Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Gyerekek, ha igy jatszotok, nem nagyon lesz meg dontetelen sem, nemhogy forditas. Legfeljebb olasz -aangol forditas. Bocsi a viccert.<#vigyor2> Nem olyan eros ez a Newcastle, de ahogy nezem a meccset, a Palermo sem jobb. A West Ham elleni meccsen sokkal jobban jatszottatok.

A Newcastle mostansag tenyleg nincs formaban, a bajnoksagban is gyengelkednek.

Atesz89
Forza Palermo!!
Remélem fordítotok

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

gabber_saviola
nem baj srácok, az X-ért játszunk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
0-1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hegeace
lehet ha gép és tv nem egyeztethetõ össze...

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
jaj most látom, hogy Bovo már a kispadon <#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola

PALERMO (4-4-1-1): 12 Fontana; 16 Cassani, 43 Barzagli, 15 Dellafiore, 26 Pisano; 22 Munari, 14 Guana, 18 Parravicini, 4 Tedesco; 90 Brienza; 10 Caracciolo.
A disposizione: 20 Sirigu, 2 Zaccardo, 3 Bovo, 17 Di Michele, 21 Biava, 23 Bresciano, 30 Simplicio.
Allenatore: Francesco Guidolin.

NEWCASTLE (4-3-2-1): 40 Krul; 27 Taylor, 19 Bramble, 18 Moore, 26 Ramage; 22 Butt, 14 N’Zogbia, 16 Milner; 4 Solano, 5 Emre; 7 Luque.
A disposizione: 12 Harper, 20 Sibierski, 32 Huntington, 34 Bernard, 35 Pattison, 39 Carroll, 54 Troisi.
Allenatore: Glenn Roeder.

Arbitro: Jaroslav Jara (Repubblica Ceca).

gabber_saviola
amúgy megint csak 2-en vagyunk, hol a többi Palermós ilyenkor? 😊

gabber_saviola
szerintem semmi, csak azt hiszik az angolkák, hogy Õk sz@rták a focit 😛

Cucmey
Hát le. Amugy az nem valami gazdasági újság?? Mi a f*sz köze van annak a focihoz????? <#levele><#violent>

gabber_saviola
lenéznek nem gyengén. merda angolkák 😊

Cucmey
Te is ezt gondolod. Marhára felháborodtam. <#gun><#violent><#boxer><#violent><#violent>

gabber_saviola
elég jó a Palermo "B" 😄ddddddd

Cucmey
mi az a Financial Times vagy mi????????

gabber_saviola
mi bunkók az angolka újságok 😄DDDddddddddddddd

gabber_saviola
fu azt hittem hogy a komi nem jön ki a lúke-Cara összehasonlításból 😊

gabber_saviola
AVANTI PALERMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Cucmey
Fülöp Laci össze vissza beszél. heheheeheehhehhhe 😄DDD

Cucmey
Na nézzétek a meccset!! 😄DD

Hegeace
lol :ASDSAD_A_SD_AS

gabber_saviola
címerben is Õ lenne 😄DDDdddddd

Hegeace
Mijen állat volna a kabalafigurátok? mert nekem nem jött le...

gabber_saviola
Ájmó meg 1 hónapig hacképtelen, mert a Fijósok lerúgták, köszönöm nekik 😞

Hegeace
nekünk meg végre nem ijen bumsong féleforma ebrkével kell jáccanunk :SD

gabber_saviola
annyira nem vagyok letörve, mert Cassani méltó utód lesz és így Barzagli mégsem a lálikhoz megy

gabber_saviola
nah Barzagli 99% , hogy jövõre Juvés lesz hozzánk meg jön cserébe 10 milla angol font.

Hegeace
thx, akkor megteszem xbe.

gabber_saviola
PALERMO (4-4-1-1): Fontana; Zaccardo, Dellafiore, Barzagli (Bovo), Pisano; Munari, Parravicini, Guana, Tedesco; Brienza; Caracciolo.

