Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Sopranos
Di Michele nem a pályán kívül szaladozna, csak egy kicsit elcsúszott. 😄 Kicsivel hátrébbról indulna mint Cara, és mindenféleképp a bal oldalról. Volt egy két ígéretes akciója a Messina ellen is.
FORZA PALERMO!

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Ez az én kezdõm, amit csak akkor változtatnék, ha sérülés vagy gyenbébb teljesítmény fordul elõ.

- Fontana -

Zaccardo - Biava - Barzagli - Pisano

- Guana -

Diana - - Corini - - Bresciano

- Di Michele -

- Caracciolo -

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
06.03.2007 edzés

LINK

tegnap közöltem az Amauris beszélgetést, íme képekben

LINK

Messina - Palermo 2-0

LINK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
"Cribari un mese k.o.; Siviglia 15 giorni"

A Lazio két oszlopos tagja Cribari és Siviglia kidölt a sorból, Cribari legalább 1 hónap, Siviglia kb 2 hátig nem fog játszani. Van mit visszaadni a sorsnak úgy érzem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nah akkor a Fio elleni álom 11-em:

__________Fontana________
___Zaccardo Biava Barzagli_____
Diana Guana Simplicio Bresciano
_____Di Michele Cavani_______
_________Matusiak

gabber_saviola

gabber_saviola
amit tudok megteszek a csapatért ^^

Cucmey
gabber!! Ismét köszönöm a híreket!! Nagyon örülök hogy minden nap nyomatod õket! 😊))

Cucmey
Én nem szeretek sírni. Ezért inkább pesszimistább vagyok év közben hogy végül év végén örülhessek!!! 😄D

gabber_saviola
kétnaponként megnézem a szájtodat, eskü 😊

McFrost
mindennap olvastam az oldalad is még frissült
ellenben Veled😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nem gondoltam volna 😛

McFrost
tényleg
hihetetlen mi?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
tényleg olvasod a híreket amiket összedobok?

McFrost
是先生

gabber_saviola
kaj olvasod a híreimet? 😛

McFrost
legközelebb fejjel lefele cikkezz , köszipuszi😛

gabber_saviola

Palermo: Caracciolo két meccs
Palermo támadóját, Andrea Caracciolót a liga két meccsre tiltotta el, így nem lesz a pályán a Fiorentina és a Sampdoria elleni meccsen.

Amauri: meglepetés Boccadifalco-ban
Palermo támadója, Carvalho de Oliveira Amauri ma délután meglátogatta a társakat a csapat fõhadiszállásán. FIGYELEM! „akinek az orvosok megengedték, hogy elkezdje rehabilitációs programját”

De megemlékezett a csapat mostani formájáról:
„-Minden csapatnál elõfordulhatnak válságidõszakok, így nálunk is, de hamarosan magunkhoz fogunk térni. Ez nem igaz, hogy ezek a negatív eredmények függnének tõlem, ezek csak egybeesések semmi más. Caracciolo? Nem tudom elítélni, mert láttam a tévében a Milán és a Messina elleni meccseket. Azonkívül kizártnak tartom, hogy gyógyulásom befejezõdik a szezon elõtt.”

The Sopranos
Ayroldi spori... Remélem gyógyszerre költöd azt a pénzt, amit fizettek neked!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola

nos akkor tálalnám a híreket, bocsánat természetesen hedlájn szorikra gondoltam 😊

Miccichè: Guidolin nem kockáztatja az állását
A csapat edzõjének távozása nincs napirenden Palermóban. Guidolin tökéletesen megfelel céljaink elérésére, és bízunk a képességeiben, mert Õ az az ember, akivel a csapat képes kilábalni a krízisbõl. - Jelentette ki a Palermo alelnöke Guglielmo Micciché

Zamparini: "Én vagyok az egyik probléma”
"-Azt gondolom, hogy én vagyok az egyik problémája a csapat rossz szereplésénak, hogy nem vagyok rendszeresen Palermóban. Guidolin az a személy aki becsületes és õszinte és kedvelem, és nekem megfelelõ edzõ. Tulajdonosunk kitért még Ayroldira is, szerinte a Messina elleni meccsen nem volt a helyzet magaslatán, és jó pár téves ítéletet hozott.

Foschi: Caracciolo? büntetést kap.
-Caracciolo csinált egy hibát, és ezért felelnie kell, még akkor is ha megértem a jogos reklamációját. Támadónk a beállása után két perccel kapta a pirosat mikor helytelenül reklamált és ezzel megnehezítette a csapat játékát. A csapatnak nem lesz könnyû megéreznie év végén a legjobb négy közé, mindazonáltal nincs válságban a csapat.

Foschi: a játékvezetõ ott az arcban nevetett.
Csapatunk sportigazgatója nyilatkozatában kitért arra, hogy van aki nem akarja a Palermót látni jövõre a BL-ben, és ezért mindent megtesznek.
-Ayroldi megtagadott tõlünk két büntetõt, de ez még nem minden, mikor beszéltem vele a meccsen (amikor kiállította Foschit a bíró) , amikor játékosainkat szabálytalanul szerelték a büntetõterületen belül kétszer is, akkor Õ kijelentette, hogy nem volt semmi és az arcomba nevetett.

Foschi: Zamparini tervek Palermóban.
Rino Foschi a csapat sportigazgatója, megnyugtatta a rajongókat egyik nyilatkozatában miszerint kimondta, hogy Zamparininek a következõ néhány évben komoly tervei vannak Palermóban, és megjegyezte, hogy az elnököt nagyon szeretik a városban és nem akarja elhagyni a csapatot.
-Zamparini még erõsebben akar kötõdni a csapathoz, és egy nagyon nagy csapatot szeretne építeni Palermóban.

