Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Plusz most nezem, hogy Migliaccio is serült, Barreto is. Szerintem az öreg mar siettetne, hogy minel elöbb legyen vege a szezonnak..😊)

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Ebben a pillanatban nem tudom, hogy ennek örüljek vagy ne... Abel-töl ennel sokkal többet varnak a szurkolok. OK, hogy serülesek hatraltattak, meg minden, de eddig szart sem mutatott abbol, hogy mekkora tehetseg... Azert remelem, hogy egyszer majd csak belendül.. Ha nem, akkor meg majd megint ugy jarunk, mint Cavani-val. 16ban majd eligazol, aztan fosni fogja a golokat...😊

riccardogardoni
További 3 évvel, 2016-ig meghosszabbította szerzõdését Abel Hernandez, a szicíliaiak legkelendõbb játékosa. A középcsatár már hosszú hónapok óta több élklub kívánságlistájának is elõkelõ helyén áll, Zampariniék számára így kifejezett diadallal ér fel a játékos igenje.

"Igazán boldog vagyok, Palermóban remekül érzem magam, mint ahogyan azt mondtam már korábban is.

Mindig is csak ezekben a színekben gondolkodtam, az egyetlen igazi vágyam az volt, hogy maradhassak." - nyilatkozta a 21 éves uruguayi a szerzõdéshosszabbítás bejelentése után.

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
ennyi 😄 de hát ezen nem lepõdök meg XD

monyox
Csak egyszer gondolkodna a presidente, csak egyszer... Gondolom az eszebe sem jutott, hogy hatha idöközben mondjuk meggyogyul Silvestre, Balzaretti aztan talan normalis vedelemmel tudunk felallni, nem Munoz-felekkel...

riccardogardoni
Maurizio Zamparini nem értett egyet a FIGC döntésével, mely értelmében halasztásra került a teljes hétvégi forduló Morosini halála után. A Palermo klubelnöke szerint észszerûbb lett volna, ha a pályán emlékeznek meg a játékosról, bár hozzátette azért, Olaszországról lévén szó, végsõsoron érthetõ e forgatókönyv is.

"Mindig is az efféle döntések ellen voltam, de az is igaz, hogy amikor bármiféle hasonló tragédia történik Olaszországban, minden és mindenki gyászba borul.

Így aztán érthetõ, hogy ez alkalommal is hasonló döntés született.

Ahogyan én látom, logikusabb lépés lett volna folytatni és eképpen tisztelegni személye elõtt, mint mindent felfüggeszteni." - összegezte véleményét a Presidente.

Olaszország mellett a spanyol futball is lerótta tiszteletét, a La Liga mérkõzései egyperces gyászszünettel kezdõdtek, valamint a játékosok fekete karszalaggal adóztak a labdarúgó emlékének.

riccardogardoni
hát ezt szomorúan hallom 😞

riccardogardoni
errõl ennyit...

monyox
Szivinfarktus a palyan.

The Sopranos
Mi történt vele? :-(

FORzA PALeRMO

monyox

monyox
Töröltek a teljes hetvegi fordulot a livornoi jatekos halala miatt.

monyox
Munoz nelkül nem lesz eleg acelos annak a felallasnak a vedöfala!!!

The Sopranos
Teljesen egyetértek!!
Aztán, hogy kedveskedjenek a szurkolóknak bebetonzhatnák az Acquah, Bertolo, Barreto, Budan négyest a kezdõbe.
Ja hogy ez már megtörtént??

FORzA PALeRMO

Cucmey
Kezdek ébredni ahogy látom hogy már csak 6 pontra vagyunk a Leccétõl.

riccardogardoni
hát ez elég gáz :S a játékosállomány erõsítést mindképp el kellene végezni a nyáron különbem lófaszt se érünk el úgy mint idén, és még örülhetünk hogy nem estünk ki...

monyox
Na ez az ami odaver:

"Mutti jo munkat vegez, es rendszeresen egyeztet Panucci-val. Nagyon jol tudnak együttmüködni. Hogy marad-e Mutti a következö evre? Miert ne? Jol vegzi a dolgat, es abszolut nem szolgalt ra, hogy elhagyja a csapatot. Capello? Kacsa."

Könyörgöm, jöjjenek mar az arabok, a szenilis venemberek meg költözzenek be a nyugdijasotthonba..

riccardogardoni
én sajnos nem láttam

monyox
Latta különben valamelyikötök a szerdai meccset? Amauri mit bohockodott? Maradonas golt akart szerezni kezzel? Mert mindenki eleg zaklatott ezügyben palermoi reszröl. Zampa azt mondta, hogy nagyot csalodott Amauri-ba, es hogy 2 mp alatt sikerült lerombolnia a magarol kialakitott kepet a palermoi szurkolokban... Tudtok erröl valamit?

monyox
Ahogy mondod!! Mangia a fiatalsag energiajal, mig Mutti a kor bölcsessegevel es tapasztalataval siman elerne, hogy a csapat ujra a Serie B-be kerüljön..😊)

monyox
Sajnos Zampa mar meg is cafolta. Azt mondja, tuti, hogy nem jön Capello..:-/

monyox
EBRESZTÖ, EBRESZTÖ!!!😊))))

riccardogardoni

riccardogardoni
Palermo: az elnök szerint nincs sok esély Capello megszerzésére

A Palermo labdarúgócsapatának elnöke, Maurizio Zamparini cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint Fabio Capello ülhet le a szicíliaiak kispadjára.

