Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
.....
itt sem vagyok...
no comment...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

morrone
Jah, látom te is hasonlóra gondoltál😊

morrone
Nyugi, simán fordítunk, amint létrejön a kétségbeeseett, ámde tök logikus Brienza-Cavani csere. Csak látnám már...

gabber_saviola
Peti elöbb megkértelek, hogy huzzál már innen amég ez a szájbab@szott meccs megy

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Guidolin barátom, hozd már be Cavanit az isten áldjon meg

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
milyet? komolyan kérdem mert nem láttam... grazie S1...

gabber_saviola
most is valami fu de szabályos és jogos gólt kaptunk 😞

gabber_saviola
nah kész, lilák vezetnek 😞
33' Gol! Palermo 0, Fiorentina 1. Adrian Mutu (Fiorentina) un tiro di destro da centro area palla indirizzata nell'angolino in basso a sinistra.

IRÁNY AZ UEFA KUPA

bmffm856
mi scusi -.-
Empoli tényleg makker csapat... -.-

gabber_saviola
Peti most lécci amég meccs van addig ott a Fio topikod 😊
köfike

on
megint bemákol ez Empoli:
Empoli 1 : 0 Livorno

bmffm856
teljesen objektív a kommentátor a topikban :SD:AS😄A:sD:AS.dA:SDA

gabber_saviola
gecc 2 helyzet kimarad 😞

ezt mondtam:
Reggina 1 : 0 Lazio

gabber_saviola
partiban vagyunk, bár a lilafiú Ujfalusi elfeledkezett magáról

gabber_saviola
nah akkor egy baromi nagy AVANTI a cspatnak. Cavani, Di MIchele és Matusiak gólokat szeretnék látni.

Palermo
12 A Fontana
21 G Biava
26 M Pisano
43 A Barzagli
2 C Zaccardo
90 F Brienza
8 A Diana
23 M Bresciano
30 F Simplicio
14 R Guana
17 D Di Michele

18 G Giacomazzi
7 E Cavani
16 M Cassani
4 G Tedesco
22 M Ciaramitaro
15 P Dellafiore
1 F Agliardi

Fiorentina
1 S Frey
3 D Dainelli
23 M Pasqual
5 A Gamberini
21 T Ujfalusi
11 F Liverani
20 M Jorgensen
18 R Montolivo
8 M Pazienza
30 L Toni
10 A Mutu

29 G Pazzini
17 M Blasi
28 C Lupatelli
6 A Potenza
83 F Reginaldo
22 Z Kuzmanovic
2 P Kroldrup

Fyrex
sok sikert a meccshez, AVANTI PALERMO!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Primavera, Palermo - Cisco Roma 3-0

LINK

bmffm856
nagy meccs lesz...
kár hogy nem tudom végig követni majd... 😞😞

gabber_saviola
hoztam egy kics csámcsogni valót 😛

Guidolin: Fiorentína? Egy kiváló csapat.

Vezetõedzõnk sajtó-konferenciája alatt beszélt a Fiorentínáról, miszerint a lila csapat az Olasz bajnokság egyik legjobb csapata jelenleg, és nagyon fontos volna legyõzni Õket. Aztán jön

-egy olyan kérdés, amit nem értek, mert nem vágtam, hogy a lila edzõt el akarják csábítani Firenzébõl-
-Fiorentína padja közelében vagyok? No, egyáltalán nem.

Guidolin: Matusiak és Cavani?

"Nincsenek még készen a bajnokságra. Számunkra most nagyon nehéz a bajnokság, ezért gondolom, hogy mindkettõ inkább a következõ évben lesznek a legjobb állapotban.

Bresciano: Fiorentína egy nagy csapat.
A Bajnokok Ligája szereplést kockáztatjuk a Fiorentina ellen. Játszani fogunk vasárnap egy nagy csapat ellen, akik igen jó formában vannak, és mondhatom azt, hogy egy félelmetes ellenfél lesz a vendégünk.
Toni? Csak a közönséget érdekli, nekem marad egy nagy ellenfél.

Corini: Guana még jobb lesz.

