Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
Mesbah januárban került a Rossonerihez, de nem számít alapjátékosnak Massimiliano Allegri csapatában és az elmúlt hetekben már a Torinoval is kapcsolatba hozták.
Azonban a legfrissebb hírek szerint a korábbi Lecce játékos visszatérhet délre, ugyanis a Rosanero már felvette a kapcsolatot a Milannal, akik készek tárgyalóasztalhoz ülni.
A Palermo Federico Balzarettit szeretné pótolni a védelemben, miután az olasz válogatott játékos a Romába igazolt nyáron.
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
OFF: Megyek 25en Southampton-Wigan meccsre..😊 Bar az a helyzet, hogy nem rossz az angol foci, de egy Palermo-Catania-ra azert elcserelnem..😉
Mindenesetre én már nagyon várom az újdonságokat, kurta jó cikkeket raktok össze.
FORzA PALeRMO
De par het, megrazom magam, es majd lesz valami..😊)
FORzA PALeRMO
Típkedjük meg a nagyokat, játsszunk jó meccseket, a hellász essen ki és ti mindig legyetek mögöttünk! 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Morganella vs Del-Korea
Bar nem igazan ertem, hogy a "csöcselek" kifejezesben mi rasszista..
A hírek arról szólnak, hogy Bertolo a menetirány szerinti bal oldalban hajtott a ma hajnali órákban, majd amikor egy rendõr figyelmeztette, õ tovább hajtott. Végül elkapták, és a szonda kimutatta, hogy ittas volt Bertolo, sõt, állítólag a rendõröket is megpróbálta megtámadni.
A játékos klubja, a Palermo is értesült az esetrõl, ám megvárják a hivatalos jelentést, hogy mi is történt pontosan, majd a játékossal is konzultálnak, és aztán hoznak döntést - amennyiben lesz következménye az esetnek
Érkezett: Armin Bacinovic (Hellas Verona, k.), Michel Morganella (Novara, jmf.), Samir Ujkani (Novara, jmf.), Franco Brienza (Siena, 1.300.000), Aljaz Struna (Koper), Sebastián Sosa (Cerro Largo, 2.000.000), Luca Di Matteo (Lecce, kv.), Nicolas Viola (Reggina), Simon Ádám (Bari, kv.), Mirko Velardi (Foggia, kv.), Francesco Benussi (Torino, kv.), Daniel Cappelletti (Juve Stabia, kv.), Cristian Melinte (Petrolul Ploiesti, kv.), Umberto Nappello (Monza, kv.), Sinisa Andjelkovic (Ascoli, kv.), Jasmin Kurtic (Varese), Santiago García (Novara, kv.), Michele Pieri (San Marino, kv.), Mauro Cetto (Lille, kv.), Paulo Dybala (Instituto), Egidio Arévalo Rios (Tijuana, 2.800.000), Joao Pedro (Penarol, kv.), Matteo Darmian (Milan, jmf.), Gianluca Di Chiara (Reggiana, jmf.), Emiliano Viviano (Inter, 3.500.000, jmf.)
Távozott: Matías Aguirregaray (Montevideo Wanderers, kv.), Davide Succi (Cesena), Matías Silvestre (Inter, 2.000.000, k.), Joao Pedro (Brasil, i.), Matteo Darmian (Torino, 850.000), Eros Pellegrini (Viareggio), Mattia Cassani (Fiorentina, 3.500.000), Mauricio Pinilla (Cagliari, 3.200.000), Andrea Adamo (Foligno), Aljaz Struna (Varese, k.), Pablo González (Novara), Karim Laribi (Sassuolo), Armin Bacinovic (Hellas Verona, k.), Francesco Ardizzone (Reggiana, jmf.), Mattia Migani (San Marino, jmf.), Afriyie Acquah (Parma, k.), Daniel Cappelletti (Südtirol), Francesco Della Rocca (Fiorentina, k.), Emiliano Viviano (Fiorentina, k.), Federico Balzaretti (Roma, 4.500.000)
Most, hogy stabilizálódott a klub helyzete, Zamparini tovább szõné az álmait. A szókimondó elnök nem kisebb dolgot, mint a Bajnokok Ligája szereplést tûzte ki célul csapata elé.
„Amikor megérkeztem a klubhoz, megígértem a rajongóknak, hogy 3 éven belül visszatérünk a Serie A-ba.” – emlékezett vissza az elnök. „Büszkék vagyunk, hogy ez sikerült és örömet tudtunk szerezni ennek a városnak. Most pedig remélem és ígérem, hogy 4 éven belül kiharcoljuk a Bajnokok Ligájában való indulás jogát.”
