Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Sopranos
Biztos a ratyiparádéról ment hazafelé. Remélem elkapták a seggét és összeszedi magát az új szezonra! 😄D

FORzA PALeRMO

monyox
Ez a gatya... Meg a polo...

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

riccardogardoni

Mr. Csontváz Ilicic XD

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
L'U.S. Città di Palermo comunica di aver affidato la direzione generale dell'Area Amministrativa e Gestionale della Società al Sig. Patricio Teubal.

Il dirigente ha firmato un contratto di durata triennale.

Nekünk meg most igen gyérre sikeredett a vendég mez, a 3. számú mez tûrhetõ...
riccardogardoni

riccardogardoni
az idegenbeli igen csak jó lett, olyat veszek az biztos 😊 a hazai az elég gyenge :S

monyox
A vicc az, hogy se a csapat honlapjan, se transfermarkt-on nincs fent, nekem a Nemzeti Sport honlapjan tünt fel, hogy Uruguay olimpiai kereteben Rios neve utan (Palermo) all..😊 (Egyebkent Abel meg Cavani is ott van a keretben.)
Allitolag az ar 2,5 milla, ha mindez igaz, akkor le a kalappal Perinettiek elött! Kinek kell Bradley, vigye csak a Roma!!!😊)))

monyox
Lehet, hogy en vesztettem el a fonalat, de Ti hallottatok erröl?

Rios a Palermoban

Uhhhhh ne
monyox
A "mi" Devis Mangia-nk lett Ferrara helyett az U21 edzöje..😊) Löttek az olasz utanpotlasnak...😊)

Silvestre kölcsönben az Internél. Valami 2 milliót kaptatok...
szucsy89
Az idegenbeli nekem nagyon tetszik, a hazai is jó!

Úgy kellett volna, hogy a puma épp ráugrik a sasra <#idiota> (ha az sas egyáltalán 😄)
green6k
Gyönyörûûû😊
Egy ilyet muszály lesz vennem.Mikortól lehet kapni, és mennyi lesz kb?Tipp?

monyox
Nem tudom, a ket allat hogy jön ki egymassal, de sztem szep mez. Bar a negyzetek kicsit furcsak.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Nem hiszem el... 😄DDD

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Hát nézni már tud, de ezzel max. a palermoi nõi szurkolók tábora nõtt 😄 meglátjuk mit tud majd a pályán 😄😄
monyox
Lehet, csak en vagyok mar megint elegedetlen, de mas csapatoknal pörög ezerrel a mercato, nalunk meg...

Ha nem banjatok, gyorsan matekozzunk kicsit, ki jött meg ki ment..

+ Viola, Dybala, Brienza, Ujkani (vagy csak szeretnenk?)
- Cassani, Pinilla

Na jo, kabe lophaszt se tudok, mi a helyzet most..😊

monyox

gabber_saviola
Majd megismered és azt a napot átkozni fogod 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szucsy89
Õ ki is?
gabber_saviola
Gyors technikás meg minden, de olyan bal lába van, hogy csak csuda ... kb. Miccoli féle szabadrúgásokra képes már most.

monyox
Remelem, a csavo azert focizni is tud..😊))

Mas. Silvestre lehet, hogy megsem megy a Sinterbe, mert mi 10milkat kerünk, ök meg csak 8at adnanak. Egyreszröl örülnek neki, ha maradna, mert jo hatvednek tartom, masreszröl meg ö maga is menni akar, akkor meg huzzon a pi...ba..😊))

gabber_saviola

monyox
Ez hatalmas!!!😊))

riccardogardoni

Õ kéne nekünk elõre 😄

monyox
Bradleyt elvitte a Roma. Eleg dejavu erzes, tavaly ugyanez volt Gago-val..😊

The Sopranos
Eddig elég siralmas igazolásokat hajtottak végre..de van 2 hónapjuk belehúzni. Visszahozták Brienzát ugye, reaktiválni kellene Corinit, Tedescot, Fontanát és meg is vagyunk. Legalább a mezek fogynának ha ki is esünk. Mert ez így elég gyengusz.