NEWCASTLE (4-4-2): Harper; Taylor, Bramble, Moore, Ramage; Solano, Butt, N’Zgobia, Sibierski; Milner, Luque.
A disposizione: Krul, Emre, Troisi, Carroll, Huntington, Pattison, O’Brien.

meccsrejárásban ez benne van...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hegeace
Holnapi várható felállásról van hír?

gabber_saviola
lapozzunk mostmár kisbarátom, ez a topik nem a haverodról szól 😛

hunbasser
nem túlozta el,mert természetesen költött belõle mindig,és azért fedeznie kellett a repülõjegyet,a szállást,kaját,meg gondolom még millió múzeumba is elment,de mind1
azért nagy önbizalommal vágott neki,azt mondta,h a palermo rongyosra lesz verve... -.- én azért sajnálom

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
kb egy hónapja téma, Donadoni kezében a döntés

9csöves9
mit tudtok arról hogy Amauri olasz válogatott lehet a közeljövõben?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
mondjuk a 10 év akkor is hülyeség, az biztos ;D

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
össze lehet, de mondom, pl. egy tanulónak nem feltétlenül jön össze, aki dolgozik, annak persze hogy lazán megy.

Hajrá Magyarország!

Cucmey
Hát egy ilyenre 3 hónap alatt lazán össze lehet gyûjteni a pénzt.
De legyen luxus szálloda meg VIP jegy a meccsre akkor se kell rá 10 évig gyûjteni. Ezért mondom hogy hülyeség. 😄DDDDDD

Zsolti9014
megvan, Napoli elleni idegenbeli meccsre szervezték, már betelt jó elõre: 50 000 FT, 2 nap szállás Rómában, oda-vissza busz, + meccsbelépõ.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
pontosan nem tudom, de egy Juve meccsre két nap 50 ezer körül volt múltkor, ehhez jön még ugye 2 nap kajával + a költõpénz ebben nincs benne. Persze más, ha egy dolgozó ember, vagy egy tanuló gyûjti a pénzt.

Hajrá Magyarország!

Cucmey
Hát nem tudom... Mér mennyibe kerül egy ilyen 4 napos túra meccsel együtt??

Zsolti9014
nem feltétlenül hülyeség, ha most elkezdeném, lehet nekem is annyi ideig tartana (persze én nem Fio meccsre mennék, hanem Juve, Palermo, vagy Olaszország).

Hajrá Magyarország!

Cucmey
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Sport1 Rulez!! 😄DDDDD

Cucmey
Ez hülyeség hogy 10 évig gyûjtött rá.
Kicsit nagyon eltúlozta a haverod. 😄DD

Cucmey
Szerintem eddig is nagyon sokat tett le az asztalra!
Azt meg ne felejtsd el hogy Zamparinivel nagyon nagyon könnyen össze lehet veszni.

gabber_saviola
i.j.

nem egy Palermo elleni meccsre kellett volna kimenni 😛

jbal
ja amúgy most vasárnap Palermo-Sampdoria a Milan helyett jövõ vasárnap meg Torino-Palermo

hunbasser
nagy fiorentinás haverom kint volt a fio-palermon...10 évig gyûjtött egy firenzei kiruccanásra,ez magába foglalt 4 firenzei napot,és a fõ célt,a meccset.szegény gyerek erre várt és gyûjtött 10 évig,most meg elbasztátok a kedvét,szégyeljétek magatokat :\
de legalább találkozott Tonival,kért tõle aláírást,meg le is fényképezte(vagy talán vele van lefényképezve,nem tudom)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pff..van már 😛 lásd gabber.tvn.hu

ReaL MaDRid x siempre

rosagirl
És spec. nagyon nem szerettem, amikor elment, méghogy nem tud többet kihozni a csapatból, meg Monaco így-úgy, aztán hogy-hogynem mégiscsak tud békülni és újra leülni a kiba' jó csapatunk padjára. Nem mondom, hogy utálom, de nálam alap, hogy idén le kell tennie valamit az asztalra, hogy újra visszanyerje a bizalmamat.

fernando torres
annyira jó ez a Dinho ..akarom mondani Amauri