27277
|
-
Várd ki a végét. Lehet 79 góllal lesz gólkirály náluk jövőre! :DDDDD -
Kösz, Tony!;) -
1. Ertekeld a 2011/12-es szezont a Palermo szemszögeböl 1-10-es skalan illetve par mondatban!
3-asra értékelem az idei szezont, de csak azért mert volt 1-2 szép meccsünk.
2. Melyek voltak szerinted a vezetöseg/Zamparini/edzö helyes illetve rossz döntesei a szezon soran?
Látva, hogy Pioli mit csinált a Bolognánál, rossz döntés volt őt elküldeni. De ennél is rosszabb, hogy Mutti még mindig nálunk koptatja a kispadot. Jó döntések ebben az évben nem nagyon voltak... :(
3. A szezon kezdete elött hanyadik helyre vartad a csapatot?
8-ra.
4. Hogyan ertekelned az ideny soran "elfogyasztott" 3 edzö (Pioli, Mangia, Mutti) munkajat?
Pioliból nem sokat láthattunk, Mangiában a hozzáállása tetszett, fel tudta tüzelni a csapatot. Mutti? Róla inkább nem írnék semmit.
5. Ha Muttit nem marasztaljak a következö idenyre, kit latnal szivesen a kispadon?
Gasperini, Delio Rossi
6. A szezon soran nyujtott teljesitmenye alapjan kivel voltal elegedett illetve kivel elegedetlen a jatekosok közül?
Silvestre-Mantovani kettős játéka nekem tetszik, Miccoli; Balza és Migliaccio nélkül, merem állítani, hogy kizuhantunk volna.
Budan, Ilicic, Bertolo...és még van egy pár aki nem idevaló.
7. Melyik jatekost nem marasztalnad a következö idenyre?
Budan-t zavarnám el a francba.
8. Milyen/melyik jatekosokat igazolnad le a nyari mercaton?
Jobbhátvédnak hoznék valakit, és a középpályára, mert rengeteg gólt kaptunk az idén.
9. Mi volt szamodra a szezon pozitiv illetve negativ meglepetese?
Negatív meglepetés az, hogy Zampa nem küldte el Muttit. A pozitív az lesz ha elküldi. :)
10. Szerinted a Capitano alair a következö szezonra?
Nagyon remélem! 10 gól mindig van benne.
+ 1. Milyen szereplest varsz az EB-n az olasz valogatott reszeröl?
Negyeddöntőben véget ér az olasz álom, kiesünk a németek ellen. Akik megnyerik az EB-t. -
Gratulalok, vettetek egy kerekkötöt..:))) Grande biznisz!!;) -
Hunor88 #25993 Jasmin Kurtiæ, mond nektek valamit? Palermo játékos és a Varese-nél van kölcsönbe. Állítólag a Chievo megvette. -
Zamparini allitolag mar döntött arrol, hogy ki lesz a következö idenyben az edzö. Nagyon ugy tünik, hogy Sannino lesz a befuto.
Pioli vinni akarna Migliacciot Bologna-ba. -
Gabber, Cucmey - grazie! -
1. Ertekeld a 2011/12-es szezont a Palermo szemszögeböl 1-10-es skalan illetve par mondatban!
Három pont semmi több. Ennyi érthetetlen vezetői döntés és a fél csapat kiárusítása után ez a legtöbb mi adható.
2. Melyek voltak szerinted a vezetöseg/Zamparini/edzö helyes illetve rossz döntesei a szezon soran?
Voltak jók?? Legviccesebb most talán Panucci szerződtetése. Mit is csinált itt ő 1 hónapig?? Ja tudom már. Felvette a fizetését.
8-10 helyre
4. Hogyan ertekelned az ideny soran "elfogyasztott" 3 edzö (Pioli, Mangia, Mutti) munkajat?
Piolit szinte még dolgozni se láttam nálunk már menesztették is. Mangia ennyit tud, Muttitól azért többet vártam volna annál hogy a kiesés szélére vezeti a csapatot.
5. Ha Muttit nem marasztaljak a következö idenyre, kit latnal szivesen a kispadon?
Delio Rossi-t. Ismeri már az itteni viszonyokat és eredményes volt a csapattal néhány botlástól eltekintve.
6. A szezon soran nyujtott teljesitmenye alapjan kivel voltal elegedett illetve kivel elegedetlen a jatekosok közül?
Miccolival teljesen. Biztam benne akkor is amikor kevésbé ment neki a szekér és lám meghálálta a bizalmam. Migliaccio-t, Silvestre-t, Balzaretti-t emelném még ki. Negatívumokat nem akarok említeni mert sok lenne.
Budan, Viviano, Munoz, Ilicic(a mostani formája alapján)
Őszintén megmondom pár éve már az olasz játékos piacot sem figyelem. Hülyeséget nem akarok mondani okosságot meg nem tudok. 2-3 érett játékos mellé kb ugyanennyi fiatal tehetséget kellene szerződtetni.
