Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
így igaz. Zaccardo volt egyedül a pályán, aki a csapat fix játékosa, továbbá 2 db u20-as pléja volt és a többi mind kiegészítõ játékos (sajnos Cara is ide tartozik idén). de ott volt Agliardi is, aki 1 hónapos sérülésébõl lábadozik. szal elég tarcsis volt egy legrutálabb Samp ellen.

megmondtam, hogy Brienza vág egyet 😄ASdasddsdsdsdsdsaaaa

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Régen olaszországban még a nemzetközi kupák is háttérbe szorultak.

tormy
Meg magyar is!!! <#hehe>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Cucmey
Ez olasz hagyomány hogy nem veszik komolyan a kupát.

tormy
Na erröl nem tudtam. De a kérdés megintcsak itt van, miért? Na erröl a magyar bajnokság jut eszembe, ahol semmilyen kupát nem vesznek komolyan, igaz rendes bajnoki meccseket sem. <#idiota>

Cucmey
Abbol lehetett sajteni hogy se az Uefa kupát nem vesszük komolyan se az olasz kupát. Az olasz kupát még annyira se mint az uefa kupát.

tormy
De miért? Miböl lehetett sejteni? Mindig mindent aprólékosan megvizsgálok ezért is nyerek szépen a tippmixen szinte mindig, de erre biztos hogy nem számítottam. Na mindegy, így is van 600 ft nyereség ezen a szelvényen, de ha nyert volna a csapat, akkor több mint 4 ezer lett volna. Arról nem is beszélve hogy egyébként is a Palermonak szurkoltam volna...<#zavart2>

Cucmey
Nem tudtam elõre de nagyon lehetett sejteni. Gabbert kérdezed ugyanezt fogja mondani. 1 forintot nem raktam volna erre a meccsünkre.

tormy
Na most azt ne mondd, hogy te ezt elöre tudtad! <#vigyor3>

Cucmey
Miért nem kérdezted elöbb???? 😞(

bmffm856
2-3 közben. Brienza.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

tormy
Na ba***meg. Erre nem számítottam hogy kikap a Palermo. Oda a tippmix, pedig a másik 5 meccs bejött. <#zavart2><#schmoll2>

bmffm856
már 3-1-re vezet a Samp. azt nem tudom, hogy ennyi volt, kidurrant a csapat -remélem nem-, vagy ilyen szinten beáldoztok mindent a bajnokságra, ami viszont kétélû dolog...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Cucmey
Szerintem erre a meccsünkre kár volt fogadni. <#idiota>

Cucmey
Na vezet a Sampdoria. Hát ez van. Azért örültem volna egy tovább jutásnak.

tormy
Remélem mindenképpen nyer a Palermo, mert tippmixen is megjátszottam a meccset. <#idiota>

Cucmey
Elsõ serie a-s idényben volt nagyon jó Brienza. Azota valami elszakadt nála és ahogy Rózsanéni emlitette elég körülménye lett és képzetlen focista benyomását kelti. Pedig tényleg jó volt szerintem!

Cucmey
Nem azér mondtam!!! <#puszis><#puszis>
Csak hogy tudd. 😄DDD
Úgy ejted a nevem ahogy akarod de így helyes! 😄D

Cucmey
<#eljen><#eljen>

gabber_saviola
régen bírtam Brienzát, de valami történt vele sajnos, azóta nem igazán jó.
figyuzd meg ma este vág egyet a Sampnak 😄ddddddd

Morrone már a múlt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
én azért nem mondanék ilyet egy olasz profi futballistára<#rolleyes>

rosagirl
Már nagyon régen! Hihetetlen körülményes, buta és képzetlen focisának tartom, meg nem is tetszik a kis mitugrász feje sem. Ezt a múltkor asszem Cucmeynek (jól ragoztam csillagbogár? <#smile>) fejtettem ki, de a végén úgy elborult az agyam, hogy már Dombihoz hasonlítottam. <#smile>
Hú, mit kapok én itt ezért?! Kegyelem árva fejemnek... Nemtom miért van bennem ez az ellenszenv, de mélyrõl gyökerezhet, mert azért saját csapat játékosát nem szokás ki nem állni 😊

Errõl jutott eszembe, hogy egy Morrone nagyon elférne megint nálunk (a padon) és occsóér megszámítaná nekünk a Livorno szerintem. És Zampa is tartaná magát a szavához, ti. nem kezd nagy költekezésbe télen.

gabber_saviola
Brienza kiesett a kiskosárból? 😛

rosagirl
A legjobban ennek örülnék, bárki más is jön-megy a csapatnál.

rosagirl
Ok, értettem, bocs.

