27277
|
-
velük mi a helyzet? XD -
Giuseppe De Luca
-
Sebastian Sosa "El Mosquito" Sanchez
-
így fest a végére: http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/ -
hát vége ennek a botrányos szezonnak végre... -
Az egyetlen pozitiv hir igy ideny vegen, hogy Perinetti matol ujra Palermoban nyomja.. Kabe utolso remenyem az ürge.. -
Hat, azert csak sikerült feltenni az i-re a pontot. Azert ez durva, hogy Miccoli nelkül keptelenek vagyunk kapuba talalni... -
találtam. kár volt.... -
ugyan olyan fosok vagyunk, mint egész évben .. kicsit uncsi már.
-
Hunor88 #26028 www.lshunter.tv
Keresgélj -
elment a kibaszott stream. :( -
Hunor88 #26026 Mutti nevezte a kezdőbe Mehmetit, gyááá :D -
-
Hunor88 #26024 A Leccet mi nem komáljuk, főleg (személy szerint) Cosmit nem. K.O. Lecce! Nektek viszont hajrá! Mutti megmutatja, hogy mikre képes :D -
Az kemény, ha a Lecce elveri a sárgákat, mi meg a Genoát, akkor a Genova kiesik. És mivel mi komázzuk a Leccét és nyerünk, ezért gyakorlatilag a sárgákon múlik, hogy pápá lesz a Genovának-e vagy sem.
-
Háh. Ez de fasza. :-D -
Csodalkozom különben, hogy ma nem jatszik Miccoli. Tavaly ilyenkor ugyanez volt a felallas, csak akkor a Lecce a Sampdoria ellen küzdött a bentmaradasert, most a Genoa ellen. Akkor Miccoli segitette ki szeretett csapatat, es lökte a B-be a Sampot, de most mi lesz szegeny Lecce-vel, hogy serült a Capitano...? -
Nem, mert annak nincs semmi ertelme, hogy "esik sznegy"..:)
Szerinted miert kertem bocsanatot? Termeszetesen a kurva gyenge poenert..:)) -
az SX4 nem? .DD -
Ha erdekel, nekem SX7 van. (gy.k. esik szet)
En kerek bocsanatot!!:) -
Neked amúgy RX7ed van vagy mér ez a neved? :D -
Hat, kivalasztottad azt a meccset, amin tutira nem lehet tutira menni.. -
csak nehogy döntetlen legyen. :DD -
az az igazság, hogy bebiztosítottam magam és mind a két csapatra megraktam. :D -
ezt elbasztad haver!! :DD
Viccet félretéve. Nem fogadtam volna annyira nem lehet megmondani. De így hogy Miccoli nem játszik... A remény hal meg utoljára... -
sziasztok!
holnapi meccs mennyire esélyes? csak mert tippmix-ben a Palermo-ra fogadta.
én bízok benne, remélem nem reménytelen. :D -
Sono diciannove i giocatori convocati dal tecnico Bortolo Mutti per la sfida di domani contro il Genoa.
PORTIERI: Brichetto, Patania, Viviano.
DIFENSORI: Aguirregaray, Labrin, Mantovani, Milanovic, Munoz, Pisano.
CENTROCAMPISTI: Bacinovic, Barreto, Bertolo, Lores, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.
ATTACCANTI: Budan, Hernandez, Mehmeti.
Federico Balzaretti e Massimo Donati non prenderanno parte alla trasferta di Genova. Il terzino dovrà rinunciare alla sfida contro i rossoblù a causa di una laringotracheite, mentre il regista dovrà "restare ai box" per una sindrome influenzale con stato febbrile. -
-
köszi -
Nem felejtetted le az idezöjelet?:) -
Csak hogy jo legyen a kedvünk, Silvestre menni akar.. -

-
Bortolo... :-D:-D ez hatalmas szöveg. :-D -
Nem lesz. -
1. Ertekeld a 2011/12-es szezont a Palermo szemszögeböl 1-10-es skalan illetve par mondatban!
1. Én kettesnél nem adok többet, az idei szezonra nem lehetnek büszkék még akkor sem ha voltak jó meccseik és szép gólok.
Épp hogy bent maratunk az A-ban!!! Ilyen még nem igazán volt! Remélem jövőre jobban sikerül majd!
2. Melyek voltak szerinted a vezetöseg/Zamparini/edzö helyes illetve rossz döntesei a szezon soran?
2. Vezetőség: Semmit extra, semmit nem tudok róuk írni. Zamparini: Kicsit át kéne gondolnia a dolgait hogy mégse ő az edző!
Edző: Maximum bort tud tolni az arcába gondolom ezért is kapta a Bortolo nevet, így szezon végéig maradt, köszönjük! Ezzel a kerettel nem igazán lehetett drasztikusan többet kihozni, és én mondjuk azért másképp csináltam volna! :)
3. A szezon kezdete elött hanyadik helyre vartad a csapatot?
3. Amire szerettem volna legalább egy 8. hely! (minimum a Catania előtt)
4. Hogyan ertekelned az ideny soran "elfogyasztott" 3 edzö (Pioli, Mangia, Mutti) munkajat?
4. Pioli-ról nem igazán tudok mondani semmit mivel nem is láttam élőben egyszer sem a csapat mellett. XD
Mangia: Az elején egész jól kezdett csak a vége felé elkezdett Davis Zamparini lenni ami nem igazán tetszett már. :)
Mutti: Valaki kellett a szezon végéig aki nem kér sokat és elvállal minket! :D
5. Ha Muttit nem marasztaljak a következö idenyre, kit latnal szivesen a kispadon?
5. A jó öreg Delio Rossit szeretném vissza, főleg hogy most nemrég meg is mutatta hogy ki is Ő! :D Grande Delio! ;)
6. A szezon soran nyujtott teljesitmenye alapjan kivel voltal elegedett illetve kivel elegedetlen a jatekosok közül?
6. Sajnálatosan azt kell mondjam hogy Miccolin és Vivianon kívül senkivel! :(
7. Melyik jatekost nem marasztalnad a következö idenyre?
7. Bertolo, Barreto, Budan, Milanovic, Ákvá XD, és még sorolhatnám...
8. Milyen/melyik jatekosokat igazolnad le a nyari mercaton?
8. Hát az attól függ mennyit költhetek, de mindenképp egy két nagyobb nevet biztosan. :)
9. Mi volt szamodra a szezon pozitiv illetve negativ meglepetese?
9. Miccoli egyértelmű pozitív, a negatív pedig Ilicic! (egy adag szart nem adtam volna ezért a játékért, ennyit én is tudok mutatni ill. az egész csapat negatív bennem idén, pozitív nem volt. :S
10. Szerinted a Capitano alair a következö szezonra?
10. Igen, legalább még 1 évet biztosan! :) (Már beszéltem vele XD)
+ 1. Milyen szereplest varsz az EB-n az olasz valogatott reszeröl?
+ 1. Megnyerik, egyértelmű! Forza Italia!!! Forza Palermo!!! -
Persze maradjon. Azért ne írjunk már le egy 21 éves tehetséges játékost csak azért, mert az első két tanulóéve nem úgy sikerült. 19 évesen jött ide és nem is akár honnan ... jóval több van benne, mint amit eddig láttunk. Serie A egyik legjobb védő lehet 23-24 éves korára. -
Hunor88 #26001 :D -
Rendben van megjegyeztem. :DD -
Hunor88 #25999 Akkor veszek egy Palermo mezt neked :D (vagy Catania:)) -
Hunor88 #25998 De akkor nem jó?:) Mert ismerős a neve, de még nem láttam játszani. Valami info?