Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
fu téma Tavano megszerzése, ez a nem gyenge

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

tábla kint, már csak a nemzetközi milánót várjuk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄DDD híres leszel 😛

gabber_saviola

:ASdasdasdasasdasd

gabber_saviola
6. munkám a PALERMO PLANETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

LINK

gabber_saviola
Di Michele ma a csapattal edzett, így Francesco Guidolin holnap dönt, hogy beveti-e az Inter ellen vagy pihenõt kap vasárnapra.

tervezett kezdõk:

Palermo: 12 Fontana 2 Zaccardo 43 Barzagli 3 Bovo 26 Pisano 16 Cassani 14 Guana 5 Corini 23 Bresciano 17 Di Michele 11 Amauri
Inter: 12 Julio Cesar 13 Maicon 2 Cordoba 23 Materazzi 11 Grosso 14 Vieira 19 Cambiasso 4 J. Zanetti 5 Stankovic 8 Ibrahimovic 18 Crespo

gabber_saviola
tényleg tré legyen mostmár

Milyen sok Interes?Én csak egy cikket másoltam be.

fsgh
lál mi van itt? Gabber papa büntiket fog osztogatni😄DD sok interes offol itt😄DD

(én nem kérek büntit htx😄)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

akkor érthetted volna, hogy mire írtam a #14789-es kommentemet, de hagyjuk ez nem ide való 😊

Tudom mi van a hírben ;>

tu ke dává péló?!

4-1

::::ASSDASDASDas

hámijobaner vanmár itt <#eljen>

REAL MADRID

gabber_saviola
interes srácok akkor most tré van innen, kapisi?

?

tssssssssssssss

<#awink>

gabber_saviola
fu mi nagy haverok leszünk, én már érzem 😛

szó sincs itt együttérzésrõl <#vigyor>, ez csak tény 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola
tökjó <#smile>

gabber_saviola
tökjó így <#smile>

rosagirl
Kösz, sokat jelent nekünk az együttérzésed... <#wink>

Jól van, ti tudjátok, csak sok meccseteket láttam és a mutatott játék alapján simán kinézem belõlük, hogy bírnák ugyanúgy a harcot <#eljen>. De ha ti a biztos ami tutit valljátok, nem szólok bele akkor 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zamparini: "Palermo-Inter? 4-1 per noi"
24 11 2006
Il big match di domenica sera tra Palermo e Inter lo vinceranno i rosanero. Ne è convinto Maurizio Zamparini, presidente dei siciliani. "L'Inter è superiore a noi, che al massimo puntiamo al secondo posto. Loro - ha spiegato a Radio Radio - arriveranno dieci punti sopra di noi in classifica, ma domani vogliamo batterli. Ci mancano due pezzi da novanta come Simplicio e Di Michele, ma credo che la squadra e l'allenatore metteranno in campo tutta la volontà e la voglia di correre, e faranno una partita strepitosa. L'ho detto e lo confermo: vinciamo 4-1".

lol

rosagirl
Édi vagy, hogy így bíztatsz! Okoskodjak még? <#wink>

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship><#puszis>

rosagirl
Mi jelenleg csak úgy bírjuk a kétfrontos harcot, ha az egyikben a B csapatunkat használjuk. Mivel jól kezdtük az idényt a Seie A-ban, logikus, hogy a nemzetközi kupát adjuk föl. Illetve nem adjuk mi fel, csak úgy vagyunk vele, hogy ha így is megy az jó, ha meg nem, hát nem. A csoportkörbe eddig kb. 0 energiát fektettünk és még így is simán továbbmehetünk. Ördögi a kör, mert elõbb el kell érnünk a BL helyezést ahhoz, hogy vonzóbb legyen a csapatunk a nagyobb/jobb játékosok szemében, ami elengedhetetlen a minõségi elõrelépéshez, hogy jövõre akár BL-ben is jó eredményt érjünk el. Viszont ennek feltétele az idei jó szereplés a bajnokságban, amit nem kockáztathatunk holmi Uefa-kupákkal :-) Ennyi.

