Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Ideje lesz vegre a vedelemmel is foglalkozni.. Közepsö vedöt sem artana nezni..

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

riccardogardoni
kezd hasonlítani, mintha egy más ember lenne idén 😊

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
Olasz sajtóértesülések szerint a Palermo a Milan játékosával Djamel Mesbahhal erõsítené meg a védelmét.

Mesbah januárban került a Rossonerihez, de nem számít alapjátékosnak Massimiliano Allegri csapatában és az elmúlt hetekben már a Torinoval is kapcsolatba hozták.

Azonban a legfrissebb hírek szerint a korábbi Lecce játékos visszatérhet délre, ugyanis a Rosanero már felvette a kapcsolatot a Milannal, akik készek tárgyalóasztalhoz ülni.

A Palermo Federico Balzarettit szeretné pótolni a védelemben, miután az olasz válogatott játékos a Romába igazolt nyáron.

monyox
Na, Ilicic vegre a regi önmagat mutatta a goljanal..

riccardogardoni

monyox
Grazie!😊 Beszelek Paliekkal, aztan szezonkezdesre felpörgetjük magunkat.

OFF: Megyek 25en Southampton-Wigan meccsre..😊 Bar az a helyzet, hogy nem rossz az angol foci, de egy Palermo-Catania-ra azert elcserelnem..😉

The Sopranos
és kevés a biztonsági ember... 😄
Mindenesetre én már nagyon várom az újdonságokat, kurta jó cikkeket raktok össze.

FORzA PALeRMO

monyox
Hat, erre Palka tudna megadni a valaszt, de az a helyzet, hogy en is bepunnyadtam kisse meg sok a melo... (meg sok a köcsög...=D)

De par het, megrazom magam, es majd lesz valami..😊)

The Sopranos
Mi van a magyar Palermós bloggal? Régen nem hallottam felõle... Talán vihar elõtti csend? Egy nagy cikkel robbantotok? 😊

FORzA PALeRMO

monyox
Jol van, egyetertünk!! A hozzaszolasod veget kiveve..=D

McFrost
Kutyátmacskát nem érdekli a bajnoki cím!
Típkedjük meg a nagyokat, játsszunk jó meccseket, a hellász essen ki és ti mindig legyetek mögöttünk! 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szucsy89
Mi fújtuk le "technikai" problémák miatt, nem tudom ez mit takar 😄 lehet nem lett Balza a miénk és így álltunk bosszút 😄😄
monyox
Migliaccio is menni akar.. Komolyan, Miccolinak riszpekt, mindenki mas bekaphatja..

monyox
Gratulalok Dainellihez, iden sem lesztek bajnokok..😉)

riccardogardoni
ok?

McFrost
<#law><#puszi><#pias><#love12>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szucsy89
A Milan - Palermo lefújva...
monyox
Na, Bertolo melle felzarkozott Morganella is..😊)

Morganella vs Del-Korea

Bar nem igazan ertem, hogy a "csöcselek" kifejezesben mi rasszista..

monyox
Hat nehez megallnom, hogy ne üdvözöljem a törtenteket...😊)) Lehet ebböl szerzödesbontas?

riccardogardoni
A Palermo középpályása, Nicolas Bertolo igen nagy bajba került - ittas vezetés mellett gyorshajtással is elkapták. Hogy milyen folyománya lesz az ügynek, egyelõre még nem tudni.

A hírek arról szólnak, hogy Bertolo a menetirány szerinti bal oldalban hajtott a ma hajnali órákban, majd amikor egy rendõr figyelmeztette, õ tovább hajtott. Végül elkapták, és a szonda kimutatta, hogy ittas volt Bertolo, sõt, állítólag a rendõröket is megpróbálta megtámadni.

