27277

105e4pi.png\"

• Hunor88
    Akkor ki is eshetnénk :D
  • The Sopranos
    Akkor megkaphatjátok még plusszban Budant, Bertolo, Ilicicet és Zamparinit. :D
  • Hunor88
    Állítólag Zahavit és Kurticot is adná Zampa Bradley-ért, viszont nekem ez kevés :)
  • gabber_saviola
    -
  • Hunor88
    Szerintem nem lesz rossz, elvégre a városi rivális Hellasnak is küldött eddig egy gólt
  • monyox
    Ez most + vagy - neeee?
  • monyox
    Tartsatok meg..:))
  • gabber_saviola
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Hunor88
    Kurtic lőtt egy gólt. Lehet hogy nem is rossz? :)
  • monyox
    Brienza is visszatert a Barbera-ba.
  • Hunor88
    Kérés teljesült, Sannino az edzője a Palermonak. Szerintem Zamparini elkezdte olvasni a fórumot... :D
  • monyox
    Nem rossz...
  • Hunor88
    :DEz valami trailer videó, nem tudom hogy került ide... na mégegyszer
  • Hunor88

Ez a videó kielégíti a vágyaitok?:) Tegnap rúgta.
  • monyox
    "Hát elég annyit mondanom, hogy a Roma, Milan, Inter is megakarta venni, csak visszautasította őket."
    Hat persze, mert a Palermo ajanlatat varta..:)))

A faterja volt az USA edzöje, de igazabol annak idejen, mikor lattam a valogatottban, elinteztem annyival, hogy csak azert van ott, mert apu betette..
  • monyox
  • Hunor88
    Hát elég annyit mondanom, hogy a Roma, Milan, Inter is megakarta venni, csak visszautasította őket.
    Elején nem annyira figyeltem őt, a Genoa ellen tűnt fel a játéka, amikor 2 gólpasszal segített legyőzni a Genoát. Utána osztogatta a gólpasszokat. A szabadrúgásai valamikor nagyon jók, valamikor túl erősek. A szögleteket általában jól adja be. Alapember, rengeteg labdát szerez! Ez a fő feladata és ehhez nagyon ért. Nektek pont jó lenne, de nekünk is :)
  • riccardogardoni
    Így a szezon végén is azért:
    http://palermocalcio.it/it/store/

Kb. ennyi fantázia volt idén a csapatban! :D
  • riccardogardoni
    augusztusig jó lesz, utána úgy is jön Rossi XD (zampa papát ismerve) :D
  • monyox
    Szerintem igen. A Siena volt az elsö A-s csapata, de bravuros szezont produkalt velük. Jo lesz. Fenyevekkel jobb, mint Mutti vagy Mangia.
  • riccardogardoni
    jól járunk vele?
  • monyox
    Hetfön jelenti be Zamparini, hogy Sannino az uj edzönk. Remenykedjünk, hogy nem fogja kirugni az elsö fordulo elött.
  • monyox
    Sztem pont az ilyen Budan meg Bertolo-felekre nincs erdeklödes.. A jo jatekosokat persze vinnek, de szerencsere aki szamit (Migliaccio, Miccoli, Balza) maradni akarnak.
    Tzorvas allitolag visszamegy Görögorszagba. Szerencsetlen jol racseszett a Palermoval. Meg a görög keretböl is kiszoritotta az Apoel Nicosia kapusa. Mi meg Ujkaniert gürcölünk... Szamomra az ideny kerdöjele Tzorvas mellözese..

Bradley hogy nyomja a Chievo-ban sargakekszurkerek?
    Amikor a Mgladbachban jatszott, loszart sem ert a jateka..
  • The Sopranos
    Mind a 4en jöhetnek, jó playerek! Főleg Brienza!
    Arról tudni lehet, hogy a mostani keretből kire van érdeklődés?

Örülnétek egy Budan Caracciolo cserének?
  • monyox
    Sannino-val rerkezhet 4 uj jatekos is:
    1. Franco Brienza - Siena
    2. Michael Bradley - Chievo
    3. Andreas Granqvist - Genoa
    4. German Denis - Atalanta
  • gabber_saviola
    Aljaz Struna

http://www.transfermarkt.co.uk/en/aljaz-struna/profil/spieler_108119.html

• monyox
    Szezonertekeles
  • Hunor88
    Miccoli maradni akar.
  • monyox
    Szerintem kb Pioli kategoriaja.
  • riccardogardoni
    és vele jól járhatunk? :) nem ismerem :)
  • monyox
    Sztem 99%, hogy Sannino fog erkezni.
  • monyox
    Es azzal a Bologna-val vert rank egy kört, amelyiknek a jatekosanyaga hogy is mondjam... Nem tul kiemelkedö.. De a Siena is ugyanezt megtette, a Chievo is, az elefantszarrol nem is beszelve..
  • riccardogardoni
    nekünk nem kellett...
  • riccardogardoni
    nem csodálom, majdnem a B-ben találták magukat :D
  • riccardogardoni
    Az idei szezon egyik meglepetéscsapata, a Bologna hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub vezetése 2014. június 30-ig szerződést hosszabbított a csapat trénerével, Stefano Piolival. A pletykák szerint, a 46 esztendős szakvezetőt a Lazio is megkörnyékezte, ám maga az érintett cáfolta mindezt.
  • riccardogardoni
    tök mind1, úgy is vázkez és mekmeti sorsásra jutnak :D
  • monyox
    Zamparini azt nyilatkozta a Corriere dello Sportnak, hogy Miccoli es Migliaccio is menni akar.. Hogy aztan ennek mekkora az igazsagtartalma...
  • monyox
    Nem ö az.

Pinilla azt nyilatkozta, hogy nagyon remeli, hogy a Cagliari tovabbra is igenyt tart ra, es vegleg megveszik...

El is hiszem, hogy be van tojva a fiu..:)) Mekkora lenne, ha mondjuk a Palermo akkora arat kerne erte, amit a Cagliari nem adna meg, szepen cuccolhatna vissza Sziciliaba, melegithetne a kispadon, plusz az idiota golörömert valami sötet sikatorban...

Na, nem leszek szemet vele, takarodjon ahova akar..
  • monyox
    De ez nem az az argentin srac, aki regebben a Napoliban nyomta, ugye?? Remelem, nem...
  • gabber_saviola
    érkeznek hozzánk :D