Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bestGP
ezzel az erõvel a ti "golkirajotok" meg pont egy volt kievós.. aztakkor mivan 😄

hüje vagy hamán szép nem!4

Cucmey
Röghögj az inter topicban ne itt. Nem sokáig lesztek ám ilyen mákosak.

kuglefang
Az a gól szokott a legrosszabbul esni amit Vibrahimovics rúg...
Ki és miért tudja kedvelni azt az embert? Mer az oké, hogy jól focizik, mondjuk kihez képest...De akkora majom, hogy a hányinger meg a gyomorsav önt el mikor pofákat vág

Matthewpamer
jah pedig sokkal jobbak voltatok 😞
:ASDasdasdasdasd

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

rosagirl
Gabber helyett is mondom: most húzzon el mindenki és hagyjon minket csendben gyászolni.
Teljesen megérdemelten gyert az Inter, nemtom mi volt velünk :-(
Az mindenesetre nyilvánvaló, hogy erõsíteni kell, mert Simlicio és (bármit is mond Várhidi) Di Michele hiánya ordító volt. Nem tudtunk labdát szerezni/tartani, borzalmas volt nézni. A középpályán ment el meccs. (Hozzátenném, Adriano és Ibrahimovics semmivel sem szabályosabb játékos, mint Amauri és Cara, mégha a faultarány mást is mutat, hmmm)
Nincs vész, mostantól legalább senki sem pakolja ránk többet a scudetto terhét, jövõre BL, köszönjük, viszólátás.

kuglefang
Hát nagy kár, hogy nem tudtátok megverni az Intert. Így most elsõsorban ránk a Rómára hárul át a befogásuk. Tök szimpatikus csapat pedig a Palermo, mondjuk annyira nem követtem, hogy mi folyik nállatok, de az összefoglalókban mindig elámultam a gólaitokon. Na mind1, sok sikert! Majd december 17-én találkozunk <#vigyor2>

---------------------Forza Grande Roma!------------------

Cucmey
Szopjon hanyatt ez a mákos köcsög társaság a buzi nagyképü ibrahimoviccsal az élen! Rosetti meg akassza fel magát a legelsõ villanyoszlopra amiért az internek fújt.

<#idiota>

REAL MADRID

gercse
és két volt juvés lõtte a gólt...ó hogy...
sz.r ez így

de ami tuti hogy téged is leolt ezért a kommentért 😄

REAL MADRID

hunbasser
h mit fog kapni gabber az interesektõl... -.-

ReaL MaDRid x siempre

Matthewpamer
nem inkább elkerülni az 1:4-t?😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Hegeace
Okos edzõtök vna, bizti h kitalál vmit 😉

Heló szia remélem hogy vagy

rosagirl
Jaj, de kellett!!!
Ettõl függetlenül remélem, hogy a 2. félidõben a csapatunkat is látni fogom a pályán, nem csak ezt a tesze-tosza társaságot. Semmit nem mutatunk abból, ami miatt itt állunk a tabellán. Ez a gól remélem megadja az alaphangot, hogy újra önmagunkat tudjuk adni. A cél továbbra is a 4:1 <#smile>

Davidus
GÓLTÉK

V9ykn8_TZL0

Hegeace
jujj 😞

Heló szia remélem hogy vagy

Matthewpamer
sok sikert
már 2szer álmodtam ezzel a meccsel és mindkétszer 1:0-ra nyert a palermo egy fejes góllal 😄

jbal
hát én nem látom a meccset😞

Zsolti9014
Avanti Palermo!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
<#puszis><#puszi><#law><#law><#wave><#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

rosagirl
Jó szurkolást, jó söröket és tavalyihoz hasonló eredményt kívánok! Utána majd elemzünk :-)

gabber_saviola
ha nyerünk sietek haza 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
egész napi hangulatomra rányomta magát a meccs 😄ddddddd

gercse
na erre a meccsre én is kibérelem a helyem valamelyik fotelben 😄
hajrá skacok 😄

gabber_saviola
nemsokára indulok a szokásos meccsnézõs sörözõbe, hogy széjjel szurkoljam magam, mert ott azért másabb egy meccs mint itthon a tv vagy a gép elött ülve. Sok sikert a csapatnak, és mindent bele mutassuk meg.

Avanti Palermo Sempre

rosagirl
Jaja, zabszem a helyén, felõlem már órák óta elkezdõdhetne. Így csak ténfergek itt, mint egy hülyegyerek <#wave>

gabber_saviola
vihar elötti csend😊

gabber_saviola
A Palermo topikban sok embert nem mozgat meg a Real meccs szerintem, bánatodat a Real topikban sírd ki szerintem 😊

nem volt idejük photosoppozni 😊, de legalább látod 😊, én meg nem látom a Realt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola

Kedves sport1, milyen címer ez már?

gabber_saviola
minden igaz nem fog játszani, de Guidolin tud váratlant mutatni

Cucmey
Én úgy tudom hogy max csereként fog beállni. 😞(

rosagirl
Szép jó napot mindenkinek! Olyan messze még az este 😞((

Di Michele-rõl van már valami mai infó?

5w0rdf15h
mizu emberek? 😄 visszatértem sajna láttam fener ellen meccs összefoglalóját hát...."érdekes" volt...na mind1 a derbi a fontos meg az elsõ hely 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
nah akkor ma jön a derbi!!!!!!!!!!444444 😛

Cucmey
Én szeretlek téged!! 😄DDD

gabber_saviola
😄DDDDDDDddddddddddddd

rosagirl
Mindjárt szétcsapok köztetek! Itt nincs olyan, hogy nem értünk egyet! Mindenki utál mindenkit, uff. <#wink>

Cucmey
😛PPPPPP

gabber_saviola
sajnálom, engem annyira nem 😛

Cucmey
Hát engem az ilyenek elszomorítanak nagyon mint pl a Roma-Catania 7-0. 😞(

gabber_saviola
Messina is, Catania is és a Fio is (Õk tavaly csatlakoztak)
hát én nem vagyk képes a többi Dél-Olasz csapatért szorítani 😄dddddddd

Cucmey
Nálunk meg a Messina meg a Catania a merda mégis szurkolok nekik ha nem ellenünk vannak és szimpi csapatnak tartom õket! 😛PP
Sziciliai és dél-olasz futball rulez!!!! 😄DDDD

gabber_saviola
szevasz
komolyan csak gratulálni tudok neked, mert hát a Fio igen csak merda mifelénk, igen jó párosítás 😊

😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ja írna nekem valaki a Palermo szurkolóiról?
Sziasztok!
Azzal kezdeném hogy Fiorentina drukker vagyok,de nagyon szeretem a Palermot is szimpatikus csapattá nötte ki magát a szemembe.
Vasárnap csak is forza PALAERMO!!!!

Interesek: ti le.........k!!!!!
gabber_saviola
:ASDsadassaasdasdsad

Cucmey
Ezt hallgassátok!! 😄DDDDDD

Mezeket Fel! a Sport 1-en:

Rónai Egon: - Nem úszod meg! Palermo vagy Inter?
Zombori Sándor: - Õszintén szólva Palermo
- Palermoban megölik õket!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cucmey
Hú de régen voltam itt de legalább zajlik az élet. 😄DD