Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új Palermo mez nekem nagyon tetszik. 😊
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
<#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem különben jol nez ki.
Forza Palermo sempre e per sempre!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A balhátvédet az elmúlt hetekben a Milannal és a Lazioval is kapcsolatba hozták, de a Rosanero bejelentette, hogy nem válnak meg a játékostól.
„Balzarettinek szerzõdése van.” mondta Zamparini a Radio Radio-nak „Az egyetlen klub, amely érdeklõdött nálam, az a Napoli volt.”
„Egyedül Aurelio De Laurentiis tett ajánlatot. Õ egy igazi úriember és közvetlenül engem keresett fel, mindenféle ügynökök mellõzésével.”
„Felhívott és megkérdezte, hogy van-e ara bármilyen esély, hogy eladjam a Napolinak a játékost, de megmondtam neki, hogy Balzaretti velünk marad.”
A 30 éves hátvéd, aki jelenleg az Európa bajnokságon szerepel az olasz válogatottal, már tárgyal a szicíliai klubbal egy 3 éves szerzõdéshosszabbításról, miután jelenlegi kontraktusa 2013 nyarán lejár.
Az egykori Torino, Juventus és Fiorentina játékost a Paris Saint-Germainnel is kapcsolatba hozták már. És Zamparini elismerte, hogy egyedül a PSG-nek adnák el, mert a felesége Párizsban dolgozik.
Pinilla szinte biztos, hogy megy vegleg Cagliariba.. Szerencsere..
Szerencsere Miccoli is egyre közelebb a hosszabbitashoz.
Silvestre meg mar gyakorlatilag az Inter-e.
Sajnos kurva szar erzesem van a következö idennyel kapcsolatban. Ugy ertem, edzö szinten tuti elörelepes lesz, de a keret.. Hat, nem is tudom.. Mi miert nem tudunk "nagy" neveket igazolni? Bradley? Ugyanmar..
Berlupapa meg inkabb költötte volna a lovet a csapatara, mint a bungabunga partykra..😊))
A masik arcoskodo az idiota Pazzini volt..
Amúgy palermoi születésû, kár hogy nem rózsaszínben nevelkedett.
FORzA PALeRMO
Balzaretti jobb mint dzsákeríni.
😊😊
FORzA PALeRMO
Balza jo volt. Siman hozta Maggio szintjet, Giaccherininel meg sokkal jobb volt..
Balza-Chievo??? Hat ez viccnek is rossz..😊))
Balotelli meg 😄DDDDDDDDDD Bíztam benne
FORzA PALeRMO
FORzA PALeRMO
Mennyit nyersz?😉
Barzagli is ott figyel, Sirigu meg a padon.
Szoktatok neten fogadni? Elõször játszok a Betclicen, megtettem az olaszokat, hogy megnyerik az 1-2 félidõt.
FORzA PALeRMO
Szerencsetlen csavo ott van az EB-n, de csak 3. szamu kapuskent. Ha vegigvedi a tavaszt, akkor tuti, hogy kezdö, mint akkor, amikor hozzank került.. Ö is jol racseszett a Palermoval..:-/
Silvestre-t meg valszeg viszi az Inter. Lehet kezdeni mindent elöröl. Meg jo, hogy Mantovani marad..
de mert kapust kell venni nem értem :S

Ahogy az Index is megírta, Trapattoni semmibe vette Roy Keane edzõi tehetségét, és olaszul, szalonképtelen kifejezéseket is használt. Az olasz blog szerzõi a segítségünkre siettek, és lefordították az ír kapitány teljes olasz szövegét.
"Ez szart sem nyert eddig, az isten áldja meg, semmilyen eredményt nem produkált korábban, és még õ veri a nyálát." - ez mûfordítói változata Trapattoni szövegének, ami olaszul így néz ki. ''Non ha mai vinto un cazzo questo, 'orcozio....non ha mai vinto niente e rompe pure i coglioni..."
A nyersfordítás pedig ez:
Non ha mai vinto un cazzo questo = ez faszt sem nyert eddig,
'orcozio = a szépített változata a "porco dio"-nak, ami azt jelenti "isten egy disznó", ez az olaszoknál igen durva istenkáromlás. Mivel ezt õ is tudja, ezért használta az 'orcozio-t, ami hangzásában hasonló, de csak azt jelenti "a nagybácsi egy disznó" - ezzel természetesen nem Keane felmenõire célzott.
Non ha mai vinto niente = soha semmit nem nyert
e rompe pure i coglioni = szó szerint az, hogy még õ "faszakodik" (a coglioni herét, tököt jelent...)
Volt valami olyan is, hogy edzötabor elött a jatekostarsak telekurtak hallal a Bentley-jet. Utana le kellett cserelnie szegenynek, mert szetrohadt a kocsi belülröl..😊 Mario-val mindennap törtenik valami..
Balotelli nem lehet, mert volt valami olyan incidense, hogy meztelen nõket nézegetett valahol, és a barátnõje majdnem elhagyta emiatt. (Az ilyen cikkeket mindig lehozzák...)
"Legyen a 2 buzi Ogbonna meg Balotelli, hogy ne csak homofobok legyünk, hanem rasszistak is"..😊))