Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Most nezem, hogy a merda mezen mellreszen Szicilia cimere van. Akkor ezek meg nem tudjak, hogy

LA SICILIA SIAMO NOI!!!😊)))

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Kezdö:
Viviano
Munoz, Silvestre, Migliaccio, Mantovani
Bertolo, Donati, Barreto
Ilicic
Miccoli, Hernandez

Erölködünk. Ennyi..😊

Vazquez a padon, Mehmeti meg allitolag egy fiktiv karakter. Meg senki nem latta.

The Sopranos
Itt követem a meccset, de nem sok jót olvasok... Hol vannak a beígért fiatalok? Talán õk hajtanának is valamennyire.
Kezdõ hogy néz ki? Mehmeti, Vazquez? Közvetítsetek! Üdv!

FORzA PALeRMO

monyox
En hülye meg meg kepes voltam valamikor ilyet mondani, hogy Ilicic lesz a Palermo uj Pastore-ja...:-/

monyox
Hülye Abel. Itt lehetett volna a 2.

monyox
Miccoli nelkül hatalmas szarban lennenk...

Cucmey
Miccoli az isten!! 😄D

gabber_saviola
MICCOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Nem siratnám meg a Viviano, Munoz, Silvestre, Bertolo négyest ha nyáron lelépne mind.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
El tudom kepzelni, mi mehet ilyenkor az öltözöben...

Mutti: Jol van sracok, csak 1 gollal mennek, probaljatok kihuzni valahogy, nehogy nagyon megszorjanak minket..

monyox
<#eljen>

gabber_saviola
Pinilla sajna csak kisebb csapatokban teljesít normálisan, sok volt neki Palermo.

Pinilla is elment tõletek, most meg itt ollózgat nekünk 😞
monyox
Mar szamolni sem birom, hogy hanyadszor keveri meg Gomez a bal oldalon Munoz-t. Donati is egy nagy szar...

Rocchi, Neked is a jokurva...

monyox
2 emberen erzem a hajtast az egesz csapatbol: Miccoli, Migliaccio

Annak idejen kepesek voltunk kiadni Munoz-ert 5 millio Eurot (!!!), Bertolo-ert meg 3,5 millio Eurot..

Kivancsi lennek, ki volt az az idiota, aki nyelbe ütötte ezt az üzletet.

monyox
Ha ez lesz a vegeig, remelem, levetetik a mezeket ezekkel a szerencsetlenekkel a szurkolok... Hol vannak ezek egy Corini-hez, egy Tedesco-hoz??? Bertolo... pfff...

gabber_saviola
ez a csicska Viviánó is húzzon vissza az interbe. A Görög sokkal jobb, mint ez az szerencsétlen.

monyox
Komolyan, mar fel sem tudom huzni magam Bertolo meg Munoz csetebotasagain... A golban meg Silvestre is eleg csunyan benne volt.

gabber_saviola
😞 0-1

Takarodjon mindenki!

monyox
A vedelmünk S.Z.A.R.

gabber_saviola
Nem rossz eddig, bár a kékek kicsit jobban nyomnak.

Ja és csapat - Zamparinistõl az utolsó alkalmazottig- példát vehetne Miccoliról, Õ a legnagyobb!

monyox
Csupa johir..😊)

gabber_saviola
Papadopulobá készen áll egy mai esetleges vereség esetén.

Zampabá teljesen kiakadt a büntetés miatt.

Arabok lassítanak, megzavarta õket Zampabá büntetése. Kivárnak, amég Zampabá meghozza döntését.

monyox
Most ugrott be, hogy hol van ez a kirakat..😊

monyox

monyox
Hatalmas!!!!! Ez a kep egyszerüen ODABASZ!!!!😊)) Remelem, az esti meccsen is lemennek majd kutyaba az elefantok..😊)

riccardogardoni
17:55 Labdarúgás DigiSport Plus HD
Serie A, Palermo - Catania
A program élõben látható!

