Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morrone
Nem süllyedhetünk tovább, mert egyszerûen ennél lejjebb már nincsen. Egy ilyen borzasztó széria után is a mi vagyunk a harmadikok, mibe lehet kapaszkodni, ha nem ebbe?! Jók leszünk Gabber, higyj nekem! <#law>

gabber_saviola
komolyan nem találok szavakat a mostani formánkra. Amúgy szerintem Cavanit is ki lehete már próbálni, hátha csodát tudna tenni a támadójátékunkban.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

morrone
Így van, én már téptem a hajam a kiállítás elõtt is.
Talán egy pozitív dolog volt az egészben, hogy most tényleg voltunk annyira jók, hogy gyõzelmet érdemeljünk.

gabber_saviola
hááát már az elsõ Riganó gól sem volt szabályos, akkora lesgólt életemben még nem is láttam, pedig nem vagyok 17 -.-
Cara pirosát nem értem, mivel jogos tizit reklamált, amit persze nem fújt be a spori. Meg az a 3 kapufánk, hát nem érdemeltünk vereséget 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nah akit érdekel az impotenciával küzdõ támadójátékunk akkor itt a link:
http://rapidshare.com/files/19397124/mes-pal.rar

köfi Banok

gabber_saviola
Amauri nélkül egy nagy nullák vagyunk a kapu elött 😞

Cucmey
Nem láttam a meccset de nagyon aggasztó a jelenlegi helyzetünk. 😞(((

Hát elég gebasz pont a Messinatól kikapni..Nem baj lesz majd jobb is talán!

morrone
Ez így alakult. Nem szabad feladni.

gabber_saviola
Foschit is felzavarta ez a rendes ember a lelátóra

gabber_saviola
legalább a Samp vágjon már egyet a lácsijónak 😊

gabber_saviola
70'

Sostituzione, Palermo. Mattia Cassani sostituisce Giuseppe Biava, difensore.
70'

Sostituzione, Palermo. Radoslaw Matusiak sostituisce Franco Brienza, attaccante.

gabber_saviola
le kell jönni a fenébe a pályáról, ilyen "tiszta" sporti melett nem lehet játszani 😞

The Sopranos
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Cara kiállítva! 😄😄😄😄

FORzA PALeRMO

morrone
Ez undorító. Szerencse, hogy nincs mártírvénám, mert akkor most már elveszítettem volna a hitem.
Amúgy csúnyát szólhatott, egy mondatnál nem volt több és már húzott is el a spori mögül. Csoda, hogy mást nem zavartak le, mert ölég vehemensen reagáltuk le a szitut.
Egyébként azért reklamált, mert fél peccel elõtte nem fújt be neki egy töknyilvánvaló tizit a spori.

gabber_saviola
Squadra PG V P S F S Pti
1 Inter 26 22 4 0 57 21 70
2 Roma 26 16 6 4 52 21 54
3 Palermo 27 13 6 8 41 32 45
4 Lazio 26 13 7 6 41 19 43
5 Empoli 26 11 8 7 25 22 41
6 Milan 26 13 9 4 36 22 40
7 Fiorentina 26 15 5 6 42 23 35
8 Catania 27 9 7 11 35 48 34
9 Sampdoria 26 9 6 11 33 33 33
10 Udinese 26 8 8 10 29 34 32
11 Atalanta 26 7 10 9 39 37 31
12 Livorno 26 6 10 10 25 37 28
13 Siena 26 5 12 9 23 30 26
14 Cagliari 26 5 11 10 19 29 26
15 Torino 26 6 7 13 20 37 25
16 Reggina 26 9 8 9 32 35 24
17 Chievo 26 5 8 13 28 38 23
18 Messina 26 5 8 13 27 42 23
19 Parma 26 3 8 15 21 45 17
20 Ascoli 26 2 10 14 19 39 16

üdv a 4. helyen

gabber_saviola
65' Gol! Messina 2, Palermo 0. Christian Riganò (Messina) un colpo di testa dalla sinistra dell'area palla indirizzata nell'angolino in basso a destra. Assist di Edgar Alvarez con cross.

na kész vége, ennyi. köszi sporikám

gabber_saviola
62' (sárga) Alberto Fontana (Palermo) e' ammonito per proteste eccessive contro il direttore di gara.

