Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegeace
utána lestem már az elõéletének 😊 mintha zsinóron
Amauri

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
hát ilyet tutinem 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hegeace
ijet Lucarelli nem csinál 😛 jól jártatok vele

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDdddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hegeace
thx. nagyon nagy papír 😄

gabber_saviola
pavancsoljon -.-

Hegeace
azt megköszönöm 😊

gabber_saviola
máris linkelem 😛

Hegeace
<#worship><#worship><#worship>
aza csele nincs meg amikor elmenne két ember között de csak leteríteni tuggyák?

gabber_saviola
Amauri varázsol:

Cucmey
9 pontot kapott mindhárom sportújságtol Amauri. Ez rendkívül magas. Nem is tudom mikor meg kinél láttam ilyet utoljára. Egyébként teljesen megérdemli.

Cucmey
Én mindig is szerettem. Nagyon sajnáltam mikor elment. És nagyon örültem mikor visszajött. 😄 És most is bizonyítja hogy kiváló edzõ.

Cucmey
Tudod sok volt a herce hurca hogy jön vagy nem aztán amikor jött emiatt a sok szarakodás miatt már unszimpi lett nekem kicsit de mára ez teljesen megváltozott. Ha õ nem lett volna tegnap tök simán kikapunk. 2 gól + egy egészen gyönyörü gólpassz. Ilyen pontosan külsõvel odarakni valaki elé a labdát... Az ilyen jelenetekért imádom a focit. 😊))

jbal
a sport tv-n ajánlóba Atalanta-Milan-t mutattak de a honlapjukon
ÉLÕ 14:45 Labdarúgás. Palermo-Sampdoria, olasz bajnokság, 10. forduló (élõ)

gyors juzerbár , akinek kéne 😊

gabber_saviola
elég sokat tett azért, hogy Én szeressem 😛

The Sopranos
😊 Hát... De megszeretem, ha majd csillog egy érem a nyakban... 😛

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
emlékszem mikor kiderült, hogy Lucarelli nem jön és helyette Amauri, hát tudtam, hogy jó pléja meg minden, de mostmár tudom, hogy jobban jártunk vele. Avanti Amauri 😊

gabber_saviola
szevasz

Te nagyon nem szereted Guidolint 😛

Cucmey
Nagyon nagy örömet okoztak ma nekem. 😄DDD
Amauri óriási volt ma.
Talán jobban örülök ennek a sikernek mint a Milan elleninek.
Igaz ami igaz, szerencse kellett hogy megnyerjük a meccset és a Fio is megérdemelte volna ha nyer. A szerencse forgandó... Biztos vagyok benne hogy lesz még olyan meccsünk ahol mi átkozzuk a szerencsénket. Mellesleg az öngól elég nagy balszerencse volt...

The Sopranos
Helló!
Jó meccs volt és izgalmas! 1:1-nél szidtam Guidolint, bevallom. Nem értettem, hogy minek kell beállni védekezni... Õszinte leszek... Szerintem hatalmas szerencse kellett, hogy elhozzuk a 3 pontot. A FIO legalább ugyanannyira megérdemelte volna a gyõzelmet mint mi...

Szerintem lesz ez még könnyebb is!

4EVER PALERMO

FORzA PALeRMO

gabber_saviola

Fyrex
nagyon nagy grat, ez fontos gyõzelem<#worship><#worship><#worship>

(nem hiába fosott annyira Gábor, de végülis csak megvan 😊)

Avanti Crociati!

