Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balzaretti nagyon jól nyomja! Szerintem még éppen beférne a Chievo kezdõjébe 😄
Az új Palermo mez nekem nagyon tetszik. 😊
riccardogardoni
Germania 1-2 Italia

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
XDDDDDDD

riccardogardoni
remélem idén nem játsszák el ezt 😄

monyox
Most latom csak, hogy Sannino meg Perinetti nevet gyorsan meg a kidobasra itelt Legea-mezekre nyomtak..😊))

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Itt az ideje optimizmussal töltödni a következö idenyre..😊 Remelem, a ket uriember valami faszat fog alkotni...

monyox

<#nevetes1>

Szerintem különben jol nez ki.

riccardogardoni
kurva szar ez a mez, utálom a "gombos" galléros mezeket :S nem veszek idén se 😄

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szucsy89
A válogatott mez rózsaszínben 😊
gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni
A Palermo elnöke Maurizio Zamparini elismerte, hogy eddig egyedül a Napoli tett ajánlatot Federico Balzarettiért – azonban azt is visszautasították.

A balhátvédet az elmúlt hetekben a Milannal és a Lazioval is kapcsolatba hozták, de a Rosanero bejelentette, hogy nem válnak meg a játékostól.

„Balzarettinek szerzõdése van.” mondta Zamparini a Radio Radio-nak „Az egyetlen klub, amely érdeklõdött nálam, az a Napoli volt.”

„Egyedül Aurelio De Laurentiis tett ajánlatot. Õ egy igazi úriember és közvetlenül engem keresett fel, mindenféle ügynökök mellõzésével.”

„Felhívott és megkérdezte, hogy van-e ara bármilyen esély, hogy eladjam a Napolinak a játékost, de megmondtam neki, hogy Balzaretti velünk marad.”

A 30 éves hátvéd, aki jelenleg az Európa bajnokságon szerepel az olasz válogatottal, már tárgyal a szicíliai klubbal egy 3 éves szerzõdéshosszabbításról, miután jelenlegi kontraktusa 2013 nyarán lejár.

Az egykori Torino, Juventus és Fiorentina játékost a Paris Saint-Germainnel is kapcsolatba hozták már. És Zamparini elismerte, hogy egyedül a PSG-nek adnák el, mert a felesége Párizsban dolgozik.

Bradley lesz a Palermo veszte 😄 Ne írjátok le 😊
riccardogardoni
még semmi sem biztos 😊

monyox
Kb az összeg felet kaptuk meg, ha jol emlekszem, mert az ügynöke rohadt sokat zsebre tett, meg asszem az elözö klubnak is ment valamennyi. Huszonpar milliot kaptunk tisztan, az meg kellett Zamparini palermoi bevasarloközpontjanak a megepitesere..=DD

monyox
Lehet, hogy lemaradtam, de elöl kik vannak ujak? A Miccoli, Mehmeti, Abel trion kivül van valaki? Abel mar igazan robbanthatna..

szucsy89
Egyébként már akartam többször is kérdezni, a Pastore-ért kapott pénzbõl kit igazoltatok? Vagy elment deficit csökkentésre mint a mi Kaká és Seva pénzünk? 😄
gabber_saviola
Elõl jók leszünk az újakkal, hátul meg simán pótolni fogjuk Silvestrét meg Balzát.

monyox
A mai hirek szerint Balzaretti-ert az Inter is bejelentkezett...

Pinilla szinte biztos, hogy megy vegleg Cagliariba.. Szerencsere..

Szerencsere Miccoli is egyre közelebb a hosszabbitashoz.

Silvestre meg mar gyakorlatilag az Inter-e.