Olaszországban az idei szezontól számítva már csak az elsõ három helyezett együttes indulhat a legrangosabb európai kupasorozatban, ami azt jelenti, hogy a Palermónak legalább 4-5 komoly riválist meg kellene elõznie a bajnokságban, de Zamparini mer nagyot álmodni.
A Románál van kitûzött cél, hiába, hogy mostanában nem úgy alakulnak a dolgaik, de van esélyük. De nálunk??? Csoda, hogy huligánok nem kezdték el bontani a Barbérát.
Sok sikert Balzának! Azért 1 öngólt bebaszhatna ha az Olimpicoban járunk. 😄
FORzA PALeRMO
L’AMICHEVOLE IL 12 AGOSTO ALLE 20.45
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Romarol meg annyit, hogy minden evben ugy indulnak neki, hogy majd most, aztan eddig hova jutottak??
Akarmennyire is nem tetszik ez a huzasa, azert Vivianot ne emlitsük vele egy lapon, annak a csavonak a megvetele eleg szar huzas volt..
Mi középcsapat vagyunk és addig, amég csak Zampa tudja kinyitni a pénzcsapot addig azok is maradunk .. ha tetszik, ha nem. Amióta feljutottunk, azóta minden évben elviszi valami csíra csapat a legjobbunkat .. tették azt pl. Tonival, Amaurival, Nocéval és most ezzel a Balzarettivel. Tessék megbarátkozni a gondolattal, hogy amég nem jön ide valami pénzes g3ci arab f@sz, addig ilyenek is maradunk.
Én kis csapatnak szerettem meg a Palermót, engem nem zavar, hogy sosem a bajnokságért harcolunk.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Viszont az 5 milliót keveslem, ha már eladtátok legalább kaptatok volna érte egy 10-est :/
Zamparini nyilatkozta, hogy õ nem lesz még egy Nocerino, hát majdnem az...
Zampabá új szerzõdést tolt az orra alá (olyat, amivel a legjobban keresõ lett volna itt), de Balza ezt nem fogadta el, és INKÁBB UGYAN ENNYI fizetésért aláírt a Rómához! Nem volt Balza sem rosanero (vehetett volna példát Miccoliról), mint ahogy az a félkegyelmû Viviano sem, akit hivatalosan is kölcsön adtunk a Fiónak (3 milláért + év végén megvehetik 7,5-ért).
Sosem fogom sajnálni az ilyen játékosokat, DE amúgy megértem Balzát ... 30 éves és van még 2-3 jó éve aztán kuka.
Mondjuk Balza eligazolás olyan nekem, mint anno Grossoé volt. Itt istenkirály volt, de elment innen és sosem volt egy jó meccse sem ... biztos neki is megérte.
Ufficiale: Viviano e Della Rocca alla Fiorentina
A következõ napok során hivatalosan is csatlakozhat avédõ a bordó-sárgákhoz, a szicíliai klub 3 részletben 4,5-5 millió eurót kaszírozhat a 31 éves labdarúgó értékesítésén.
Kiszivárgott információk alapján fizetése évi 1,5 millió euróra rúg majd.
Érkezése egyben megnyithatja az utat José Angel távozása elõtt is, az elõzõ szezont végigszenvedõ szélsõ iránt több spanyol és egy portugál klub is élénk érdeklõdést mutat.
"Egy olyan új szerzõdést tettünk Balzaretti elé, amely három évre szól, és a lehetõ legmagasabb fizetést biztosítja, amit a Palermo képes kifizetni. Jelenleg a döntésére várunk. Úgy saccolom, hogy 45% az esély arra, hogy velünk marad, 45%, hogy Rómába megy, és 10%, hogy Nápolyba." - mondta Zamparini.
Természetesen a déli rószaszínek elnöke is tisztában vele, hogy pótolnia kell Balzarettit, amennyiben elmegy. Ugyanakkor nagy jelentõséget tulajdonít Walter Sabatininek, a Roma sportigazgatójának ebben a transzferben, aki éppen a Palermonál dolgozott, mielõtt Rómába ment volna. "Nagyon jól dolgozik, jól ismeri Federicot, amikor idehozta a Palermóhoz, õ mindig hitt benne. Kiváló szakember"
Pizzat akarok rendelni, es mit talaltam..
PIZZA CATANIA - paradicsom, sajt, sonka, lecso.. Hogy lehet lecsot rakni a pizzara?? Mar a gondolattol elhanytam magam.. Nomen est omen...😊)
Köszi, hogy megoszthattam Veletek...😊
ON