A játékos klubja, a Palermo is értesült az esetrõl, ám megvárják a hivatalos jelentést, hogy mi is történt pontosan, majd a játékossal is konzultálnak, és aztán hoznak döntést - amennyiben lesz következménye az esetnek

riccardogardoni
Palermo 1-0 Hellas Verona

riccardogardoni
US PALERMO
Érkezett: Armin Bacinovic (Hellas Verona, k.), Michel Morganella (Novara, jmf.), Samir Ujkani (Novara, jmf.), Franco Brienza (Siena, 1.300.000), Aljaz Struna (Koper), Sebastián Sosa (Cerro Largo, 2.000.000), Luca Di Matteo (Lecce, kv.), Nicolas Viola (Reggina), Simon Ádám (Bari, kv.), Mirko Velardi (Foggia, kv.), Francesco Benussi (Torino, kv.), Daniel Cappelletti (Juve Stabia, kv.), Cristian Melinte (Petrolul Ploiesti, kv.), Umberto Nappello (Monza, kv.), Sinisa Andjelkovic (Ascoli, kv.), Jasmin Kurtic (Varese), Santiago García (Novara, kv.), Michele Pieri (San Marino, kv.), Mauro Cetto (Lille, kv.), Paulo Dybala (Instituto), Egidio Arévalo Rios (Tijuana, 2.800.000), Joao Pedro (Penarol, kv.), Matteo Darmian (Milan, jmf.), Gianluca Di Chiara (Reggiana, jmf.), Emiliano Viviano (Inter, 3.500.000, jmf.)

Távozott: Matías Aguirregaray (Montevideo Wanderers, kv.), Davide Succi (Cesena), Matías Silvestre (Inter, 2.000.000, k.), Joao Pedro (Brasil, i.), Matteo Darmian (Torino, 850.000), Eros Pellegrini (Viareggio), Mattia Cassani (Fiorentina, 3.500.000), Mauricio Pinilla (Cagliari, 3.200.000), Andrea Adamo (Foligno), Aljaz Struna (Varese, k.), Pablo González (Novara), Karim Laribi (Sassuolo), Armin Bacinovic (Hellas Verona, k.), Francesco Ardizzone (Reggiana, jmf.), Mattia Migani (San Marino, jmf.), Afriyie Acquah (Parma, k.), Daniel Cappelletti (Südtirol), Francesco Della Rocca (Fiorentina, k.), Emiliano Viviano (Fiorentina, k.), Federico Balzaretti (Roma, 4.500.000)

riccardogardoni
Maurizio Zamparini mer nagyot álmodni. A Palermo elnöke 10 éve tulajdonosa a szicíliai klubnak, amelyet ezalatt a Serie B-bõl stabil elsõ osztályú gárdává faragott, sõt a csapata rendszerint kiharcolja az európai kupaszereplés jogát is.

Most, hogy stabilizálódott a klub helyzete, Zamparini tovább szõné az álmait. A szókimondó elnök nem kisebb dolgot, mint a Bajnokok Ligája szereplést tûzte ki célul csapata elé.

„Amikor megérkeztem a klubhoz, megígértem a rajongóknak, hogy 3 éven belül visszatérünk a Serie A-ba.” – emlékezett vissza az elnök. „Büszkék vagyunk, hogy ez sikerült és örömet tudtunk szerezni ennek a városnak. Most pedig remélem és ígérem, hogy 4 éven belül kiharcoljuk a Bajnokok Ligájában való indulás jogát.”

Olaszországban az idei szezontól számítva már csak az elsõ három helyezett együttes indulhat a legrangosabb európai kupasorozatban, ami azt jelenti, hogy a Palermónak legalább 4-5 komoly riválist meg kellene elõznie a bajnokságban, de Zamparini mer nagyot álmodni.

The Sopranos
Rosaneróság ide vagy oda, érthetõ, hogy elment Balza. Most õszintén, milyen kilátások vannak az idei évre? Õ szívét lelkét kitette minden meccsen, de nem jutott elõre. Nincs ami motiválja. Fõleg ha azt látja, hogy a csapat gerince szétesik minden év végén. Megrekedtünk egy ponton, amitõl nincs feljebb. Talán egy új vezetés, ambiciózus elnökkel. Lásd a nápolyiakat. De az,hogy a csodában kell bízni, hogy elérjünk egy kupaszereplést érõ helyet?! Ugyan...
A Románál van kitûzött cél, hiába, hogy mostanában nem úgy alakulnak a dolgaik, de van esélyük. De nálunk??? Csoda, hogy huligánok nem kezdték el bontani a Barbérát.

