27277
|
-
#9402 Nem száz százalékban az övé de elévülhetetlen érdemei vannak ben hogy elment. Ezért én még mindig haragszok az elnök úrra. -
#9401 nem csak Zamparini hibája -
#9400 Egy valaki hibás amiért elment Toni a Palermoból mégpedig Zamparini elnök! Megis mondta valamikor hogy mekkorát hibázott de most már késő bánat. Potom pénzért eladta azt a támadót aki 2 év alatt 50 gólt szerzett a Palermoban. -
#9399 ok elhiszem hogy te mit gondolsz, de Palermóban és nálam is Nemici Toni -
#9398 hány játékost lehetne gyűlölni azért mert elment...Di Michele is otthagyta Udinét...és nem hinném, hogy őt gyűlölnék, pedig ő még egy-két nyilatkozatával rá is szolgált erre...de Toni semmi a Palermora vagy a szurkolókra nézve bántót nem nyilatkozott soha...ezért nem értem...10000 de lehet hogy 100000 játékosból egy játsza le egész karrierjét egy klubban...szóval ezért nem hinném, hogy el kéne ítélni bárkit is...mondom ezt úgy, hogy Batigol is elment Firenzéből...meg mikor süllyedni kezdett 2001-ben a hajó, sok meghatározó emberünk ment el...csak egy-kettő maradt ott...aztán mégsem haragszik rájuk, vagy gyűlöli őket senki...ez -mit mondjak- nem a Sport szelleméhez méltó "gesztus"... -
#9397 minket csak ugródeszkának használt -
#9396 Toninak jó volt a Palermo a Serie B-ben meg a Serie A-ban, de mikor mejelent a Fiorentina egy mesés ajánlattal már hírtelen nem is akart nálunk maradni :( -
#9395 Palermo_Fiorentina összefoglaló_gabber_tvrip -
#9394 azt rögtön sejtettem :DD -
#9393 Nekem nagyon tetszik :D -
#9392 ezt én tudom...de azért az elég érdekes hogy Toni távozásának körülményeivel sincsenek tisztában...mért őt rühellik azért, mert Zamparini eladta?! ezt magyarázza meg nekem valaki... -
#9391 bazze :DDDDDDDDD
ezek a pálermósok nagyon bolondok :P -
#9390 ezt máshol beszéljétek már meg :) -
#9389 nem a Fiorentínásoknak kell hogy tetszen -.- -
#9388 a felső két képet inkább nem kommentálom...színvonalas szurkolók mondhatom... -
#9387 két hét múlva szanics fog az 5. helyezettnek drukkolni...:P (akárcsak most) -
#9386 akik mennek a VB-re:
Andrea Barzagli, Fabio Grosso, Cristian Zaccardo és Simone Barone -
#9385 -
-
#9383 csoki Mester -
#9382 hogymennyéltea.........
két hét múlva Peti az 5. helyezettnek fog szurkolni :PPP -
-
#9380 szép szoba :)
-
#9379 Most én kicsit gondba leszek a hétvégével kapcsolatban mert a Juventusnak szurkolok hogy nyerje meg a bajnokságot. Viszont a szívem a Palermo felé húzz.
Amugy imádom az egész olasz bajnokságot. Pedig mindenki mondja hogy milyen unalmas. -
-
Grazie Di Michele -
Ricco87 #9376 hozzák a fiúk,nyugi:P -
#9375 Juventus - Palermo
nehéz lesz -
#9374 Ciao Signora
új taggal bővültünk: Cucmey
-
#9373 ez mekkora :DDDDDDDD -
#9372 :?:AFS?MFAS?: -
#9371 Ez csak a látszat, én lélekben mindig itt vagyok, drága Gabber! -
sajnos azt nem tudom :( -
#9369 Na átjöttem ide mert gabber foruma nagyon punnyad! vajon miért? -
#9368 semmi rosszat nem csináltál Peti -
#9367 valami rosszat csináltam? (csak azért mert némi feszültséget érzek a levegőben, és nem tudom mivel szolgáltam rá az ellenérzésre) -
#9366 az beb@szott volna....de akko tuti nem megy haza egy darabba :P -
#9365 ....és Én még Tonitól féltem hogy eldönti a meccset :) -
#9364 viszlát...jogos volt a győzelem :) -
#9363 iszonyat nagy pojén volt Peti haverunktól, de ilyen badarságokat legközelebb a Fiorentina topikodba...köszönöm