Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
oké. ez úgyis nemsokára kiderül😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Akkor ezzel az unszimpatikus sráccal megy nyeretlenül haza az Inter a Renzo Barberából

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Grosso egy egynyári focista volt semmi több (sajnálom Én is nyugi)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ha valahova megy akkor az a szülõvárosa (Fizenze) vagy a Juve lesz, szal az Intered kilõve 😛

fsgh
nyugi ott lesz õ is^^

Ibrahimovic 1 meccset kapott
Nov. 14. 21:03 -Milano- Szokás szerint ma délután hozta meg az ítéleteit a Fegyelmi Bizottság. Zlatan Ibrahimovicot egy mérkõzésre szóló eltiltással sújtották mivel kétszer vétett a szabályok ellen ami miatt mind a két esetben megkapta a sárga lapját. A további szankciók:
1 mérkõzésre szóló eltiltást kapott még Federico Cossato (Chievo), Felipe Da Silva (Udinese), Eugenio Corini (Palermo) + 1.000€ büntetés mert csapatkapitányként kapott sárga lapot, Giuseppe Biava (Palermo), Matteo Contini (Parma), Alessandro Lucarelli (Reggina), Giacomo Tedesco (Reggina), Cristian Zapata Valencia (Udinese).
1.000€ büntetést kapott még a sárga lapja miatt Armando Pantanelli (Catania), még 500€-t kell fizetnie Sergio Volpinak (Sampdoria).
A kluboknak a következõ büntetések lettek kiszabva: 6.000€ a Catanianak és a Fiorentinának; 5.000€ a Palermonak; 3.000€ az Ascolinak, az Atalantának és a Parmanak; 2.500€ a Milannak és a Romanak még 1.500€ a Regginának és a Sampdoriának.
A hírt küldte: gaRRy

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄DDDDD

Hegeace
nkivétel erõsíti a szabályt 😛P

Heló szia remélem hogy vagy

😊

akkor Grosso lehet taddzsikisztani?!

Hegeace
áhh, az Inter sose igazolna olasz játékost...

Heló szia remélem hogy vagy

jo lesz az Interbe is 😛

Zsolti9014
úgyértem a játékos megér annyit.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
nincs mit 😄ddddddddd

9csöves9
25 mihály kurva sok a mai fociban,pláne a mi esetünkben

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
25 mihály az nem is sok érte! meg kell szereznünk (kösz hogy elengeded 😄)

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
hozzátok elengedem, de csak hozzátok és csak 25 mihályért ahogy Rino mondja 😛

9csöves9
télen biztos hogy nem,na de nyáron...<#ravasz1>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Palermo védõje Andrea Barzagli nem fog csapatot váltani sem a januári sem a nyári átigazolási szezonban, mivel Rino Foschi oda meg vissza van a játékosért, akinek ez nem tetszik az nyalja meg a hangszálamat, ennyi 😛

gabber_saviola
jah és Suazo kihagyja a Cagliari - Palermo összecsapaást 😊

gabber_saviola
kedves aranyos Zlatán tapsolása 2 meccses eltiltást érhet, sportbírók ma döntenek róla, így egyre valószínûbb, hogy kihagyja ellenünk a derbit 😊

gabber_saviola
kivágták az Ascoli vezetõedzõjét, Giuseppe Papadopulo lehet a befutó a megüresedett posztra. Avanti Papa

Cucmey
Elfelejtettem nézni. délután meg nem tudtam. 😞(

gabber_saviola
nah nemsoká jövünk az összefoglalóban 😛

Cucmey
Úgy látom az elkövetkezõ meccseinket mindet adja a sport tv. 😄DD
Ha már egyszer a tabella élén mi állunk akkor nincs más választás! 😄DD

gabber_saviola
nem megy ez ma nekem 😞

gabber_saviola
ámen 😛

Sempre Palermo

Cucmey
Irogattátok itt a kipukkadásról meg mindenféle baromságról. Engem nem érdekel!!! Az a lényeg hogy én mindig ezt a csapatot fogom szeretni!!