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

A Palermo Primaverája is Play-offot játszik. Ti a Napoli ellen ma 16:00-tól. A Chievo a Cataniát ütötte ki 2-0ra 😊 A döntõben találkozunk 😊
riccardogardoni
zamparini új üzletében? 😄

The Sopranos

Szeretettel minden elefántosnak!!! :-)

FORzA PALeRMO

Én szeretem a Palermot, szóval nem😊 De Zamparini nem olyan szimpatikus... Tehát igen is meg nem is.
monyox
Es Te ennek örülsz, nem?😉

McFrost
:AS:A:SA😄DDDDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ez igaz. De ettõl függetlenül jobban fogják nézni a Palermot.
monyox
Ez a nap vicce...😊)

Ergo, Zemparini nem szolhat bele, de dob egy smst Cattani-nak, hogy Te, ezt a csavot le kene szerzödtetni, akkor minden OK?😊

Meg 1 evvel a törtentek utan van ez az egesz hajcihö? Vihar a biliben. Ha igaz.

Ja, meg Tono34-nek egy kerdes: Milyen erzes, hogy Silvestre utan Lo Monaco is atigazol hozzank?😉

Na akkor nagy a baj a Palermonál. Zamparinit 12 hónapig eltiltották az átigazolástól, mert Pastore igazolásánál volt valami. Ez mos jó vagy nem?
Itt a link, eléggé nagy hülyeség ez a döntés...
monyox
Van egy haverom, aki azert szurkol a Catania-nak, mert egy ismeröse volt egyszer Sziciliaban nyaralni, es hozott neki egy kepeslapot a Catania stadionjarol. Ezzel nincs is különösebb problemam, a furcsasagok ott kezdödnek, hogy hogy lehet ugy Sziciliaban nyaralni, hogy Cataniaban körülnez az ember, Palermoba meg nem megy el... Ha hazai környezetben gondolkozunk, akkor kabe ez olyan, mintha az ember Ozdon nyaralna, es cseszne elmenni a Duna-kanyarba...<#nevetes1> Elnezest az ozdiaktol!!😉)

monyox
Tonyo, nem latom, milyen cimer az ott a nicked mellett... De gondolom, azert jöttel ide, mert a Catania forumon akkora a forgalom, hogy nem jutsz szohoz..😉

gabber_saviola
Guardiola azért mondott le a Barcánál, mert jönni akar hozzánk? <#rolleyes>

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Cucmey
Mindig elgondolkozok rajt hogy lehet szurkolni a Cataniának.... 😄
De ma filozofikus hangulatban vagyok és ezért azt mondom hogy attól szép ez a világ hogy nagyon változatos.
Vajon mi lenne ha mindent csak szeretnénk benne és semmit sem kéne zsigerbõl utálni??
Ezért örülök ha néha idejössz és rontod itt a levegõt mert ezzel tulajdonképpen csak jót teszel nekem. 😄DD

Tono34
Álmodik a nyomor ugye? 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Cucmey
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

kurva jó 😄

monyox
na meg egyszer

monyox

Cucmey
Baszd meg az elefántjaidat. :-D

monyox
Iyg vegignezve a kepeket...
Vivianot visszaküldenem az Interhez, helyette Tzorvas kapuban kezd, Brichetto jo lesz cserenek.

Aki maradjon: Balza, Mantovani, Milanovic, Pisano, Silvestre, Aguirregaray, Barreto, Donati, Migliaccio, Vazquez, Zahavi, Hernandez, Miccoli, Mehmeti, Bacinovic, Ilicic (?)

Aki mehet: Labrin, Munoz, Acquah, Reyes, Bertolo, Della Rocca, Varela, Budan

Kölcsönböl nem hoznek vissza senkit.

Kene egy rahedli minösegi jatekos.

Egy normalis edzö.

Persze ahhoz, hogy jo jatekosokat igazoljunk, 2 dolog kell:
1. Penz - ergo kellenek az arabok.

2. Normalis vezetök - ergo tisztogatnek rendesen a vezetesben is.

riccardogardoni
hát ezt majd kicsit késõbb írom le, mert alapos átgondolást igényel 😄

monyox
Kiket rugnatok ki es kiket tartanatok meg?

riccardogardoni
komplett vezetõségi és játékos csere kellene itt 😄

gabber_saviola
A tegnapi fos teljesítményünk után, ma könnyen lehet, hogy Mutti repül.

Remélem pár játékos is követi.