Csapatkapitányunk napi sajtó-konferenciája alatt dicséretekkel bombázta a nyáron érkezett Roberto Guanát.
-Roberto ez igazán nagyon erõs és jó képességû játékos, akinek személyében nagyot erõsödött a középpályánk. Nagyon jó lába van, amivel nagyon technikás és gyors játékos. És az egyik, ha nem a legjobb Olasz középpályás jelenleg. Ha ezt a formáját hozza huzamosabb ideig, akkor berobban a válogatottba is.

Corini kitért arra is, hogy Guana netán az örököse lesz a csapatban:
-Nekünk határozottan más a posztunk, de ha visszavonulok, akkor könnyen lehet, hogy a posztomon fog szerepelni a csapatban.

Aztán a Fioról pár szó:
-Nagyon fontos mérkõzés lesz vasárnap, mert a Fiorentína nagyon erõs, de a csapatnak és a szurkolóknak is kell a siker. Mondhatom azt, hogy ez egy klasszikus meccs lesz. Rendkívüli pillanat lesz, és gyõzelem esetén nagy terhek fognak a csapatról lehullani.
Aztán a válságról:
-Válság helyzet van, de hamarosan ki fogunk ebbõl lábalni, de még ebben a pillanatban nagy a felszültség és az ingerültség a csapatban. Ilyenkor a legkönnyebb dolgok is nagyon nehezek, de eljön egy jobb széria és a szezon végén és elindulunk a Bl-ben.

Guidolin: látott egy nagy Rómát.

Palermo edzõje, Francesco Guidolin a helyszínen tekintette meg a BL-ben szereplõ Roma produkcióját, és nem gyõzte dicsérgetni Luciano Spallettit.

Aztán kitért az Inter meccsre is:
A Valencia-Inter meccs nagy keserûséget váltott ki bennem. Nem akarok senkit sem bírálni, de van egy nagy mondás, miszerint „az emberek felelõsek mindenért, amit tesznek”. Tudom Én is dühössé tudok válni, amikor a padon vagyok, de megpróbálom magam nem elengedni.

Capuano: Tárgyaltam a Fioval nyáron

A Palermo védõje Ciro Capuano felfedett, hogy pár éve a Florentínak közelében volt, mikor még a Bolognában játszott.
-Azt kell, hogy mondjam, a két csapat nem tudott egymással megállapodni, hogy lilába öltözhessek. Ami a vasárnapi mérkõzést illeti, nagyon fontos lesz mindkét csapat számára, és aki gyõzni fog, az nagyban megkönnyíti a sorsás. Ha a Palermo nyerne, akkor könnyen lehet, hogy el tudnánk hagyni ezt a rossz formát, de ha veszítenénk, akkor a Lacio és a Milán nagyon közel kerülne. –nyilatkozta a sérülésébõl felépülõ Ciro Capuano

Barzagli: a kudarc minõsít minket

-Ha nekünk nem kellene azért szerepelni, hogy jövõre a BL-ben elinduljunk, akkor ez most egy csõdévszak volna. A vasárnapi mérkõzés nagyon nehéz lesz, de sokan fognak buzdítani minket. Ha nem sikerülne a pontszerzés, akkor igazán nehézzé válna a bajnokság további szakasza. Fiorentínára határozottan mondhatom, hogy Olaszország legerõsebb csapatai közül az egyik.

-Piac? Ezen nem gondolkozok. Szeretek itt lenni, és nem kötöm össze a maradásom a BL helyet elérõ helyezéssel. Mindazonáltal nem gondolok semennyit többnek, annál, mint ami most van.

Megszólalt Szicília kormányzója is:
-Ma szükség lesz a bíztatásra, de a Fiorentínát is meg kell tapsolni. De ne feledkezzünk el Toniról sem, mert Õ azaz ember, aki hozzájárult a Palermo város labdarúgásának történelméhez, és neki is kijárna a taps. A mérkõzésen amúgy a Palermo 2-0-ra fog nyerni – jegyezte meg a kormányzó.

Aztán kitért az új stadionra is:
-Egy teljesen új stadiont kell építeni majd, ami sokkal modernebb, és Zamparini mindent el fog követni ezért, hogy a város egy új csodálatos stadiont kapjon. Ha elkezdõdnek a munkálatok, akkor Cataniából is el kell jönni a vezetõknek és meg kell figyelni az építkezést, mert a február 2-i mérkõzés tragikus tényei után ott nem csak a stadiont, hanem a város és a csapatképet is fel kell újítani.