FM2010-zel nyomja valaki mostanság?

FORzA PALeRMO

monyox
OK, kivancsian varom..😊 De remelem, nem a 12/13as ideny finisere gondolsz..

gabber_saviola
majd igazolunk a finisben, ne izgulj. 😛

monyox
Tampa termeszetesen Zampa..😊

monyox
Azert mar megint megy a szokasos szajtepes... 2 honapja kijelentettek Tampaek, hogy vagy Bradley vagy Rios tutira erkezni fog. Rios ugye nem akar jönni, Bradley meg nagy valoszinüseggel a Romae lesz. Zamparini valamelyik nap le is nyilatkozta, hogy hat igen, valszeg egyik sem jön.. Hat erröl ennyit. Van, ami sosem valtozik...

Mas. A Juventus megint kilora veszi az embereket... Luciora is kurva nagy szüksegük volt.. Van Persie-ert meg tettek egy nevetseges 10 millas ajanlatot az Arsenalnak. Londonban ki is röhögtek öket.. Na, befejeztem, mert ez itt a Palermo-forum..😊

riccardogardoni
kivi leszek hol és mennyiért lehet majd kapni idehaza mezt 😊

gabber_saviola

gabber_saviola
Acquisti:
Matteo Darmian (D) (Milan) DEF, Benito Nicolas Viola (A) (Reggina) COM, Franco Brienza (A) (Siena) DEF, Jasmin Kurtic (C) (Varese) DEF, Michel Morganella (D) (Novara) DEF, Samir Ujkani (P) (Novara) DEF, Aljaz Struna (D) (Koper ) DEF, Paulo Dybala (A) (Instituto) DEF, Sebastian Sosa (A) (Cerro Largo ) DEF, Andrea Fulignati (P) (Sestese ) PRE.
Cessioni:
Karim Laribi (C) (Sassuolo) COM, Pablo Gonzalez (A) (Novara) DEF, Davide Lanzafame (A) (Catania) DEF, Gianluca Di Chiara (D) (Pavia) PRE, Francesco Ardizzone (P) (Reggiana) COM, Gianvito Misuraca (A) (Vicenza) DEF, Giuseppe Prestia (D) (Ascoli) PRE, Andrea Adamo (D) (Foligno) COM, Francesco Vassallo (C) (Foligno) COM, Mattia Cassani (D) (Fiorentina) DEF, Mauricio Ricardo Pinilla (A) (Cagliari) DEF.

Bocs az offért, de Cassani is végleg a Fiorentináé, így értük kaptatok összesen majdnem 8 millió eurót. Ebbõl 3,5 millió el is ment Brienzáért és Sosáért.
Pinilla végleg a Cagliarié.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez jó volt 😉 De komolyan, nagyon sajnálnám ha elmenne...
gabber_saviola
😄dd

monyox
Bradleynek kinött a haja..😉

Ez ki ez?
monyox
Szoval akkor megvan a palermoi lanyok uj kedvence?😊

gabber_saviola

riccardogardoni
mekoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :E

monyox
Ezt csekkoljatok.. En behaltam rajta..

😄
Balotellit eddig is szerettem, de ezután még jobban.
Nektek melyik volt a kedvenc "Balotellitek"? Nekem amikor befeszített a 2. gólja után 😄
Cucmey
Tudom hogy rohadt rasszista vagyok de tegnap megszerettem Balotellit. 😄D
Azér engem is meglehet venni kilóra... 😄D

monyox
Nem hiszem, hogy Balza egy alacsonyabb szintet kepviselö csapatba igazolna...😊))

En Balotellivel kapcsolatban vagyok teljesen skizo.. Nagyon nem csipem a csavot, de a tegnapi produkcioja (föleg a masodik gol) rendesen odavert..