Rájöttem hogy ott csalnak ahol csak tudnak. Igazi olasz mentalitásuk van különben. Ismerem én az ilyet. Nemhiába vagyok negyed részt én is digó. Egyébként nem csak a Juventus csinálja a balhét hanem minden évvégén a bundázó kiscsapatok akik kilóra eladják magukat. De igazábol ez az olasz foci sava borsa. Mellesleg nálam mindig is maga a sport marad az első helyen. Ezekről a dolgokról csak jó beszélgetni. -
#9440 Imike, mondam már hogy mineket ez a Juve dolog nem érdekel..aki ezt el akarja olvasni az elmegy a Juve topikba.. -
#9439 Én is remélem hogy elveritk de ilyen előzményekkel esélyetek sincs
Az olasz lapok szerint egyes telefonlehallgatásokból kiderült, hogy a Juventus időnként maga választotta meg, hogy mely játékvezetőket küldjék a mérkőzéseikre. Az ügy középpontjában Pierluigi Pairetto és Paolo Bergamo állnak, akik 6 évig voltak felelősek bíróküldésért.
A telefonlehallgatásokból kiderül többek között, hogy 2004-ben Luciano Moggi, a Zebrák általános igazgatója felhívta Pairettót, és szó szerint a következő "rendelést" adta le:
- A Messina ellen Cassarát kérjük, a Livorno ellen Rocchit jelöljétek, a Milan-meccsre pedig Rossit küldjétek.
Az ügy nem áll meg Olaszország határain belül, Pairetto ugyanis az UEFA küldő-bizottságának is az alelnöke volt. A római ügyészség által 2004. augusztus 10-e és szeptember 27-e között elrendelt lehallgatásokból kiderül, hogy néhány nemzetközi meccsen is "étlapról" választott a Juve.
Amikor például a Djurgaarden elleni első meccsen a Zebrák csak 2-2-es döntetlent értek el, Moggi dühösen felhívta Pairettót:
- Milyen bírót küldtetek nekünk, hogy mertek ilyesmit csinálni? Soha többet nem akarom látni ezt a Fandelt.
Sokáig úgy tűnt, hogy a visszavágón minden rendben lesz", mert Juventus a portugál Cardosót kérte a meccsre, ám az utolsó pillanatban az angol Graham Poll utazhatott a találkozóra. Természetesen jött az újabb dühös telefon:
- Mit szórakoztok velünk? - így Moggi. - Azonnal nézz utána, mi történt!
A Juve végül 4-1-re nyert Svédországban, és a következő körre, az Ajax lleni mérkőzésre már ismét teljesült az olaszok kívánsága, az UEFA ugyanis Maiert küldte játékvezetőnek, Amszterdamban aztán nyertek is a taljánok 1-0-ra.
A lehallgatásokról szóló dossziét március 13-án kapta meg a torinói ügyészségtől z olasz szövetség, amely azonban úgy döntött, hogy az abban szereplő adatok nem elegendőek vádemeléshez. Az anyag ekkor átkerült a római ügyészségre, amely vizsgálatot indított az ügyben, és pénteken bejelentette: hamarosan megkezdi a tanúk kihallgatását.
Közben kiderült az is, hogy Moggi fiának a menedzserirodája komoly befolyással rendelkezik a legtöbb Serie A-s klub igazolásait illetően, és ebben az ügyben még házkutatások is várhatók.
A Juventusnál egyelőre a "silenzio stampa" az álláspont, azaz senki nem nyilatkozik.
Egy dolog azonban bizonyos: forrónak ígérkezik az olasz (foci)nyár....
Megveszik a bírot kapnak 3 kamu tizit.... -
#9438 köszönöm mentorom:) -
#9437 úgy van ahogy ez a Kijévós arc mondja :)))) -
#9436 asszem a liga kéri fel az Uefáról lecsúszott csapatokat és le lehet mondani , aki lemondja az a mögöttelévőnek segít, ha mindenki lemondja akkor egész hátul végzettek is indulhatnak,asszem -
szatyor #9435 Üdv!
Utánanéztem az Intertoto kupa sorsolásának, azt nem nagyon tudom, hogy a bizonyos országokból kik indulnak (indulhatnak) majd, és mi van akkor, ha valaki nem akar indulni (bár ez nem túl valószínű), de a lényeg:
F.Y.R. Macedonia v Romania
győztese
v Bulgaria
annak a győztese pedig a Palermoval csap összes, és a győztes indulhat az UEFA kupában!