Guidolin: Toni nem ellenség
Remélem, hogy azt emberek nem fognak nagyon fütyülni Toninak, mert nem érdemelné meg, hiszen Luca adott már annyit Palermónak, hogy tiszteljük érte.
-holnap az emberek tartozni fognak ahhoz, hogy Luca ellenfél lesz és nem egy ellenség, és ezt meg fogják érteni.

Matusiak sztori:

Csapatunk új támadója szerdán külön edzett és jelentkezett a csapat orvosánál, Roberto Matraciánál, aki megállapította, hogy megsérült a bokája. Ezért csütörtökön és pénteken külön edzett a támadó. Aztán tegnapra megváltozott minden, és már együtt edzett a társaival, mert azt próbálgatták, hogy rúgás közben érez-e fájdalmat a lábában. De ma reggelre Matusiak jelentkezett, és Guidolin fogja eldönteni, hogy Lengyel barátunk játszani fog-e a Fio ellen.

Guidolin vs. Fiorentína:

10/09/95 - Vicenza-Fiorentina 1-0
28/01/96 - Fiorentina-Vicenza 1-1
08/09/96 - Fiorentina-Vicenza 2-4
26/01/97 - Vicenza-Fiorentina 3-2
14/12/97 - Vicenza-Fiorentina 1-5
12/04/98 - Fiorentina-Vicenza 1-1
04/10/98 - Fiorentina-Udinese 1-0
14/02/99 - Udinese-Fiorentina 1-0
28/11/99 - Bologna-Fiorentina 0-0
02/04/00 - Fiorentina-Bologna 2-2
12/11/00 - Bologna-Fiorentina 1-1
18/03/01 - Fiorentina-Bologna 1-1
04/11/01 - Bologna-Fiorentina 3-2
17/03/02 - Fiorentina-Bologna 1-1
14/03/04 - Fiorentina-Palermo 2-1
22/09/04 - Palermo-Fiorentina 0-0
02/02/05 - Fiorentina-Palermo 1-2
29/10/06 - Fiorentina-Palermo 2-3 (F)

Prandelli vs. Palermo
21/12/05 - Fiorentina-Palermo 1-0
30/04/06 - Palermo-Fiorentina 1-0

Guidolin vs. Prandelli
07/12/97 - Lecce-Vicenza 0-1
05/03/00 - H.Verona-Bologna 0-0
23/09/01 - Venezia-Bologna 0-1
15/12/02 - Bologna-Parma 2-1
04/05/03 - Parma-Bologna 1-2

PALERMO (4-4-1-1): 12 Fontana; 2 Zaccardo, 21 Biava, 43 Barzagli, 26 Pisano; 8 Diana, 14 Guana, 30 Simplicio, 23 Bresciano; 90 Brienza; 17 Di Michele.
In panchina: 1 Agliardi, 4 G. Tedesco, 15 Dellafiore, 16 Cassani, 19 Giacomazzi, 22 Ciaramitaro, 9 Matusiak.
Allenatore: Francesco Guidolin.

FIORENTINA (4-3-3): 1 Frey; 21 Ujfalusi, 3 Dainelli, 5 Gamberini, 23 Pasqual; 17 Blasi, 11 Liverani, 8 Pazienza; 20 Jorgensen, 30 Toni, 10 Mutu.
In panchina: 28 Lupatelli, 2 Kroldrup, 6 Potenza, 18 Montolivo, 22 Kuzmanovic, 83 Reginaldo, 29 Pazzini.
Allenatore: Cesare Prandelli. (A)

Cucmey
Boldog szülinapot mester!! 😊))

The Sopranos
Felice születésnapot Boss!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Maurizio Zamparini ma 65 éves

Isten éltesse a királyt

gabber_saviola
ne forgasd már ki Cucmey szavait, meg aztán amúgy sem értem, hogy mit írtál :SADASDasdasdsd

Cucmey
Nem azok. Azok nem igazi szurkolók voltak. Egyik városba sincs 30000 igazi drukker!