Az angol válogatottól februárban távozó Capello jó barátságot ápol Christian Panuccival, aki március közepe óta a Palermo sportigazgatójaként tevékenykedik, és az olasz média szerint nem lenne meglepõ, ha korábbi edzõjét a csapathoz tudná csábítani. Zamparini szerint azonban erre nincs sok esély.
Hirdetés

„Ebben a korban neki már teljesen nyilvánvaló és érthetõ célja van: egy olyan szerzõdéshez jutni, amely a hírnevéhez és az értékeihez méltó – nyilatkozta Zamparini a Mediagolnak. – A Palermo ilyet nem tud neki ajánlani. Talán idejöhetne, de Olaszországban az edzõk sokkal kevesebbet keresnek, mint például Kínában vagy Oroszországban, ahol szerintem végül kiköt majd. Ezek a hírek természetesen nagyon fellelkesíti a szurkolókat, én viszont nem akarom becsapni õket.”

riccardogardoni
sztem mangia-val ketten irányítsák a csapatot a köv szezonban nem?
én erre adom a voksom 😄 😄 😄

riccardogardoni
<#taps>

The Sopranos
Szegény Muttival mi lesz? Nem akarhatod, hogy berakják egy öregotthonba...
MINDÖRÖKKé MUTTI

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Az tényleg kemény lenne, ha az arabokkal jönne Capello is. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
nem is tudtam hogy tegnap meccs volt. talán tényleg befásultam? 😞

monyox
Bocs, Vazquez palyara lep a 89. percben... Aaa, mar ahhoz sincs kedvem, hogy kiirjam, hogy Mutti takarodj..

monyox
Miccoli nem serült. Lehozta Abelt, betette helyette Budant. Az öreg nem is megy a gyõzelemre. Bertolo jatszik, Zahavi meg Vazquez meg padozik..

Miccoli padon, Mehmeti sehol. Ezt most félreírták? Vagy Miccoli sérült? Vagy Mutti tényleg ilyen hülye?
Cucmey
Mi lesz este?

monyox
Ma estére tippek? Cassani meg Amauri öngólok, Rossi meg Palermo-salban meccsel?

monyox
Összefoglalo a tegnap esti meccsröl:

Szombat esti szenvedes

riccardogardoni

riccardogardoni
a második legtöbbet rúgó olasz játékos 😉

Cucmey
Azér azt jó látni hogy a gól passzoknál Miccoli vezet. :-)

Cucmey
Rózsaszín ünnepeket kívánok mindenkinek!!

riccardogardoni

Cucmey
jöhetnének az arabok....

The Sopranos
Azért pezsgõt ne bontsatok, csak kitaláció a hír... 😊 De ahogy néztem a tabellát, 4 pontra vagyunk a 17. helytõl és ha hétközben kikapunk a Fiotól, az alsóházban találjuk magunkat. Egy pozitívum lenne a vereségben, ha Mutti bácsi eltakarodna. Szívesen látnám a Catania kispadján, romboljon ott.
Miccoli pedig átvehetné az edzõséget és úgy dolgozna mindenki mint a kisangyal.

FORzA PALeRMO

The Sopranos
FRISS HÍREK

"A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini azonnali hatállyal felfügesztette állásából Bortolo Mutti edzõt. Az ok, a csapat gyenge szereplése és lélektelen játéka."

Ámen...

FORzA PALeRMO

monyox
Vazquez, baszki, van 8 perced, hogy megvaltsd a vilagot..😊)

Pisano 😄
😄 Biztos vagyok benne, ott nyomta a mobilját.
Mehmeti még a padon sincs 😞 Vazquez van. Mennyi az esélye, hogy õ áll be?
monyox
Sztem tuti az van, hogy be van szarva az öreg, hogy megint kapunk egy hetest, aztan Zamparini elsö düheben kirugja...

monyox
Bacinovic. Az öreg sztem olvassa a forumot, es csak azert is ellenall.. Nehogy veletlenül mar eselyt kapjon barmelyik fiatal gyerek..😊

monyox
Fasza, en meg elvallaltam, hogy összefoglalot irok a blogra a meccsröl..😊))

Most már jöhetne akárki. Mehmetire kíváncsi vagyok, ajánlom hogy õt hozza be mutti.