5w0rdf15h
felépült Agliardi 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Reggina vezetõi szerint tökéletes igazolás lenne a téli átig. idõszakban Franco Brienza a Palermo támadó középpályása.

gabber_saviola

Le probabili formazioni

Palermo: 1 Agliardi 53 Cossentino 2 Zaccardo 15 Dellafiore 22 Munari 14 Guana 18 Parravicini 4 Tedesco 50 Firicano 90 Brienza 10 Caracciolo

Sampdoria: 1 Castellazzi 77 Zenoni 5 Accardi 19 Falcone 46 Pieri 8 Oliveira 40 Del Vecchio 18 Parola 21 Franceschini 10 Flachi 9 Bazzani

gabber_saviola
így igaz Signora, nekünk ajándék Amauri játéka 😊

gabber_saviola
elsõ perctõl így ejtem 😄dddddddddd

The Sopranos
És van valami jelentése a nevednek?

FORzA PALeRMO

Cucmey
A nevemet egyébként így kell ejteni: Cucmej 😄DD
Csak mert senki se tudja... 😄DDD

rosagirl
Cucmeyval értek egyet, elfogultság nélkül. Szegényre még azt is ráfújták, amit ellene követtek el.
A magyarázásról meg annyit, hogy egy brazil-olaszról beszélünk, ha nem lenne igaza, akkor is ezt csinálná, de szvsz most még volt is neki sokszor. Arról nem is beszélve, hogy ha lekötöznék a kezét, valszeg levegõt sem kapna a tehetetlenségtõl. Gigalátványosan tudja elõadni magát, ez tény. Mi ezért (is) szeretjük. <#wink>

Cucmey
7-8 szabálytalanságból kb 2 volt olyan amit ténylegesen elkövetett Amauri Rosetti játékvezetõnek köszönhetõen.

Cucmey
Hát ahogy most szerepelnek a másodosztályban úgy minden esély megvan rá hogy jövõre viszontlássuk õket az elsõ osztályban. 😊)

9csöves9
azt láttam,hogy 45 perc alatt sikerült egy csatárnak 7-8 x szabálytalankodni,és megállás nélkül magyarázni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

tormy
Reméljük! 😊

Cucmey
Te nem tom mit láttál....

Cucmey
Szerintem a következõ idényben már Serie A csapat lesz a Napoli is. 😊)
Jó lesz õket újra látni. 😊

jbal
December 9.

20:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 15. forduló, Palermo-Livorno (élõ)

tormy
Szia gabber! Aham, real life elfoglaltságok jelentösen limitálták az online eltöltött óráim számát. Na ez szép mondta volt..<#ravasz1><#idiota>

Egyébként ha Palermo meccset nézünk, esküszöm rögtön ez a forum/topic jut eszembe. <#hawaii>
Sok sikert nektek egyébként, dél olasz foci powa! [Már csak a Napoli hiánycikk a Seria A-ból <#alien> ]

gabber_saviola
szevasz Tormy, rég jártál erre 😊

tormy
Huh de rég nem jártam erre. Jó volt az Inter- Palermo meccs, de a barátnöm azért elaludt rajta. <#idiota>
Egyébként mikor lesz már a Napoli Serie A-s?! Nekik szurkolnék elvileg Olaszországi csapatok közül, csak Serie B-t nem nagyon lát az ember a TV-ben. <#zavart2>

9csöves9
Amauri engem a tavalyi zlatanra emlékeztetett,õ szabálytalankodott a legtöbbet és megállás nélkül járt a szája még akkor is ha igaza volt a bírónak-.-

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

rosagirl
Fúú, az nekem is, nagyon. Cara-t meg Amaurit is egész meccsen sajnáltam.

rosagirl
Cassani tényleg jó lehet idõvel, mondom, szerintem most túlságosan akart és egy csomó lendületes támadásunk akadt meg 2-2-ben azon a szélen, mert sem õ, sem Diana nem tudta eldönteni, hogy mi legyen. Mindegy, látom senki nincs túlságosan elkeseredve. A tüske bennünk van, de majd Milánóban visszavágunk! <#smile>

gabber_saviola
de az a szabálytalan labdaszerzés amibõl gól szerzett az Inter az fáj még 😞

gabber_saviola
csodálatos lett volna a visszatérése, de nem 😞

5w0rdf15h
fú Cara mekkora kapufát fejelt ha az pár centivel beljebb megy... 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
faterom MTK-s már vagy 40 éve és csak az érdekli, szal én nem tudnám leültetni Palermo meccset nézni 😛