27277
|
-
annyira gyenge? -
Na, Tözsert a 41. percben lecsereltek a Genoanal.. Alig jelzesertekü.. -
Ez a Giorgi gyerek jo vetel volt. Lujdzsidzsordzsi:) -
Ti mit szoltok ehhez a szerkezethez, amivel Gasp a palyara küldi a sracokat? -
Kibaszott szep!!! Ahogy Ilicic betekerte... Gyerünk, sracok!!!!!! Lepjük meg a Genoat!!! -
GOOOOOOOLLLL!!!!! GIORGI!!!!!!!!!!! -
Hunor88 #26591 Győztünk nyugi! Épp mondom, ennyi előny elég lesz a Juvénak :D -
Corini leügyezte a palermoiakkal, hogy Di Carlot egy zakoval ki kene buktatni..:)) -
Vajon győzelemmel sikerül debütálnia Eugenio Corini mesternek a veronaiak kispadján, vagy Ciro Ferrara legényei tovább szárnyalnak?
Ezt nem is tuttam :D -
Hunor88 #26588 Köszi :)
Én úgy vagyok vele, hogy bármilyen csúnya a sál, de ha Chievos megveszem :)
De azért nem olcsó mulatság volt ezeket beszerezni, csak tippelni tudom az árát, de inkább nem írom le :D -
Riszpekt ezert a gyüjtemenyert!
Nekem casak egy Palermo-salam van, meg 2004ben vettem, es bar annyira nem tetszettek rajta a viking harcosok, de a felirat miatt KELLETT:
LA SICILIA SIAMO NOI
:) -
Hunor88 #26586 Már nem menőzésből, de itt vannak a sáljaim :)
Érdemes nézni a két North Sideosat. Érdekes, hogy ezek érnek a legtöbbet és ezeket szereztem be a legolcsóbban, míg egy Forza Chievosat és egy Amici del Chievosat nem is mondom mennyiért szereztem be :D -
Hunor88 #26585 PM-ben megírom :)
De a Palermo előtt a Chievo is sikert arat remélem :) -
Ma nyerünk idegenben a Genoa ellen, es beindul a sal-bizniszed...;))
Meseld el nekem, hogy hogyhogy a Chievonak es nem a Hellasnak szurkolsz? A Hellas ezerszer "true"-bb csapat..;) -
Hunor88 #26583 :D Tudom hogy csak viccből, de a "feltuningolás" alatt részben azt értem amit mondasz, csak annyi különbséggel, hogy nem befesteted hanem átvarratod, de pl nekem van egy sárga-kék színű sálam, amibe mehet egy írás! Csak egy baj van, hogy ezt a sál-fajtát nem lehet szétszedni :D :D
De már találtam is egy sálat.
Link Ő nem ad el sálakat, csak cserél. De megoldható, mert vele nagyon jóban vagyok.
