27277
|
-
most megy a Palermo meccs élőben a SportKlubon! Nézzétek emberek :D -
Sannino most mar igazan elfelejthetne Bertolot... Egyszerüen nem ertem, hogy mit latnak az edzök abban a csavoban.. -
-
Ma este Pinilla-nak lehet, hogy tul kicsi lesz a Barbera...=D -
Hat, a haverja apja a Cosa Nostra tagja, ugyhogy ki tudja, lehet, hogy mar Fabrizio ujjat is megszurtak a narancstövissel...=D -
akkor a Sacra corona unitában volt benne
Nardóban született lece mellett:D:D
tuti benne volt:D -
En talan meg azert nem vesztettem el az optimizmusomat, mert egyik meccset sem lattam. Viszont ugy tervezem, hogy a holnap estit megnezem. Egyebkent mindenki nagyon pozitivan all a dolgokhoz, Perinetti meg Sannino is olyanokat nyilatkozik, hogy csak idö kell az összeereshez, dehat mi a francot csinaltak a nyaron? Azert mondjuk riszpekt Sannino-nak, hogy peldaul amikor a Lazio ellen bekaptuk a 2. golt, nem szarozott, es egyböl behozta Abelt meg Dybalat. Tavaly ilyenkor ment volna a tököles a 85. percig...
Ami kicsit szarul esett, hogy Miccoli lenyilatkozta, hogy nem kell meglepödni egyik veresegen sem, mert a Napoli meg a Lazio is jobb csapat a Palermonal.. Persze, elfogult vagyok, de azert meg elenken el bennem az az 5:1 tavalyrol.. -
A Camorra Napoly környeken van, szoval csak nem ekkora arulo Fabri..;) -
a pisztolyos tetkó hatalmas:D:D:D
nincs benne véletlenül a camorrában??:D:D -
Köszi az infót, ezt nem tudtam.
Amúgy kicsit szomorú vagyok evvel a bajnoki rajttal és talán egy hétvégi győzelem sem fogja elvenni azt a pesszimizmust, amit most érzek a csapatról. Valaminek történnie kellene az év végére (európai indulás), hogy újra úgy érezzek, mint mikor feljutottunk a Serie A-ba. -
Tegnap este neztem a rai1-n egy ilyen tv-vetelkedöt, es az volt a kerdes, hogy melyik focista utanozza golörömevel egy nepszerü pankratort..
Fel volt sorolva 10 jatekos, es a megoldas Fabrizio Miccoli. Jobban utananeztem, es Miccoli tenyleg nagy wrestling-fan, az illetö pankrator pedig John Cena, a tema meg "You can´t see me" nev alatt fut...=D
Ti tudtatok ezt? Mert nekem uj info volt..:)
-
gondolom.. Plusz premium nelküliek. -
ezek már nettó bérek ugye??? -
:( a macska rúgja meg -
Hunor88 #26463 
Majd meglátjuk
-
Ha erdekel valakit, hogy ki-mennyit keres a Serie A-ban:
fizu -
Nem hiszem, hogy elmenne a Chievo-ba a szezon vegen, szerintem marad Palermoban, mert jövöre szeretne az A-ban jatszani..;) -
Hunor88 #26460 
Mert kell nekünk :)
-
De miert pont a Chievo???:))) Nem lenne elörelepes...=D -
Hunor88 #26458 Ingyen lesz úgy számolom (tudok jóban vagyok a Palermo vezetőségével:)) -
7 millás opció van rá -
De miert pont a Chievo vinne el?;) Loves tarsasag vagytok?=D -
Hunor88 #26455 Igen, ezért mondtam, hogy ha így folytatja... -
Egy meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni ... majd ha ez a forma több meccsen is kitart, akkor azt mondom helye lenne a srácnak a csapatban. Sajna (ill. nem sajnos) jelenleg vannak jobb képességű csatárok a keretben.
Persze örülök neki, hogy ez a meccs kijött neki, és kívánom, hogy az egy év kölcsönben erősödjön meg, hogy aztán jövőre az legyen a gondunk, hogy ki legyen a kezdőben. -
Hunor88 #26453 És ott a mesterhármas egy félidő alatt, ha így folytatja jövőre jön hozzánk fillérekért :) :) :) 
-
Hunor88 #26452 Nézzétek a Cesena Novarat!!! Mehmeti kezdett és 4 perc alatt 2 gólt lőtt :D -
szerencsére nincs kivásárlási lehetősége az Internek a kölcsön közben, így az év végén visszajön. -
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az óra egy levágott kézen volt-e.. -
“Why did we sell Silvestre? It wasn’t for money, but because I just didn’t like him. We conceded a lot of goals with him in defence, so we gave him to Inter." - Zampa
:DDD -
A maffia visszaszerezte Cavani feleségének ellopott óráját
Egy nápolyi lépcsőházban megtalálták azt a 18 ezer eurós órát, amelyet július végén loptak le Cavani feleségének csuklójáról. Az olasz média szerint ez a Camorra ajándéka a kedvencnek.
Július 24-én Edinson Cavani felesége szokásos nápolyi bűncselekmény áldozata volt: egy templomból kilépve egy robogóval mellette teremtek, és leszakították csuklójáról a méregdrága órát.
Az ékszert most egy nápolyi külvárosi lépcsőházban találták meg.
"Csodával határos, ha turista ellopott órája kerül elő Nápolyban, főleg, ha ennyire drága" – kommentálta az olasz sajtó.
Az újságoknak nem volt kétsége afelől, hogy az órát a nápolyi bűnszövetkezet, a Camorra szolgáltatta vissza tulajdonosának. A tolvajok nem tudták, kinek a kezéről tépték le az órát. Amikor kiderült, hogy a
Napoli uruguayi sztárjátékosának feleségéről volt szó, a camorra azonnal lépett. Felkutatta a tolvajokat és bocsánatkérően visszaadta a zsákmányt - írták a lapok.
Ugyanez történt néhány éve Marek Hamsíkkal is. Egyedül az akkor még a Napoliban játszó, argentin Ezequiel Lavezzi barátnője, Yanina Screpante nem kapta vissza a csuklójáról Nápoly utcáin elrabolt órát. Talán azért, mert a lopás után Facebook-oldalán rablóvárosnak nevezte Nápolyt - jegyezte meg az olasz sajtó.
Azért van mit még tanulni a magyar politikai elitnek... -
Jogos, utána már nekem is eszembe jutott, hogy valamelyik meccsen már bedobta Sannino. -
csereként szerintem beállt a Lazio ellen. -
nem -
0 rúgott? :O
Ez a Dybala gyerek játszott már? -
Meg is van, tavaly októberben játszott :S
Azért sok sikert neki, ha idejön (meg máshol is), mégis csak nagy szerepe volt 2006-ban :) -
Erősítés?...Hát még a Palermoban sem biztos, hogy az lenne...
(támadni, beadni még csak csak tud, de ezáltal lyuk lesz a helyén, és már lassabb is jóval, mint volt, plusz játékban sincs, mikor játszhatott vajon utoljára??) -
Én is. Hátulra nagyon kell az erősítés. -
én örülnék neki. -
Örülünk?:) -
téma Grosso vissza hozatala. nincs klubja.