27277

105e4pi.png\"

• Cucmey
    reklám volt már??
  • gabber_saviola
    most jön az inter-samp után?
  • Cucmey
    hála isten. :DDD
  • gabber_saviola
    amúgy Primaveránk elverte a messzina primaverát a hétvégén :P

F.C. MESSINA � U.S. PALERMO 2 - 3
    Risultato Primo Tempo: 2-2

MARCATORI: Marcatori: al 11' p.t. Curiale (P) su rig.; al 35' p.t. Cossentino (P); al 44' p.t. Montella (M); al 45' p.t. Ruiz (M); al 21' s.t. Polito (P).

F.C. MESSINA
    Bonaffini � De Salvo � Nastasi � Di Salvo � Eramo (27� s.t. Bossa) � Calà � Montella (27� s.t. Milanese) � Provenzano (27� s.t. Potestio) � Angotti � Ruiz � Montalto.

PANCHINA: Paterniti � Giacobbe � Strauss � Roccazzella.

ALLENATORE: Sig. Carmelo Mancuso

U.S. PALERMO
    Ingrassia � Genesio � Ficano � Casisa (17� s.t. Tranchina) � Terranova � Cossentino � Mensah � Velardi � Curiale � Polito � Carbonaro (29� s.t. Romeo).

PANCHINA: Semprevivo � Temperino � Inglese � Santoro � Misuraca.