Itt a másik az alsót pénzért is be lehet szerezni, de sajnos csak úgy adja el az illető, hogyha 3 sálat veszünk összesen, és így 3500 Ft. A Brigate ultra sálról szerintem felejtkezzetek el :) Olyat beszerezni nem könnyű, de egy próbát megérhet :)
Esetleg vannak olyanok is, akik külföldiek. Oda csak a postaköltség nagy, de könnyű beszerezni nagyon, volt már olyan, hogy egy Chievo North Sideost (!) szereztem egy 10 Ft-os turkálósra! :D A postaköltség olyan 1800 Ft körül van. De ha már itt vagyunk lehet több sálat is egyszerre. El kell dönteni melyik a jobb. -
Ne haragudj, de a "fel lehet tuningolni" alatt mit ertesz? Veszel egy rozsaszin salat, es a felet befested feketere?=D
Na, nem komolyan szemetkedek am!!;) Nyomd a kepeket, engem is erdekelnek! -
Szuper, köszi. Várjuk a képeket! -
Hunor88 #26580 Na most kettő a helyzet. Egyik a könnyen és olcsón beszerezhetőek, de ezek nem olyan szépek (ultrák nincsenek közöttük). A másik pedig, amelyeket nehéz beszerezni, de be lehet, ez nyilván drágább, de sokkal szebb (ne talán ultra sál). Ezt szerintem itt kell eldönteni, persze ha lesznek képek :) de rajta vagyok -
Hunor88 #26579 Heeeeeeeeee :D A Chievosok közül csak 1 turkálós, de azt fel lehet tuningolni, hidd el :D
Egyébként rendkívül szép sálak vannak Palermos és Chievos oldalról. Olaszországban gyártják a legszebb ultra sálakat :)
Tudok képeket adni. Egy kis időt kérek. -
Na ez nagyon jó, hogy vannak kapcsolataid, megírhatnád miket tudsz beszerezni. Egyébként nagyon jó cuccokat lehet találni turkálóban, barátnőm szinte törzsvásárló a környékünkön. :D -
Mennyma a turkalos saljaiddal!!!=DDD -
Most keszülök rendelni Sziciliabol, szoval egyfüst alatt lehetne is intezni.. -
26550-26557 között. -
Hunor88 #26574 Erre vártam már mióta!!! :D
Tudok beszerezni bármilyen Palermo sálat, ultrákat és nem ultrákat, eredetieket vagy turkálósokat:D. Vannak kontaktjaim :) Csak szóljatok, elvégre nem véletlenül van 11 darab Chievos sálam :) -
nem nagyon figyeltem eddig, nem vagyok képben :D -
Igaz,de Szicből rendelni durva lenne, már a posta miatt.
Még kevesen vagyunk ketten, ki szállna be? Chievosok is beszállhatnak! :)) -
Egyelöre 2en vagyunk, amig a többieket nem erdekli a dolog, kar rajta filozni...:)))
Egyebkent meg ebay-en vagy a klub honlapjarol siman lehet rendelni akar polot 20-25 euroert, akar mas cuccot is. -
De mi legyen a nyeremény? Vaterán találtam egy faliórát, ennyi is. Honnan lehetne beszerezni a fődíjat? -
Na, tippeleses jatekra senki sem harap? -
Gyözött a nyomas....=D Federico, suca minchia!!!:) -
nah :D -
Balzát én is bítram, de igazából nem volt Ő itt egy nagy ikon, meg aztán le is lépett. Nincs más kedvenced a csapatból?
-
Balza egy arulo!!!:))) -
max ha lejár majd a vip tagság :D
balza a kedvenc :) -
Te meg nem gondoltal ra, hogy lecsereld a fotodat?:) -

-
50 év múlva is emlékezni fognak rá a szurkolók az biztos!! -
Pontosan. Van Miccoli meg van a többi. Ennyi. Vegyük peldaul Giovanni Tedescot. Hüseges volt a klubhoz? Igen. Volt olyan jo jatekos, mint Miccoli? Nem.
Nem ertem egyebkent a csapatunk szetszeledt gerincet. Migliaccio. 83. percekben csereli be Montella a Fiorentinaba. Cassani. Hol jatszik, hol nem jatszik. Bovo inkabb nem jatszik. Persze, serülesek, miegymas, de kerdem en, jol jartak, hogy feladtak a biztos helyet, (szinte) garantalt jateklehetöseget? Mindegy is, a mult maradjon a mult.
Egyebkent Miccoli rugta vasarnap a klub 1000. A-s goljat. Jobb ember nem is rughatta volna.
-
Miccolinak lassan szobrot lehetne emelni, meg egy kitöltetlen csekket a kezébe nyomni. A klub valaha volt legnagyobb játékosa (MINDEN ÉRTELEMBEN).
-
Hunor88 #26558 Vesegörcse lett vasárnap reggelre... De nem biztos, hogy sokat nyomott volna a latba, mert amíg Di Michele ilyeneket hagy ki, addig hiába beszélünk bármiről is.