reklamálásért sárga

gabber_saviola
61' Andrea Caracciolo (Palermo) e' stato espulso per proteste eccessive contro il direttore di gara.

reklamálásért piros? 😮
mi a rákot csinál a spori?

gabber_saviola
Messina Palermo
35.2% Possesso Palla 64.8%
1 Gol Segnati 0
4 Azioni Attacco 12
2 Tiri in Porta 4
2 Tiri Fuori Porta 7
0 Tiri Bloccati 1
3 Corner a Favore 4
14 Falli Commessi 8
2 Fuorigioco 0
0 Ammonizioni 1
0 Espulsioni 0
14 Tackles 16
71.4% Tackles Vinti 87.5%
64.6% Accuratezza Passaggi 82.0%

és így vezet a Messina 😞(((((((((

The Sopranos
Cara beállt, Bresciano helyett!
Most végetek MERDÁK! <#eplus2>

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
59'

Sostituzione, Palermo. Andrea Caracciolo sostituisce Mark Bresciano, attaccante.

morrone
2 perc, 2 kapufa 😞
Nem igaz, hogy még szerencsénk sincs.

McFrost
gogo

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nah mostmár Avanti legyen ott a pályán is 😊

The Sopranos
Imádkozzunk...😄
Az a baj, hogy a Lazio és az Empoli is vezet. Ha így maradnának az eredmények a Lazio 2, azaz KETTÕ pontra jönne föl ránk! Ezért vagyok elégedetlen a taktikával, mert ha jól emlékszem volt, hogy 12 pontos fórunk is volt...
!!!AVANTI!!!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
na jó, ha ezt a meccset nem huzzuk be, én tuti elfelejtem a bl indulást 😊

gabber_saviola
köszi, ez már így is infó 😊

morrone
Tudod, hogy nem tudom 😊
SopCast - channel 873

The Sopranos
Ha baromi jó lenne, az utóbbi idõben hoztuk volna a kötelezõeket...😛

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
hol nézed Signora? <#puszi>

gabber_saviola
Messina
88 N Caglioni
13 A Rea
19 A Parisi
27 M Zanchi
32 V Candela
17 S Masiello
23 R D'Aversa
77 L Lavecchia
21 E Alvarez
28 I Bakayoko
9 C Riganò

18 S Floccari
10 I Iliev
14 A Giallombardo
4 M Pestrin
33 M Iuliano
11 A Di Napoli
1 G Paoletti

Palermo
12 A Fontana
21 G Biava
26 M Pisano
43 A Barzagli
2 C Zaccardo
23 M Bresciano
8 A Diana
90 F Brienza
30 F Simplicio
14 R Guana
17 D Di Michele

10 A Caracciolo
18 G Giacomazzi
9 R Matusiak
16 M Cassani
4 G Tedesco
15 P Dellafiore
1 F Agliardi

gabber_saviola
pedig baromi jó ez a taktika

de egyre jobban látom, hogy ez a BL hely nem kell nekünk 😞

morrone
Micsoda gól volt 😞((((
Ilyet egyszerûen nem szabad kapni. Sebaj, fodítunk, oszt' kész.

The Sopranos
Miért nem játszik Cara??? Fax ebbe a taktikába...

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
nah szépek vagyunk 😞
így nyomjuk:
Messina Palermo
42.3% Possesso Palla 57.7%
1 Gol Segnati 0
4 Azioni Attacco 9
2 Tiri in Porta 3
2 Tiri Fuori Porta 5
0 Tiri Bloccati 1
3 Corner a Favore 2
12 Falli Commessi 8
1 Fuorigioco 0
0 Ammonizioni 1
0 Espulsioni 0
11 Tackles 14
72.7% Tackles Vinti 92.9%
67.3% Accuratezza Passaggi 79.6%

erre jön egy ilyen:
45' Gol! Messina 1, Palermo 0. Christian Riganò (Messina) un colpo di testa da posizione molto ravvicinata palla termina sotto la traversa in alto a sinistra. Assist di Edgar Alvarez con cross.

