Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
szerintem meg a Fio -.- és ha nem lennék Fio drukker akkor is ezt mondanám 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
szerintem a Juve fogja elvinni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
lehet de csatárra nagyobb szükségetek van mint középpályásra szerintem... de mondjuk sokmindent belefoglalhatnak még abba a szerzõdésbe... akkor viszont elpattan a cérnám ha nevetõ harmadikként a milány viszi el... 😄😄 (bár erre az esély szerinem közelít a nullához...😛)

gabber_saviola
Peti ez azért nem ilyen egyszerü 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
ergo Marchionni vagy Pazzini... 😊 a válasz szerintem evidens...

gabber_saviola
errõl van itt szó, már csak el kell dönteni, hogy Juve vagy a Fio ajánlata jó nekünk 😊

bmffm856
Ha a Palermo odaadja Barzaglit, a Fiorentina odaadja Pazzinit.
link 2007. 01. 08. 08:46

303 uj üzenet <#integet2>

REAL MADRID

morrone
Nem lenne az, de nekem jobb lenne:-)

gabber_saviola
szerintem, ha maradt volna még most is kezdõ lenne.

morrone
Jaj, kihagytam a lényeget. Morrone soha nem múló büszkeséggel tölti el kicsi szívemet, bárki bármit mond. Hidd el, hogy Õ is jól jönne a padunkra, elfogultságot félretéve.

morrone
Biztos ki vagyok forgatva józanészileg, de nekem mindig azok a játékosok tetszetek, aki rohangálnak fel-alá, pici ésszel is megáldva. Vállava a szal melót, de mindig lelkesen.

bmffm856
szerintem nem lenne... lehet hogy lenne annyi amiért a Roma eladná, de õ nem csak a szerzõdése miatt kötõdik a Romához, szóval nem menne el szerintem...

gabber_saviola
huh, az lenne ám az igazolás. 😊

gabber_saviola
azért lenne az a pénz szerintem, de annyit meg nem érne

5w0rdf15h
Mascherano ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
de eltudnám lazán és még jót is tenne a csapatnak, de vannak nála jobb játékosok is szerintem, meg aztán Õ lelépett a csapattól, mert azt hitte, hogy Livorno az jobb lesz neki 😞

bmffm856
tudom azért volt ott a sok betû mögötte 😛

gabber_saviola
ááá Õt nem lehet Rómából elhozni (pedig jó lenne)

gabber_saviola
<#puszis> akkor gondolom Simply igazolása teccett neked 😊

morrone
Node halál komolyan, te el sem tudnád képzelni Morrone-t ebben a csapatban? Mégha, szal érted, bárhogy... 😊

gabber_saviola
<#worship><#eljen>

morrone
Aha, Simply2 :-)

bmffm856
Daniele De Rossi 😄:SD:AS😄:AS:😄A:S😄A:S😄AS😄:AS😄:AS😄::😄A:SED:AS

gabber_saviola
értem, köszönöm. esetleg valami neve is lenne annak a védekezõ középpályásnak? 😊

morrone
Nekem (nõi) szent meggyõzõdésem, hogy egy védekezõ középpályás kell ennek a csapatnak (akinek a pisos lap/meccs átlaga is rendben van). Szvsz elõl-hátul rendben leszünk nyárig. Utána kell gondolkozni.

bmffm856
de azért megpróbálom...

Azt írja, nem újdonság hogy a januári Calciomercaton a Fiorentina legelsõ célpontja Andrea Barzagli. A firenzeiek már régóta figyelik a játékost, még a Chievos évébõl. A nyári mercaton is megpróbálták leigazolni, de Zamparini nem engedte el 15 millió euró alatt. Talán a mostani mercato a legnagyobb esély a Fiorentina számára, mivel az a sajátságos helyzet állt elõ, hogy a Palermo gólvágója, Amauri kidõlt a szezon hátralévõ részére, így szükségük van egy csatárra. Az pedig köztudott, hogy Zamparininek már régóta kiszemeltje Pazzini, a Fiorentina tehetsége, aki kevés lehetõséget kap a liláknál. Megkérdezték a dologról Orlandonit, Barzagli menedzserét, aki a következõket mondta (ezt is csak összefoglaló jelleggel fordítom). Szóval a csóka beszélt Corvinoval, aki elmondta -nemmintha nem tudtuk volna eddig- hogy Barzagli nagyon érdekli a Fiorentinát, és az elsõszámú kiszemeltjük már régóta. Corvino és Foschi a napokban találkoznak majd Milanoban, ahol tárgyalnak a transzferrõl. A Palermo vezetõsége nehéz választás elõtt van, mert a csatársort meg kell erõsíteni, ugyanakkor egy Barzagli kaliberû védõtõl sem szívesen válnának meg.
(Itt van egy mondat, amit sehogy nem tudok összerakni: Certamente la Fiorentina ha più necessità di mandare a giocare Pazzini in prestito per questi sei mesi, che il Palermo di cedere Barzagli.)
Barzaglinak több klubhoz is lehetõsége van aláírni, és ez nem csak a Juventus, vagy a Fiorentina, mert a Milan is érdeklõdést mutat iránta. A Palermo azonban a játékosért több mint 10 millió eurót kér -mondja Orlandoni, aki szerint ezen a calciomercaton bármi megeshet.
(Itt ezt megint nem vágom teljesen: Dipende dalla volontà della Fiorentina, che si può permettere una cifra del genere per questo giocatore.Non sono tante le squadre che possono permettersi questa cifra la Fiorentina si.)
Barzagli azonban csak a Palermora koncentrál, és arra, hogy elérjék az egyik BL-t érõ pozíciót.

