Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
ezt hova írta?:o

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
miszter barszelóna, na de Torresz😊

MrBarcelona
2006-11-12 17:17:15 #1

Már a Serie B-ben is imádtam õket, nagyon üt a rózsaszín dressz...😊 Forza Palermo!!! De sajnos idõ kérdése és kipukkadnak, hiába a kiválóbbnál kiválóbb igazolások: Amauri, Bresciano, Di Michele... sajnos el fognak fogyni! De akkor remélem játszani fog a kedvenc olasz játékosom: Brienza -õ is van olyan jó mint ezek!!!

neked is ajánlom a #14547-et 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

izzzssss kokemény vaty 😊

gabber_saviola
"mi ez? átlépnél rajtam ? -te nem lépsz át rajtam fiam, én lépek át rajtad" 😄Ddddddddddddd

/Donnie Brasco/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

de utálom ezeket a redvás számtek órákat 😊

de nembaj már csak 1 van vissza

jah ha munkanélküli leszek légyszíves ajánlj be a oda ahova dogzol 😄

😄DDDDDDDDDDDDD haggyadmármagad -_-

gabber_saviola
meghívtalak a családomhoz, békében leültettelek az asztalomhoz és erre ez a hála? sajnálom télyleg a kedvenc lovadat :ASDadasdadsasdasdasd

gabber_saviola
igen igaz lenne, ha nem Simplyik, Amaurik, Corinik, Ájmók, Bresciánók, Zaccardók, Barzaglik és Di Michelék rohangálnának csapatunkban akkor én is azt mondanám, hogy fellángolás, de a "Palermói csodán" látszik, hogy nem a véletlen mûve 😛

jah és má megint hülyeségeket beszész 😛

(elõre a köv. kommentedre)

mivel még tõlem nem kérdezted 😄

azért mondják/juk, mert a Palermo elvileg kiscsapat és majdnem minden kisebb csapatnak vannak fellángolásai most mondok egy példát gondolom német focit nem nézel pl. Wolfsburg pár évvel ezelõtt ugyanezt csijálta mint ti de õk a közepe/vége fele kifulladtak és a nagy bayor müntyhen simán nyerte a bajnokságot

ez volt most a pompey-al is a premiership-ben de õk most már elkezdtek sajna lefele csuszni

Renzo Barbira meg felfog robbani akkor gólokat fogunk lõni 😄 😄

gabber_saviola
Renzo Barberában már elpicsáztunk titeket tavaly, remélem idén is megismétlõdik 😛

birom ezt a "Palermo kifog fulladni" vagy "ki durranni" dumákat, de hogy miért mondják, azt megmagyarzni senki nem tudja 😄DDDDddddddddddddd

kérsz egy Szicíliai nyakkendõt? :ASDadasdasdasdasd

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

nagyon kíváncsi vagyok én arra a Palermo - Inter meccsre 😊

nagyon remélem hogy egy jó meccset látunk a jobb gyõzelmével (inter😛)

Mr.Szicília 😊

nem leszünk mi soha merda-k mert a Palermo kifog fulladni (remélem) 😄

gabber_saviola
hát nem semmi, ahogy toljátok. Avanti Sicilia 😄ddddddddddddd

gabber_saviola
hát már a Serie B-ben éreztem, hogy kinek kell szurkolni a jövõben 😛

ha Palermóban nemsokára kimondják, hogy merda lesz az Inter, akkor kezdõdik ám az erezd el a hajam szindróma :ASDasdasdasdasdasasd

jajj Gábor, krat a csapatodnak de nem leszünk így joban 😛

Tono34
Még 1-2 évig megnyerhetitek, utánna majd mi jövünk 😊
(Nem tartom túl valószínünek)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

5w0rdf15h
akkor jól nézd meg az elsõ helyet 😄 mer az már így is marad

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Tono34
Napot!

