Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
😄 oké látszik Foschi jól végzi a dolgát 😛 felkutatja a tehetségeket szerte Európában 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
nem maradtál le, tök zsír új a csóka 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
nah most én vok lemaradva v õ most új? 😄

gabber_saviola

Zdravko Kuzmanovic

Zdravko Kuzmanoviæ
born 22 September 1987 in Bern, Switzerland is a Croatian-Swiss football (soccer) player who currently plays as a midfielder for FC Basel in the Swiss Super League.

szül idõ: 22.09.1987
kor:19
magasság: 1,86 cm
nemzet: Svájci és Boszina Hercegovinai állampolgár

szal tettünk egy 2 milliós ajánlatot az Fc Bázelnek a játékosért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nos akkor:
A Firentina sportigazgatója Pantaleo Corvino: "Barzagli e Canini? No, grazie. Pazzini? Non si muove"

Corvino kijelentette, hogy Pazzini marad Fiorentinában és nem megy sehova, mert fontos játékos a csapatnál. És elmondta azt is, hogy valóban érdeklõdtek Barzagli iránt, de "Nem fogunk igazolni senkit sem a téli átigazolási piac alatt."

gabber_saviola
van már ott egy tucat csatár

gabber_saviola
értem

gabber_saviola
A Palermo januárban meg akarja szerezni a Gks Bektanow csatárát, Radoslaw Matusiaket. Palermo menedzserei valóban hivatalosan érdeklõdtek a lengyel klubnál egy faxon keresztül Matusiakért. Az érdeklõdésben szerepet egy összeg is, miszerint 2 millió eurót szánnánk az átigazolásra.

Gyere lengyelfiju én várlak 😊

gabber_saviola
Olavastam, hogy Terlizzi agyát megint elöntötte a "lácsijósbetegsége", amúgy velünk még ahogy, de a Samppal elég nehéz lesz meállapodni. De ha sikerül, akkor végre lesz egy jó védõtök 😊

Cucmey
Bianchi, Semioli, Marchioni. Ezeket venném meg. Szívem szerint senkit sem adnék el de akiért jó pénzt lehet kapni és keveset játszik azokat muszály eladni. Pl Brienza, Cara 😞((( Cara sajna már nem fér bele a csapatba. Amauri, Di Michele páros kíváló volt eddig.

jbal
mivan enyo?😄

ForzaInter
Basszus ez a gyerek nagyon tud jöhetne hozzánk.

Yo, Bitch!

Terlizzi gyön a Lazioba :}

fele a tiétek még :}

bmffm856
😮😮😮 aztakurva ...... tud a srác nemmondom... nagy fogás lenne...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Zsolti9014
ezalapján a videó alapján a lengyel futball egyik (ha nem a) legnagyobb reménységérõl van szó.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
:ASDsdasdasdasdasasdads

bmffm856
és nem dagadt csak jó húsban van és erõs csontozatú 😄😄 (mint Cartman a South Parkból 😄SD:AS😄A😄:SA😄AS😄:SA😄:S😄😊

bmffm856
hát szerintem -és ezt nem elfogultságból- most inkább csatár kéne nektek... a középpályátok azt hiszem elég erõs...ugyanakkor bármennyire örülnék Barzagli érkezésének, Pazzini távozását ugyanannyira sajnálnám is... 😊 😞

gabber_saviola
a dagatt firenzei csóka :Asdasdasdasd

nem tudom, hogy nekünk mi lenne a jobb, Marchionni vagy Pazzini, meg azt sem hogy ki mennyi zsét ad mellé

Hegeace
Tudom, de Gigi is nyárra adott "ultimátumot" h igazolásokkal mutassa meg ambícióit a vezetõség.

Heló szia remélem hogy vagy

bmffm856
jaja most jön Corvino õ majd intézkedik <#vigyor1><#vigyor1>

5w0rdf15h
Barzagli legkorábban nyáron költözik télen biztos nem

Hegeace
<#eljen>legalább Buffon is nagyobb eséllyel maradna ha ijen kaliberû pléják jönnek mint Barzagli

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola

gabber_saviola
neveket pls. kiket adnál el és kiket vennél?

Cucmey
Hát ez érdekes kérdés. Barzaglit csak valami horribilis pénzért adnám el sacc per kb. 25 millió font. Egy Bianchi kéne a csatársorba és még egy meghatározó játékos a középpályára. Illetve úgy kéne vásárolni hogy a rotációs rendszert megfelelõen lehessen alkalmazni. a Serie A illetve a BL ennek a keretnek ami most van még nagyon nagy falat. Ugyhogy mindenképp a zsebébe kell nyúlnia Zamparininek vagy pedig rákoncentrálunk a Blre és lesz egy felejthetõ serie a-s idényünk. Szerintem ez a két lehetõség van.

gabber_saviola
Peti, senki nem mondta azt hogy biztos 😛

így igaz, most a Fión a sor, hogy egy jobb ajánlatot letegyenek az asztalra

bmffm856
Barzagli még egyáltalán nem biztos, hogy a Juvéba megy 😊 😛

gabber_saviola
változunk persze, de ki gondolta volna a Serie B-ben, hogy pár év múlva Amauri, Bresciano, Simply, Pisano és Diana kaliberü játékosok fognak Palermo mezben játszani.