Sok sikert Balzának! Azért 1 öngólt bebaszhatna ha az Olimpicoban járunk. 😄

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
PALERMO-MILAN, GRAN GALA' AL "BARBERA"
L’AMICHEVOLE IL 12 AGOSTO ALLE 20.45

gabber_saviola
úgy volt, hogy választása volt Balzarettinek, hogy vagy marad vagy megy, és õ a menést választotta ... Zampabá meg megmondta, hogy ha menni akar Balzaretti, akkor nem gördít akadályt elé, mivel olyan játékos nem kell ide, aki nem elég motivált a rózsaszín mezért.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Ja, es gaz, hogy Balzaretti ugyanannyi fizetesert a Romat valasztja, de ha a klubok nem egyeznek meg, akkor nincs miröl beszelni. Marpedig senki sem tartott pisztolyt Zamparini fejehez, hogy igent mondjon az 5 milliora.

monyox
Hat, ha tenyleg 5ert megy Balza Romaba, akkor a Nocerino aranak a 10szereset kapjuk..😊

A Romarol meg annyit, hogy minden evben ugy indulnak neki, hogy majd most, aztan eddig hova jutottak??

monyox
Leirtad a velemenyem egy az egyben. En csalodtam benne. Föleg, hogy ment a nagy porhintes, hogy Olaszorszagban csak a Palermo. Es ez igy igaz, a legjobban fizetett rosanero lett volna. Dehat ha anyu mondja meg, hogy hova igazoljon, mint egy bizonyos Beckhameknel, akkor erröl ennyit.

Akarmennyire is nem tetszik ez a huzasa, azert Vivianot ne emlitsük vele egy lapon, annak a csavonak a megvetele eleg szar huzas volt..

De a legnagyobb baj az, hogy szinte ingyen viszik el ezeket a játékosokat (Pastore kivétel)
gabber_saviola
Na hivatalos lett végre.

Mi középcsapat vagyunk és addig, amég csak Zampa tudja kinyitni a pénzcsapot addig azok is maradunk .. ha tetszik, ha nem. Amióta feljutottunk, azóta minden évben elviszi valami csíra csapat a legjobbunkat .. tették azt pl. Tonival, Amaurival, Nocéval és most ezzel a Balzarettivel. Tessék megbarátkozni a gondolattal, hogy amég nem jön ide valami pénzes g3ci arab f@sz, addig ilyenek is maradunk.

Én kis csapatnak szerettem meg a Palermót, engem nem zavar, hogy sosem a bajnokságért harcolunk.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni
<#falbav><#gun><#integet2>

szucsy89
Azért elõrelépés neki a Roma, bár még nem lehet tudni milyenek lesznek jövõre, de eddig nagyon komolyan igazolgatnak, itt Zemant is beleértem. Most vagy soha alapon kellett döntenie, vagy marad "otthon", vagy esélye lesz még 2-3 évig ahogy írtad a BL-ben játszani, és esetleg a bajnoki címért küzdeni.

Viszont az 5 milliót keveslem, ha már eladtátok legalább kaptatok volna érte egy 10-est :/

Zamparini nyilatkozta, hogy õ nem lesz még egy Nocerino, hát majdnem az...
gabber_saviola
Azért tegyük tisztába ezt a Balza ügyet.

Zampabá új szerzõdést tolt az orra alá (olyat, amivel a legjobban keresõ lett volna itt), de Balza ezt nem fogadta el, és INKÁBB UGYAN ENNYI fizetésért aláírt a Rómához! Nem volt Balza sem rosanero (vehetett volna példát Miccoliról), mint ahogy az a félkegyelmû Viviano sem, akit hivatalosan is kölcsön adtunk a Fiónak (3 milláért + év végén megvehetik 7,5-ért).

Sosem fogom sajnálni az ilyen játékosokat, DE amúgy megértem Balzát ... 30 éves és van még 2-3 jó éve aztán kuka.

Mondjuk Balza eligazolás olyan nekem, mint anno Grossoé volt. Itt istenkirály volt, de elment innen és sosem volt egy jó meccse sem ... biztos neki is megérte.

