Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amauri
Heló szia remélem hogy vagy
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

aza csele nincs meg amikor elmenne két ember között de csak leteríteni tuggyák?
Heló szia remélem hogy vagy
ÉLÕ 14:45 Labdarúgás. Palermo-Sampdoria, olasz bajnokság, 10. forduló (élõ)
gyors juzerbár , akinek kéne 😊
Te nagyon nem szereted Guidolint 😛
Amauri óriási volt ma.
Talán jobban örülök ennek a sikernek mint a Milan elleninek.
Igaz ami igaz, szerencse kellett hogy megnyerjük a meccset és a Fio is megérdemelte volna ha nyer. A szerencse forgandó... Biztos vagyok benne hogy lesz még olyan meccsünk ahol mi átkozzuk a szerencsénket. Mellesleg az öngól elég nagy balszerencse volt...
Jó meccs volt és izgalmas! 1:1-nél szidtam Guidolint, bevallom. Nem értettem, hogy minek kell beállni védekezni... Õszinte leszek... Szerintem hatalmas szerencse kellett, hogy elhozzuk a 3 pontot. A FIO legalább ugyanannyira megérdemelte volna a gyõzelmet mint mi...
Szerintem lesz ez még könnyebb is!
4EVER PALERMO
FORzA PALeRMO

(nem hiába fosott annyira Gábor, de végülis csak megvan 😊)
Avanti Crociati!
(nem hiába fosott annyira Gábor, de végülis csak megvan 😊)
Avanti Crociati!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
kicsit Peti vs. Juventus topik feelingje volt 😄dddddd
Amúgy meg láttam, hogy megint habzott a szád a Fio topikban 😄dddddddddd
sörözõben néztem pár haverral a Fio-Palermót, hát csináltunk egy kis hangulatot :ASdadasdasd
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A védelemben voltak megingásaink, de többé-kevésbé kibírták a nyomást, úgyhogy nem panaszkodom. Voltak igen komoly helyzeteink, Amauri extra teljesítmény nyújtott ma, pedig az elején annyira faragtátok, hogy azt hittem elveszti a kedvét. Nem tagadom, kis szerencsével, de semmiképpen nem érdemtelenül nyertünk, a ti szemszögetekbõl nézve a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Jó meccs volt, legyen még sok ilyen, de persze mindig nyerjünk mi :-) Forza Palermo!!!!!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
3-2 Amauri 90'
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!