ALLENATORE: Sig. Rosario Pergolizzi

ARBITRO: Sig. Livadoti di Crotone
    Ammonizioni: Calà (M); Polito, Cossentino e Romeo (P).
  • Cucmey
    Láció ellen szerintem túl sok volt a kapuralövés. Remélem csak össze kell szokniuk.
  • gabber_saviola
    gondolj bele Bovo-Barzagli középső páros, nagyon kemény, amúgy Cassani is jobb mint gondoltam. Capuanoról meg nem is beszélve, a westham és a lácsijó ellen is iszonyat jó volt
  • Cucmey
    nagyon remélem. :D
    Én őszintén szólva csalódnék ha ezzel a csapattal 4. helynél rosszabb eredményt érnénk el.
  • gabber_saviola
    minden rendben ott :P
    Bovo nemsokára bevethető és akkor lesz nemulass az ellenfélnek :DDddddddddddddddd
  • gabber_saviola
    mekkora képek Te Jó Isten :P
  • Cucmey
    aha. végignéztem már őket. :)
    Te nem aggódsz kicsit a védelem miatt??
  • gabber_saviola
    jah vannak képek a lácsijóverésről :P
  • Cucmey
    nincs mit. :D
  • gabber_saviola
    aha sport1re, köfi
  • Cucmey
    sport1re gondolsz? utolsó elötti meccs a miénk asszem. szóval a legvége felé lesz.
  • gabber_saviola
    nah kezdődik az Olasz összefoglaló, a meccsünk az hányadik lesz? vagy melyik után jön?
  • Cucmey
    Én ezt már annyira befogadtam hogy már nekem nagyon be van ez fogadva. Itt érzem hogy ez már itt van bennem.
  • gabber_saviola
    hát azt nem tudom, de én már nagyon várom
  • rosagirl
    Én ezt tudom. A kérdés az, hogy a világ mikor lesz elég felkészült ahhoz, hogy ezt befogadja :-)
  • gabber_saviola
    leszünk nagyok Mi is :P
  • 5w0rdf15h
    jaja zsínórba még jópár győzelem és máris kiesik a bilán meg az inter a képből...
  • rosagirl
    Nem így gondoltam és szerintem ő sem. Ugye azért van a négy idősáv (szombat kora és késő este és vasárnap este 1-1 + 7 vasárnap délutáni meccs), hogy ennyi meccset tudjanak adni bárhol, ráadásul abszolut kiszámítható időpontban. Viszont a (nevezzük most így: ) 'kiemelt' időpontok mindig a nagyoké lesznek, mert az olaszok sem hülyék + még egy cél: kicsiket is lehessen legalább 1x látni a szezonban, éppen ellenük. A vasárnap délutáni idősáv az, ahol szvsz 2 meccset felajánlanak, ebből lehet választani. Sajnos a döntéshozók nem éppen rózsaszín szívűek, de ez van. A Sport1-nek meg asszem eleve csak fordulónként 3 meccsre van szerződése, tehát minden ellenünk szól. (Ha pl. szombat délután játszunk, akkor valószínű, hogy nem adják le.) Most még az is, hogy a hétközi fordulóban minden meccs egy időpontban kezdődik. A népek meg az Interre és a Romára buknak, elvégre nem lehet mindenki olyan okos, mint mi:) Sebaj, tartani kell a pozíciót és akkor kénytelenek lesznek előhúzni minket is a kalapból. Tavaly nem is álltunk olyan jól, mégsem panaszkodhattunk a közvetítéseket illetően.
  • 5w0rdf15h
    úgy legyen
  • gabber_saviola
    ha nem lesz bukta a szezon, akkor Zamparini nem fog megállni és tovább fogja nyomni a pénzt. meg aztán 2008-ra ütőképes Bl csapatot épít Sziciliának :P
  • gabber_saviola
    nagyon jók vagyunk, és ilyen játékosokkal persze ha nem nagyon tűzdeli a csapatot a sérülés, akkor megcélozzuk a 3-4 helyet
  • gabber_saviola
    haggyad már itt az intered, egyszer már kértem
  • 5w0rdf15h
    nem hiszem h 2 meccs közül választhatnak...mivel általában 3 meccset adnak egy hétvégén 1 szombaton 2 vasárnap...ami a választást illeti szombaton választhatnak h melyiket a 2 közül vasárnap meg a du-i meccset választhatják ki a 3 nagyobb meccs közül
  • fsgh
    köszi:) de szerintem nem maradok fenn addig:) csak azért furcsáltam mert ilyen legszebb gólt még összefoglalóban nem láttam...
  • Cucmey
    Az olasz bajnokság összefoglalójában volt az első két forduló legszebb 10 gólja. Ha kiváncsi vagy rá asszem éjfél körül ismétlik. de nem biztos.
  • fsgh
    első 10be? melyik csatornán vannak ilyenek hogy top 10 gól?:)
  • Cucmey
    Ja a védelemmel kapcsolatban. Jó lenne valamit már csinálni mert Agliardi nem fog mindig így védeni. Lazio ellen azért rendesen volt mákunk. Csatárok se fognak mindig szépségdíjas gólokat rúgni és akkor az lesz a vége hogy többet kapunk mint rúgunk.
  • Cucmey
    Igy jár aki a Palermonak szurkol.
  • Cucmey
    pont ezt akartam írni. Amugy Di Michele valamelyik emelős találata is simán befért volna az első 10be. nem tom miért hagyták ki.
  • rosagirl
    Éppen ezt mondtam vagy legalábbis valami hasonlót szándékoztam.
  • banok
    ez nem a Sport Tv hibája. Ők általában 2 meccs közül válogathatnak amiket a "world" felé közvetítenek Itáliából. Más kérdés, hogy ha mind a 10-ből választhatnának akkor is a rangadók mellett döntenének.
  • 5w0rdf15h
    Bresciano és Biava gólja a 2 legszebb találat a Serie A első 2 fordulójában
  • 5w0rdf15h
    fú Agliardi miket fogott védelemnek össze kellene már szoknia mer nem mindig rúgnak majd elől többet mind amennyit kapunk :S
  • 5w0rdf15h
    naja ez jogos de ez már off nem téma itt szal hagyjuk ők gondjuk

mi meg büszkék lehetünk h ilyen jól kezdjük a szezont :P
  • Csesza
    hát ha így folytatják akkor esélyük se lesz

2 vereség
  • 5w0rdf15h
    hát a fio helyzete se rózsás -17el állnak azért az elég sok bár megcsíphetik a benntmaradást erő vmelyik helyet a lácsijó -11e se kutya :) de sztem bennmaradnak
  • Hegeace
    szerintem az x-nek jobban örülnének :)