Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Apu most megnézte a meccsünket. Az a kár hogy pont egy ilyen meccset nézett meg ahol felét nem mutattuk meg a tudásunknak. 😞((

gabber_saviola
nem kell már sokat várni, és nem fognak lebuzizni 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Minek lennék gizda?? Ugyse tudják mi az a Palermo. Max lebuziznak mert rózsaszin azt kész. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

5w0rdf15h
jaja pontosan 😊

múlt héten néztem nürnbergben lotto boltot de sajnos nem találtunk 😞 pedig vettem volna mezt ha lett volna márkabolt 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
fu hát elég gizda lehetsz majd az új mezedre, remélem összejön

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Ráadásul még azt is elmondhatom hogy olaszországbol hozták. 😄DDDDD
Ha meglesz...

5w0rdf15h
76 euro nem is olyan sok egy eredeti mezért 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cucmey
De nem akarok elõre örülni hátha koppanok. 😞(((((

gabber_saviola
😄DDDDDDDdddddddddddddddddddddd

Cucmey
Olyan büszke leszek rá hogy 10 centivel nagyobb lesz a mellbõségem mikor rajtam lesz. 😄DDDDD

gabber_saviola
hát igen Palermó mezt minden sarkon nem lehet venni 😊

Cucmey
Köszi. Jó drága de már mondtam hogy nem érdekel. 😄DDD

gabber_saviola
hajrá-hajrá, remélem sikerül <#eljen>

Cucmey
Na úgy néz ki karácsonyra lesz mezem bár még nem akarom elkiabálni. 66 euro + 10 euro postaköltség. <#idiota><#zavart2><#vigyor><#nyes><#nyes>

Cucmey
Mindenesetre el kell ismerni hogy az Inter jobb csapat de NEM érdemelte meg hogy nyert!
Mintha egy emberrel többen lettek volna a pályán(11 játékos + bíró)
De úgy látom ez Zamparininek meg Guidolinnak is feltünt. Hála isten Zampa nem olyan ember aki fél beszólni.

gabber_saviola
kell is ide valaki aki tud szépen összefoglalni 😄ddddddddddd

Cucmey
Ezt nagyon szépen össze foglaltad. 😊)

gabber_saviola

Sempre Kuró 😛

ez a nem gyenge

gabber_saviola

Sempre Kuró 😛

gabber_saviola

Avanti Cara

Sajnálom Capuanót, hogy ilyen pechesen indult a karrierje 😞

gabber_saviola

Ajmó power, imádom "ezt" a pléját 😊

Cassani, benne látom a jövõt, igazi oszlopost tag lehet

csak komolyan 😄dddddddd

mondom csak komolyan :ASdasdasdasdas

Simply dö beszt -.-

gabber_saviola
már nem emlékszem a tegnapi meccsre 😊

gabber_saviola
piff -.-

Avanti Palermo Sempre

Zsolti9014
Nem letörni! Ez a meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettétek (szerettük) volna, de a Palermo egy nagyon jó csapat. Az nevet igazán, aki utoljára nevet! 😄

Hajrá Magyarország!

fsgh
mondom hogy pdf fájlba van mentve és elfelejtettem átírni...<#szomoru2><#sniffles> bár serintem azt se tudod mi az a pdf fájl..de ez a palermo topik szval sorry Gabber hogy beírtam...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
nagyon kész <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#ravasz1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hegeace
Fsgh is tuggya h nem megérdemelten nyertek LOL

Heló szia remélem hogy vagy

Hegeace
Vmejik olasz fejes kitalálta h Bl- helyezést kéne adni az olasz kupa gyõzelemért így emelni a színvonalat. bár ez még nem most lesz... (pár hete volt Heti h.-ben)

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
Guidolin:

Szeretnék nem megjegyzést tenni a játékvezetõ munkájával kapcsolatban ma este. Csak azt tudom mondani, hogy néhány döntés határozottan nem támogatott minket.

-Vita volt a játékvezetõvel, aki óriásit hibázott mikor elengedett egy jól látható szabálytalanságot, aminek a vége Patrick Vieira gólja lett.

gabber_saviola
Maurizio Zamparini a tegnapi mérkõzés után nem rejtette véka alá a szomorúságát, és ahogy ilyenkor szokott lenni, ami a szívén az a száján.

