27277
|
-
Mi lenne, ha kicsit bonyolítanánk a dolgon, és a téli szünetben elfoglalt helyzésre is lehetne tippelni meg az évvégi helyezésre is.
Mondjuk a téli helyezésre október közepéig lehetne tippelni, az évvégire a téli szünetig. Es az evvegi duplán számítana. Úgy értem, ne 2 helyezésre tippeljünk, hanem csak egyre. A megadott helyezés és a valós helyezés különbségét számoljuk. A téli különbség x érték, az évvégi 2x. Összeadjuk, akinél a legkisebb az érték, az a nyertes.
De felőlem bonyolíthatjuk más kérdésekkel is. Hány edző ül ebben a szezonban a padon...=D Simon Ádám hány gólt lő a szezonban a Haladás színeiben...:))))
Tét - Nekem az jutott eszembe, hogy lehet, hogy valamivel drágább, mint a pia, de ha Palermo-szurkolók vagyunk, legyen valami Palermo-cucc.
Vélemény?
-
-
Most néztem meg az összefoglalót. Miccoli harmadik góljától padlót fogtam....:))) Egyébként ez volt a 4. mesterhármasa az A-ban. Védekezésben még mindig nagyon átjátszhatók vagyunk. -
Úgy gondolom, hogy kicsit könnyítsük a dolgot, lehessen két pozícióra fogadni.
Pl.: a 14-15. hely
Hogy ne kelljen a szezon végéig várni, a karácsonyi szünet előtti utolsó bajnoki meccs a vége. Aztán ha úgy érezzük a szezon végét is megtippelhetjük.
Az én tippem a 14-15 hely.
Díj megegyezés szerint. Jöhetnek az ötletek. -
Még annyit a meccshez, hogy nagyon örülök a Capitano triplájának, ezzel valószínűleg megmentette Gasp állását. Az viszont nem OK, hogy ennyire Miccolin áll vagy bukik a csapat szereplése. Hihetetlen nagy szükség lenne Ilicic, Abel vagy bárki más góljaira..
Jövő héten Genoa idegenben. Kemény lesz. -
Én benne vagyok, de írd meg a konkrét elképzelésed! Mondjuk 2 választási lehetőség: Maradunk-e az A-ban vagy megyünk a B-be?:) -
Miért, mi történt Pellissierrel? -
Mit szólnátok egy fogadáshoz? Megtippelnénk a szezon végi eredményt és aki eltalálja megnyeri a jackpotot. Már csak a díjat kellene kitalálni.
Üveg pia díjként? Várom az ötleteket! Üdv! -
azt a kurva! miccoli mekkora gólt lőtt majdnem félpályáról :D -
Hunor88 #26548 Nem láttam szerencsére a meccset, de a statisztikák alapján megérdemeltétek. Nektek további sok sikert, nekünk pedig össze kell kapni magunkat :(
U.i: Ha Pellissierrel nem csináltak volna a palermoi maffiák reggel valamit, akkor fordítva lett volna az eredmény :) -
Haver, HOL VAGY????:))))) -
Istenem az ilyen meccseket mér nem látom.. Miccoli a a legjobb!!! -
Jövünk fel, mint kaki a vízben...:)) Miccoli nélkül sehol nem lennénk. Gasp, remélem, ezzel a hármassal bizonyította, hogy neki mindig pályán kell lennie... -
Kiesni nem fogunk, de ha mégis, én ugyan úgy szorítok majd a csapatért mint eddig. Mondjuk talán lehet, hogy pont a Serie B kellene ahhoz, hogy észhez térjünk, mert ez az uccsó 2 év ez minden volt csak jó nem. -
Lehet jobb is, hogy nem látjuk ezt a kínlódást... -
deszar :D de már bennem is megfordult a gondolat :D -
Cucmey, holnap behuzzuk a 3pontot, es megindulunk felfele!!!:)))) Bar ha jol emlekszem, az Atalanta meg a Pescara elleni meccs elött is valami ilyesmit hadovaltam...:-/ -
Adják valahol a B osztályos meccseket? Időben fel akarok készülni nehogy úgy járjak mint idén a digivel. -
Ne mar!!! A hirben, ahol olvastam, egy szot sem irtak Perinetti tavozasarol... Tehat akkor Zampa mar keresi Gasp utodat??:)
Von Bergent elmeszeltek egy napja, ahogy varni lehetett, meg az edzöi stabbol Juricot is. -
Pietro Lo Monaco nem csak úgy jön, hanem Perinetti helyére jön.