Meglehetősen hitetlenkedve néztem a sorsolást, ezek szerint a kiemeltség miatt csak egy (azaz ha oda-visszavágó van, akkor kettő) meccset kell játszani, hogy UEFA selejtezőkben részt vegyünk. Mindenesetre jó hír :)
Intertoto Cup -
#9434 Jogos. Nem is tudom, hogy felejthettem el az Eb pályázatot. Kicsit fel vagyok pörögve. Hidd el papa, elverjük a Juvét, érzem... -
jókérdés Papadopulo jó edző, de Novellino nagy szerelme Zamparininek
a jelenlegi stadion helyére fog épülni egy korszerübb és szebb stadion, mert 2012-es eb (asszem az lesz) az olaszok (persze ha megnyerik a pályázatot) jópár mérkőzést szeretnének lebonyolítani Palermóban
a másik meg az hogy Zamparininek nagy álma hogy Palermo az egyik legjobb klub legyen olaszban...ehhez persze a legszebb stadion dukáll -
#9432 Gabber! Olvasom a honlapot és felmerült bennem néhány kérdés. Edzőcsere? Szerinted szükséges? És milyen áron? A másik, hogy teljesen új stadiont akarunk felhúzni? Annak idején nálam ez egy fontos tényező volt, olyan, ami miatt többek között megszerettem a Palermot. Gyönyörű helyen van és fantasztikus a hangulata. Én speciel nagyon sajnálnám, ha költöznénk. Szerintem amúgy sem lehet vészes az állapota és nem is szűk. Miért nem elég felújítani, kibővíteni? Erről nincs valami infod? -
#9431 mi déliek vagyunk, ezért ez maradjon az északiak dolga...mert ilyeneket csak az északi klubbok csinálnak -
#9430 Gondolom ez titeket is érint hisen a Juve egy bajnokságba van veletek
Juve -
szatyor #9429 ja, tegnap 3-1re vertem a Juvet FM06ban a Delle Alpiban, Ibrahimovic; Santana, Caracciolo, Hasselbaink (hehehe...tudom, tudom)
jó előjel? ;) -
szatyor #9428 végül is bármi lehet...ez egy elég érdekes helyzet ahhoz, hogy a lehetetlen is összejöjjön..tényleg röhejes a Juve helyzete Torinoban, van esély rá hogy jövőre a Turin is Seria Aban lesz, aztán jöhetnek megint a rangadók :D
egyébiránt, angol nyelvű Palermo szurkolói oldalakat tudnátok nekem mondani? -
www.rosanerogirls.it -
#9426 jaja. De ahogy ismerem a Juventus szurkolókat több lesz a Palermo drukker Torinoban mint Juve drukker. -
#9425 otthon -
#9424 Ha jól emlékszem tavaj sikerült már a Juventust megverni 1-0ra. -
#9423 remélem én is, hogy évekig fogják Torinóban a Palermo nevét emlegetni :) -
#9422 Akkor mindkettőtöknek gratulálok az oldalhoz. Nekem nagyon tetszik. -
szatyor #9421 Na, csak kérnem kellett, és máris adja a Sport1 ;D
Mondjuk nem nagy meglepetés, mivel Juve ellen megyünk...jó lenne, ha a Palermon múlna a Scudetto sorsa!
-
#9420 hoppá nevet változtattál :) így tökéletes teljes néven a topic :P
amúgy gabberé az érdem, övé az oldal én csak néha-néha lefordítok 1-1 fontos a csapatot érintő cikket :) -
#9419 nem csak Én érdemem az az oldal, 5w0rdf15h sokat segít az olasz fordításban -
#9418 Amugy fasza a honlapod. Mindig frissítve vannak a hírek. Nem tom miért punnyad a fóruma. -
#9417 Hát hétvégén a Palermonak fogok szurkolni. Azt hiszem ez mindent elárul. Ha nyer a Palermo szerintem a Juve elbukja a bajnokságot. De nem érdekel. :D Figyeltek volna jobban pár meccsel ezelött. -
#9416 jaja, tv-s meccsen verjük a Juventuszt :) -
#9415 azé!!!!!!!! már rég volt tevében meccsünk :) -
#9414 Palermo-Fiorentina 1-0
-
#9413 Vasárnap !444444444444444
Sport1
ÉLŐ 14:45 Labdarúgás. Juventus-Palermo, olasz bajnokság, 37. forduló (élő) -
#9412 akkor ahogy Signora mondta: "Üdvözöljük sok szeretettel, amennyiben visszafogja a Juvés ferdehajlamait!" -
#9411 Én inkább maradok a Palermonál. -
#9410 trendi juvésnak lenni
ajánlom figyelmedbe ezt a topikot is: LINK -
#9409 hello és üdv a csapatban
ha adja a Sport1 v. a sport 2 akkor ott, de ha nem akkor steramen, és ha még ott sem akkor a yahoos oldalon -
#9408 Tényleg ezt már én is akartam kérdezni hogy hol nézitek a meccseket?? -
#9407 Annyit még be kell vallanom hogy nekem van eredeti 16000 forintos Juve mezem meg eredeti 7000 forintos Juve gatyám. Most kezdhettek kiutálni.
Mellesleg most nyáron megyek az olaszokhoz és szeretnék beszerezni néhány eredeti Palermo cuccot. -
szatyor #9406 Üdv!
Hosszas google keresgélés után sikerült felfedezni ezt a fórumot..Jó látni hogy ennyi Rosaneri szurkoló van itthon is :) Én magam eddig leginkább angol focit néztem, de pár idény óta követem a Seria A-t is, és a Palermo messze a legszimpatikusabb csapat mind közül...a minap pedig Football Managerben kezdtem egy idényt, jó volt az ismerős arcokkal elverni a nagyokat :)
Az első kérdésem az lenne hozzátok, hogy hol nézitek a meccseket? Sport1-2őn szezononként jó, ha két meccset láthatok..netes tévéket szoktam nézni, de ott se nagyon favorizálják a Seria As meccseket, csak ha a Milan-Inter, na meg különösen a Juve (brrrrrr!) játszik..a kínaiak behülyülnek, ha zebrát látnak..legutóbb a Shalke elleni UEFA kupa meccset láttam, ami önmagában is elég elkeserítő, de mivel nagyon rossz meccs volt, különösen zavar a dolog..
Kösz a segítséget! -
#9405 amúgy a gólunknál öröm volt látni, ahogy Brienza lefutotta a full védelmet -
nekem sajna nincs ilyen zászlóm, és irigyellek is érte -
#9403 Üdvözöljük sok szeretettel, amennyiben visszafogja a Juvés ferdehajlamait!
Az a szoba tényleg nem rossz, de hidd el, az a zászló sokkal jobban funkcionál föggönyként! Itt a tavasz, süt(ne) be a nap, de hozzám csak annyi jut el, hogy rózsaszínben látom a világot (na jó, a szobámat:)