A játékvezetõ nagyon rossz munkát végzett, ami egyenest felháborító. És ezek nem normálisak (a hülye szót használta a miszter -.-), mert ennyire azért nem szûkölködik az Olasz L.Sz., hogy ilyen bírókat rendeljen a mérkõzésekre.

Elborzadtam, mikor Rosetti jópár Amaurin elkövetett szabálytalanságokat a vendégeknek ítélt, azt gondolom, hogy rosszhiszemûen és az Inter érdekeit szem elõtt tartva cselekedett végig a mérkõzés alatt.

gabber_saviola
Zamparini Palermo elnök: nem lesz nagy januári bevásárlás

Maurizio Zamparini azt mondja, hogy nem fog látványost költekezést rendezni a januári átigazolási szezonban.

"-A téli piac mindig nagyon nehéz. Kizárok bármilyen nagy igazolási spekulációt, helyette az eddigi évek szisztémája szerint teszünk és igazolunk. Tavano? Nem fogom õt megvenni! Valamint lehet, hogy januárban örömet fogunk okozni néhány olyan játékosnak, akik kevés játéklehetõséget kaptak itt."

gabber_saviola
A vasárnapi Parma-Palermo mérkõzésen két meghatározó hiányzója lesz a Parma csapatának, névszerint a kölcsönben szereplõ Budan és a Catania ellen kiállított Grella.

gabber_saviola
szerdán jön a Palermo - Sampdoria Coppa Italia visszavágó ahol Guidolinnak dönteni kell, hogy mit ér nekünk ez a kupa.

gabber_saviola

Palermo-Inter képek

stadionews photo

gabber_saviola

Amauri már tiszta Palermós 😛

rosagirl
Nekem sem ment könnyen...
Aludva a meccsre egyet azt mondom, a legszomorúbb, hogy megijedtünk a saját árnyékunktól. Ugyanakkor jó is ez, mert tuti, hogy most mindneki leír minket. A télen erõsítünk picit és minden jó lesz újra.
Guana játéka egyre jobban tetszik, de amit pl. Pisano mûvelt néha, az katasztrófa volt. Cassani (akit amúgy végig Casettiztek) pedig nagy akarásában szvsz inkább akadályozta (a szerintem még mindig nem 100%-os) Dianat, minthogy segítette volna a támadásokat. Pedig nagyon sok labdát játszhattak meg. Corini már nem bírja 90 percig a tempót, Simply és Di Michele nélkül pedig halál olvasható volt a támadójátékunk. Harmatgyenge kontrák, eladott labdák tömkelege. Kb. 20 percig játszottunk abban a stílusban, amit jól tudunk csinálni. Szerencsénk sem volt, az elsõ gól óriási kapushiba, a második a bíróé. De ha ezek nem mennek be, valszeg bemegy más. Inkább az Inter vigyen el pontot, mint más, hosszú távon közvetlenebb rivális. A mesternek lesz dolga, rendet kell rakni a fejekben. De én biztos vagyok benne, hogy sikerül, mert ahhoz túl jók vagyunk, hogy összezuhanjunk.
Gabber! Ne legyél elkeseredve, ha minden évben csak egy kicsivel jobb eredményt tûzünk ki és ennyire tudatosan haladunk, annak elõbb-utóbb meglesz az eredménye. <#law>

bmffm856
nem azért de szerintem a sport 1 az internacionálét meg a romát tuti adja, és rá fog cuppanni újra a milányra is...de ti is lesztek képernyõn az is tuti...csak a gond az hogy a sporttvnél is a pénz beszél kutya ugat elv mûködik sajnos...😞...és azt be kell látni, hogy egy internacionálé, roma, milány trió több pénzt hoz mint mondjuk egy Palermo, Fiorentina, Lazio hármas...😞

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
Zlatánnak meg nem ártana, ha egy Ujfalusi vagy egy Palombo féle erõhátvéd beleszállna már az arcába. --->> ezt Ufo nevében bóknak veszem 😄DDDdddd

