Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Volt, es szombaton ne felejts el a piroskekeknek szurkolni...<#awink>

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

Cucmey
máma volt meccs? 😮O

monyox
Most mar a csoda-kategoriaba sorolnam, ha lenne valami ebböl az arab-temabol..

riccardogardoni
az biztos xd

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox
Szerintem ha szombaton szivunk, akkor mar nem csak verbalis ejnyebejnye lesz.

monyox
Meccs utan kimentek a jatekosok a Curva Nord ele megköszönni a szurkolast, a CN meg elküldte öket a halal phaszara.. Na, legalabb akkor tisztaban vannak a dolgokkal..

monyox
Nem füzök semmit ehhez az eredmenyhez. Nem lattam a meccset szerencsere, de nem is vagyok ra kivancsi. Ugy latszik, nagyon szeretne elerni a csapat, hogy velük is levetessek a Palermo-mezt a szurkolok..

Oriasi valtozasok/valtoztatasok kellenenek ide..

Ha valamelyikötök latta a meccset, annyit aruljatok el, hogy Vazquez hogy jatszott?

riccardogardoni
és ez a hivatalos is 😊

riccardogardoni

gabber_saviola
16. hely

na akkor most takarodjon, akiknek szerepe van ebben a fos produkcióban.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni
Alig egy hónapig töltötte be a Palermo sportigazgatói posztját az egykori nagyszerû védõ, hiszen kedden délelõtt közölte távozási szándékát a szicíliai klub elnökével. Azonban olasz sajtóértesülések szerint a történet nem ennyire egyszerû, mert a szakember és a hírhedt presidente állítólag iszonyatosan kemény vitába keveredtek egymással Panucci elhatározása elõtt.

A március 20-án bemutatott és most leköszönõ egykori hátvéd sem volt képes segíteni a Rosanerin, igaz, túl hosszú ideig nem bírta az olykor elkapkodott döntéseket hozó elnök- távolról sem egyszerûnek tûnõ- személyiségét.

Az egyébként számunkra külön meglepõ, hogy Bortolo Mutti még mindig ott ülhet- csapata abszolút eredménytelenségének dacára- a rózsaszín-feketék kispadján. Persze ez a helyzet- fõleg Palermóban- rendkívül gyorsan megváltozhat, az sem kizárható, hogy éppen a mester jövõjérõl veszekedtek az érintettek..

riccardogardoni
na kikapunk 1-2 :s

riccardogardoni
idén már mind, de sztem a catania is szarrá ver minket otthon szombaton :s

gabber_saviola
jaj megint mekkora fosok vagyunk .... ez nem csapat, hogy egy mégfosabb parmát nem tudunk otthon fossáverni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni
1-2 :S

riccardogardoni
1-1 :S

riccardogardoni
szombat:

17:55
Labdarúgás
Serie A, Palermo-Catania A program élõben látható! digisport plus

gabber_saviola
6'PALERMO IN GOL: HERNANDEZ A.

riccardogardoni
a mai kezdõ:

PALERMO: 1 Viviano, 18 Labrin, 3 Silvestre, 2 Mantovani (cap.); 6 Munoz, 23 Donati, 7 Della Rocca, 13 Aguirregaray; 17 Vazquez; 11 Hernandez, 19 Budan.

A disposizione: 33 Tzorvas, 15 Milanovic, 20 Acquah, 5 Barreto, 16 Zahavi, 27 Ilicic, 10 Miccoli.

gabber_saviola
Panucci azt hitte, hogy a bab is hús ... jobb ez így, nem is vágom mit képzet ez a római, hogy majd idejön és jól leugat mindenkit, mert mi csak déliek vagyunk és fingunk nincs a focihoz. <#vigyor1>

monyox
Miert van az az erzesem, hogy Zampa elküldte a kurvannyaba, Cristian meg megsertödött es lelepett..

monyox
Zampapapa nagyob titkolozik a temaban..

riccardogardoni
ja hogy már el is húzott, nah az szép 😄
és valami indokkal nem magyarázták? 😄

monyox
Vicc ez a Panucci. Sosem tartottam emberileg tul sokra.

Zamparini mar korabban is nyilatkozta, hogy a Palermohoz akarja csabitani Lo Monaco-t. Nem is tudom. Azert ennyire nem kene a Catania-bol taplalkoznunk..😊

Közben meg megy a megfejtes, hogy mi lesz, ha Vivianot visszahivja az Inter. Ujkani, Brkic, stb.. A kispadunkon meg ott ül a görög valogatott elsöszamu kapusa... Erthetetlen..

gabber_saviola
közben az elefántoknál Pulvirenti és Lo Monaco összeveszett, utóbbi le is lépett a bandából. 😊

gabber_saviola
vicces, hogy ez a Paniucci meg sem jött, de már lelép. 😄dddd

monyox
A Siena ment 4:0-ra. Erdekes, nalunk meg tavaly a 0:7-nel sem törtent ilyen..😊)

monyox
2:2-nel az utolso helyezett otthonaban miert cserel ilyet Mutti, hogy csatar le, vedekezõ kp be. Kihuzni 2:2-vel?