Sajnos kurva szar erzesem van a következö idennyel kapcsolatban. Ugy ertem, edzö szinten tuti elörelepes lesz, de a keret.. Hat, nem is tudom.. Mi miert nem tudunk "nagy" neveket igazolni? Bradley? Ugyanmar..

monyox
Hat, most mar komolyan kevesebb az olyan csapat, akivel eddig nem hoztak szoba.. Ma az volt fent a hirek között, hogy hosszabbitott.. De ha jol nyomja az EB-n, akarmi lehet. Mondjuk allitolag ö kerte, hogy ha elengedik, akkor csak a PSG-hez.
Berlupapa meg inkabb költötte volna a lovet a csapatara, mint a bungabunga partykra..😊))

szucsy89
Áh, kizárt hogy a Milan egy nagyobb összegért vinné... csórók vagyunk 😄 Max 5 milliót tippelnék, de az már nagyon a plafon lenne 😄
gabber_saviola
Zampapapesz azt mondta, hogy Balza marad. Persze tudom, hogy a pénz beszél és kutya ugat ... szal, ha valami jó árat mondanátok be, én simán elengedném.

monyox
Szerintem meg jo, hogy nem, mert akkor jopar Palermo-szurkolot az agyergörcs veszelye fenyegette volna..😊 Emlekszem, egyszer lattam valamelyik Uvalogatottban a magyarok ellen, akkor meg köze nem volt a palyaralepeshez az Interben, de mar akkor is ezt a stilust nyomta..😊
A masik arcoskodo az idiota Pazzini volt..

The Sopranos
Miatta nézem a City meccseit, bármikor benne van, hogy csinál valami hihetetlent.
Amúgy palermoi születésû, kár hogy nem rózsaszínben nevelkedett.

FORzA PALeRMO

szucsy89
Idén City meccseken minden gólja után ilyen flegma volt... õ ilyen!😊
Épp ezért nagy a gólöröme 😄 Neki mi kell még hogy örüljön? Szerintem ha a VB döntõ utolsó percében ollózná a gyõztes gólt, akkor sem örülne 😄
Balzaretti jobb mint dzsákeríni.
😊😊
monyox
Itt az oka:

Bonucci befogta Balotelli szajat

Legközelebb akkor ilyenben kene palyara küldeni:

The Sopranos
Vajon Mariot mi tudja lázba hozni? Lõ egy büdös nagy gólt, továbbjutnak és erre õ olyan mint aki hétfõ reggel másnaposan ébred...

FORzA PALeRMO

monyox
Balotellinek mekkora volt a golöröme?😊 Szerintem a srac akkor is ugyanigy reagal, ha felrugjak..😊)

Balza jo volt. Siman hozta Maggio szintjet, Giaccherininel meg sokkal jobb volt..

Balza-Chievo??? Hat ez viccnek is rossz..😊))

szucsy89
Hm visszavonom, dicséret illeti ahogy az egész csapatot😊)
Balzaretti hatalmasat játszott! A meccs egyik legjobbja. Persze z mind azért van, mert bizonyítani akar a Chievonak 😊😊
Balotelli meg 😄DDDDDDDDDD Bíztam benne
The Sopranos
Balotelli megmentette a fogadásomat! Eddig is imádtam, de mostmár ...nemistudom. Nem eszek több banánt a kedvéért! 😄AsfDdA

FORzA PALeRMO

The Sopranos
2000-bõl 5500-at,ha ezt a félidõt is megnyerik az olaszok. Tettem egy másikat is, angol-olasz-francia gyõzelmekre. Ott 2000-bõl 10000-ret.

FORzA PALeRMO

szucsy89
Eddig teljesült a kívánságod, sztem szarul játszik 😄
monyox
Ize, a Manszur az a ManCity-s csoka? Es a tesoja? Balza eddig nem tolja rosszul.. Sirigu meg bekaphatja a padon..😊))

Mennyit nyersz?😉

The Sopranos
Igen!!! Azért nem bánnám ha szarul játszana, nehogy elvigye Abdul Haszik Manszúr sejk vagy egy tesója.
Barzagli is ott figyel, Sirigu meg a padon.

Szoktatok neten fogadni? Elõször játszok a Betclicen, megtettem az olaszokat, hogy megnyerik az 1-2 félidõt.