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
jövõhéten meg fájrekszékhez látogatunk: Parma - Palermo

gabber_saviola
Squadra PG V P S F S Pti
1 Inter 13 10 3 0 27 14 33
2 Roma 13 9 2 2 30 10 29
3 Palermo 13 9 0 4 27 18 27
4 Livorno 13 5 5 3 15 13 20
5 Empoli 13 4 7 2 12 9 19
6 Catania 13 5 4 4 18 24 19
7 Lazio 13 6 3 4 22 12 18
8 Atalanta 13 4 5 4 20 20 17
9 Siena 13 4 6 3 13 14 17
10 Udinese 13 4 4 5 13 14 16
11 Cagliari 13 2 8 3 11 12 14
12 Messina 13 3 5 5 16 20 14
13 Torino 13 3 5 5 9 17 14
14 Sampdoria 13 3 4 6 19 21 13
15 Milan 13 5 4 4 12 12 11
16 Parma 13 2 2 9 12 27 8
17 Chievo 13 1 4 8 11 19 7
18 Fiorentina 13 6 2 5 20 15 5
19 Ascoli 13 0 5 8 7 19 5
20 Reggina 13 4 4 5 14 18 1

gabber_saviola
jó éjt, nekem még pár sör kell hogy el tudjak aludni 😛

Cucmey
Ok 😊)) Na most megyek aludni. Ki kell pihenni ezt a kudarcot.
Hozzá teszem hogy még így is nagyon szép helyen állunk. 😊

gabber_saviola
nopara itt az esgén van cifrább is 😄dddddd
érezem, hogy ez szívbõl jött és õszinte volt 😄ddddddd

Cucmey
Ezért mindenkitõl elnézést kérek.

Cucmey
Amig az elsõ három hel valamelyikén állunk addig biztos adnak minket.

gabber_saviola
Álomvilágban éltem ettõl a csodálatos indulástól, ami azért engem is elvitt egy kicsit, de Di Michele kövi meccsen már ott lesz ahogy Simply is aztán megyünk tovább a megkezdett úton amit Zampa megálmodott nekünk.

Mor3llo
Nem kell elkeseredni, az Inter fog még botlani akkor mikor Ti nyertek, nem kell félni 😉 én drukkolok, nekem momentán a Palermo féle olasz foci tetszik a legjobban, pedig azt tudni kell rólam h az olasz foci nem a kedvencem..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
viszünk egy kis szint az Olasz fociba, és sokan megkedvelték ezt a csodálatos Szicíliai focit amit játszunk (igaz nem a mai produkcióra értettem), így mutatni kell minket továbbra is. Remélem a sport1-nél is így érzik.

Cucmey
Ja ezentúl majd adja a tv a roma meg az inter meccsét mi leg le leszünk szarva.

gabber_saviola
nah megjöttem.
Tetszett a meccs, az elején az a tûzijáték meg minden az nagyon ott volt, igazi Dél-Olasz hangulat. Az elsõ gól, amit Zaltán vágott hát sokként ért nem kicsit, de szerintem nem csak engem 😛.

Ama 1-1-nél nah az szenzációs volt, ahogy belepiszkált, de az a gól, ami eldöntötte a meccset az igazi spori baki volt. Mert az hogy Carát felöklelik, és abból indulhattak, nah az vicces volt. Ezzel nem azt mondom, hogy nem érdemelte meg a nemzetközi Inter a gyõzelmet, de ne már, hogy ezt így kellett eldönteni. Carának nagyon örültem mikor beállt, nagyon jó volt látni.

Nincs hát, ezért nem is kezdek bele, hogy mekkora kár volt Simply és Di Michele hiánya. Zlatánnak meg nem ártana, ha egy Ujfalusi vagy egy Palombo féle erõhátvéd beleszállna már az arcába.

Vereség ellenére is azt mondom, hogy nincs min szégyenkezni, mert most végre nem mi vagyunk a kirakatcsapat, és nem nekünk kell az Inter után loholni. Jó lesz nekünk a 2. vagy a 3. hely aztán jövõre már lehet tervezgetni.
Gratulálok az Internek a gyõzelemért.

FORZA PALERMO SEMPRE!