27277

105e4pi.png\"

• monyox
    PALERMO: 1 Ujkani, 5 Barreto, 6 Munoz, 11 Hernandez, 17 Giorgi, 20 Arevalo Rios, 23 Donati (cap.), 25 Von Bergen, 27 Ilicic, 29 Garcia, 89 Morganella.

A disposizione: 99 Benussi, 7 Viola, 9 Dybala, 10 Miccoli, 14 Bertolo, 15 Milanovic, 18 Labrin, 19 Budan, 22 Brichetto, 28 Kurtic, 31 Pisano.

Allenatore: Gian Piero Gasperini.

Azert erre kivancsi vagyok... Nem szeretnem egyböl kritizalni Gaspot, de: Miccoli a padon? Morganella meg Garcia meg meg mindig a kezdöben? Jajj, de jol esne egy kis egygolos gyözelem...
  • monyox
    Hat, en Palermoban nem igazan lattam bicajos embert...:))) De az olasz atlaghoz kepest normalis a közlekedes. Viszont ha melozni akarsz, munkat talalni rohadt nehez.
    Ha valami meg erdekel, dobj egy levelet!

ON - Olyan erzesem van, hogy ma meglesz az elsö gyözelmünk ebben a szezonban, megpedig egyböl idegenben!:))
  • Hunor88
    Köszi az infokat!
    A mennyire fejlettet arra értem, hogy "normális"-e a közlekedés, mert például Nápolyban esélytelen biciklivel menni...
    Nem nyaralni mennék, hanem egy évre ki:)
  • monyox
    Hat, szebb varos Veronanal....=D
    Viccet felreteve, en 1 evet eltem Palermoban 2008-2009ben. Az az igazsag, hogy Palermora is jellemzö az a kettösseg, ami egesz Sziciliara. Eleg nehez ezt elmagyarazni.. Valahogy ugy tudnam, hogy ugyanugy jellemzö erre a helyre a rabulejtö szepseg (mondjuk Toszkanahoz hasonloan), mint az olyan dolgok, amitöl az ember elhanyja magat (lasd Napoly). Persze, messze nem olyan rossz a helyzet, mint Napolyban, van a csizma deli reszen. Meg engem valahogy ez a kettösseg fogott meg. Emiatt abszolut nem unalmas a hely.
    Az alatt mit ertesz, hogy "mennyire fejlett"?
    Sokszor a helyiek ugy hivjak Sziciliat, hogy "Eszak-Afrika", mert szerintük neha a dolgok inkabb afrikaiak, mint europaiak...:)
    Orakat tudnek meselni, de nem akarok offolni..:)

Ja, ha nyaralni akarsz menni, ajanlom mindenkeppen!
  • Hunor88
    Volt már valaki közületek Palermoban?
    Milyen város, mennyire "fejlett"? A focitól eltekintve élnétek ott?
  • monyox
    En sem mezt rendelek, hanem polot 23 euroert. Asszonynak meg nem kell megtudnia...=D
  • gabber_saviola
    Sajnos amég egy mez 82 euró (majdnem 25 ezer Forint), addig inkább van hely máshová elköltenem. Asszony megtudná, hogy ilyenre b@sznám el a családi kasszából, kicsit ki lenne tőle :D
  • monyox
    Akarok rendelni par cuccot Palermobol. Valakit erdekel? Ugy hallottam, hogy a csapat gyenge rajtja miatt leertekekelesek vannak....=DDD Jelszo: Vigyük csödbe a postat!:)
  • gabber_saviola
  • monyox
    termeszetesen a az az e..
  • monyox
    Isten hozott itthon, Gien Piero!
  • monyox
    Szegyen vagy nem szegyen, 2 percig birtam hallgatni...:)))
  • monyox
    Az a faszi mindent tulel...:) Na jo, Zampa-t nem elne tul..=D
  • gabber_saviola
    mondatod kulcsszava a "még" szócska.
  • monyox
    Sannino-val kapcsolatban kicsit olyan erzesem van, mint Guidolin-nal meg Colantuono-val meg Pioli-val. Szoval annyira azert nem kellett volna kapkodni, bar nem is sajnalkozom ugy, mintha egy Mutti-t kaptunk volna a helyere.
  • monyox
    Az azert vicces, hogy Allegri a Milannal 2 otthoni zakoval kezdett, de meg mindig a helyen van.
  • monyox
    Ne legyel, en optimista vagyok!!:) Jo lesz ez! Mutattak szombaton biztato dolgokat a sracok!!
  • monyox
    Azert remelem, ez nem edzöbuktatas volt..