FORzA PALeRMO

monyox
Ott van Balza a kezdöben!!! Na vegre!!!

monyox
Szerintetek csak en vagyok idiota, hogy nem ertem, hogy miert van nalunk tel ota kapuskerdes? Most mar lassan komolyan azt hiszem, hogy elfogult vagyok Tzorvas-szal kapcsolatban, de az a helyzet, hogy engem rohadtul idegesit, hogy erröl a temarol eddig soha nem nyilatkozott senki vilagosan...
Szerencsetlen csavo ott van az EB-n, de csak 3. szamu kapuskent. Ha vegigvedi a tavaszt, akkor tuti, hogy kezdö, mint akkor, amikor hozzank került.. Ö is jol racseszett a Palermoval..:-/

Silvestre-t meg valszeg viszi az Inter. Lehet kezdeni mindent elöröl. Meg jo, hogy Mantovani marad..

gabber_saviola
Mienk is volt, csak most visszajön kölcsönbõl. Amúgy sokkal jobb kapusnak tartom, mint azt a tehetségtelen Viviánót.

riccardogardoni
úgy emlékszem õ már volt nálunk nem?
de mert kapust kell venni nem értem :S

gabber_saviola

monyox
TRAP FOR PRES!!!

Ahogy az Index is megírta, Trapattoni semmibe vette Roy Keane edzõi tehetségét, és olaszul, szalonképtelen kifejezéseket is használt. Az olasz blog szerzõi a segítségünkre siettek, és lefordították az ír kapitány teljes olasz szövegét.

"Ez szart sem nyert eddig, az isten áldja meg, semmilyen eredményt nem produkált korábban, és még õ veri a nyálát." - ez mûfordítói változata Trapattoni szövegének, ami olaszul így néz ki. ''Non ha mai vinto un cazzo questo, 'orcozio....non ha mai vinto niente e rompe pure i coglioni..."

A nyersfordítás pedig ez:

Non ha mai vinto un cazzo questo = ez faszt sem nyert eddig,
'orcozio = a szépített változata a "porco dio"-nak, ami azt jelenti "isten egy disznó", ez az olaszoknál igen durva istenkáromlás. Mivel ezt õ is tudja, ezért használta az 'orcozio-t, ami hangzásában hasonló, de csak azt jelenti "a nagybácsi egy disznó" - ezzel természetesen nem Keane felmenõire célzott.
Non ha mai vinto niente = soha semmit nem nyert
e rompe pure i coglioni = szó szerint az, hogy még õ "faszakodik" (a coglioni herét, tököt jelent...)

monyox
=D Gondolom ez Angliaban volt. El tudom kepzelni, ahogy mondja a zsarunak, "Cuz I´m fukken rich..."😊))

Volt valami olyan is, hogy edzötabor elött a jatekostarsak telekurtak hallal a Bentley-jet. Utana le kellett cserelnie szegenynek, mert szetrohadt a kocsi belülröl..😊 Mario-val mindennap törtenik valami..

riccardogardoni
nemrég megállította a rendõr és kocsival volt, és volt nála kb. 70 millió forintnyi készpénz és megkérdezte a rendõr hogy uram miért van magánál ennyi pénz? erre a balotelli: azért meg gazdag vagyok XDXDXD

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Balotelli nem lehet, mert volt valami olyan incidense, hogy meztelen nõket nézegetett valahol, és a barátnõje majdnem elhagyta emiatt. (Az ilyen cikkeket mindig lehozzák...)
Cucmey
pfff ez gáz. De hát a globális felmelegedés idõszakát éljük mostanában....

monyox
Valamelyik forumon olvasta,m egy gyerek velemenyet:

"Legyen a 2 buzi Ogbonna meg Balotelli, hogy ne csak homofobok legyünk, hanem rasszistak is"..😊))

riccardogardoni
ez de szar XD

szucsy89
Azt hiszem valami olyasmit mondott amikor rákérdeztek erre a csapaton belüli melegek dologra, hogy remélem nem én vagyok az egyik 😄DDDD nagy arc