hát ennyi lenne... ne vedd készpénznek, egy megerõsítést kérnék azért kardhaltól 😊 meg azt a két mondatot is, ha nem gond fordítsa le amit kiemeltem dõlttel, hogy nem vágom... persze csak ha nem probléma 😛 😊
köszi elõre is kardhalnak! 😊

gabber_saviola
miért nem árulod el? 😊
jó azt tudom, hogy ha Te lennél Foschi, akkor Morrone jönne vissza egybõl 😊

eladnál valakit?
Morrone mellett kit hoznál a klubhoz még? 😊

morrone
Tudod mit, nem árulom el 😊
Na, jó, Morrone <#law>

gabber_saviola
nem lenne jó igazolás? 😊

Cucmey
Igyekszem mostanában gyakrabban itt lenni! 😊)

morrone
JJJJJJJJJJJJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJ

gabber_saviola

gabber_saviola
várom a véleményedet <#puszis><#puszi>

bmffm856
inkább kérjük meg kardhal kollégát egy gyors fordításra, mert nem akarok hülyeséget mondani... 😊 szerintem értem de nem egész egy év olasz tanulás után azért 100%-ra nem merem állítani a dolgokat 😛

morrone
Hányszor mondjam még el Neked, hogy napjában minimum 3x ideolvasok?! Ha látom értelmét, akkor írok, ha nem ... nos, néha akkor is 😊

gabber_saviola
a lényeget azért úgy nagyvonalakban, úgyis jobban vágod az olaszt mint én 😊

gabber_saviola
tõled is szeretném kérdezni , csak alig vagytok itt. Cucmeyt is csak elkapni tudtam, látod nem is azonnal válaszolt.

Nos Signora, Te kiket adnál el és kiket vennél, mert kiváncsi vagyok a Te véleményedre is.

bmffm856
2007. 01. 07. 22:15-kor került fel tuttomercatowebre. értem szinte az egészet de a lefordítását nem vállalom. 😛

morrone
Amúgy kicsit fájt, hogy csak Cucmey véleményére vagy kíváncsi, de sebaj...

bmffm856
szerintem van kessben 16 millánk. ezért nem is értem miért kell ennyit szarozni és tépni az ember idegeit. Pazzinit én sem szívesen adnám -errõl már nem egyszer írtam is-, viszont Bojinovot azonnal visszahoznám a Juvéból ahol szemmel láthatólag mellõzik, és õt vonnám bele a transzferbe, aki mellesleg szintén az egyik legnagyobb tehetség a taljánföldön játszók közül...

gabber_saviola
valszeg kessben nincs 16 mihályotok, Pazzinit meg én sem adám el.

morrone
Cara simán befér csereként, én spec. azt szerertném, ha minden poszton ilyen cseréink lennének. Ha tényleg akarunk fakítani jövõre...

gabber_saviola
😛

Caio Signora <#puszis><#puszi>, rég jártál erre

bmffm856
az is biztos 😊 de ettõl függetlenül szerintem Corvino csak ködösít. már nem elõször csinálja, és utána rendre igazoltunk valakit. pl. nyáron is kijelentette hogy vége a mercatonak a Fio szemszögébõl. aztán leigazoltuk Mutut. 10 gólnál tart. valami ilyesmit simán el tudok képzelni most is, de egyáltalán nem biztos hogy igazam van 😊

morrone
Ezt jólmegaszontam, vesszõstül.

morrone
Namármost aki szeptember 22-én született, az rossz ember nem, lehet😊

5w0rdf15h
annyi baj legyen sok zseniális támadó van a piacon de világbajnok védõ nem sok 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

bmffm856
olvastam én is 😊 de szerintem ez valami csel vagy trükk vagy taktika... ennyi idõ után nem fogják feladni szerintem... ha meg mégis, akkor marad egy zseniális támadónk 😛

gabber_saviola
😛

remélem Radoszláv is megérkezik nemsokára 😊