Amúgy meg Barone, Toni, Sanatana és Grosso is csak akkor léptek le mikor már ismertek voltak, szal mi tettük Õket nagy játékossá.

fernando torres
nagyon új lesz a Palermo alig marad vki a régiek közül

gabber_saviola
sajnálom persze, de valahol azért Õt is meg lehet érteni, hogy menni akar egy Juventus kaliberü csapatba. De tudom, hogy mikor aláírja a szerzõdését nagyon szomoru leszek.

fernando torres
Barzaglit nem sajnálod?

gabber_saviola
a Marchionni-Barzagli csere egyre közelebb

Megtörtén ma a beszélgetés a Juventus és Palermo között a Barzaglis transzferrõl, igazából semmi komoly nem szivárgott ki, csak az amit eddig is tudtunk. Azaz Marchionninak meg kell jönnie télen, Barzagli pedig nyáron menne, de hogy a Juve mennyi összeget rak még le a középpályás mellé az nem.

Arról sincs semmi hír még, hogy a nyári Miccolis transfert ez a biznisz mennyire fogja befolyásolni, mivel tárgyalunk róla is a Zebrákkal.

gabber_saviola
Cucmey írd le, mert kiváncsi vagyok, mégpedig arra, hogy most Te mit tennél Zampa és Foschi helyében. Azaz kit adnál el és kit vennél meg a csapathoz, mert jövõre már fel kell mutatni valamit a csapatnak.

Cucmey
Alig várom már az igazolásokat! 😊

gabber_saviola

A reggeli edzés képekben ITT

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy elsírjam magam a képek láttán, mivel a képek készülte után, Amauri Rómába ment és átesett a térdmûtéten. Kívánok neki jó pihenést és gyógyulást, ami ha kell, akkor bármeddig tarthat, mert látom Cara szemében azt a tüzet, amit még sosem láttam (félelmetes), és tudom, hogy Õ most képessége felett fog teljesíteni. Ahogy Guidolin mondta: "Ho fiducia in Caracciolo" /Én bízok Caraccioloban/

gabber_saviola
most várakozunk a döntésekre amik nagyban befolyásolják a jövõnket, de a hövõhéten már igazolni is fogunk 😊

Cucmey
Ez a sok hír már tényleg sok nekem. Nem is tudom követni. 😄DDD

bmffm856
ok 😊 ha bármi érdekel, Fio topikban kérdezz, én meg felelek 😛

gabber_saviola
jah átmegyünk a Fioba aztán mesélsz, mert érdekel 😊

bmffm856
én mindent majd akkor veszek készpénznek ha ott lesz a hír elõtt hogy UFFICIALE, vagy látom rajta a mezt... 😊
jaja két Della Vallénk van 😊 Cecchi Gori (merda merdissima) után õk rángatták ki a csapatot a szarból 😊
na de nem offolom szét a topikot 😛

gabber_saviola
nah akkor már ezt is tudom, hogy ki fi-borja nálatok 😛
fu mennyi valle 😊 meglátjuk

bmffm856
Corvinot nem tiltitták el 😊 Diego Della Valle a tulajunk, Andrea Della Valle az elnök, Pantaleo Corvino pedig a sportigazgató aki intézi ezeket az ügyeket... mellesleg szerintem Pazzini jobban kell nektek jelen esetben mint Marchionni 😉 😛

Zsolti9014
áll az alku! 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
az a fószer nincs eltíltva minden sporteseménytõl? 😛
amúgy nálatok az elnök tárgyal a transzfereken, nincs ott vmi igazgató?

bmffm856
zajlanak az események 😊 megjegyzem ugyanitt találkozik majd Foschi és Corvino is 😊 😛

gabber_saviola
csapatunk sportigazgatója, Rino Foschi is jelen lesz a Meazzában a mai Juve-Milán "Trofeo Berlusconi" -nin, és a Juve vezetõivel beszélgetni fog a Barzaglis transzferrõl. Alaphelyzetben Marchionni és sok pénz lesz a terítéken, amit Barzagliért adnának a Zebrák nyáron, de a transzfernek lesz egy olyan pontja, hogy Marcionni már télen áttenné a székhelyét a csodálatos Palermóba.

Avanti Foschi

gabber_saviola
Season over for Esposito
Cagliari striker Mauro Esposito will be sidelined for the rest of the season after injuring his knee during traing.

nah akkor Esposito sem fog klubbot váltani

gabber_saviola
csapatunk doktora Roberto Matracia és Carvalho Amauri De Oliveira holnap Rómába utaznak, és támadónk térde sebészi beavatkozáson fog keresztül esni.

báttyó02
azt eddig is leszürtem akkor úgy kérdem hogy mi baja lett
eltört vmilye vagy mi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -