Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cassano nyilatkozta azt, hogy reméli hogy nincsenek köztük melegek, emiatt lett nagy kavarodás és egybõl támadták õt 😊 Tehát õ kizárva... Vagy ez volt a csel? 😄
monyox
"Miután Olaszországban a lapok arról írtak, hogy Cesare Prandelli 23 fõs keretében állítólag két homoszexuális labdarúgó is helyet kapott, az újságírók rákérdeztek erre Cassanónál, aki szerencsétlen nyilatkozatával pillanatok alatt a támadások kereszttüzébe került."

Na, mit tippeltek, ki a 2 ratyi?😊 Szerintem Cassano meg Balotelli.😊))

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Csak laza 10misit pengettünk ki a gyerekert... Biztos velem van a baj, de en korabban sosem hallottam a nevet..

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Nyugi, Cucmey, akkor is maradunk itt paran...😊)

Cucmey
Nem fogok eltûnni de egy az hogy ugye ellenünk rúgja a másik meg hogyha ez véletlenül megtörténik akkor nem akarom hogy boldog boldogtalan Palermo fórumos legyen itt az Sg-n. 😄D

Nekem meg két Bradley-set ok? 😊
monyox
Szerintem ha Bradley rug egy mesterharmast, Cucmey el fog tünni..😊))

riccardogardoni
szavadon foglak 😄

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox
Allitolag Dias es Bradley közül az egyik biztosan erkezni fog. Ez mar megint ilyen hülye megfogalmazas, mert Dias cseszik Palermo-ba szerzödni, mi meg mar loholunk utana vagy 1 eve... Bradley-nek volt par jo pillanata, ennyi. Ha le tudnak igazolni, lehet körbehordozni, mint a veres kardot... Ha nem, akkor meg majd megint kitalalnak valami hülyeseget, hogy Aaa, Zamparini meggondolta magat, mert Bradley is kopasz meg Sannino is, es igy nem fognak jol kijönni...

Off - Ha mar kopaszsag, az mekkora volt, mikor a palermo volt a kopaszok gyülekezete?😊)) Corini, Bresciano, Migliaccio, Gaggi, Colantuono, tuti kihagytam valakit..😊)

monyox
Az arab-temarol, meg ugy altalaban Zamparini-röl csak annyit, hogy 1 hete azt nyilatkozta a papa, hogy az arabok csak akkor jönnek, ha "atlathato" lesz az egesz biznisz... Na szoval, erre Zampa azt mondta, hogy jelenleg az olasz foci minden, csak nem atlathato... Ergo az arabok nem jönnek. Ez az egesz mar megint egy hatalmas vakitas, gondolom, az arabok kurvaztak egy jot, pozoltak egyet az elnökkel, eszükben nem volt beruhazni.. Meg ez a hülye erv, hogy "atlathatosag", hat Palermo-ban nincs bundaügy, akkor meg mi ez a szar duma???

monyox
Ha egy masfel meterrel jobbra csinalna ezt a mozdulatot, ertenem, hogy Pique miert fogja az arcat..😊)

Cucmey
Én is így vagyok vele... És soha nem fog mesterhármast rúgni ellenünk. Ha igen akkor az összes Palermo fórumos kap tõlem egy eredeti Palermo mezt. 😄D

De majd ha Bradley vág két mesterhármast a Palermonak, gondolj vissza erre a kommentre 😊
riccardogardoni
...

gabber_saviola
Kéne 2-3 ütõsseb igazolás, és már is más kedvem lenne ... de amég ilyen Bradley-k után csaholunk, addig nálam egy nagy büdös 0 az eddigi merkátó.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni

Bradley-ért is egyre jobbak az ajánlatok, kezdtük ugye Zahavi+Kurtic, nem rég Budan(!), most már csak Kurtic...
bakkerman
Miccoli megy arábiába,ahhoz a csapathoz ahol Zenga az edzõ,és ottvan Toni is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Cucmey
Én má most bele szürkültem...

gabber_saviola
Nagyon félek attól, már sosem lesznek nagy igazolások (mint ami 3-5 éve volt) ... és az Arabok sem jönnek már, mi meg beszürkülünk a mezõnybe. 😞

De ne legyen igazam.

szucsy89
Lehet, hogy nagy spanok... az utóbbi idõben a nyilatkozatai nem voltak valami hízelgõek a Milanra nézve, mondjuk az tény, hogy valótlant nem állított (nincs pénz a csapatnál) 😄
😄
monyox
Hat, az a helyzet, hogy nekem regebben Zampariniröl allandoan Pampalini jutott eszembe..😊

Csak ez a Zampamama meg Balzamama 😄 Ezen behaltam
Tisztában vagyok mindennel, én is úgy írtam, hogy szóba hozták a Bradley-ügyben, akirõl köztudott, hogy szereti a Chievot 😊
monyox
Nyugi, nem komolyan irtam..😊 Hogy is mondjam, nem tennem a kezemet a tüzbe Zampa papaert, de azert valami furcsa okbol megis csipem az öreget..😊)

Ezt honnan vretted, hogy utalja a Milant? Gallianival nagy spanok, meg nem hiszem, hogy ha annyira utalna a klubot, odaadta volna Nocerino-t bagoert..