gabber_saviola
már most nagyok vagyunk, nem értem ezt a kommentet

,,merjünk nagyok lenni" 😊

gabber_saviola
Ahogy Zamparini is elmondta, mi nem bírjuk huzamosabb ideig 2 fronton, ami teljesen igaz. Idén nagyot alkothatunk a bajnokságban, ehhez nem szabad komolyan venni az uefa kupát. Az hogy kinek milyen oka van Celtához az személyes probléma, nekünk semmi okunk nincs 😛

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#puszi><#puszis>

Sztem a Celtát leveritek, nekem is van rá okom Real drukkerként, hogy kikapjon a Celta 😊). Nem értem a vezetéseteket, simán bírnák a két frontos csatát, ezek nem lusta magyar focisták, amikor BL selejtezõ elõtt direkt nem volt a Debrecennek bajnokija....

rosagirl
Nemtom ti hogy voltatok vele, de én annak ellenére végignéztem, hogy miután megláttam Brienzát, tudtam, hogy kikapunk. Hihetetlenül nem bírom a csókát! (Nem nekemesni, tudom, hogy van aki szereti.)
Furis volt, hogy elõtte nem néztem összeállítást és hót ismeretlen arcok rohangáltak a pályán. Ez nem B, hanem C csapat volt, de tetszett, hogy a miheztartás végett ebben is mindig volt a pályán egy világbajnok :-) Egyébként az elsõ gólig nem voltunk rosszak, sõt... aztán viszont teljes csõd. (Igaz 0:0-nál szerintem helytelenül érvénytelenítettek egy gólunkat les címén, ha azt megadják, biztosan nagyon másképp alakult volna a meccs.)
De semmi baj nincs ebbõl a zakóból, ha a vezetés úgy dönt, hogy mégis tovább akarunk menni, akkor elverjük a Celtát, ha meg nem, akkor pufff neki, kiesünk, oszt' viszontlátás.

Cucmey
Palermo-Inter Készüljetek!!!!! 😄DDD

Cucmey
Gondoltam hogy kikapunk. De hát ez így van rendjén. 😄DDDD

gabber_saviola
nah mostmár csak a vasárnap létezik számomra

SEMPRE PALERMO AVANTIIIIIIII RAGAZZIIIIIII!!!!!!!

já most Bl re koncentráltok + elsõ helyre 😊

REAL MADRID

gabber_saviola
FENERBAHCE-PALERMO 3-0 (1-0)
Marcatori: 19’ Appiah , 15’ st Lugano, 36’st Tuncay

Fenerbahce (4-4-1-1): 1 Volkan, 19 Onder, 36 Edu, 35 Lugano, 25 Ugur; 7 Yozgatli (28’st Marco Aurelio), 4 Appiah, 24 Deniz, 10 Tuncay; 20 Alex (43’ Semih), 9 Kezman (43’st Deivid)
All.: Zico.

Palermo (3-5-1-1): 20 Sirigu; 53 Cossentino, 43 Barzagli (46’ Zaccardo), 15 Dellafiore; 22 Munari (34’ Guana), 4 Tedesco (46’ Cassani), 18 Parravicini, 30 Simplicio, 50 Ficano; 90 Brienza; 10 Caracciolo
All: Guidolin

Arbitro: Lucílio Batista (Por)

Ammoniti: Dellafiore, Munari, Deniz, Simplicio, Guana

gabber_saviola
3 u20as volt a kezdõben és 2 a padon 😛

gabber_saviola
remélem igen 😛

házzzs ez egy részvét nektek 😞

akkor most kiestetek?

REAL MADRID

Hegeace
a bukik is erre számítottak.

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
😄DDDDddddddd
hát elég tarcsik voltunk 😛

gabber_saviola
FT Fenerbahce ❤️ - 0> Palermo
19' <1 - 0> S. Appiah
60' <2 - 0> D.A. Lugano
83' ❤️ - 0> S. Tuncay

szép volt jó volt, de mostmár tényleg elég az uefa kupás dolog. ennyi

gabber_saviola
nah most értem haza, ma megcsinálom

rosagirl
Köcce, majd szólj, ha kész! <#law>

hunbasser
nekik Giuseppe Meazzajuk van

és jó a banner <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
hétvégén nyerünk persze, de ezt az Uefa Kupát el kéne felejteni nekünk 😊

és ha hétvégén sem sikerül gyõzni? én inkább megragadnék minden lehetõséget 😊