bmffm856
azok a szurkolók akok volt olyan meccs, hogy nem is szurkoltak? 😮😮

Cucmey
most nem csak mondjuk hanem így is lesz. Amugy is összeszarják a játékosaitok magukat a Barberában olyan hangulatot csinálnak a szurkolók!! 😄DD

bmffm856
hsz törlése -.- büntipont -.- bann -.-
:SD:A:SD:A:S😄:A:SD
bocs -.-

gabber_saviola
jaja Láció kilesz teljesen a két alapembere hiányzása miatt, Lucarelli meg elintézi nekünk az Empolit. Fio ellen sima siker

gabber_saviola
túl lépsz ezzel egy emészhetõ szinten itt a topikban, ennyire ne vágd már haza a topikot kérlek 😊

bmffm856
ellenben ez nem lehet véletlen :S:AD:S😄A:S😄:SA😄SAS
---> talán Caracciolo tegnapi viselete?

SD:A:SDA:SDASDA:?SDaS:adûEWS:a

bmffm856
nem láttam még lila vécépumpát :SD:AS😄:A:SdaS😄As
de te lehet gyûjtöd õket szóval én elhiszem hogy van olyan :SD_A:S😄A:S😄AD

The Sopranos
Nem bánnám a 3:1-et... Itt lenne már az ideje! Toni remélem csak a vizesflaskát fogja szopogatni, annyira kilesz majd a védelemtõl...😄
Reggina - Lazio meg az Empoli - Livornót is figyelni kell, remélem segítenek nekünk! 😛
Forza!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
lila vécépunmpaszinü Fizenzei :ASDasdasdasdasdasd

bmffm856
nem lángol semmi -.-

gabber_saviola
látom csak flémelni jársz ide :ASDadsasdd

bmffm856
Amauri játszani fog? 😮

gabber_saviola
pontlevonás az pontlevonás, a semmiért nem adnak büntetést, na de engem nem érdekel, hogy ti hogy szedtétek össze 😊

gabber_saviola
Palermo topikban ezt leírthatom, ha nem tetszik neked akkor avanti van számodra a Fio topikba 😊

Amauri visszatérése a csapathoz baromi sok energiát adott a héten, így nincs mese, bivaly erõs Palermót fog látni a Barbera vasárnap.

bmffm856
megalázni?! 😄
a sport alapja az ellenfelek kölcsönös tisztelete!
:SDAS😄.asD:SDA:SA:S:dA:SdASA:d

bmffm856
ezt mondtátok az utsó fordulóban is. meg azelõtt is. meg azelõtt is. <...> 😊

bmffm856
semmivel több szõrmét nem tudtak ránkbizonyítani, mint rátok! 😊
hogy mivel vádoltak az egy másik kérdés de a vád nem egyenlõ a bûnösséggel, merthogy azt nem tudták bebizonyítani, csak megb@sztak 15-tel... 😊 😞
nem kizárt, hogy elvertek, de ez a tipikus 3 esélyes meccs...

gabber_saviola
így igaz, meglázzuk a Fiót és feltámad a csapat

Cucmey
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Szerintem is nyerünk most lesz az a forduló ahol feltámad a csapat. Figyeljétek csak meg! 3-1 lesz.

gabber_saviola
elverjük ezt a szõrmés csapatot mint puzi a f@szát otthon Toni meg nyalja meg a hangszálam :asdASASDADASDSDSAD

bmffm856
Palermo 1 - 2 Fiorentina
szerintem... 😊
de nem lepõdnék meg (sõt...) hazai gyõzelmen vagy döntetlenen sem, mert a hullámvölgy ellenére azért nálam (is?) ti vagytok az esélyesek... a tippem az elfogultság és a jelenlegi forma összegzésébõl jött létre! 😊😊
meg ellenünk szeretnek feltámadni a csapatok az idén... lásd Milan... Gila kockafejérõl a 90. percben pattant be a laszta és lett 2-2, azóta a Milány szárnyal...

The Sopranos
Reggelt'! Tippek a vasárnapi rangadóra?

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
tényleg nem rossz, de annyira azért nem jó 😊

Mor3llo
Mindig ámulok a bannereteken 😊 rohadt jó 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
boldog nõnapot egyetlen Signoránknak <#puszi>

gabber_saviola
Így igaz, mostmár legyen végre a mi csapatunknak Avanti 😊
szerintem Amauri megjelenése nagy lökést adott a csapatnak, és elindulunk mostmár.

Avanti Matusiak&Cavani 😛

The Sopranos
Avanti Palermo!

FORzA PALeRMO