The Sopranos
NetTV-n lehet valahol követni a meccset?
Gabber, a jövõ heti meccsre van már kezdõ? 😄D

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
MESSINA (4-3-2-1): Caglioni; Lavecchia, Zanchi, Iuliano, Parisi; Pestrin, D’Avesra, Candela; Alvarez, Floccari; Riganò
A disposizione: Paoletti, Morello, Giallombardo, Masiello, Cordova, Di Napoli, Iliev.
Allenatore: Alberto Cavasin

PALERMO (4-3-2-1): Fontana; Zaccardo, Barzagli, Biava, Pisano; Diana, Guana, Simplicio; Di Michele, Bresciano; Caracciolo.
A disposizione: Agliardi, Cassani, Dellafiore, Tedesco, Giacomazzi, Brienza, Matusiak.
Allenatore: Francesco Guidolin

gabber_saviola
Serie A-ban akik szerzõdésük utolsó évüket töltik, szal szerzõdésük nyáron lejár:

ASCOLI: Pagliuca, Di Biagio, Eleftheropoulos, Delvecchio, Corallo, Vastola, Nastase, Fini, Lombardi, Fontana.

ATALANTA: Vieri, Ventola, Abeijon.

CAGLIARI: Capone, Chimenti, Conticchio, L. Colucci,

CATANIA: Lucenti.

CHIEVO: nessuno.

EMPOLI: Lucchini (andrà alla Sampdoria), Vanigli, Ficini, Adani e Balli.

FIORENTINA: Dainelli.

INTER: Figo (andrà a Dubai), Choutos, Carini e Orlandoni.

LAZIO: Sereni, Ballotta.

LIVORNO: Balleri, Fanucci, Manitta.

MESSINA: Caglioni, Iuliano, Candela, Zoro, Lavecchia.

MILAN: Costacurta, Maldini, Dida, Fiori e Cafu.

PALERMO: Corini, Giovanni Tedesco.

PARMA: Grella, Couto, Bucci.

REGGINA: Giacomo Tedesco, Esteves.

ROMA: Julio Sergio.

SAMPDORIA: Falcone, Berti, Zivanovic, Bazzani, Gheddafi.

SIENA: Negro, E.Brevi.

TORINO: Martinelli, Muzzi, De Ascentis, Ardito, Pancaro, O. Brevi, Gallo.

UDINESE: Casazza.

gabber_saviola
elsõre azt mondom, hogy így fog kinézni a két csapat:

Messina:
N. Caglioni 88
L. Lavecchia 77
M. Iuliano 33
M. Zanchi 27
A. Parisi 19
M. Pestrin 4
V. Candela 32
R. D'Aversa 23
E. Alvarez 21
S. Floccari 18
C. Riganò 9

Palermo:
12 A. Fontana
2 C. Zaccardo
43 A. Barzagli
21 G. Biava
26 M. Pisano
8 A. Diana
14 R. Guana
30 F. Simplicio
17 D. Di Michele
23 M. Bresciano
10 A. Caracciolo

gabber_saviola
nah akkor elutazott a keret, íme:

Portieri: Federico Agliardi, Alberto Fontana.

Difensori: Andrea Barzagli, Giuseppe Biava, Mattia Cassani, Paolo Hernan Dellafiore, Marco Pisano, Cristian Zaccardo.

Centrocampisti: Mark Bresciano, Maurizio Ciaramitaro, Aimo Stefano Diana, Guillermo Giacomazzi, Roberto Guana, Fabio Henrique Simplicio, Giovanni Tedesco

Attaccanti: Franco Brienza, Andrea Caracciolo, Edinson Cavani, David Di Michele, Radoslaw Matusiak.

gabber_saviola
miért akarsz pénteken egy vasárnapi meccsre kezdõ 11-et? 😛
annyi minden változhat két nap alatt

The Sopranos
Nem adják a meccset... 😞
Pedig nagy rangadó lesz...

Kezdõk még nincsenek?

FORzA PALeRMO

De most látom már elõttem is kérdezték 😊

Nahát, honnan szerzel ieneket? ^^ 😄

hókulláré
ezek milyen oldalról való képek?

zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}

Cucmey
Jól nyomd gabber!! Tartsd meg jó szokásodat!!! 😊))

gabber_saviola
ma is voltak hírek, ez a teljesítmény a köbön :ASdasdasasdasd

gabber_saviola
Volt valami nyereményjátékos móka Palermóban és a meccs elõtt a két nyertes Roberto Giammanco e Mario Trigili átvehette Corini 5ös és Barzagli 43-as mezét Edinson Cavani Giancarlo Vitale párostól.

LINK

gabber_saviola
Palermo - Milan 0-0

LINK

Mai edzés:

LINK