gercse
😄DDDD

gabber_saviola
nah csinálok egy Fontana Papa grafikát 😛

gercse
tehát marad a kapuban ha jól nyomja 😄

gabber_saviola
Agliardi fiatal még és rutintalan, Fonatna meg hátul iszonyat nagy rendet tud tenni a védõk között.

gercse
aham, kiváncsi leszek, hogy marad-e a kapuban...van rá esély?

gabber_saviola
Agliardi még mindig sérült 😞, de Fontana papa minõségi pótlás 😊

gercse
ez a Fontana már ki is szorította a másik kapust vagy az még mindig sérült?
csak mert 40 éves apóka jól véd 😄

gabber_saviola
remélem mostmár befejezted itt a flémkeltésed

jbal
én se vagyok palermós😄

gabber_saviola
Palermo - Torino
Il dopo partita: pagelle
Pagelle Ufficiali

Giocatore La Gazzetta dello Sport Corriere dello Sport Tutto Sport Media
C. Amauri 7,00 6,50 6,50 6,67
A. Barzagli 6,50 6,50 6,50 6,50
G. Biava 6,50 6,00 6,00 6,17
M. Bresciano 6,00 6,50 6,50 6,33
F. Brienza S.V. S.V. S.V. -
M. Cassani 6,50 6,50 6,00 6,33
E. Corini 7,00 7,50 7,00 7,17
P. Dellafiore S.V. S.V. S.V. -
D. Di Michele 7,00 8,00 7,50 7,50
A. Fontana 7,00 6,00 6,50 6,50
R. Guana 6,50 7,00 6,50 6,67
F. Simplicio 6,50 7,00 7,50 7,00
G. Tedesco 6,00 6,00 6,00 6,00
C. Zaccardo 6,50 6,50 6,00 6,33

hunbasser
ya,tehát akkor nem palermos nem is írhat?ahamm,értem

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
vannak kivételek, így igaz 😛

gercse
azért én néha(remélem inkább minden hétvégén) beírom a grat a csapatnak, jövõre találkozunk-ot , ha még nem is vagyok palermos 😄

gabber_saviola
ezt a Rosinát meg kell szerezni, remélem Zamparini is így gondolja 😊

gabber_saviola

Forza Kuró 😛

többi pikcsör

gabber_saviola
Kipukkadunk persze így igaz 😛
olyan játékosokkal "töltöttük" fel nyáron a keretet, akik a régi csapatukban meghatározó húzóemberek voltak, de kipukkadunk az tuti 😛

gabber_saviola
nem kell mindenkinek idejárni, mi itt egy összeszokott Palermót imádó csoport vagyunk, és ez így elég is nekünk, ennyi. Bárkit befogadunk, ha Palermós. viszlát

jbal
a Wolfsburggal is volt ilyen de én németországból inkább a Bochumot hoznám példának
Spanyolországból meg a Real Socidedadot

The Sopranos
A Nemzeti Sportban volt egy cikk, amiben a Palermóról is szóltak. Di Michele azt nyilatkozta, hogy nekik továbbra is a 4. hely megszerzése a cél.

Ha ilyen alázattal vannak a játékosok és az edzõk, szerintem nem kell félni a kipukkadástól...

FORZA PALERMO

FORzA PALeRMO

hunbasser
igen,minden luficsapat úgy ér el egy kvajó idényt,h összejön egy jó keret,egy jó trénerrel jó taktikával,és 1-1,5 évig kitûnõenn szerepelnek,után meg visszazuhannak a középmezõnybe.pár éve a deporral is ez volt,jelenleg a sevilla ilyen most spanyolországban

ezzel nem azt akarom mondani,h a Palermo zuhanjon vissza,csak szvsz nem fog tartani a bajnokság végéig a lendület

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mi bajod van velem?egy rossz szót nem szóltam

ReaL MaDRid x siempre

rosagirl
Látom jól elvagytok :-)
Hagyjad már Gabber, ki fogunk pukkadni és kész, de ha nem így lesz, az kinek is lesz kellemes meglepetés, hmmm? <#wink>

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#beka2>

gabber_saviola
enesó 😊