Vicces, hogy Gasp szerződésében van egy első 3 meccses ultimátum (2 győzelem kell neki ebből). Az eddigi eredményeket tudjuk. -
A Siena tegnapi gyözelme utan mar totalisan az utolso helyen allunk.
A Catania-bol ismerös Pietro Lo Monaco-t nevezte ki a Papa valami fejesnek a cegnel. A cel az, hogy neki több ideje jusson a golyoit aztatni..:) -
Szerintem a Papa sokat szokott almodni Piolival, es atizzadt pizsiben üvöltözve ebred hajnalonkent: "PIOLI, GYERE VISSZA!!!! BOCSASS MEG!!!!"=DDD Bar 70evesen mar nem olyan rugalmas az ember, nem biztos, hogy tanult belöle..:) Szerintem ne legyünk elegedetlenek, mert jöhet megint Mutti a vegsö megoldas...:))) -
ok, én hagyok időt bárkinek, jobban úgy se tud az ember :D csak zampa nem az a türelmes fajta :D -
Kurva nagy a gáz. Nem láttam a meccset, az adatok alapján sokkal többet rúgtunk kapura. Atalanta ellen 88. percben, most a 87.ben kapitulálunk. Ez a szerkezet ezekkel a játékosokkal úgy tűnik,nem működik. Gaspnak valami mást kéne kipróbálnia. Mondjuk Mantovanit meg Miccolit visszatenni a kezdőbe. 5 meccsen 1 db gólt lőttünk! Most már én is kezdem elveszíteni az optimizmusomat.. -
néztem a meccset, kiállításig jók voltunk, nem érdemeltünk vereséget ... majd a sárgákat elverjük és megindulunk felfelé.
IDŐT KELL ADNI GASPNAK! -
kifogunk esni! :( 1-0 -
http://365livesports.blogspot.hu/p/ch9.html -
ma is lesz meccs! gondolom most pótolják az elmaradt fordulót -
Na, az arulo Migliaccio ott rohangal am a palyan lila mezben. A kapuban meg Vivien.. Pfejj.. -
Hunor88 #26528 Tényleg? Akkor nézz be a Róma fórumba írtam oda egy pár kommentet. Azt hiszem az első meccsen a Catania ellen adott egy hatalmas gólpasszt. -
Ez komoly? Nem olvastam eddig a nevet..:) -
Hunor88 #26526 Pedig a Palermo Chievo mindig rangadó nekem :) Nekünk is kell a 3 pont.
Bradley eddig adott vagy 4 gólpasszt meg lőtt vagy 2 gólt! Bár az elmúlt két meccsen nem játszott ha jól tudom. De hogy miért azt ne kérdezd. -
Milyen rangadorol beszelsz? Meg igy ezer sebböl verezve is kötelezö gyözelem!!!!:)))) Ki kell szolgalni a szurkolokat....=D Tenyleg, Bradleyröl nem hallottam miota Romaba költözött...:) -
Hunor88 #26524 Gasperini jó lesz, csak adjanak neki időt. És tényleg a csapathoz kell a formációt nem a formációhoz a csapatot :)
De hétvégén Palermo - Chievo :). Inter - Milan? Az mi? Ez itt a rangadó! :D -
Nincs meg eldobva a szezon! Annyi törtent, hogy adtunk a többi csapatnak 4 meccs elönyt...=D -
sajna jó sz@r ez így, hogy már szeptemberben eldobjuk a szezont azért, hogy majd talán jövőre összeérünk és csapatként fogunk majd játszani.
Télen erősíteni kell, Gaspnak meg időt kell adni!
-
Szegeny embert az ag is huzza. -
Luzerek vagyunk. Bekapott gol a 87.ben. Abüdöspitsaba. -
Nem tudom, mit csinalt Gasperini, de kifejezetten pengen jatszunk ma.. Mar csak a gol hianyzik.. Mondhatjuk azt nyugodtan, hogy mi iranyitjuk a meccset. -
Nezitek a meccset? Nem nyomjuk rosszul!!! Munoz most fejelt egy lesgolt...:)))