The Sopranos
A Genoa - Siena meccsen a nézõk beszaladtak a pályára és kergetik a játékosokat. Ha a palermo ultrák is hasonlóra adnák a fejüket és egyikõjüknek sikerülne elkapni Acqwah-t, azonnal le kell igazolni szélsõnek!

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Vazquez a kezdõben? Budan a padon? Ez csak elírás lehet... 😛

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
mai kezdö:

PALERMO: 1 Viviano, 18 Labrin, 3
Silvestre, 2 Mantovani; 6 Munoz, 23
Donati, 7 Della Rocca, 14 Bertolo; 17
Vazquez; 11 Hernandez, 10 Miccoli
(cap.).
A disposizione: 33 Tzorvas, 15
Milanovic, 31 Pisano, 20 Acquah, 21
Bacinovic, 16 Zahavi, 19 Budan.
Allenatore: Bortolo Mutti.

monyox
Ezt az összeállítást ki találta ki?😊

Meg a "se cosi sara" az mire vonatkozik? Ha jönnek az arabok?

riccardogardoni
ezt nem igazán értem xd

gabber_saviola
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" Se così sarà, quale potrebbe essere la rosa del Palermo? proviamoci, azzardiamo e ipotezziamo una squadra che possa farci sognare: 4-3-1-2; in porta Viviano, difesa con Basta (Udinese), Metzelder (Schalke 04), Silvestre, Balzaretti; Centrocampo con Migliaccio, D'Agostino (Siena), Mauri (Lazio); Trequartista Pastore (Psg); Punte Miccoli e Suarez (Liverpool);
In panchina un sostituto per ruolo, in porta Ujkani, difesa con Pisano, Milanovic, Biava (Lazio) Mantovani; Centrocampo con Cigarini (Atalanta), Barreto, Rigoni (Novara); Trequartista Cossu (Cagliari); Punte Gomez (Catania); Palacio (Genoa) All. Vincenzo Montella.
"

riccardogardoni
CESENA-PALERMO: ARBITRA GIANNOCCARO

monyox
Ja, mondjuk Palermoban az utcakon szinte csak afrikai kurvak vannak, max par kelet-europai, Dubajban meg ugye ott a fincsi feher magyar husika...😊))

riccardogardoni
<#taps>

Cucmey
Szerintem nem tetszettek nekik a Palermoi kurvák. Inkább mennek Dubajba 😄

monyox
Igazabol az a helyzet, hogy leszarom, hogy ki lesz az edzö meg ki jön, ki megy... Egyetlen kerdes foglalkoztat komolyan:

MI VAN AZ ARABOKKAL????

riccardogardoni
maga zampa mért nem lesz egybõl edzõ is? úgy is az lesz amit õ mond...
nálunk lehet akár a Jóisten is az edzõ...

monyox
Na, mar az NSO is ezzel foglalkozik..

Sannino

monyox
<#eljen>

riccardogardoni
ahogy éppen érzed 😄 ki hogyan hozza ki magából a legjobb teljesítményt 😄

monyox
Ja, en is eszrevettem, hogy a meccseken milyen jo meglatasaim vannak...😊)) Csak azt nem tudom meg, hogy meccsen ragozzak vagy ne... Esetleg meccs elött szivjak egy csikot, mint Diego vagy tiszta fejjel üljek le a padra...<#buck>

riccardogardoni
ennyi erõvel lehetnél te is 😄

monyox
Zamparini döntött, es Sannino-ra fognak ragyurni, hogy nyartol a Palermo trenere legyen.

Sannino mellett szol, hogy nagyon összekapta a Siena ütött-kopott csapatat. Az viszont ellene szol, hogy az A-ban eddig nincs tul sok tapasztalata.

1990-1992 Voghera
1992-1993 Pavia Primavera
1993-1996 Monza Giovanili
1996-1997 Oltrepò
1997-1998 Como Giovanili
1998-1999 Biellese
1999-2001 Südtirol-Alto Adige
2001-2002 Meda
2002-2003 Sangiovannese
2003-2004 Varese
2004-2005 Cosenza
2005-2007 Lecco
2007-2008 Pergocrema
2008-2011 Varese
2011- Siena

En csak azt nem ertem, hogy Gasperini csapat nelkül van, miert ne lehetne ö az edzö. Vagy en peldaul Ballardini-nek is örülnek.

monyox
Lippi a 2010-es vb-n sikeresen ledöntötte a szobrat... Ha Mutti a kisnyugdijas, akkor Lippi a playboy nyugger..😊)

riccardogardoni
lippi kéne 😄

gabber_saviola
Azt a Reját ki nem állhatom, Sanninót nem értem, Donadonit csipázom.

monyox
Egyelöre 3 nev van az "edzökalapban":
1. Reja
2. Sannino
3. Donadoni

Azt hiszem, ez lehetne is a fontossagi sorrend.