Ufficiale: Viviano e Della Rocca alla Fiorentina

Volt ára annak, hogy az EB-n játszhatott (nagyon jól). Én egy kicsit sajnálom õt, mert õ szerintem egy igazi Palermo játékos, vagyis ha ránézek nekem egybõl a Palermo ugrik be. A Roma pedig jól járt vele.
riccardogardoni
Roma mellett döntött a nyári Eb meglepetésembere, Federico Balzaretti az olasz fõvárosban kívánja folytatni pályafutását. A hét elején edzésbe állt labdarúgó alapos mérlegelés után végül visszatutasította a megszerzéséért nagy erõket mozgosító Napoli ajánlatát, illetve klubja szerzõdséhosszabbítási szándékát és részben felesége nyomására a Giallorossi mellett tette le voksát.

A következõ napok során hivatalosan is csatlakozhat avédõ a bordó-sárgákhoz, a szicíliai klub 3 részletben 4,5-5 millió eurót kaszírozhat a 31 éves labdarúgó értékesítésén.

Kiszivárgott információk alapján fizetése évi 1,5 millió euróra rúg majd.

Érkezése egyben megnyithatja az utat José Angel távozása elõtt is, az elõzõ szezont végigszenvedõ szélsõ iránt több spanyol és egy portugál klub is élénk érdeklõdést mutat.

Cucmey
lófasz ez a Palermo!!

Elvileg Balza ufficsálé 😞
szucsy89
igazad van amúgy. tény, mai árak mellett 10 milláért sem lepõdnék meg ha "elkelne"
monyox
Az aranyokrol beszelek.

szucsy89
huszon x év kontra harminc x év
riccardogardoni
A Palermo balhátvédje igen keresett lett a nyáron, a Napoli és a Roma érdeklõdése tûnik a két legkomolyabbnak, ám ma a Palermo elnöke, Zamparini beszélt a sajtónak a helyzetrõl.

"Egy olyan új szerzõdést tettünk Balzaretti elé, amely három évre szól, és a lehetõ legmagasabb fizetést biztosítja, amit a Palermo képes kifizetni. Jelenleg a döntésére várunk. Úgy saccolom, hogy 45% az esély arra, hogy velünk marad, 45%, hogy Rómába megy, és 10%, hogy Nápolyba." - mondta Zamparini.

Természetesen a déli rószaszínek elnöke is tisztában vele, hogy pótolnia kell Balzarettit, amennyiben elmegy. Ugyanakkor nagy jelentõséget tulajdonít Walter Sabatininek, a Roma sportigazgatójának ebben a transzferben, aki éppen a Palermonál dolgozott, mielõtt Rómába ment volna. "Nagyon jól dolgozik, jól ismeri Federicot, amikor idehozta a Palermóhoz, õ mindig hitt benne. Kiváló szakember"

riccardogardoni
ja olvastam én is

monyox
OFF:

Pizzat akarok rendelni, es mit talaltam..
PIZZA CATANIA - paradicsom, sajt, sonka, lecso.. Hogy lehet lecsot rakni a pizzara?? Mar a gondolattol elhanytam magam.. Nomen est omen...😊)

Köszi, hogy megoszthattam Veletek...😊

ON

monyox
Az összegekkel csak annyi a bajom, hogy peldaul most olvastam, hogy a Roma szerzödteti Mattia Destrot 19 millio euroert. Szoval ha Destro ennyit er, mi meg 5millioval szarozunk...?

😄DDDDDDDDDD
monyox
FORZA HELLAS VERONA!!!=DD

Hát igen, jó érzés, hogy a Palermot tengelyét is egy ex-Chievos alkotja <#taps><#taps><#vigyor2>
gabber_saviola
semmi ufficsálé nincs még Balza ügyben. Ajánlatot tettek a szemétteleprõl, mi meg új szerzõdést ajánlottunk neki .. a játékos dönt, hogy marad vagy megy, de még nem ufficsálé semmi.

monyox
Hat az NSO megirta...😊)) A f.szom, most jobban utana neztem, es sehol semmi... Szoval inkabb ne vegyetek keszpenznek!!😊