Caracciolo: hibáztam
Palermo támadója, Andrea Caracciolo magyarázta a stadionewsnak a Messina elleni mérkõzésen kapott piros lapját.
-Ideges voltam és megrántottam Ayroldi vállát miközben megkérdeztem Õt, hogy miért nem adta meg a büntetõnket, ekkor Õ felmutatta nekem a pirosat. Igen elismerem, hogy hibáztam, de nem számítok nagy büntetésre és a keretbõl kizárásra, de tudom, hogy amit kiszabnak nekem azt elfogom fogadni és fizetni fogok érte.

Foschi: Fiorentina
Minden híreszteléssel ellentétben, nekem nincsenek problémáim a lila csapattal így Pantaleóval sem. Vasárnap Palermóban meg fogom ölelni Õt, ha Õ is így akarja, mert Õ csak végezte a dolgát a múltban. Remélem azon a vasárnap számunkra lesz kedvezõ az eredmény.

gabber_saviola
nah összerittyentek egy kis nyúzt

gabber_saviola
annyira szép lenne, ha feltámadnánk végre és befutnánk a 3. helyen, baromi boldog lennék.

morrone
Persze, ezt a legkönnyebb mondani, így nem érhet csalódás. <#szomoru1>
Én nagyon nem szeretem ezt a mentalitást és biza' kimondom: ÉN BÍZOM A CSAPATBAN!
Különben mi értelme van az egésznek? Te is azért ülsz le meccset nézni, mert hiszel benne, hogy sikerül, nem?! Csak elõtte bebiztosítod magad az ilyen kijelentésekkel, ejnye :-(
Fel a fejjel bugylikáim, majd sírunk a végén, ha úgy alakul, jó?

bmffm856
majd talán holnap... 😛 mostmár eléggé hulla vagyok keredgélni... 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
hát akkor youtube a barátod 😊

bmffm856
akkor tényleg idõ kell neki... bár még soha nem láttam játszani...

gabber_saviola
jah, most volt februárban

bmffm856
20 éves?

gabber_saviola
elnézem 😊
Cavani jobb lesz mint Amauri csak egy kis idõ kell neki

bmffm856
én kérek elnézést! 😄

gabber_saviola
nevitatkozz, ez kifogás 😊

bmffm856
azt meg pár nap alatt be lehet vágni... annyit hogy passz meg sinistra, destra, calcio d'angolo, rigore, fallo di mano stbstb... szerintem ez nem kifogás...

gabber_saviola
szevasz Cucmey <#integet2>

Cucmey
Sziasztok. Én igazábol már csak a negyedik helyben bízom de abban is már csak egy kicsit. 😞((

gabber_saviola
nem full Olaszra gondoltam, hanem alap szavakra

bmffm856
hát amíg megtanulják az olaszt addig azért valahogy kommunikálni kell... és ha ezen múlik hogy megértsék magukat a pályán akkor szerintem....

gabber_saviola
egy olasz csapatban ne kelljen már englandusban nyomni 😞
amúgy Matusiak beszéli az angolt

bmffm856
angol nyelvet is elég rég feltalálták már... 😊
Cara nem kétlem hogy akar, de az akaratért nem jár 3 pont... 😞

gabber_saviola
Carával semmi baj nincs, valszeg nem látod, hogy mennyire akar. Cavani és Matusiak meg nem beszéli még az Olaszt.

bmffm856
tényleg õk miért nem játszanak? ha jól tudom kezdõben még egyik sem volt... Carának meg hát nem ez a csúcsszezonja...

bmffm856
hát most én is úgy érzem, hogy itt az alkalom hogy idegenben gyõzzünk, de azért nem lesz ez olyan egyszerû dolog... nem mernék fogadni nagy pénzben, bár szerintem a kettesnek (jóval?) nagyobb az esélye...

gabber_saviola
Reméltem mikor megérkezett Cavani és Matusiak, hogy hamar beépülnek és megy minden tovább a régiben, de nem 😞
Az égiek sem akarják már, hogy egy ilyen csodálatos csapat csodát tegyen Olaszországban 😞

gabber_saviola
nem kell neked félned semmitõl, sajnos 0-k vagyunk és semmi jel sem mutat arra, hogy visszatérjünk az év elsõ felében mutatott játékhoz 😞

jópár hete szar a kedvem, mert nem így képzeltem el ezt a szezont, mert ahogy indult a maga a csodált volt, de hát Amauri nélkül az én álmom is vége szakadt 😞

bmffm856
remélem is! <#vigyor1><#vigyor3>
de félek a meccstõl már jóelõre...

bmffm856
nem tudom mennyivel jobb a Roma - Udinese meccs mint a pályán elért pontok szerinti 3. és 6. közdelme...

gabber_saviola
amúgy sajnos igazad van, ezt a meccset is el fogjuk bukni mint annak a rendje.

gabber_saviola
Peti Te ittál? 😛
de a nemközvetítésben egyetértünk, mármint, hogy adni kéne ekkora meccset 😊

bmffm856
kecseg Sport 1 nem közvetíti a hétvégén ahogy a Firenzei sereg beveszi Palermo várát... 😞😞

gabber_saviola
anniyra szeretném, hogy igazad legyen Signora.

volare Palermo volare

The Sopranos
Legyen igazad, és múljon el végre ez a balszerencse. Itt az ideje kilábalni a hullámvölgybõl!!!
~ F O R Z A P A L E R M O ~

FORzA PALeRMO