Fyrex
nagyon nagy grat, ez fontos gyõzelem<#worship><#worship><#worship>

(nem hiába fosott annyira Gábor, de végülis csak megvan 😊)

Avanti Crociati!

bmffm856
lehet...nem tudom...elég sok bajom van mostanság, és akkor még egy ilyen vereség is...hát...lehet -és talán nem is csoda- hogy kiakadok rajta...:/

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
így bizony habzott 😛
kicsit Peti vs. Juventus topik feelingje volt 😄dddddd

bmffm856
habzott a szám néminemû túlzás és a megintet sem értem...de gratulálok mégegyszer fenntartva azt, hogy szerintem nem érdemeltétek meg, de akárcsak az élet, a foci is igazságtalan tud lenni alkalomadtán...bocs ha valakit megbántottam, nem volt szándékos.

gabber_saviola
gratuláció az szép volt. Antifociról meg annyit, hogy támadtunk elégsokat, ezért nem nevezném produkciónkat annak.

Amúgy meg láttam, hogy megint habzott a szád a Fio topikban 😄dddddddddd

Zsolti9014
Gratulálok

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
szépjóestét mindenkinek, és gratulálok az egész csapatnak, mert csodálatos élményt szereztek nekem. SEMPRE PALERMO!

sörözõben néztem pár haverral a Fio-Palermót, hát csináltunk egy kis hangulatot :ASdadasdasd

Mor3llo
nagy meccs volt, gratula 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

rosagirl
Odáig van igazad, hogy 0:1 után csúnyán beálltunk, az egyenlítés után rögtön látványosan feljavult a támadójátékunk, egészen a félidõ végig. Szerintem Guidolin is azt mondhatta a szünetben, hogy aktívabbnak kell lennünk, csakhát a második félidõben annyira nyomtatok, hogy egyszerûen nem tudtunk kijönni. Nem volt véletlen a Guana - Di Michele csere, szerintem ezen a ponton már inkább õrizni akartuk az egy pontot (talán sikerül egy kontra és nyerhetünk, de ki semmiképpen ne kapjunk alapon). Amit itt játszottunk, nevezheted antifocinak, de szvsz nem mi akartuk, hanem ti kényszerítettétek ránk. Nem mindegy...
A védelemben voltak megingásaink, de többé-kevésbé kibírták a nyomást, úgyhogy nem panaszkodom. Voltak igen komoly helyzeteink, Amauri extra teljesítmény nyújtott ma, pedig az elején annyira faragtátok, hogy azt hittem elveszti a kedvét. Nem tagadom, kis szerencsével, de semmiképpen nem érdemtelenül nyertünk, a ti szemszögetekbõl nézve a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Jó meccs volt, legyen még sok ilyen, de persze mindig nyerjünk mi :-) Forza Palermo!!!!!!

bmffm856
Úgyérzem illendõ gratulálnom. De a dologhoz hozzátartozik, hogy rémesen undorító antifocival nyertetek. Ezt az õszinteségem nem állná meg hogy le ne írjam. Ettõl függetlenül gratulálok.

Hegeace
LEGJOBB meccs amit régóta láttam!!!!! Hatalmas grat acsapatnak!!!!

fernando torres
nagyon jól összeállt a Palermo le kalappal..

fernando torres
te jó ég Amauri mit mûvelt..(Y)(Y)

basszus, mekkora meccseket nyomtok 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
2:3 Amauri megint az igen jó kis második félidõ lett 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Úristen 😄
3-2 Amauri 90'

[b2-2[/b]

Hegeace
AMAURI 1-2!!!

Hegeace
huhh Fontana nagyott fogott

Hegeace
nagyon nyom a fio ... 😞 AVANTI PALERMO!!!

Hegeace
amauri szépen szivatta a fio hátvédeket

Hegeace
1-1 és Amauri kapufa 😞 de azért jó a meccs 😄

Fyrex
22' Fiorentina 0 - 1 Palermo

Avanti Crociati!

Fyrex
AVANTI VAN!!!!

Avanti Crociati!

Matthewpamer
a jobbik nyert ;]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Cucmey
Na mi van emberek?? Mindjá kezdõdik a meccs!! Én megyek is mert a nagy tv-n fogom nézni. 😊)

Cucmey
Hát ez nem jött be. <#idiota>
Amugy jó kis meccs volt ez a Milanoi derbi csak az a baj hogy az a csapat nyert amelyiknek nem kellett volna.