Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palermo, május 11., 15.25 Az idei szezonban kevés játéklehetõshez jutott a nigériai csatár.

A német Bayer Leverkusen vezetõsége bejelentette, hogy érdeklõdnek a Palermo támadója, Stephen Makinwa iránt. A nigériai válogatott játékos eleinte még lehetõséget kapott a szicíliai alakulatnál, majd a csapat vezetõedzõje, Maurizio Zamparini inkább az Andrea Caracciolo-David Di Michele párosnak szavazott bizalmat, talán hibásan. A gyógyszergyáriak akár 7 millió eurót is kifizetnének a 23 éves, korábbi Atalanta csatárért.
A Serie A-n belül is van kérõje Makinwának, méghozzá az Intertotó-induló Chievo együttese.

Milyen jól tájékozott az nb1.hu... Megvolt a mai viccük is

Fyrex
gratulálok utólag a csapatnak, a juve elleni helytállásért!

jah és nagyon zsír az oldal!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
jáj 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem sajna még nem 😞
de még nem is kerestem -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Ja, amúgy Taddei, Perrotta, Mexes nem lesz, viszont Totti játszik. Ezeket megfontolva tegyél a csapatra! 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Én is tettem magunkra, mármint arra, hogy mi leszünk a kupagyõztesek. 3-szoros a szorzója. De ahogy mostanában megy nekem a betandwinen, valószínûleg bukom a zsét... 😞

Cucmey

Cucmey
gabber!
Találtál már oldalt ahol meg lehet nézni a Palermo-Messina-t??

gabber_saviola
😄saasdasdasdasdasd

Mester, amúgy rakok ma rátok -.-

szanics
Király. Valamikor lesz fejtörõ is? Legalább egy keresztrejtvényt rakj be! 😛

gabber_saviola
nyomj egy 2. oldalt és utána egy elsõt 😄DDDDDd

szanics
Te jó Ég!
Mi a lószar megy itt? Átalakítás? 😄DD

Cucmey
Ha kifizetik meg nem akar "nagynevü" csapatban játszani akkor biztos marad Palermoban. Ha nem akkor meg megy a Milanhoz. Én biztos maradnék a helyében. Szicíliában mindig jóidõ van és király a csapat. <#nyes><#nyes>

gabber_saviola
annyira nem vicces 😞
kimondom Grosso

Cucmey
na mondjad kiváncsi vagyok. <#nyes>

gabber_saviola
Barzagli árát sokra tartja Zamparini, szal Õ nem megy, de ha menne akkor nagyot szakítanánk, Zaccardonak is nagy az ára szal Õ sem megy szerintem
de ha vkinek mindenképp nemmie kéne és választani kéne akkor juj de nehéz kimondani....inkább nem teszem 😞

Cucmey
Pedig 20 százalékot adok hogy a Palermoba marad. 😞(

5w0rdf15h
neeeeeeeee csak azt ne elmegy a kedvencem 😞((((((((((((

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cucmey
Én is rá tippelek. Nagyon keresik. Meg aztán mindenkinek kell a nagyobb fizetés. Ilyen a mai football.

gabber_saviola
jaja, Õ Canini
tippelek Grosso 😞

Cucmey
Õt akarjuk leigazolni?? Kiváncsi vagyok melyik válogatott védönk fog legelöször távozni a Palermoból.

gabber_saviola
Michele CANINI

Numero di maglia: 3
Ruolo: difensore
Data di nascita: 05/06/1985
Luogo di nascita: Bergamo
Altezza: 1.87cm Peso forma: 78 Kg
Nazionalità: Italiana

Michele CANINI stat

gabber_saviola
köszönöm szépen

Cucmey
gabber! nagyon jól összefoglaltad a honlapodon hogy ebben az évben mik voltak a problémák a csapattal kapcsolatban. Arra kéne figyelni hogy a jövõben ilyen dolgok ne forduljanak elõ. Pl megérte volna azt hiszem kicsit jobban megfizetni Toni-t. Akkor a mi csapatunk színeiben rúgott volna 30 gólt.

régebben s nélkül volt

köszi! (pont miután beírtam a hosszászólásom, megtaláltam itt banokot és írtam neki püt 😄) de eddig is s-el volt, és én vagyok retardált, vagy tényleg költözött?

aláírás.

nem halott, csak elköltözött ide 😊

gabber_saviola
tuti Interes a cikkíró 😄dddddddd

há persze

9csöves9
már megint írja hozzá az ns a saját kis meséjét...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
keresek sreamet a meccsre

gabber_saviola
lesznek még itt érdekes dolgok

nekem volt egy bejáratott oldalam a streamforum.tk de egy ideje halott, nem tudom mi van vele 😞 ott minden info össze volt szedve, milyen programmal érdemes, milyen beállítások, stb, meg "TV-mûsor" :/ a www.tvmix.net-en van mûsor, de egy pár programot érdemes beszerezni és betesztelni elõtte..
vannak olyan közvetítések is, amikhez nem kell semmi csak Media Player, de egyrészt ritkák, másrészt általában túlterheltek. (a TVs programok pont azt a célt szolgálják, hogy mindenki egyben megosztja is a letöltött adatot, több forrás van, így nem lassú, ha sokan nézik, épp ellenkezõleg).

aláírás.

5w0rdf15h

gabber_saviola

rosanerogirls

Cucmey
ok akkor majd légyszi írjátok meg mert nem vágom én ezeket e netes tévénézéseket. <#idiota>

5w0rdf15h
még korai...majd esetleg pénteken már lehet tudni leghamarabb h ha lesz egyáltalán vhol 😞

Cucmey
Mondjatok egy oldalt légyszi ahol meg lehet majd nézni hétvégén a Palermo-Messina rangadót.

McFrost
most beírom 496 x , hogy forsza Palermo és enyém😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
mindenképp törölve lesz akárkié 😊

McFrost
10 kilós enyém😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
szép ték -.-

kb. Én is egy 0-1ben bíztam

Cucmey
én egy 0-1ben bíztam de abban nagyon. 😞

Attól még kikaptak... 😞 és az nem lesz benne az évkönyvekben ... pedig biztom egy 0-3 ban...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

9csöves9
gratulálok,nagyon jó ellenfél voltatok

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Cucmey
Egy ilyen újságot mindenképp be akarok szerezni majd emlékbe csak az a gond hogy észak olaszországban marha nehéz hozzájutni.

Cucmey
Én egész délelött/délután azért hajtottam a családom hogy meccsre hazaérjek. <#nyes><#nyes>

Cucmey
Gratulálok a csapatnak a tisztes helytálláshoz és a szép játékhoz na meg Godeas bomba találatához. Ugyanakkor hozzá kell tennem azt is hogy volt két olyan kapura rúgásunk amit én is szégyellenék ha igy rúgnám el. Persze Juve részrõl is volt egy ilyen.<#nyes> Ennek ellenére nem bánkódom mert tetszett a csapat játéka.
FORZA PALERMO!!!

gabber_saviola

gabber_saviola
Forza Palermo