Hunorral ertek egyet, bar ha közös megegyezes volt, akkor mar mas a gyerek fekvese..

En egyreszröl sajnalom, mert Sanninot tovabbra is jo edzönek tartom, masreszröl örülök Gasperininek. Azert abbol a szempontbol elöbbre jarunk, mint tavaly, mert ugye tavaly ilyenkor kaptuk Mangia-t...:))
  • monyox
    Brunyalas megvolt?:))
  • gabber_saviola
    Tegnap Zampabá beszélt Sanninóval. Elmondta neki, hogy nagyon csalódott a döntetlen miatt, de ennek ellenére bízik benne és vele szeretné folytatni a megkezdett munkát. Sanninó pedig azt mondta, hogy elvesztette a bizalmát a csapatban. ...és korrekten elváltak.
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    Gasp 128 meccset tolt nálunk

• Hunor88
    Amúgy jó, hogy megoszlik a vélemény :D. De szerintem Sanninot kellett volna még hagyni, szerintem ez az utolsó vereség nem rajta múlt, (az első félidőt elnézve). 3 forduló után kirúgni valakit még nem lehet...
  • gabber_saviola
    na kivágta Papesz a töketlent a padról, Gasp jobb lesz ide, az majd nem fél üvöltözni a játékosokkal.
  • The Sopranos
    Azt a Kakániás dolgot nem gondoltam komolyan, csak el vagyok keseredve, hogy vergődik a csapat...
  • WuFraZselic
    részvétem Gasp miatt. jön a 3-4-3
  • The Sopranos
    Hülye Gasperini...itt csak elbassza a renomáját. Nem csapat ez hanem egy rakás szerencsétlenség, aminek Zampa a legfőbb oka!!!! Forza Catania!
  • Hunor88
    Az igen, Gasperini az 50. edző amióta Zampa vezeti a Palermot... Ez durva
  • Hunor88
    Sannino eddig húzta...
    Nem lehet az az oka ezeknek a rossz sorozatoknak, hogy ilyen sok az edzőváltás?
  • riccardogardoni
    8 napig Olaszországban voltam azért nem voltam aktív! :D
    Itt egy kép, megpróbáltam valamelyest "hazai mezben" lenne, ha már csak ideáig jutottam el! :XD

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578498_145807078895748_1278593607_n.jpg
  • monyox
    Donati, Ilicic, Von Bergen mindharman serüles miatt lettek lecserelve.
  • Hunor88
    Ez a Von Bergen-Manotvani még nagyon ütős lesz. Dybala miért nem játszott?
  • monyox
    Palermo-Cagliari iras.
  • monyox
    Hat, az araboktol tenyleg elbucsuzhatunk gondolatban, viszont en tele vagyok optimizmussal, pedig vegigneztem a meccset..:) Jo lesz ez! Sannino is jo lesz, csak el kell felejtenie a Kurtic, Bertolo kategoriat.

Milyen a blöki fajtajat nezve?:)
  • gabber_saviola
    itt vagyok és sajnos látom az eredményt. :(

félidőben levittem a blökit megsétáltatni és mire most visszajövünk mit látok ... sikerült megint egy nyomi meccset játszani.

Nagy reform kell most már ide.

Szerintem már az Arabok sem jönnek, Zampabá is sajnálja a pénzt a csapatra, ez az edző meg egy töketlen.
  • monyox
    HOL VAGYTOK, PALERMO-SZURKOLOK????:))
  • monyox
    A mai meccs összefoglalojanak a cime megsem az lesz, hogy "Az Oroszlankiraly", hanem az, hogy "Porco cane"..:) Egy szinte mar megnyert meccs 3 pontja csuszik ki a kezünkböl..
  • monyox
    Rios-szal egyebkent nagyon jol jartunk. Es nem csak a golja miatt mondom, a csavo olyan, mint egy pitbull, szür a vedösor elött rendesen.
  • monyox
    Tessek! Az OROSZLAN!!!!! Elsö gol!!!
  • monyox
    En nezem. Es szerintem nem remenytelen a csapatunk..