Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
"Igazán boldog vagyok, Palermóban remekül érzem magam, mint ahogyan azt mondtam már korábban is.
Mindig is csak ezekben a színekben gondolkodtam, az egyetlen igazi vágyam az volt, hogy maradhassak." - nyilatkozta a 21 éves uruguayi a szerzõdéshosszabbítás bejelentése után.
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
"Mindig is az efféle döntések ellen voltam, de az is igaz, hogy amikor bármiféle hasonló tragédia történik Olaszországban, minden és mindenki gyászba borul.
Így aztán érthetõ, hogy ez alkalommal is hasonló döntés született.
Ahogyan én látom, logikusabb lépés lett volna folytatni és eképpen tisztelegni személye elõtt, mint mindent felfüggeszteni." - összegezte véleményét a Presidente.
Olaszország mellett a spanyol futball is lerótta tiszteletét, a La Liga mérkõzései egyperces gyászszünettel kezdõdtek, valamint a játékosok fekete karszalaggal adóztak a labdarúgó emlékének.
Aztán, hogy kedveskedjenek a szurkolóknak bebetonzhatnák az Acquah, Bertolo, Barreto, Budan négyest a kezdõbe.
Ja hogy ez már megtörtént??
FORzA PALeRMO
"Mutti jo munkat vegez, es rendszeresen egyeztet Panucci-val. Nagyon jol tudnak együttmüködni. Hogy marad-e Mutti a következö evre? Miert ne? Jol vegzi a dolgat, es abszolut nem szolgalt ra, hogy elhagyja a csapatot. Capello? Kacsa."
Könyörgöm, jöjjenek mar az arabok, a szenilis venemberek meg költözzenek be a nyugdijasotthonba..
http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/
A Palermo labdarúgócsapatának elnöke, Maurizio Zamparini cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint Fabio Capello ülhet le a szicíliaiak kispadjára.
Az angol válogatottól februárban távozó Capello jó barátságot ápol Christian Panuccival, aki március közepe óta a Palermo sportigazgatójaként tevékenykedik, és az olasz média szerint nem lenne meglepõ, ha korábbi edzõjét a csapathoz tudná csábítani. Zamparini szerint azonban erre nincs sok esély.
Hirdetés
„Ebben a korban neki már teljesen nyilvánvaló és érthetõ célja van: egy olyan szerzõdéshez jutni, amely a hírnevéhez és az értékeihez méltó – nyilatkozta Zamparini a Mediagolnak. – A Palermo ilyet nem tud neki ajánlani. Talán idejöhetne, de Olaszországban az edzõk sokkal kevesebbet keresnek, mint például Kínában vagy Oroszországban, ahol szerintem végül kiköt majd. Ezek a hírek természetesen nagyon fellelkesíti a szurkolókat, én viszont nem akarom becsapni õket.”
én erre adom a voksom 😄 😄 😄
MINDÖRÖKKé MUTTI
FORzA PALeRMO
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/
Miccoli pedig átvehetné az edzõséget és úgy dolgozna mindenki mint a kisangyal.
FORzA PALeRMO
"A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini azonnali hatállyal felfügesztette állásából Bortolo Mutti edzõt. Az ok, a csapat gyenge szereplése és lélektelen játéka."
Ámen...
FORzA PALeRMO
Mehmeti még a padon sincs 😞 Vazquez van. Mennyi az esélye, hogy õ áll be?