Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegeace
Megis találtam:

Az útlevél-ügy folytatódik
2001. Június 15. 09:53

Az Inter Milan uruguayi csatára, Alvaro Recoba két éves eltiltás elé néz, amiért hamis útlevéllel próbált meg érvényesülni. A klub nem veszti el pontjait, de hozzájuk sem volt sokkal jobb Carlo Porceddu ügyész. Indítványában 3 milliárd líra megfizetésére kötelezi a klubot, valamint a technikai igazgató, Lele Oriali, a klub másik tisztségviselõje, Rinaldo Ghelfi és az AS Roma sportigazgatója, Franco Baldini ellen is két éves eltiltást javasol. A döntés meghozatala hétfõre vagy keddre várható. A két éves eltiltás nagy csapás lenne a csapat számára, akik további négy évre szerzõdtették az uruguayi játékost. Az ügyész a többi útlevél-ügyben sem indítványozta a pontok levonását, inkább a játékosok és a tisztségviselõk felfüggesztését, és pénzbüntetés kirovását ajánlotta. Így a Roma brazil játékosának, Fabio Juniornak és az argentin csatárnak, Gustavo Barteltnek szintén két éves eltiltást javasolt, a klubnak pedig 1 milliárd lírás büntetést. Az AC Milan brazil kapusa, Dida szintén 2003-ig lesz felfüggesztve, ha Porceddun múlik, a három fiatal Sampdoria játékos viszont megúszhatja egy szezonra szóló felfüggesztéssel. A többi ügy meghallgatására késõbb kerül sor. Recoba 1997-ben csatlakozott az Interhez, és nem EU játékosként kezelték, mivel csak uruguayi útlevele volt. A nagyszámú nem EU játékosok miatt Recobát „kikölcsönözték” a Velencének 1999-ben, ahonnan az év szeptemberében már olasz útlevéllel tért vissza.

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
:ASdasdasdasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hegeace
Amikor a Romával leixeltünk (Zebina uccsó percben egyenlített még a másik oldalon) azon a héten olyan karót kaptam irodalomból mert elfelejtettem megtanulni 1 kibaxott verset... Ez az egy megmaratt bennem mélyen, nagyon mélyen

gabber_saviola
:ASdsadsadasdasdasasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Ez érdekes... 😄DDD

Hegeace
jó ez így... én Juvéval vok így. 1. juventínós évemben az iskolai teljesítményemre is hatással volt a Juventus játéka. Ha nyertünk akkor jó jegyeket kaptam és jó dolgok történetek velem, ha nem akkor...

Sysfox
Valamit mindig lehet találni, ha nagyon akarnak. 😄

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDdddddd

jó Én ilyen csõlátású Palermo fan vagyok ám 😄dddddd

Hegeace
CM 01/02bõl hallottam róla :ASD

gabber_saviola
száni ^^

Hegeace
Útlevél hamisítás volt az uniótlansága miatt.11 hónapos eltiltás, és nem hiszem h Recoba találta ki h meghamisítja a saját útleveleét...

Cucmey
Milan meg az Inter meg reményeim szerint egymást fogják kinyírni egy 0-0ás döntetlennel. 😄DDDD

gabber_saviola
mivolt?

Cucmey
Lazio, Milan meg a Fio nekünk nem fognak sok vizet zavarni. Milan még gólt se tud rugni mióta elment Seva.

Cucmey
Legalább a Juve mostmár így fel fog jutni biztosan. Én szurkolok nekik. 😊

Hegeace
a Recoba eset is bizonyítja hogy lehetne mit találni...

gabber_saviola
jaja egyedül a Juventus aki megérdemelte az enyhítést, mert velük már akkor kib@sztak, amikor egyedül Õket sorolták vissza a Serie B-be. Az ilyen szõrmés Lazio, Fio, Milan semmiképp sem, de Én még körülnéznék az Interéknél is.

Hegeace
Néztem h a fiorentina a pontlevonások nélkül ott lenne a nyakatokba. de azok a pontlevonások vannak szal ez a gondolatmenet csak elméleti síkon mûxik

Cucmey
Mondjuk egyik csapat se fog még a közelünkbe se érni ezek közül ugyhogy nem tom mér idegeskedek. 😄DDDDD

Hegeace
<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

Cucmey
A Juventustól nem. De a Fionak meg a Lazionak nem kellett volna vissza adni pontokat.

Hegeace
kitõl sajnálod ennyre a pontokat?

Cucmey
Aha látom csak nem hiszem el!!!! <#boxer>
A franc egye meg õket!!!! <#violent>

Hegeace
ennyi pontot kaptak vissza akiktõl levontak, tom h nem tõlem kérdezted... :ASD

Cucmey
ez meg mi?????????????????

Cucmey
Na holnap mégse kell dolgoznom ugyhogy tudom nézni a meccset. 😄DD

Hegeace
hátha jót tesz a vasrnapi meccsnek mert most fellélegeztek ott 1 kicsit és most amit odaadtak pontokat nekik azt el is hagyják 😊

gabber_saviola

Sysfox
Az rendben, nem erre gondoltam.

Hanem arra, hogy a Palermo jelenleg vezeti a Serie A-t. Feltételezem, hogy megakarják nyerni a pontvadászatot. Ha ezt szeretnék, akkor bárki ellen is lépnek pályára, mindenképpen a gyõzelem reményében kell ezt tenniük.

gabber_saviola
Toszkánia támadunk 😄DDddddd

gabber_saviola
:ASdasdasdasdasdasdasdasdadsasd

5w0rdf15h
hja kaptok egy ötöst de azért majd nem sírtok majd ugye? 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
😄DDdddddddddddddddddd

nah azért feladni nem fogjuk 😛
AVANTI PALERMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem kell félni, nem fog fájni <#idiota>

Hegeace
fiorentina pontlevonások nélkül ott virítana a 3. helyen...

Sysfox
Palermo az éllovas... Miért kellene félni bárkitõl is?

gabber_saviola
😄DDdddddddd

<#puszi><#wave>

rosagirl
<#law> Nem lesz egy sétagalopp, de így akkor sem szabad hozzáállni Fõnök!
Én tutira nézem :-)

Cucmey
Szerintem meglesz a meccs.
Ha tehetném én nézném. 😞((

gabber_saviola
:-(

lehet, hogy Én is jobban járnék, ha nem nézném, mert nagyon f*sok a Fiotól

Zsolti9014
B@sszus, nem látom a meccset vasárnap. 😞

Hajrá Magyarország!

Cucmey
Nagyobb csapatok ellen mindig összeszedjük magunkat. Mint pl a Milan ellen. Azon a meccsen egy szavam nem volt a védelemre. Sõt...

gabber_saviola
Fio ellen ez kevés lesz, remélem javul valamit a védelem 😊

Cucmey
Akkor viszont a védelem megint nem volt a helyzet magaslatán.

Fyrex
elismerésem, gratulálok a gyõzelemhez<#worship><#worship>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
azt mondanám, hogy neki köszönhetjük a gyõzelmet.

Gazie Alberto!

Cucmey
Fontana nagyon magas pontokat kapott az olasz sportújságoktól.
Ugylátszik megint volt védeni valója.

gabber_saviola

Palermo - Messina 2 - 1

videó: ITT

gabber_saviola

gabber_saviola

imádnak ezek minket 😛