27277
|
-
Hunor88 #26077 Akkor ki is eshetnénk :D -
Akkor megkaphatjátok még plusszban Budant, Bertolo, Ilicicet és Zamparinit. :D -
Hunor88 #26075 Állítólag Zahavit és Kurticot is adná Zampa Bradley-ért, viszont nekem ez kevés :) -
- -
Hunor88 #26073 Szerintem nem lesz rossz, elvégre a városi rivális Hellasnak is küldött eddig egy gólt -
Ez most + vagy - neeee? -
Tartsatok meg..:)) -
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Hunor88 #26069 Kurtic lőtt egy gólt. Lehet hogy nem is rossz? :) -
Brienza is visszatert a Barbera-ba. -
Hunor88 #26067 Kérés teljesült, Sannino az edzője a Palermonak. Szerintem Zamparini elkezdte olvasni a fórumot... :D -
Nem rossz... -
Hunor88 #26065 :DEz valami trailer videó, nem tudom hogy került ide... na mégegyszer
-
Hunor88 #26064
Ez a videó kielégíti a vágyaitok?:) Tegnap rúgta. -
"Hát elég annyit mondanom, hogy a Roma, Milan, Inter is megakarta venni, csak visszautasította őket."
Hat persze, mert a Palermo ajanlatat varta..:)))
A faterja volt az USA edzöje, de igazabol annak idejen, mikor lattam a valogatottban, elinteztem annyival, hogy csak azert van ott, mert apu betette.. -
-
Hunor88 #26061 Hát elég annyit mondanom, hogy a Roma, Milan, Inter is megakarta venni, csak visszautasította őket.
Elején nem annyira figyeltem őt, a Genoa ellen tűnt fel a játéka, amikor 2 gólpasszal segített legyőzni a Genoát. Utána osztogatta a gólpasszokat. A szabadrúgásai valamikor nagyon jók, valamikor túl erősek. A szögleteket általában jól adja be. Alapember, rengeteg labdát szerez! Ez a fő feladata és ehhez nagyon ért. Nektek pont jó lenne, de nekünk is :) -
Így a szezon végén is azért:
http://palermocalcio.it/it/store/
Kb. ennyi fantázia volt idén a csapatban! :D -
augusztusig jó lesz, utána úgy is jön Rossi XD (zampa papát ismerve) :D -
Szerintem igen. A Siena volt az elsö A-s csapata, de bravuros szezont produkalt velük. Jo lesz. Fenyevekkel jobb, mint Mutti vagy Mangia. -
jól járunk vele? -
Hetfön jelenti be Zamparini, hogy Sannino az uj edzönk. Remenykedjünk, hogy nem fogja kirugni az elsö fordulo elött. -
Sztem pont az ilyen Budan meg Bertolo-felekre nincs erdeklödes.. A jo jatekosokat persze vinnek, de szerencsere aki szamit (Migliaccio, Miccoli, Balza) maradni akarnak.
Tzorvas allitolag visszamegy Görögorszagba. Szerencsetlen jol racseszett a Palermoval. Meg a görög keretböl is kiszoritotta az Apoel Nicosia kapusa. Mi meg Ujkaniert gürcölünk... Szamomra az ideny kerdöjele Tzorvas mellözese..
Bradley hogy nyomja a Chievo-ban sargakekszurkerek?
Amikor a Mgladbachban jatszott, loszart sem ert a jateka.. -
Mind a 4en jöhetnek, jó playerek! Főleg Brienza!
Arról tudni lehet, hogy a mostani keretből kire van érdeklődés?
Örülnétek egy Budan Caracciolo cserének? -
Sannino-val rerkezhet 4 uj jatekos is:
1. Franco Brienza - Siena
2. Michael Bradley - Chievo
3. Andreas Granqvist - Genoa
4. German Denis - Atalanta -
Aljaz Struna
http://www.transfermarkt.co.uk/en/aljaz-struna/profil/spieler_108119.html
-
Szezonertekeles -
Hunor88 #26050 Miccoli maradni akar. -
Szerintem kb Pioli kategoriaja. -
és vele jól járhatunk? :) nem ismerem :) -
Sztem 99%, hogy Sannino fog erkezni. -
Es azzal a Bologna-val vert rank egy kört, amelyiknek a jatekosanyaga hogy is mondjam... Nem tul kiemelkedö.. De a Siena is ugyanezt megtette, a Chievo is, az elefantszarrol nem is beszelve.. -
nekünk nem kellett... -
nem csodálom, majdnem a B-ben találták magukat :D -
Az idei szezon egyik meglepetéscsapata, a Bologna hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub vezetése 2014. június 30-ig szerződést hosszabbított a csapat trénerével, Stefano Piolival. A pletykák szerint, a 46 esztendős szakvezetőt a Lazio is megkörnyékezte, ám maga az érintett cáfolta mindezt. -
tök mind1, úgy is vázkez és mekmeti sorsásra jutnak :D -
Zamparini azt nyilatkozta a Corriere dello Sportnak, hogy Miccoli es Migliaccio is menni akar.. Hogy aztan ennek mekkora az igazsagtartalma... -
Nem ö az.
Pinilla azt nyilatkozta, hogy nagyon remeli, hogy a Cagliari tovabbra is igenyt tart ra, es vegleg megveszik...
El is hiszem, hogy be van tojva a fiu..:)) Mekkora lenne, ha mondjuk a Palermo akkora arat kerne erte, amit a Cagliari nem adna meg, szepen cuccolhatna vissza Sziciliaba, melegithetne a kispadon, plusz az idiota golörömert valami sötet sikatorban...
Na, nem leszek szemet vele, takarodjon ahova akar.. -
De ez nem az az argentin srac, aki regebben a Napoliban nyomta, ugye?? Remelem, nem... -
érkeznek hozzánk :D