Inkább negatívok voltak de ezeket felejtsük el....
Elmegyek Catania drukkernek ha nem... :DD
+ 1. Milyen szereplest varsz az EB-n az olasz valogatott reszeröl?
Nem sok jót. De majd meglátjuk a vak is azt mondta. :DD -
Hunor88 #25989 Munoz is maradjon? :) -
Négyes pont a skálán. Deliobá lelépése után nem is csodáltam, hogy megzuhantunk. Minden csapat életében eljön a hullámvölgy, minekünk most volt ez.
Egyik sem. :)
8-9.
Mind3 vészmegoldás volt, alapjában véve mindegyik hozta az, amit vártam.
Delióbá, Zeman.
Mindenkivel elégedett voltam.
Viviánó, Bertolo, Aguirregaray, Álvarez, Budan VISZLÁT!
Annyira ne szaladjunk még előre.
Sem pozitív, sem negatív nem volt.
Igen
+ 1. Milyen szereplest varsz az EB-n az olasz valogatott reszeröl? -
Sracok, most, hogy lassan vege a szezonnak, tervezek egy evertekelöt a blog szamara.
Aki Palermo-szurkolonak erzi magat, es van kedve valaszolni az alabbi kerdesekre, azoktol varom a valaszokat itt majus 15ig.
+ 1. Milyen szereplest varsz az EB-n az olasz valogatott reszeröl? -
-
Az nem ebbe a fórumba tartozik és úgy általában még a focihoz sincs semmi köze :D -
Meselj meg, mivel produkaltad Magad eddig a csajok elött?:)) -
Ja. Mi olyan vicces ezen? Amúgy füves pálya volt és sosem csúszkáltam. :-) -
Utolso mondat...:))) Es az ilyen golok utan remelem terden csusztal a csajok ele az aszfalton..;)) -
Most mér? Ennyire szarul tudom a les szabályt? :-/ -
Hunor88 #25980 Ebből a szemszögből érdekes. :) -
Na, a röhögestöl most lefordultam a szekröl..:)))) -
En is elgondolkoztam ezen, mikor lattam a golörömet.. Nekem konkretan az jutott rola eszembe, hogy Silvestre mar most jobban kötödik Palermo-hoz, mint amennyire valaha is kötödött Catania-hoz. Az, hogy a kiforditott mezet mutatta, azzal meg a csapatot eltette, es nem sajat magat, hogy a 3ast mutogatja, mint olyan sokan. Szoval en ezt magyaraztam bele..:))) -
szerintem nem volt les. nem úgy van a szabály hogyha valamelyik testrésze amivel gólt szerezhet a játékos az egy vonalban van a védővel az nem les??
Amúgy tényleg hatalmas volt a 3. gól. Mikor még fociztam akkor szoktam ilyen gólokat rúgni ha sok csaj nézte a meccset. :DDD -
Hunor88 #25976 Semmi :D Épp ezért jó
-
és abba mi volt a lényeg? XD
-
Hunor88 #25974 Kemény volt az utolsó gól. Főleg a gólöröm tetszett:D Mutatta a kifordított mez hátulját... -
Hunor88 #25973 Látjátok!!!!! Munoz nem kezd és kaptok 4-et. Mutti szerintem betonkezdővé teszi őt... :D -
sztem is elfért volna a keretben :) -
Azert Miccoli megis csak Di Nastale utan a 2. legjobb olasz csatar.. Idiota Prandelli meg inkabb viszi az EB-re az ilyen Cassano meg Matri feleket... Pazzini-röl nem is beszelve.. -
összkép: http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/ -
mekkora gólok geciiii :D -
Összefoglalo
Azert a Chievo elsö goljanal Pisano kezezeseert befujni a tizit eleg komolytalan...
Persze hozzateszem, hogy Fabrizio 3. goljanal egyertelmü les volt. Ennek ellenere az a gol, az rendesen odabasz.
NO FABRI, NO PARTY..:))) -
Hunor88 #25967 Nem láttam a meccset, de ez miiiiiiii volt? :D
Nem baj, így egyikünknek sem lett igaza. Jó kis barátságos döntetlen.
Kapura lövés:
19-12 :))))))))))
Uribe, ő a kedvencem, nyomott is nektek egy gólt :) -
Azert ez eleg kemeny... Kivancsi vagyok az összefoglalora.. De otthon 4golt kapni.. -
finom kis meccs volt ez, az inter palermo 4-4-re emlékeztet :D -
még nincs vége xd -
Talán mégse kapunk ki. :-D -
4-4 oké :D -
Sok a gól. Csak az a baj hogy kikapunk. -
én nem nézem, majd sz összefoglalót :D -
Azt a kurva mekkora gól. -
lassan vizilabda lesz XD