Na, következzen egy kis uborkaszezonra valo bulvar Balzaretti-röl..😊
A srac fiatalabb, mint en, es egyszer mar el is valt, van összesen 3 lanya, es a masodik esküvöjen Chiellini meg Cassani voltak a tanuk..
Es tenyleg a Parizsi Operaban nyomja a csaj, ugyanakkor palermoi szarmazasu, szoval nem csak Balza kötödik Palermohoz..😊 Raadasul a csaj nagybatyja Pietro Lo Monaco, mi a szösz... Vannak itt rendesen atfedesek..😊 Akkor lehet, hogy Balza kerese volt, hogy ha menni kell, akkor a PSG-hez menne. Balfasz Leonardo összerak egy komplett olasz csapatot Parizsban..

monyox
Miert is?

monyox
Nem akarlak kiabranditani, meg leszolni a csapatodat, raadasul iden elöttünk is vegeztetek, de szerintem kabe a 0hoz közeli az eselye, hogy a Chievo-ba megy, mikor olyan keröi vannak, mint a Milan, az Inter, a Roma vagy az Atletico Madrid. Raadasul meg annak az eselye is megvan, hogy maradni fog.. Bradley-nek viszont mar keresik a palermoi alberletet..😉

szucsy89
😄DDDDD Balzaretti felesége.

Szerintem nem mondtam semmi bántót Zampára, persze nem csípem annyira, mert utálja a Milant... 😄
Ez beteg komment volt😄
Silvestre a Chievoba tart úgy hallottam 😊 Bár felvetõdött még 20 játékos a neve mellett, nem hiszem, hogy õ lenne a nyerõ...
monyox
He, haver, az elnökünkröl beszelsz!!!😊)))

Kinek el a felesege Parizsban? Balzamama vagy Zampamama?

szucsy89
Nagy taktikus a csávó tudja, hogy a Milannak nincs pénze, max. 4-5 milliót fizetnének érte. Ellenben "benyalt" a PSG-nek, hátha ajánlanak érte 10-15 millió körüli összeget. 😄

Egyébként a felesége Párizsban él...
monyox
Zamparini kijelentette, hogy Balza csak külföldre mehet, es csak a PSG-hez. Bar ebben nem ertem, hogy mi a racio, persze, akkor nem lepne ellenünk palyara, de Zampa papa a fönök..

monyox
Kicsit üti egymast a ket kijelentes...😊) Baratsagosak, de szivesen megszabaditanak ertekeidtöl..😊)) Nem egyszer lattam Palermoban, ahogy a kis kötsögök motorrol kapjak le a turistak taskajat a vallukrol..😊 A hires sziciliai vendegszeretet...=D Szeretik a vendegeket, de a vendegek cuccait meg inkabb..😉

riccardogardoni
ennek kifejezetten örülök (Y)
de majd csak akkor lesz felhõtlen az örömöm amikor az elsõ meccsen kezdõ lesz XD mert az elnökünket ismerve nincs biztos kijelentés XD

szucsy89
Zamparini: "Balzaretti maradni fog, és alá fogja írni új, 3 éves szerzõdését."

Ezek szerint nem fog a Milanba jönni, pedig elfért volna... :/
riccardogardoni
Pár gondolat a szicíliai emberekrõl: A sziget lakói minden külföldivel szemben rendkívül barátságosak. Melegszívûség, jóakarat és mindenkori mosoly a szicíliaiak mindennapi életéhez tartoznak. A maffiától való félelem indokolatlan, hiszen az egyik nem elhanyagolható bevételi forrásuk pontosan a turizmus. Mindenesetre vigyázzon értékeire és legyen óvatos. Nagyobb pénzösszegeket és ékszereket legjobb a szálloda széfjében elhelyezni. <#taps><#taps><#taps>

riccardogardoni
ezen nem nagyon kell meglepõdni XD
balza meg maradjon csak szépen, nem nézném jó szemmel a kedvencem távozna :S

monyox
Jol beszivattal, mar kezdtem elhinni..😊)) Volt egyaltalan mar valogatott Igor? Na, 6szor volt valogatott... De golt meg nem rugott..😞 En nem is ertem, Balzarettit meg Silvestre-t egy csomo csapat akarja vinni, de eddig egy erdeklödest sem olvastam sem Budan, sem Bertolo, sem Munoz irant...

riccardogardoni
Budant is kivitték az eb-re? <#zavart1><#zavart1><#zavart1>
én kivittem volna XDXDXD

Ajánlom neki, de nagyon 😄 Mert most Balotelli arassa le a babérokat?😊
szucsy89
Cassano az EB-re tartogatja magát, majd meglátod 😉
monyox
Balotelli meccsenkent egy sargadupla..😉)

Cassano biztos, hogy nem, Di Natale talán, ahogy Giovinco is, Balotelli pedig meccsenkénti mesterhármas 😄
monyox
Egyet arulj el! Ki fog golt rugni?😊 Persze, en csak Miccoli miatt nyavajgok..😊))

Szerintem meg épphogy csodát fognak mutatni. Mindenki leírja õket...
monyox
Zamparinit a kapuban tudnam elkepzelni. Szerintem egy igazi parduc lehet.. Mar amennyire az elmeszesedett csontjai birhatjak...

Mas, az olasz valogatott tegnap teljesitmenyet latva szerintem minimum 2010-es leböges lesz az EB-n..