27277
|
-
újra van ilicic-ük! 

-
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116880598&no=26246
-
Palermo 3-1 Cremonese TIM Cup
http://palermocalcio.it/it/1213/media/video.php?id=2563 -
Palermo Calcio Store -
-
Pont múlt szombaton vettem egy Elvis szemüveget. :D -
OFF - Elvisröl olvasok eppen egy könyvet. Azt irjak rola, hogy a kedvenc szinösszeallitasa a fekete-rozsaszin volt.. Zamparini kiaknazhatna ezt a dolgot.. Az összes jatekosnak kötelezöen Elvis-frizko barkoval...=D
-
Sok sikert, jo szorakozast!;) -
Hunor88 #26389 Mondjuk elég vicces lennék ott Chievo mezben :) -
Hunor88 #26388 Neeem, csak megkérdeztem. Amúgy meg lehet hogy 1 év múlva egy egész évet töltök majd Palermoban, úgyhogy fogok ott én elég meccset nézni ;) -
Miert, jonnel velünk?:))) -
Nem. Nem. :DDDDD -
Odáig meg rohad sok a benzin... :DD -
Hunor88 #26384 Ismeritek személyesen egymást? Mentetek már ki meccsre? -
Hat, kicsit autozhatunk tovabb is egy hazai meccsre, ott nem lesz olyan hideg..=D -
Kurva hideg lesz. Amúgy nem rossz ötlet! -
Szorri a hülyesegert, szoval Udine-ben jatszik az Udinese-vel..:) -
December 16an Udinese-ben jatszik a csapat. Erdekelne valakit egy kis kirandulas? -
Sajnos már cáfolták is... -
Egyebkent felemelö erzes volt Acquah-t Parma-mezben latni..=D -
Ideje lesz vegre a vedelemmel is foglalkozni.. Közepsö vedöt sem artana nezni.. -
kezd hasonlítani, mintha egy más ember lenne idén :) -
Olasz sajtóértesülések szerint a Palermo a Milan játékosával Djamel Mesbahhal erősítené meg a védelmét.
Mesbah januárban került a Rossonerihez, de nem számít alapjátékosnak Massimiliano Allegri csapatában és az elmúlt hetekben már a Torinoval is kapcsolatba hozták.
Azonban a legfrissebb hírek szerint a korábbi Lecce játékos visszatérhet délre, ugyanis a Rosanero már felvette a kapcsolatot a Milannal, akik készek tárgyalóasztalhoz ülni.
A Palermo Federico Balzarettit szeretné pótolni a védelemben, miután az olasz válogatott játékos a Romába igazolt nyáron. -
Na, Ilicic vegre a regi önmagat mutatta a goljanal.. -
Palermo 4-1 Parma
http://palermocalcio.it/it/1213/media/video.php?id=2553 -
Grazie!:) Beszelek Paliekkal, aztan szezonkezdesre felpörgetjük magunkat.
OFF: Megyek 25en Southampton-Wigan meccsre..:) Bar az a helyzet, hogy nem rossz az angol foci, de egy Palermo-Catania-ra azert elcserelnem..;) -
és kevés a biztonsági ember... :D
Mindenesetre én már nagyon várom az újdonságokat, kurta jó cikkeket raktok össze. -
Hat, erre Palka tudna megadni a valaszt, de az a helyzet, hogy en is bepunnyadtam kisse meg sok a melo... (meg sok a köcsög...=D)
De par het, megrazom magam, es majd lesz valami..:)) -
Mi van a magyar Palermós bloggal? Régen nem hallottam felőle... Talán vihar előtti csend? Egy nagy cikkel robbantotok? :) -
Jol van, egyetertünk!! A hozzaszolasod veget kiveve..=D -
Kutyátmacskát nem érdekli a bajnoki cím!
Típkedjük meg a nagyokat, játsszunk jó meccseket, a hellász essen ki és ti mindig legyetek mögöttünk! :D -
Mi fújtuk le "technikai" problémák miatt, nem tudom ez mit takar :D lehet nem lett Balza a miénk és így álltunk bosszút :D:D -
Migliaccio is menni akar.. Komolyan, Miccolinak riszpekt, mindenki mas bekaphatja.. -
Gratulalok Dainellihez, iden sem lesztek bajnokok..;)) -
ok? -

-
A Milan - Palermo lefújva... -
Na, Bertolo melle felzarkozott Morganella is..:))
Morganella vs Del-Korea
Bar nem igazan ertem, hogy a "csöcselek" kifejezesben mi rasszista.. -
Hat nehez megallnom, hogy ne üdvözöljem a törtenteket...:))) Lehet ebböl szerzödesbontas? -
A Palermo középpályása, Nicolas Bertolo igen nagy bajba került - ittas vezetés mellett gyorshajtással is elkapták. Hogy milyen folyománya lesz az ügynek, egyelőre még nem tudni.
A hírek arról szólnak, hogy Bertolo a menetirány szerinti bal oldalban hajtott a ma hajnali órákban, majd amikor egy rendőr figyelmeztette, ő tovább hajtott. Végül elkapták, és a szonda kimutatta, hogy ittas volt Bertolo, sőt, állítólag a rendőröket is megpróbálta megtámadni.
A játékos klubja, a Palermo is értesült az esetről, ám megvárják a hivatalos jelentést, hogy mi is történt pontosan, majd a játékossal is konzultálnak, és aztán hoznak döntést - amennyiben lesz következménye az esetnek