Mit látnak szemeim az 5. helyen. <#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola

gabber_saviola
az igen 😊

Cucmey
Kár hogy nyert az Inter. Na mindegy. Egyik munkatársam kinn volt a meccsen. Parma drukker. 😊

gabber_saviola

Volare Palermo!

gabber_saviola
csokolom 😛

Squadra PG V P S F S Pti
1 Palermo 11 9 0 2 26 15 27
2 Inter 11 8 3 0 24 13 27
3 Roma 11 7 2 2 19 8 23
5 Catania 11 4 4 3 16 17 16
5 Siena 11 4 5 2 12 10 16
6 Livorno 11 4 4 3 10 11 16
7 Atalanta 11 4 4 3 17 16 16
8 Empoli 11 3 6 2 11 9 15
9 Messina 11 3 5 3 15 15 14
10 Sampdoria 11 3 4 4 17 16 13
11 Udinese 11 3 4 4 10 12 13
12 Lazio 11 4 3 4 15 10 12
13 Cagliari 11 1 8 2 10 11 11
14 Parma 11 2 2 7 12 22 8
15 Torino 11 1 5 5 6 16 8
16 Milan 11 4 3 4 11 12 7
17 Ascoli 11 0 4 7 5 15 4
18 Fiorentina 11 6 0 5 18 13 3
19 Chievo 11 0 3 8 7 17 3
20 Reggina 11 4 3 4 12 15 0

Zsolti9014
grat 😄

Hajrá Magyarország!

The Sopranos
Micsoda meccs volt!!! GRAT a csapatnak... Még a végén megszeretem ezt a Guidolint...<#hehe> Di Michele volt szerintem a meccs embere! Jól nyomta... Remélem nem súlyos a sérülése!

Parma - Inter 1:1 30. perc... Maradhatna...

FORzA PALeRMO

5w0rdf15h
grat a csapatnak ismét szép gyõzelmet arattak 😊 aztán most hajrá Parma verjék el az intert

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

gabber_saviola

<#smile>

gabber_saviola
😄ddddddddddddd

gercse
ja, végülis,sokan szeretik odalent délen a juvét, egy barátságos x belefér 2x is 😄

gabber_saviola
Juventus az Amici 😛

gercse
tényleg, nem volt rossz 😄,de jövõre már egy másik torinói csapattal nem lesz ilyen könnyû dolgotok 😊

Cucmey
Az nem jó. 😞(((
Na majd késöbb jövök. 😊

gabber_saviola
bárkit könnyen megfog ez a Dél-Olasz csodálatos játék 😛

gabber_saviola
még 2-3 hét Ájmónak

gercse
remélem is, mert a színolasz inter ne akarjon bajnok lenni...,
még a végén Palermo drukker lesz belõlem..., majdnem végignéztem a meccset...de aztán mégse, más dolgom volt 😄

Cucmey
Diana mikorra épül fel?

gabber_saviola
Zamparini nyilatkozta, hogy 3 pléja jön télen, addig meg kitart az erõ

gercse
kiváncsi vagyok meddig maradtok ekkora formában, most már nem szabad lejjebb adni, nem kell szerénykedni sem, cél a scudetto

gabber_saviola
viszlát

hunbasser
nem

ReaL MaDRid x siempre

Hegeace
végülis télleg mind1 ha Palermó mecset adnak ^^

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
mondom sörözõ 😛

Cucmey
Örülök neki hogy valaki nem meglepestés csapatként kezelt minket meg hogy azért tartunk itt mert egy csomóan büntetést kaptak.
Ugyhogy a Tornyi úr nagyot nõtt a szememben. 😄D

Hegeace
árulnak töményt? mer ha igen akkor kocsma 😄DDDDDDDD

gabber_saviola
sörözõ az, nem kocsma :ASDasdasdasd

gabber_saviola
jaja Tornyinak minden tiszteletem, mert még az én seggem is nyálas lett 😄DDDdddddddddddd

Hegeace
grat a csapatnak!!!
megin kocsmába vótá? 😄DDD

jbal
nem a Forza a mindörökké?

Cucmey
Nagyon köszönöm mindenkinek a köszöntést.
Sajnos már öreg vagyok(24 éves)
Ez a mai gyõzelem szép szülinapi ajándék volt a csapatomtól. 😊)))))
Nagyon szépen játszottunk. Védelem, középpálya, támadók nagyon jók voltak.
Tornyi Barnabás szarrá dícsért minket! 😄DDD